Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 14.2.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Utakmica tjedna i utakmica koja će biti u fokusu svih jest utakmica Real Madrid - PSG. Utakmica je naravno rasprodana, a po engleskim medijima se spominju iznosi od nevjerojatnih 20.000£ za jednu kartu na crnom tržištu. Definitivno su ti iznosi prenapuhani, međutim jasno je da vlada ogromno zanimanje za utakmicom te da će atmosfera biti odlična te stadion ispunjen. Budući da je Realu Liga Prvaka jedina šansa za osvajanjem nekog trofeja ove sezone (ako ne računamo Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo) biti će pod ogromnim pritiskom a mislim da je poprilično izgledno da vidimo lijepu kartonijadu na ovoj utakmici. Sa nestrpljenjem očekujem listu sudaca za Ligu Prvaka i Europsku ligu ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic
On 2/6/2018 at 18:20, Goksim said:

Utakmica tjedna i utakmica koja će biti u fokusu svih jest utakmica Real Madrid - PSG. Utakmica je naravno rasprodana, a po engleskim medijima se spominju iznosi od nevjerojatnih 20.000£ za jednu kartu na crnom tržištu. Definitivno su ti iznosi prenapuhani, međutim jasno je da vlada ogromno zanimanje za utakmicom te da će atmosfera biti odlična te stadion ispunjen. Budući da je Realu Liga Prvaka jedina šansa za osvajanjem nekog trofeja ove sezone (ako ne računamo Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo) biti će pod ogromnim pritiskom a mislim da je poprilično izgledno da vidimo lijepu kartonijadu na ovoj utakmici. Sa nestrpljenjem očekujem listu sudaca za Ligu Prvaka i Europsku ligu ;)

Gledam po stranim forurmima i ostalo da ljudi previše igraju na Parizu,nije iskreno Real kao prošlih sezona,ali tu ga nebi podjecnia

Link to comment
Share on other sites

5 reasons why Real Madrid will destroy PSG in the Champions League

A bold statement, but it could happen nevertheless...

Bold, isn’t it? For a club that are having a tough time to win against lowly outfits at home, the headline is quite blunt, isn’t it? Real Madrid are going through a strange patch. One match, they drop points to Levante and in the very next, they beat a formidable Real Sociedad 5-2 at the Bernabeu.

And then there is Paris-Saint Germain. The French giants had a summer to remember, where they signed two-star players in the form of Kylian Mbappe and Neymar. Along with Edinson Cavani, they have formed perhaps the best attack Europe that will almost definitely outscore any opponents in the world.

Indeed, they have scored 76 goals in 25 games in the Ligue 1 this season, which is just over 3 goals-per-game, consolidating their position as Europe’s finest attack.

There is still a chance, however, that it could all blow out to the puff of Real Madrid—and here are 5 reasons why…

#5 Experience

Talent is necessary for someone to reach somewhere in life. Hard work, however, is more important. But perhaps there is nothing more important than experience when it comes to winning a competition of the Champions League's magnitude.

Indeed, experience allows a team to hold their grit even in the direst of situations and perhaps no other team know this more than Real Madrid, who actually won their tenth Champions League title in the eleventh hour.

The experience of playing in the Champions League is something that the Real Madrid players have in abundance. PSG players too have played a lot in the competition, but in comparison to the Galacticos, they fall short in terms of traversing through the knock-outs of the Champions League, which is one of the reasons why they blew a 4-0 advantage over Barcelona.

https://www.sportskeeda.com/football/5-reasons-why-real-madrid-will-destroy-psg-in-the-champions-league?key2=85385&key3=2890313

Link to comment
Share on other sites

prije 23 sati, IzudinB said:

Liga prvaka - Osmina finala

Real Madrid CF - Paris SG FC 
Sudac: Gianluca Rocchi (ITA)
hDfYm7v.png

(Koeficijenti 12.2. u 19:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Bet365 je izmjenio granicu za kartone te je sada 5,0 kartona. Ono što je odlično jest i da daju 1,66 za over 4,5 kartona što je IMO prihvatljiva granica. 

W1ybTpW.png

(Koeficijenti 13.2. u 18:43 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Mislim da imamo dosta predispozicija za vidjeti veći broj kartona na obje utakmice ove dvije momčadi. Vjerojatnije je da će over kartona biti u uzvratnoj utakmici, ukoliko će rezultat biti aktivan, kao i uvijek, međutim mislim da je i prva utakmica prilika. Realu je ovo utakmica za spas sezone i jednostavno ako ovdje kiksaju imaju katastrofalnu sezonu i na ljeto će biti veliki remont momčadi. Sumnjam da mogu osvojiti Ligu Prvaka ali iz njihove perspektive sve karte moraju baciti na ovo natjecanje. Za PSG nije upitno da će osvojiti Ligue 1 gdje nemaju preveliku konkurenciju i jedino natjecanje koje im je gorka želja osvojiti jest Liga Prvaka, što je i ogromna želja vlasnika. Sjećam se PSG-a prošlih sezona i svaki put su u knock out round Lige Prvaka bili zahvalni za igranje overa kartona. Motivirani su, igraju brzo i dinamično i mislim da ćemo imati prilike gledati dosta situacijama gdje će sudac moći pokazati karton, samo je pitanje kakav će kriterij zauzeti. Rocchi je za kartone, barem do sada, bio barem solidan ako ne i više od toga. Biti će zanimljivo vidjeti kako će se ponašati na ovoj utakmici. 

Link to comment
Share on other sites

PORTO – LIVERPOOL

Porto je u višestrukoj misiji, jer osim u Ligi prvaka, traži put do cilja u prvenstvu Portugala, gdje je odmakao rivalima iz Lisabona, te je na pravom putu da prekine četverogodišnju dominaciju Benfice. U LP „Zmajevi“ i nisu bili baš tako superiorni, ali su zajedno sa Bešiktašem izbacili ugledne suparnike poput Monaca i „meteore“ iz Leipziga. Udarni tandem strijelaca Aboubakar – Marega može svakom napraviti probleme, pogotovo u paklu stadiona „Dragao“.

Liverpool već 2 godine izgleda otprilike isto pod vodstvom Jurgena Kloppa: sposoban za vrhunske partije i pobjede (jedini je svladao ManCity u prvenstvu), ali je također i gubio od Swanseaja, ispao u Kupu doma od WBA. Reds su imali relativno laganu skupinu, te uz Sevillu prošli eliminiravši Spartak i Maribor. Jasno, u cijeloj priči ključni detalj je što su bitno oslabljeni odlaskom Coutinha, ali zato je obrana jača za Van Dijka.

Brojke: Zadnji put su igrali još prije 10 godina u skupini LP, u Portu je bilo 1:1, a u Liverpoolu čak 4:1 za domaćine.

REAL – PSG

Real je domaćin u pravom šlageru osmine finala Lige prvaka, meču koji se očekuje mjesecima (tek je Chelsea – Barcelona) približno atraktivan kao ovaj par. Naravno, sve oči bit će uprte u obračun Ronalda i Neymara, dvojice od tri najboljih nogometaša svijeta danas, ali prava tema ovih 180 minuta jest – može li Real do hat tricka, treće krune zaredom, pogotovo imajući u vidu pravu krizu kroz koju prolazi kraljevski klub? Podsjetimo da su Modrić i ekipa u opasnosti da u prvenstvu ispadnu iz vodećeg kvarteta i uopće ne igraju LP naredne sezone, a ni u skupini se nisu proslavili, bili su 2., iza Tottenhama i zato im se dogodio ovako težak ždrijeb već u osmini. Uz to, što god napravili na Bernabeu, morat će preživjeti na Parku prinčeva, gdje ove sezone nijedan gost nije ostao neporažen!

Paris SG na krilima magičnog terceta Neymar – Cavani – Mbappe (plus Di Maria, Pastore…) djeluje kao momčad iz posebne kategorije u prvenstvu Francuske, titula je odavno riješena, stoga se može posvetiti svom snu – pokušaju da donesu Ligu prvaka u Grad svjetlosti! U skupini su već pokazali zrelost i snagu, bili pobjednici i to ispred Bayerna kojeg su uništili na svom terenu sa 3:0. Jednostavno, sve kockice su posložene u mozaiku, ništa im ne manjka da se konačno popnu na tron, vidjet ćemo hoće li to i uraditi… Top tema je naravno dolazak Neymara u Madrid, bivši as Barcelone se često spominje i kao nova velika akvizicija Reala za sljedeću sezonu.

Brojke: Sastajali su se u skupini LP 2015. godine, zanimljivo je da je uza sve asove na obje strane postignut samo jedan gol u 180 minuta! Naime, u Parizu je bilo 0:0, a u Madridu je presudio Nacho – 1:0 za Real!

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

K.Pliskova-A.Cornet +4.5 1,854 (pinnacle), za hrabrije cista dvojka 3,31 (pinnacle)

Pliskovu je viroza prikovala za krevet i zbog toga nije igrala Fed Cup, tri dana je bila na antibioticima i u hotelu, a u Dohu je prakticki pobjegla od epidemije gripe u Češkoj. Mislio sam da ce propustiti ovaj turnir, ali izgleda da je ipak odlucila igrati, no svakako bi ova bolest trebala utjecati na njezin organizam i ocekujem da bude iscrpljena i da ovo Cornet danas dobije.

 

Link to comment
Share on other sites

Porto - Liverpool // Pobjeda gosta bet365 - 2,35

Mnogi će reći da je ovo suludo za odigrati te da Liverpool neće dobiti ovo, ali ja ne mislim tako. Liverpool nakon 3-4 godine ponovo ima DOBRO ekipu, sa ODLIČNIM pojedincima, koji bi i u VELIKIM klubovima bili u prvoj postavi. Imaju ODLIČNOG trenera i igraju protiv (na papiru) slabije ekipe i uradit će sve da prođu u četvrt finale.

Istina je da je Porto od oktobra mjeseca samo jednom poražen i to nakon produžetaka u Super kupu Portugala, ali ruku na srce ovo će im biti prvi veliki i pravi test u ovo sezoni, nakon kojeg će izaći kao poraženi. Porto večeras nastupa bez Danila 18/1, Felipea 19/2 dok je napadač Aboubakar 21/15 pod znakom pitanja.

Liverpool je treći u Engleskoj, u top četiri najbolje ekipe su trenutno u najjačoj ligi na svijetu. Imaju Salaha koji je nezaustavljiv, odbrana sa van Dijkom napokon liči na nešto a koeficijent od 2,35 koji daje bet365 kladionica se MORA iskoristiti. Sretno!

39679aba625a99bd918d5ed51e851cdb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Viterbese - Paganese // -1.0 Viterbese bet365 - 1,750

U pitanju je Italinajski kup Serie C. Dakle nižerazredno takmičenje u kojem imamo poprilično zanimljiv susret. Zašto? Domaćin Viterbese se nalazi na trećem mjestu Serie C u grupi A, igraju dobro ove sezone, u zadnjem kolu su slavili protiv ekipe Gavorrana rezultatom 2-0.

U ovom susretu će domaćini izaći u najjačem sastavu, za razliku od Paganesea koji se nalazi na 17. poziciji i grčevito se bore za opstanak. Pitanje je koliko su zainteresovani za ovo takmičenje, te će u ovom susretu trener gostujuće ekipe odmarati većinu najboljih igrača.

Prvi golman ekipe Gomis neće igrati, kao i braniči Carini(17/1) i Della Corte(22/0) te napadači Scarpa(23/7) i Talamo (22/4). Koeficijent je u velikom padu. Sretno!

b02588a52e4060b0c8c8f96d70cfada3.jpg 

Link to comment
Share on other sites

Porto - Liverpool | Više od 2.5 gola (1.80) bet365

Ne vjerujem da će obrana Porta biti sposobna da zadrži Liverpoolov napad, jer su po prirodi napadačka ekipa i zbog tog napada su i prošli dalje. Kod kuće su primili golove u sve tri utakmice koje su igrali, ali su također i postizali golove u tim utakmicama. Prvo su poraženi od Besiktasa sa 3-1, zatim su pobijedili Leipziga sa 3-1 i protiv Monaca 5-2. Ovdje vidimo da su sve tri utakmice kod kuće imale više od 3.5 gola i vjerujem da bi Liverpool čak mogao da postigne dva ili više u ovoj utakmici. Čak bi mogli možda i više, jer su u odličnoj formi i imaju cijeli napad na raspolaganju. Oni su možda vrlo dobri u napadu, ali ne baš tako i u obrani pa očekujem da će i primiti koji gol, ali bez obzira na sve to, očekujem utakmicu sa mnogo golova. Liverpool je čak pobijedio Manchester Cityja kod kuće sa 4-3, dok su u skupini pobijedili Maribora sa 7-0 u gostima, remizirali protiv Spartak Moskve sa 1-1 i Seville sa 3-3. Oni su jedna napadačka ekipa koja je tako i igrala u ovom natjecanju. Dakle, mislim da će u ovoj utakmici biti više od 2.5 gola i čini mi se vrlo pristojna oklada, jer su i koeficijenti vrlo dobri. Još jedna stvar, Liverpool je postigao 2 ili više golova u 9 od 10 posljednjih gostujućih utakmica. Ponekad čak postižu i 3, 4 ili 5 golova. Što se tiče izostanaka za Porto neće nastupiti Felipe koji je suspendiran,  zatim Marcano, Danilo, Andre i Vincent Aboubakar koji su ozlijeđeni. Za Liverpool su Joe Gomez i Ragnar Klavan pod znakom sumnje, ali jedini potvrđeni izostanak je Nathaniel Clyne. Sretno!

LFlLnd8.png

(Koeficijenti 14.2. u 13:40 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - PSG | Više od 3.5 gola (2.075) bet365

Ovdje imamo dva najbolja kluba u svijetu nogometa u ovom trenutku. Real Madrid je osvojio Ligu prvaka dva puta zaredom, tri puta u četiri godine i jedan su od najuspješnijih timova u ovom natjecanju. Ipak, uprkos svemu tome, oni nisu uspjeli osvojiti svoju skupinu, jer je Tottenham dokazao da su bolja ekipa nakon što su ih porazili sa 3-1 na Wembleyu, a zatim igrali i 1-1 na Santiago Bernabeu. Protiv Dortmunda su pobijedili sa 3-2 kod kuće, ali njihova obrana je još jednom bila vrlo slaba, dok su Dortmunda dobili sa 3-1 i u gostima. Real Madrid je čak poražen u kupu ove sezone nakon što su pobijedili prvu utakmicu protiv Leganesa u gostima sa 1-0, da bi u drugoj utakmici izgubili 2-1 kod kuće od istog protivnika i zbog golova u gostima Levante je prošao dalje. Posljednjih nekoliko utakmica koje su igrali u ligi su bile pobjede protiv Real Sociedada 5-2, zatim Valencije 4-1, što znači da njihov napad radi dobro, ali problem je u obrani. Što se tiče PSG-a, ni oni ne impresioniraju u obrani, gdje su naprimjer izgubili od Lyona u gostima sa 2-1, zatim u Ligi prvaka od Bayerna 3-1, protiv kojeg su ostvarili pobjedu kod kuće. Još uvijek samo Motta i Ben Arfa neće igrati za njih, što znači da bi Neymar, Mbappe i Cavani trebali započeti ovu utakmicu. Oba tima su napadački nastrojena, oba tima bi trebala da postignu golove u ovoj utakmici, jer niti jedna ekipa nije defanzivna, a imaju i nekoliko problema sa obranom. PSG bi volio postići dva ili više golova u ovoj utakmici jer su vrlo jaki kod kuće, ali Real Madrid će također ići na pobjedu i ne treba ih otpisivati uprkos lošoj formi ove sezone. Očekujem kišu golova u ovoj utakmici. Sretno!

3biKv9k.png

(Koeficijenti 14.2. u 14:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

prije 21 sati, Goksim said:

Bet365 je izmjenio granicu za kartone te je sada 5,0 kartona. Ono što je odlično jest i da daju 1,66 za over 4,5 kartona što je IMO prihvatljiva granica. 

W1ybTpW.png

(Koeficijenti 13.2. u 18:43 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Mislim da imamo dosta predispozicija za vidjeti veći broj kartona na obje utakmice ove dvije momčadi. Vjerojatnije je da će over kartona biti u uzvratnoj utakmici, ukoliko će rezultat biti aktivan, kao i uvijek, međutim mislim da je i prva utakmica prilika. Realu je ovo utakmica za spas sezone i jednostavno ako ovdje kiksaju imaju katastrofalnu sezonu i na ljeto će biti veliki remont momčadi. Sumnjam da mogu osvojiti Ligu Prvaka ali iz njihove perspektive sve karte moraju baciti na ovo natjecanje. Za PSG nije upitno da će osvojiti Ligue 1 gdje nemaju preveliku konkurenciju i jedino natjecanje koje im je gorka želja osvojiti jest Liga Prvaka, što je i ogromna želja vlasnika. Sjećam se PSG-a prošlih sezona i svaki put su u knock out round Lige Prvaka bili zahvalni za igranje overa kartona. Motivirani su, igraju brzo i dinamično i mislim da ćemo imati prilike gledati dosta situacijama gdje će sudac moći pokazati karton, samo je pitanje kakav će kriterij zauzeti. Rocchi je za kartone, barem do sada, bio barem solidan ako ne i više od toga. Biti će zanimljivo vidjeti kako će se ponašati na ovoj utakmici. 

Bet365 je granicu postavio na 5,0 kartona i trenutno daju 1,75 za over 5,0 kartona. unibet i dalje u ponudi ima over 4,5 kartona kao opciju. Evo i mojih listića. Nadam se da me Rocchi neće razočarati. 

qCFYMdK.png

JZR4ms3.png

 

Link to comment
Share on other sites

On 13. 02. 2018. at 18:52, Goksim said:

Bet365 je izmjenio granicu za kartone te je sada 5,0 kartona. Ono što je odlično jest i da daju 1,66 za over 4,5 kartona što je IMO prihvatljiva granica. 

W1ybTpW.png

(Koeficijenti 13.2. u 18:43 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Mislim da imamo dosta predispozicija za vidjeti veći broj kartona na obje utakmice ove dvije momčadi. Vjerojatnije je da će over kartona biti u uzvratnoj utakmici, ukoliko će rezultat biti aktivan, kao i uvijek, međutim mislim da je i prva utakmica prilika. Realu je ovo utakmica za spas sezone i jednostavno ako ovdje kiksaju imaju katastrofalnu sezonu i na ljeto će biti veliki remont momčadi. Sumnjam da mogu osvojiti Ligu Prvaka ali iz njihove perspektive sve karte moraju baciti na ovo natjecanje. Za PSG nije upitno da će osvojiti Ligue 1 gdje nemaju preveliku konkurenciju i jedino natjecanje koje im je gorka želja osvojiti jest Liga Prvaka, što je i ogromna želja vlasnika. Sjećam se PSG-a prošlih sezona i svaki put su u knock out round Lige Prvaka bili zahvalni za igranje overa kartona. Motivirani su, igraju brzo i dinamično i mislim da ćemo imati prilike gledati dosta situacijama gdje će sudac moći pokazati karton, samo je pitanje kakav će kriterij zauzeti. Rocchi je za kartone, barem do sada, bio barem solidan ako ne i više od toga. Biti će zanimljivo vidjeti kako će se ponašati na ovoj utakmici. 

Apsolutno se slazem s ovim tipom,nadamo se da Rocchi nece bit pametnjakovic,neka se ugleda na svojeg bivseg kolegu iz Italije,Nicolu Rizzolija. :D

 

Jos bi kao prijedlog dodao Porto-Liverpool preko 3.5 kartona,1.45 koef.

Istina,od ovih ekipa Liverpool slabo dobija kartone,no Porto s druge strane ima onaj tipicni portugalski duh u njima te oni znaju dosta podobijati kartona,a s obzirom da se ocekuje dinamicna,brza utakmica u kojoj ce im Liverpool stvoriti probleme tako i ja ocekujem da bar 4 kartona pokaze sudac Orsato.

Ove sezone nije u formi kao u proslim kada je redovno 6 kartona pokazivao,no bar ovih 3.5 bi po meni trebao preci jer takvu u granicu u mecevima gdje igraju Porto i bilo koje pirinejske ili balkanske ekipe igram.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use