Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 6.2.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Hanfmann - Quiroz // Pobjeda Quiroz bet365 - 2,75

Quiroz je vrlo opasan igrač, ima agresivan lijevi backhand s jakom servom i vrlo lijepim udarcem. Hanfmann dolazi ravno sa turnira na zatvorenom terenu koji se igrao u Dallasu početkom tjedna i mislim da ne nije u tako dobroh formi u 2018. godini.

Dva poraza od Klahna i Oliveire, pogotovo gubitak protiv portugalca bio je znak za alarm, jer Oliveira nije igrač koji igra mnogo na bržim površinama. Mislim da Hanfmann više voli zemlju i da bi mu uvjeti u Quitu trebali odgovarazi, ali njegova igra još nije toliko pouzdana ove godine, a njegov protivnik će iskoristiti i najmanju šansu koja mu se ponudi.

Quiroz je jedan od onih momaka koji su stalno podcijenjeni od strane tržišta i kladionica a koeficijent je od jučer pao sa 3,25 na 2,75. Sretno!

8b50d1d4cdaf4337ad9749058f179d9b.jpg

C.Rangers - Crusaders // Oba tima daju gol bet365 - 2,25

Carrick Rangers pored Ballinamallarda ima najgoru obranu u NIFL, a primaju prosječno 2,6 golova po utakmici. U Belfastu na Loughshore Hotel Arena čeka ih pravi pravi test, protiv vrhunskog tima, koji ima gol razliku 75:26 za razliku od njih koji imaju 15:55.

Budući da su Crusadersi već osigurali plasman u ligu za prvaka, očekivati je opuštanje sa njihove strane, a u prošlosti su Rangersi znali praviti probleme Crusadersima. Tako naprimjer od zadnjih 10 utakmica u 5 navrata su obje ekipe postizale pogodak, a nadam se da će tako i veceras da bude. Sretno!

ef7aa80fa3018898a587b7de557b94f4.jpg

C. Rangers - Crusaders | Pobjeda gosta u prvom poluvremenu (1.44) bet365

Pošto je kolega @crash1 već pojasnio nekoliko važnih činjenica za ovu utakmicu, mislim da je ovdje sve jasno. Vjerujem da će ovdje Crusaders u prvom poluvremenu dobiti ovu utakmicu. Ne kažem da Rangers možda do kraja utakmice neće dati gol, no mislim da će ovo Crusaders željeti što prije da riješi, jer se bore za tu prvu poziciju i vjerujem da će rezultat na poluvremenu ići u korist gostiju.

MTnkHYK.png

Oni su se već kvalificirali za Europska natjecanja i bore se za prvu poziciju sa Colerainom koji ima utakmicu više od njih. Mislim da je ovdje sve jasno i sve se vidi na tabeli iznad. Crusaders je mnogo bolji tim i mislim da neće propustiti ovu priliku da budu prvi na tabeli. Sretno svima!

gFM5e3K.png

(Koeficijenti 6.2. u 15:03 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Accrington - Swindon 1 (2.25) bet365

Mislim da bi umor mogao biti odlučan faktor u ovoj utakmici, jer će ovo biti treće putovanje Swindona ovog tjedna. Vjerujem da će ovo biti jedno dugo putovanje nakon remija u subotu u gostima protiv Lincoln Cityja, gdje su igrali skoro 70 minuta sa 10 igrača, nakon što su dobili crveni karton. Preston je branič koji je poslan na rano tuširanje i bit će suspendiran za ovu utakmicu, dok su Linganzi, Hussey, McDermott i Conroy ozlijeđeni. Uprkos teškom rasporedu, Swindon ostaje na mjestima koja vode u doigravanje, samo bod iza današnjeg protivnika. No, mislim da danas neće uspjeti da uzmu bodove, upravo zbog tog umora i par ozlijeđenih igrača. Accrington je pobijedio četiri od posljednjih pet utakmice u kojima je postigao 16 golova ukupno. Kod kuće su ostvarili devet pobjeda, dva remija i tri poraza i daju oko 2 gola po utakmici i trenutno imaju svu momčad na raspolaganju. Mislim da će domaćin ostvariti pobjedu i sva tri boda u ovoj utakmici. Sretno!

fHO4VAa.png

(Koeficijenti 6.2. u 15:22 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use