Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 11.2.2018.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Huddersfield - Bournemouth (13:00)
Sudac: Michael Oliver (3.52)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 1.54
8gVcA1n.png

Newcastle - Manchester United (15:15)
Sudac: Craig Pawson (3.78)
Prosjek ekipe 1: 1.46
Prosjek ekipe 2: 1.69
weHgjfp.png

Southampton - Liverpool (17:30)
Sudac: Martin Atkinson (3.56)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.23
fGtTbux.png

Primera

Sevilla - Girona (12:00)
Sudac: Jaime Latre-Santiago (5.50)
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 2.95
pQAnXYG.png

Barcelona - Getafe (16:15)
Sudac: David Fernández Borbalán (5.70)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 3.27
Uiv02Ww.png

Celta Vigo - Espanyol (18:30)
Sudac: José Luis González González (4.31)
Prosjek ekipe 1: 2.55
Prosjek ekipe 2: 2.55
gAypbqC.png

Valencia - Levante (20:45)
Sudac: David Medié Jiménez (4.30)
Prosjek ekipe 1: 3.09
Prosjek ekipe 2: 2.68
NcAFdqI.png

(Koeficijenti 8.2. u 14:33 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Serie A 

Sassuolo - Cagliari (12:30)
Sudac: Paolo Mazzoleni (2.50)
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 2.35
PR0iU9q.png

Chievo - Genoa (15:00)
Sudac: Claudio Gavillucci (5.10)
Prosjek ekipe 1: 1.39
Prosjek ekipe 2: 2.39
a8H6YZ6.png

Inter - Bologna (15:00)
Sudac: Paolo Valeri (3.78)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 2.61
JESWn1k.png

Sampdoria - Verona (15:00)
Sudac: Luca Pairetto (4.20)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 2.57
WycpAcL.png

Torino - Udinese (15:00)
Sudac: Rosario Abisso (3.70)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.00
4iggnqa.png

AS Roma - Benevento (20:45)
Sudac: Gianluca Manganiello (2.56)
Prosjek ekipe 1: 1.35
Prosjek ekipe 2: 1.91
RNTXnj6.png

Bundesliga 

Stuttgart - B.Monchengladbach  (15:30)
Sudac: Frank Willenborg (2.67)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 1.43
0DoqDZP.png

W.Bremen - Wolfsburg (18:00)
Sudac: Deniz Aytekin (4.20)
Prosjek ekipe 1: 1.62
Prosjek ekipe 2: 1.60
HLk9CfV.png

(Koeficijenti 9.2. u 14:35 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

NE JENJAVA CIBALIJINA MUKA, BORBA I NADA

Prije ligaške utakmice s Hajdukom htjeli su Vinkovčani upriličiti završnu provjeru s klubom kojeg trenira bivši Hajdukovac, ali ispriječile su se vremenske nepogode. Nedostaje im tih 90 minuta, no u Ulici Hansa Dietricha Genschera 10B čvrsto se uzdaju u žestok otpor sportskom ponosu Dalmacije i, zašto ne, pozitivan rezultat.

Cibalia nastup na Arena Cupu u Medulinu ocjenjuje uspješnim. Opravdano. Jer biti drugi u skupini, ukupno četvrti, solidan je doseg. Počelo je porazom od Lokomotive 1:3, nastavilo se pobjedama u susretima sa Zrinjskim 2:0 i Ankaranom 1:0.
- Onda smo igrali za „broncu“ s banjalučkim Borcem, drugoplasiranim iz paralelne skupine. Izgubili 0:2, i zato što je Mladen Bartolović rabio B-momčad ne bi li provjerio sve kandidate.

Tako govori klupska „Katica za sve“ Dražen Pernar. Bivši dugogodišnji prvotimac, stoper više nego solidne karijere, zatim tehnički referent, trener, sportski direktor. Sada je tajnik.
- Prošle subote kod kuće smo htjeli provjeru s Orašjem, članom BiH 1. lige, dakle sastavom iz tamošnjeg drugog razreda. Susjedom, budući da nas dijeli samo tridesetak kilometara. Nadali smo se uvaženom Mati Neretljaku i njegovim igračima, ali pao je snijeg kao da ga netko baca lopatom tako da gosti na put nisu ni krenuli. Pokušali smo sve nadoknaditi ovog utorka, uzalud, igralište je bilo skoro poplavljeno i test ne bi polučio svrhu – nije dolazio u obzir.

Društvo u svlačionici djelomično je promijenjeno: otišli su Tomislav Štrkalj, Zvonimir Filipović, Valentino Stepčić, Zvonimir Milić, Stipe Nevistić te prilično neočekivano Ivan Zgrablić, došli Vinko Soldo, Josip Tomašević, Ivan Krstulović-Opara, Duje Mrdeša, Hrvoje Čubrić, Josip Filipović i Nikola Marić.
- Uskoro ćemo vidjeti jesmo li jači ili slabiji.

Već u nedjelju na rasporedu je meč s tradicionalno opasnim Hajdukom, zaslužnim nositeljem sintagme Majstor s mora. Nisu Vinkovčani pristali na zamjenu domaćinstva, uvjereni u povoljne vremenske okolnosti:
- Ma, to bi bilo deplasirano. Tko u veljači može išta garantirati, zar ove srijede ne lijeva u Splitu, sve se ponavlja u četvrtak i, dijelom, valjda petak, bi li se Poljud ocijedio? Kod nas je skoro pa proljeće sa zaista ugodnih 12 stupnjeva Celzijusovih! Voda s terena nestaje i sve će biti u redu. Prognostičari za nedjelju najavljuju temperaturu od najmanje 6 stupnjeva. Poluoblačno. Pa i nije tako loše! Uvjeti će biti regularni, što je jedino važno.

Igra se od 15.00. Sudi varaždinski internacionalac Mario Zebec.

Iz ovoga kluba i jedna važna proceduralna novost: trener Mladen Bartolović dobio je privremenu licencu, što znači da će se na klupi tako i tretirati, ne više kao „službeni predstavnik“.

Nije, na žalost, nevažno što se dio vjerne navijačke skupine Ultrasi urotio protiv dvojice direktora – financijskog Ivana Kasića i sportskog Vladimira Balića. Prosvjedi se ponavljaju, prije se prigovaralo ondašnjem predsjedniku Miroslavu Gagri i univerzalcu Pernaru, sigurno primjedbi nije pošteđen ni aktualni šef uprave Tomo Bobek. Na snazi je blokada računa zbog starih dugova. Upućeni spominju spasonosnih milijun i pol kuna kojima bi se raspršili sjene nad Bosutom.
Sve je zapravo zakomplicirala poodavna dubioza od 5-6 milijuna kuna poradi koje je uspostavljeno predstečajno stanje. Dio tog iznosa je anuliran, ostatak nemilice tlači jer se mora vraćati u dvije godišnje rate. I tako otprilike pola desetljeća. Zato je normalno da u eri opće nestašice plaće nisu redovite – kasne po nekoliko mjeseci. Ide se i na racionalizaciju, kako nitko od nogometaša ne bi dobivao više od 10 tisuća kuna mjesečno, plus eventualne premije. Razumljivo je što stalno prolongiranje „dolaska pred blagajnu“ inicira nespokojstvo, neraspoloženje, nervozu. Predsjednik i suradnici trude se i iznad granica mogućnosti, ali…

Sve i svi bi se posve oporavili da se slučajno, ili namjerno, pojavi kakav poslovni partner spreman i voljan uložiti kunsku protuvrijednost za 500 tisuća eura po sezoni. Kad se dodaju sponzori, prihod od tv-prijenosa, donacije Grada i Županije te zarada od ponekog transfera, moglo bi se živjeti. Uskoro će biti i gore budući da izostaje UEFA-naknada temeljem Dinamovog sudjelovanja u Ligi prvaka, koja je lani svakom od devet prvoligaša donijela gotovo 3,5 milijuna kuna. Većini apsolutno dragocjenih kuna!

Vinkovčanima je primarni cilj ostati u Hrvatski Telekom Prvoj ligi. Trenutačno, dakle, Rudešu odmiču pet koraka, izjednačeni s Istrom 1961 sa 17 bodova iz 20 utakmica. Tanko. Teško. Ne i bezizlazno, dakako!

Zašto je ključno o(p)stati na nogama? Zato što 2019. donosi stotu obljetnicu. S njom i niz prigodnih akcija koje će trajati od siječnja do prosinca. Jedna od atraktivnijih svečanosti – nadaju se zagovornici glazbenog hita „Dođi u Vinkovce“ – bez sumnje je nastup obožavanih Vatrenih. Planiraju se i slavljenikove revije s renomiranim suparnicima. Predmnijeva opsežna klupska monografija.

Na potezu su Bartolović i raspoloživi puleni. U još jednoj borbi za goli život. Isplati se žrtvovati upravo zbog priredbe poput nedjeljne. Šuška se da šef splitske ekspedicije Ivan Kos, inače Osječanin, na iglama stiže u svoju Slavoniju: zove, pita, provjerava. Prigovara „Dinamu biste udovoljili, da išta moli!“ Poznata priča. Premda nije dvojbeno tko je favorit, barem papirnati…

Izvor: http://prvahnl.hr/news/17497/ne-jenjava-cibalijina-muka-borba-i-nada/

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim pinned this topic

Hajdukova dva zimska pojačanja nisu spremna za Cibaliju

HAJDUKOVA momčad optutovala je u Vinkovce gdje sutra od 15 sati igra protiv Cibalije igra prvu utakmicu u nastavku sezone.

Iako je u zimskom prijelaznom roku pokrpao problematični lijevi bok, Željko Kopić sutra neće moći računati na dva pojačanja na toj poziciji Adama Gyurcsoa i Setliana Filipa. Mađar ima visoku temperaturu, a Rumunj se nije još oporavio od ozljede mišića.

Splićani su u Slavoniju otputovali zrakoplovom do Zagreba odakle će autobusom prema Vinkovcima.

"Jako vjerujem u ovaj Hajduk. Zadovoljan sam odrađenim pripremama, a igrači su izrazito motivirani. Doveli smo kvalitetna pojačanja i uvjeren sam da će ovaj Hajduk napadai i dominirati protiv svakoga. Idemo u dobrom smjeru, ali još ima prostora za napredak", rekao je Kopić.

Izvor: http://www.index.hr/sport/clanak/hajdukova-dva-zimska-pojacanja-nisu-spremna-za-cibaliju/1025076.aspx

Link to comment
Share on other sites

Newcastle - Manchester United 

U 27. kolu Premier League gledati ćemo dvoboj na St. James Parku između Newcastle Uniteda i Manchester Uniteda. Prvi dvoboj ovih dviju ekipa igran je u 12. kolu na Old Traffordu gdje je Manchester United uvjerljivo slavio 4:1. Newcastle se nalazi na 17.mjestu posljednje koje osigurava opstanak, ali iznad Stoke Citya su samo zbog bolje gol razlike. "Crveni vragovi" dolaze na St. James Park sa 16 bodova zaostatka za vodećim Cityem. Iako je utrka za naslov prvaka izgubljena iza leđa United je velika gužva u borbi za prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Najveći problem domaće momčadi slaba je realizacija. Rafa Benitez zato je od ove momčadi stvorio ekipu koja prima malo golova i sa 36 primljena golova najbolja su obrana gledajući društvo iz donjeg dijela tablice. Newcastle ulazi u ovaj ogled nakon dva remija u prvenstvu (Burnley 1:1, Crystal Palace 1:1). U oba dvoboja postigli su pogodak i nadaju se kako taj svoj niz mogu nastaviti  danas iako je protinik puno zahtjevniji.

Malo tko može napraviti tako pouzdanu obranu kao Jose Mourinho. Manchester United na St. James Park stiže nakon pobjede 2:0 na domaćem terenu protiv Huddersfielda. Bila je to utakmica u kojoj je Manchester United tražio način za probiti dobro organiziranu obranu gostiju koji su došli na Old Trafford s namjerom da ne prime gol. Na zadnjem gostovanju kod Tottenhama primili su dva gola i time prekinuli seriju od tri utakmice bez primljena gola na gostovanju. Obrana Manchester Uniteda ponovno je na visokoj razini kakva je i bila u ranoj fazi prvenstva.

Rafa Benitez biti će bez Gameza, dok Jose Mourinho za ovaj ogled ne može računati za Baillya i Fellainija.

Jose Mourinho nikada nije slavio na St. James Parku (3 remija i 3 poraza) i ovo je motiv više za pobjedu njegove momčadi. U ovoj utakmici očekujem defanzivni pristup Newcastlea koji će svoju šansu vrebati iz polukontre i kontre. Manchester United je veliki favorit u ovome ogledu no neće im biti lako probiti domaći bunker. Rafa Benitez je ovdje namučio sve velike momčadi i želi li Mourinho svoju prvu pobjedu na St. James Parku trebati će odličnih 90 minuta od svojih igrača. Napad Uniteda s dolaskom Sancheza dobio je na raznovrsnosti i baš to je potrebno u utakmici koja će biti slična kao u prošlom kolu protiv Huddersfielda.

TIP: Manchester United

izvor : omegasplus.com

Link to comment
Share on other sites

Pospisil - Kuhn - 2 3,45 15:00

Dogurao je Pospisil ovaj tjedan ipak do finala iako kroz cijeli tjedan nekako cekam taj kiks i mislim da vrijedi ovdje ostati uporan do kraja i danas ispratiti Kuhna. Pospisil je jucer bio na korak do ispadanja, break zaostatka u trecem setu je imao u jednom potpuno izjednacenom mecu protiv Milojevica, na 3:2 30:00 za Milojevica, Pospisil je doslovno legao na teren na par sekundi i nakon toga od tih 30:00 dolazi do breaka, a ubrzo prelama i mec. Prije dva tjedna je uzeo titulu, nakon togao imao tezak davis cup vikend, a sada je u novom finalu. Koliko snage je ostalo kod Kanadanina ovdje ostaje veliko pitanje. Igra protiv velikog talenta Kuhna koji ovdje ima odlican tjedan iza sebe. Osim finala singlea, igra i finale doublea sa Felixom. Tko nije upoznat sa Kuhnom, 2000godiste, snazan servis, moze itekako potegnuti i sa forehand i sa backhand strane i uvijek trazi da on bude taj koji diktira poen. Jasno zbog neiskustva jos uvijek u dosta situacija trazi previse od udarca i pokusava zavrsiti prerano, ali doci ce to s godinama. On je u polufinalu imao domaceg miljenika Fucsovicsa i odigrao je kvalitetan mec protiv njega i dobio ga 2:0. U cijelom mecu nije gubio servis, a dobru glavu je pokazao kada u tie breaku 2.seta kod vodstva Fucse 5:4 uzima tri poena zaredom i zatvara mec. Kuhn ima jednu titulu do sada i zanimljivo nju kada je osvojio njegov protivnik u finalu (Galovic) je dosao sa titulom s proslog turnira. Danas identicna situacija i nadam se da Kuhn moze ponoviti isti scenarij. 
Znaci - Pospisil ima gust raspored iza sebe i puno meceva, jucer bio na rubu ispadanja, Kuhn ima bolji servis i od Milojevica i Lestiennea i sigurno ce imati puno vise besplatnih poena sto je jako bitno, odlicno igra cijeli tjedan, a nakon sinosnje pobjede protiv Fucse je zasigurno pun samopouzdanja. Za ovakvu kvotu ga itekako vrijedi ispratiti.

Link to comment
Share on other sites

prije 43 minute, Jeronimo said:

Pospisil - Kuhn - 2 3,45 15:00

Dogurao je Pospisil ovaj tjedan ipak do finala iako kroz cijeli tjedan nekako cekam taj kiks i mislim da vrijedi ovdje ostati uporan do kraja i danas ispratiti Kuhna. Pospisil je jucer bio na korak do ispadanja, break zaostatka u trecem setu je imao u jednom potpuno izjednacenom mecu protiv Milojevica, na 3:2 30:00 za Milojevica, Pospisil je doslovno legao na teren na par sekundi i nakon toga od tih 30:00 dolazi do breaka, a ubrzo prelama i mec. Prije dva tjedna je uzeo titulu, nakon togao imao tezak davis cup vikend, a sada je u novom finalu. Koliko snage je ostalo kod Kanadanina ovdje ostaje veliko pitanje. Igra protiv velikog talenta Kuhna koji ovdje ima odlican tjedan iza sebe. Osim finala singlea, igra i finale doublea sa Felixom. Tko nije upoznat sa Kuhnom, 2000godiste, snazan servis, moze itekako potegnuti i sa forehand i sa backhand strane i uvijek trazi da on bude taj koji diktira poen. Jasno zbog neiskustva jos uvijek u dosta situacija trazi previse od udarca i pokusava zavrsiti prerano, ali doci ce to s godinama. On je u polufinalu imao domaceg miljenika Fucsovicsa i odigrao je kvalitetan mec protiv njega i dobio ga 2:0. U cijelom mecu nije gubio servis, a dobru glavu je pokazao kada u tie breaku 2.seta kod vodstva Fucse 5:4 uzima tri poena zaredom i zatvara mec. Kuhn ima jednu titulu do sada i zanimljivo nju kada je osvojio njegov protivnik u finalu (Galovic) je dosao sa titulom s proslog turnira. Danas identicna situacija i nadam se da Kuhn moze ponoviti isti scenarij. 
Znaci - Pospisil ima gust raspored iza sebe i puno meceva, jucer bio na rubu ispadanja, Kuhn ima bolji servis i od Milojevica i Lestiennea i sigurno ce imati puno vise besplatnih poena sto je jako bitno, odlicno igra cijeli tjedan, a nakon sinosnje pobjede protiv Fucse je zasigurno pun samopouzdanja. Za ovakvu kvotu ga itekako vrijedi ispratiti.

 prilog.thumb.png.f4bc7845317cc777efd77dbfa7454b10.png

Ovo ti ide dobro u prilog

Link to comment
Share on other sites

Strasbourg - Troyes | Više od 2 gola (1.575) bet365

Strasbourg kao i njihov današnji protivnik je igrao u Francuskom kupu sredinom tjedna gdje su bili bolji od Grenoblea i pobijedili sa 3-0 u potpuno promijenjenoj postavi, što znači da su imali vremena da se pripreme za ovaj meč. Trener T. Laurey ne može računati na Abdallaha Ndoura i Benjamin Corgneta koji se sporo, ali sigurno oporavljaju od svoje ozljede. Oni imaju 70% domaćih utakmica u kojima je postignuto više od 2.5 gola sa 2.9 golova po domaćoj utakmici. Troyes je sredinom  tjedna igrao Kup utakmicu i imali su više igrača iz prve postave, a izgubili su od Lensa koji se  također bori za preživljavanje, ali u Ligi 2. Na njihovu sreću što su igrali tu utakmicu sredinom tjedna, nekoliko igrača iz prve postave je odradilo suspenziju i sada će moći računati na njih, ali će još uvijek biti bez Suka, Darbiona i Dingomea. 65% njihovih gostujućih utakmica je završilo sa više od 2.5 gola i uprkos činjenici da je Troyes dobio Strassbourga sa 3-0 u prvoj utakmici, vjerujem da će ekipa Laureya tražiti osvetu u ovoj utakmici. Sretno!

MZJkPH6.png

(Koeficijenti 11.2. u 12:02 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Lyngby - Brondby | Više od 3.5 gola (2.25) bet365

Jedan od razloga za uzimanje ove oklade jeste činjenica da je Lyngby igrao svaku utakmicu kod kuće ove sezone, bilo da je to u kvalifikacijonim fazama Europske lige ili u domaćoj ligi, oba tima su dala gol, tako da nemaju baš neku obranu za pohvaliti, ali imaju pristojan napad, dok je Brondby jedna vrlo napadačka i otvorena ekipa koja dominira i vjerujem da bi ovdje također obje ekipe mogle postići gol ili će biti više od 2.5 gola bez problema, što je razlog zbog kojeg koeficijenti i padaju na ove dvije ekipe. Brondby je na drugom mjestu, ali zaista im je ovo bila fantastična sezona, jer su dva puta pobijedili Kopenhagena ove sezone, dok su prije samo nekoliko dana to ponovo uradili u kupu (1-0). S obzirom na to, njihov moral je vrlo dobar i sa čelnicima lige Midtjyllandom koji su pobijedili prije dva dana, oni će željeti da urade isto i zadrže taj jaz od jednog boda. Brondby je izvrstan u napadu sa 42 gola postignuta ove sezone u ligi, gdje također imaju najbolju obranu koja je primila samo 18 golova, ali sa tri koje su primili od Lyngbyja kod kuće. Ta u takmica je bila nevjerojatna i imala je čak osam golova postignutih, a upravo sada Brondby ima mnogo veći moral nego što su to imali u prvoj utakmici, a vjerujem da ovdje može biti i više od 3 gola, ali kao što sam i rekao Lyngby je postigao protiv svakoga kod kuće i trebali bi učiniti isto i ovdje. Tako da mislim da je oklada na više od 3.5 gola po meni vrlo primamljiva oklada, a ukoliko niste sigurni odigrajte na više od 2.5 gdje je znatno manja kvota (1.50) no vjerujem da je i mnogo sigurnija, vaš izbor. Ja ću ipak malo riskirati i odigrati na više od 3.5. Sretno svima!

zE7LDVY.png

(Koeficijenti 11.2. u 12:18 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

image.png.11371c0467dc4a7547b309ca205a2193.png

Vitesse je dobar klub koji sigurno moze namucit Feyenoorda. U dobroj su formi oba kluba. Medusobni ishodi u ligi ne idu bas u prilog, ali su se zato u kupu potukli i to doslovno. Ne ocekujen neko razbijanje sa bilo koje strane. Sudac je na prosjeku 3 kartona, ali zna dat i duplo vise na utakmicama. Ako bude materijala bit ce i kartona.

Obicno ovako neke utakmice produ ispod radara pa kazemo vidi ovih ove 'nitko' nije igra. Mislin da ce to biti ova utakmica. Huddersfield je u losoj formi, dok Bournmouth suprotno. Ali znamo kako to ide u PL u jednoj utakmici sve se moze prominit. Sudi Michael Oliver koji je trenutno u nizu od 6 undera te je ovo mozda prilika da probije tu granicu u ovom mecu.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ekipa i sretno danas sa kladionicom. Ja sam danas odlucio odigrati jedan par iz hnl lige a to je

Lokomotiva - Rudeš X2 2.4 kvota. 

Oba dva kluba su iz zagreba i mislim da prednost domaćeg terene ne igra nikakvu ulogu. Rudes je na zadnjoj poziciji sa 12 bodova i zaostaje 5 bodova za Cibalijom i Istrom te mislim da je krajnje vrijeme da krenu pobjeđivati ako misle ostati u ligi i mislim da je danas prava prilika protiv lokomotive koja je u sredini tablice. Na ovaj sam se par odlucio i zato sto se nalazi u super šansi u ss kladionici i mislim da bi se moglo dogoditi iznenađenje danas i da Rudeš otkine bod Lokomotivi ako ne i sva tri 

Link to comment
Share on other sites

Inter - Bologna 1 (1.50) bet365

Mislim da je konačno vrijeme za prekid Interove crne serije od čak 10 utakmica bez pobjede u svim takmičenjima. Imaju 5 remija u nizu, od toga poslednja četiri identičnim rezultatom (1:1). Prije nešto više od dva mjeseca preuzeli su prvo mjesto na tabeli, a nakon remija protiv Juventusa u Torinu krenuo je njihov sunovrat, i od tada ne znaju za pobjedu. Naravno, ne samo da su ispali iz trke za šampionski titulu, već im i ozbiljno 'visi' četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka. Pošto Roma zaostaje samo jedan bod, a večeras dočekuje Benevento, jasno je da će u slučaju još jednog neuspjeha nerazzuri skliznuti na peto mjesto. Veliki hendikep im je izostanak Maura Icardija, zbog čega bih uzeo ovaj tip sa određenom dozom rezerve, ali vodim se zakonom velikih brojeva, jer ovaj niz se mora jednom prekinuti. U koliko god lošoj formi, u ništa boljoj nije ni Bologna. Imaju šest poraza u posljednjih osam utakmica i vjerovatno će tražiti svoju šansu protiv grogiranog domaćina, ali ipak mislim da je konačno došlo vrijeme za Interovu pobjedu.

NxGZlx7.png

 

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, IzudinB said:

Hajdukova dva zimska pojačanja nisu spremna za Cibaliju

HAJDUKOVA momčad optutovala je u Vinkovce gdje sutra od 15 sati igra protiv Cibalije igra prvu utakmicu u nastavku sezone.

Iako je u zimskom prijelaznom roku pokrpao problematični lijevi bok, Željko Kopić sutra neće moći računati na dva pojačanja na toj poziciji Adama Gyurcsoa i Setliana Filipa. Mađar ima visoku temperaturu, a Rumunj se nije još oporavio od ozljede mišića.

Splićani su u Slavoniju otputovali zrakoplovom do Zagreba odakle će autobusom prema Vinkovcima.

"Jako vjerujem u ovaj Hajduk. Zadovoljan sam odrađenim pripremama, a igrači su izrazito motivirani. Doveli smo kvalitetna pojačanja i uvjeren sam da će ovaj Hajduk napadai i dominirati protiv svakoga. Idemo u dobrom smjeru, ali još ima prostora za napredak", rekao je Kopić.

Izvor: http://www.index.hr/sport/clanak/hajdukova-dva-zimska-pojacanja-nisu-spremna-za-cibaliju/1025076.aspx

Koeficijent kod online kladionica je većinom pao na 1,35 na Hajduk. Koliko vidim neke zemaljske kladionice još imaju 1,65 pa bi se dalo ovo razmotriti. Zna li netko razlog tolikog pada koeficijenata kod online kladionica?

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, ikotipster said:

Pozdrav ekipa i sretno danas sa kladionicom. Ja sam danas odlucio odigrati jedan par iz hnl lige a to je

Lokomotiva - Rudeš X2 2.4 kvota. 

Oba dva kluba su iz zagreba i mislim da prednost domaćeg terene ne igra nikakvu ulogu. Rudes je na zadnjoj poziciji sa 12 bodova i zaostaje 5 bodova za Cibalijom i Istrom te mislim da je krajnje vrijeme da krenu pobjeđivati ako misle ostati u ligi i mislim da je danas prava prilika protiv lokomotive koja je u sredini tablice. Na ovaj sam se par odlucio i zato sto se nalazi u super šansi u ss kladionici i mislim da bi se moglo dogoditi iznenađenje danas i da Rudeš otkine bod Lokomotivi ako ne i sva tri 

Ako je netko ispratio uzeo je lovu 2:2 ???

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use