Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 9.2.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

St Etienne - Marseille over 4.5 kartona 1.8 bet365 6.5/10

Unibet je pre sat vremena izbacio istu granicu uz kvotu 1.72 tako da se ovo mora uzeti kod beta365. Marseille juri mesta za LS dok St Etienne bodove za ispadanje. Mozda zavara 12 mesto na tabeli koje drzi St Etienne medjutim ako blize pogledamo vidimo da je to samo 4 boda vise od opasne zone. 

FRA liga ce do samog kraja biti napeta sto se tice poslednjih 3 pozicija pa ocekujem da iz kola u kolo mecevi budu sve vazniji. Oba tima su ove sezone skroz zahvalni sto se kartona tice, St Etienne 2.88 kartona po mecu, Marseille 2.46. Kad uz sve to dodamo da sudi Schneider koji je broj 1 po proseku u FRA ligi vec drugu sezonu zaredom, onda ulog od 6.5 ima smisla...

Reims - Sochaux // under 2,5 bet365 - 1,75

Reims se nalazi na čelu tabele i bez obzira na dva kiksa u zadnja dva kole pozicija im još uvijek nije ugrožena jer imaju odgromnih 10 bodova prednosti nad drugoplasiranom ekipom. U ovom susretu će ići na sva tri boda jes u im utakmice kod kuće od ključnog značaja te ukoliko budu igrali dobar nogomet kući, plasman u prvu ligu neće izostati. Oni imaju sjajnu odbranu kod kuće su primili svega 4 gola do sada, a njihovih 65% mečeva je završeni ispod margine 2,5 golova.

Sochaux je usred sedmice igrao kup utakmicu protiv PSG-a, istrošeni su mnogo, poraženi su rezultatom 4-1.. U ovom susretu neće računati na najboljeg igrača i strijelca Martina, koji je postigao 12 golova do sada.

75% njihovih gostujućih mečeva završilo je ispod margine 2,5 golova, mislim da bi i ovaj susret trebao tako završiti. Sretno!

471f0d1541b8d62904c6e19d64ca8d68.jpg 

Fiorentina - Juventus 2 (1.85) bet365

Juventus dolazi u ovu utakmicu nakon najbolje utakmice koju su odigrali ove sezone, gdje su pobijedili Sassuoloa sa 7-0 kod kuće. Oni imaju sedam pobjeda u nizu u gostima u ovom trenutku i sa rekordom od devet pobjeda, jednim remijem i jednim porazom u gostima, ne vidim ništa drugo sem pobjede Stare dame u ovoj utakmici. Govorim vam ovo zbog toga što sam gledao Fiorentininu trenutnu formu. Igrao sam na njihovu pobjedu protiv Verone i to mi je bila najgluplja oklada koju sam ikada odigrao. Ne samo da su izgubili, nego su izgubili na jedan vrlo zabrinjavajući način sa 4-1 za Veronu na kraju utakmice, gdje je Verona postigla četiri gola iz prva četiri šuta, dok se Fiorentina mučila da napravi par šansi. Mislim da će Fiorentina ovdje igrati defanzivno protiv Juventusa, jer su gosti iz Torina mnogo jača i dominantnija ekipa i trebali bi ostvariti pobjedu, jer su u odličnoj formi u ovom trenutku. Fiorentina nije uspjela pobijediti niti jednu od posljednje četiri utakmice kod kuće i izgledali su vrlo loše u tim utakmicama. Pored poraza protiv Verone, oni su poraženi od Rome sa 4-1 i Sampdorije sa 2-1 i to sve kod kuće, tako da me ne bi iznenadilo kada bi Juventus ostvario pobjedu sa više golova razlike. Sretno!

RjKsUlK.png

(Koeficijenti 9.2. u 11:40 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Paderborn - Erfurt // Handicap Pederborn -1,5 bet365 - 1,70

Paderborn je doživio blamažu od Bayerna u kupu Njemačke, ali kao ekipa moraju brzo posložiti svoje redove i nastaviti sa sjajnim partijama u trećoj ligi gdje su trenutno na vrhu tabele i koja im je primarno takmičenje. Kod kuće su u ovoj sezoni dobili 10 od 12 utakmica, što je dokaz koliko su zapravo jaka ekipa na domaćem terenu.

Sa druge strane Erfurt je najlošija ekipa u ligi, nalaze se na zadnjem mjestu sa 7 bodova zaostanka od mjesta koje osigurava ostanak u profesionalnom rangu Njemačkog nogometa. Mislim da nemaju nikakve šanse u ovom susretu, nedostaje im veliki broj standardnih igrača, i Paderborn bi mogao do vrha napunti njihovu mrežu.

a63d7d7ae9e74955dbbe165915495126.jpg

Melzer – Ramos – Melzer set 1,51
Melzer je sinoc napravio povijesni rezultat i skinuo GOAT-a Quita, velikog Estrellu sa 2:1 u setovima. Jasno je bilo da ce ove godine Estrella jako tesko do jos jedne titule i ono sto nije poslo za rukom Bellucciju jeste Melzeru. Melzeru opcenito odgovara igra na nesto visim nadmorskim visinama i nakon pobjeda protiv Cecchinata u 1.kolu i nakon toga Estrelle u 2., ovih 1.50 izgleda dosta lijepo da ce uzet set Ramosu koji u najmanju ruku ne briljira trenutno. Igrao je davis cup i donio odlucujuci bod protiv Norriea, prije toga tukao Broadya u 3.seta. Gledao sam oba meca i Ramos stvarno nije izgledao dobro. Puno neforsiranih, forehande je bacao na sve strane, slabasno serviranje i stvarno nije izgledao kao igrac na kojega se u tome trenutku moze osloniti. Ovdje je dobio Quiroza u 3.seta u mecu koji je mogao otici na obe strane, a kv na Ramosa je bila 1,10 prije pocetka. To nisam gledao i ne mogu reci konkretno nista, ali sudeci po rezultatu, opet jako puno muke za Spanjolca. Sada ide na Melzera koji voli igrati ovdje, ima 2 lijepe pobjede iza sebe i Ramos bi morao jako podici svoju igru veceras da ovo uzme u 2 seta, a ne vidim stvarno nijedan dobar razlog da se to dogodi.

Goffin – Khachanov  - khachanov set
Goffin je 1.kolo bio slobodan dok je u 2.slavio protiv Simona sa 2:0 u setovima u jednom dosta cudnom mecu gdje smo vidjeli cak 7 breakova u 1.setu. Simon je kasnije izjavio da jos nije pravi i da vuce tu ozljedu, ali cini se da ni Goffin nakon davis cupa odigranog za vikend nije bas jos uvijek 100% u turniru. Igra protiv Khachanova koji je takoder odigrao ludi set protiv Berankisa u 2.kolu. Najbolje da sami pogledate rezultate kako je isao tijek meca. Previse snage na njegovom reketu je bilo tu da bi Berankis mogao ugroziti mec. H2h kaze 2:1 za Goffina, 2x na zemlji i 1 na hardu, ali nijednom nije bilo lako. 1,35 za Goffina mislim da ovdje nije vrijedno igranja, dok set za Khachanova ne izgleda lose.

Dzumhur – Gasquet - 2
Jos jedan jako cudan mec u montpellieru odigrali su jucer dzumhur i bemelmans. Za razliku od Goffina i Simona koji su se zaustavili na 7 breakova u 1.setu oni su otisli korak dalje i njihov 1.set je zavrsio sa cak 9!!! breakova. Pomalo nevjerojatno za mec u dvorani, ali dobro. Dzumhur je to nekako izvukao, zvuci pomalo cudno to reci, ali gotovo pa na iskustvo i rutinski je izvukao taj mec protiv Bemelmansa u kojemu nije izgledao dobro. A jedan od razloga na kojeg sam jutros naletio bi mogao biti taj da je prekinuo sa svojom muzom koju mnogi krive za njegove dobre rezultate u zadnjih godinu dana. Vidjelo se na terenu da je dzumhur nesto posebno nervozan, gotovo nakon svakog poena bez obzira bio dobar ili ne bilo je nekih gestikulacija, a to bi zasigurno mogao biti jedan od razloga koliko god nekima to mozda smijesno zvucalo. S druge strane Gasquet igra na svome turniru, 2 titule i finale prosle godine dovoljno govore. U 1.kolu je skolovao Medvedeva dok se jucer dobro namucio protiv Herberta. 2.set je uzeo Herbert, uradio je break na 5:5 gdje je odigrao odlicno, 1 forehand winner iz trka, 1 odlican backhan dtl i 1 gasquetova greska su bila dovoljna za 0:40 koje Gasquet nije uspio spasiti. Treci set je opet dosao na svoje i Gasquet je osigurao prolaz dalje, prolaz koji bez obzira na gubitak seta nije se cinio kao upitan. Kvota jest mala na Gasqueta, ali mislim da u ovome trenutku dzumhur tesko moze otkinuti pobjedu ovdje, ne odgovaraju mu ovi brzi tereni u Montpellieru, jako lose je jucer izgledao na servisu, Gasquet ovdje igra odlican tenis i sve upucuje na to da bi Francuz morao slaviti danas ovdje.

Rublev – Tsonga 
Rublev je rijesio Garcia Lopeza i Chardy nisu imali nikakve sanse protiv Rusa koji najavljuje odlicnu sezonu. Igra decko dobar tenis, napada svaki moguci udarac, jos kad malo poradi na servisu na kojem bi morao ostvarivati bolje brojke bit ce to jedan jako dobar tenisac, zapravo vec sada je, ali jos je tu puno rezerve. Dobro igra, odgovaraju mu ovi uvjeti, ne respektira nikoga i bit ce zanimljivo ga vidjeti danas protiv Tsonge. Tsonga nije igrao davis cup zbog ozljede koljena, a ovdje je jucer dobio Mahuta u 3 tie breaka, mec je odigran bez ijednog breaka i ono sto sam vidio od Tsonge ne mogu bas reci da me odusevilo. Puno nekih cudnih gresaka, udaraca ramom, pricanja sebi u bradi i na osnovu onoga sto sam vidio na ovih 1.50 ja ga ne bih dirao, a opet s druge strane znamo kakva je prica sa Francuzima i njihovim nastupima na domacem tlu, tako da ni Rublev mi nije previse privlacan ovdje. Ako bih ista morao dirati, bio bi to over gemova.

Horsens - Midtjylland | Više od 3.5 gola (2.60) bet365

Nevjerojatna sezona za Midtjylland koji se inače borio za mjesta koja vode u Europsku ligu, ali ne ove sezone, gdje se nalaze na prvoj poziciji sa 44 boda, jedan bod više od drugoplasiranog Brondbyja dok je Kopenhagen 18 bodova iza Midtjyllanda u ovom trenutku. Tako da ako Midtjylland ne osvoji titulu sada, neće nikada. Ovo je druga sezona za Horsens u prvoj danskoj ligi, prošle sezone su poraženi u obje utakmice od Midtjyllanda, gdje su izgubili 5-1 kod kuće i 5-2 u gostima, dok su ove sezone izgubili samo u gostima kod Midtjyllanda sa 4-2. Znači primili su 14 golova u tri utakmice protiv Midtjyllanda u ove dvije sezone i u svakoj utakmici je bilo šest i više golova. Horsens uglavnom postiže golove i nalaze se u top šest timova u ligi, tako da očekujem da će postići i oni, ali mislim da će Midtylland biti taj kojem više vjerujem u ovoj utakmici, jer su trenutno u odličnoj formi. Ova oklada na više od 3.5 gola mi izgleda fenomenalna. Sretno!

EbxtP7u.png

(Koeficijenti 9.2. u 14:20 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

BRAZIL: Campeonato Catarinense
Chapecoense-SC - Tubarao
tip: 1  kvota: @1.90

Chapecoense igra prvu ligu Brazila i ekipa koja se oporavila i obnovila nakon avionske nesrece. Tubarao je klub koja je velika nepoznanica i koji igra u nizim brazilskim ligama. Mislim da je razlika u kvaliteti ogromna i da ce to domacin i pokazati na ovom mecu. Par koji moze stajati na nekom od danasnjih tiketa. Sretno

Granollers - Mousley - 2  4,20  3:6 6:3 6:7
Granollers je od pocetka ove sezone odigrao 16 meceva u singlu i 12 meceva u doubleu, a tek je 9.2. sto jasno govori o njegovom rasporedu i vremenu za odmor. Godina za njega je stvarno pocela neocekivano dobro, ima 15-1 i bez obzira sto je tu rijec o challenger turnirima to je i dalje i vise nego respektabilna brojka. Jedini poraz je dosao od Kublera takoder u mecu gdje je po mome misljenju manjak snage presudio. Veceras igra protiv Mousleya koji je u prva 3 kola samo jednom izgubio svoj servis. Sinoc je odigrao odigrao ludi mec protiv Kinga gdje je izgubio prvi set u tie breaku, a onda kod 6:5 u drugom spasava 0:40 i set uzima u tie breaku, a nakon toga i mec. Domaci igrac, usao u odlican ritam serviranja, srusio ovdje vec Roberta u mecu koji je dosta slican ovome gdje je Robert dolazio ovdje sa titulom prosli tjedan i vec dosta meceva u nogama. Veceras je ista situacija protiv Granollersa. Sinoc Granollers dobio Sarkissiana sa 2:1, ali velika borba je bila u tom 3.setu. Jasno da je Granollers kvalitetniji igrac, ali veliki broj meceva je vec sad iza njega, sinoc ga nisam htio ganjati protiv Sarkissiana, ali veceras protiv Polmansa definitivno hocu, cini mi se da je otvoreno bilo sa preko 5 na Mousleya tako da je kvota vec dosta u padu, ali i ovo izgleda dosta primamljivo.

• Goksim unpinned this topic
prije 6 sati, Jeronimo said:

Granollers - Mousley - 2  4,20  3:6 6:3 6:7
Granollers je od pocetka ove sezone odigrao 16 meceva u singlu i 12 meceva u doubleu, a tek je 9.2. sto jasno govori o njegovom rasporedu i vremenu za odmor. Godina za njega je stvarno pocela neocekivano dobro, ima 15-1 i bez obzira sto je tu rijec o challenger turnirima to je i dalje i vise nego respektabilna brojka. Jedini poraz je dosao od Kublera takoder u mecu gdje je po mome misljenju manjak snage presudio. Veceras igra protiv Mousleya koji je u prva 3 kola samo jednom izgubio svoj servis. Sinoc je odigrao odigrao ludi mec protiv Kinga gdje je izgubio prvi set u tie breaku, a onda kod 6:5 u drugom spasava 0:40 i set uzima u tie breaku, a nakon toga i mec. Domaci igrac, usao u odlican ritam serviranja, srusio ovdje vec Roberta u mecu koji je dosta slican ovome gdje je Robert dolazio ovdje sa titulom prosli tjedan i vec dosta meceva u nogama. Veceras je ista situacija protiv Granollersa. Sinoc Granollers dobio Sarkissiana sa 2:1, ali velika borba je bila u tom 3.setu. Jasno da je Granollers kvalitetniji igrac, ali veliki broj meceva je vec sad iza njega, sinoc ga nisam htio ganjati protiv Sarkissiana, ali veceras protiv Polmansa definitivno hocu, cini mi se da je otvoreno bilo sa preko 5 na Mousleya tako da je kvota vec dosta u padu, ali i ovo izgleda dosta primamljivo.

Pratim te prijatelju vec tjedan dana sto se tice ovog tenisa i imam samo rijeci hvale

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use