Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 1.2.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Johnson/Johnson - Bambridge/Kudla /// Pobjeda Johnson/Johnson bet365 - 3,75 

Ovaj meč počinje 31.1 kasno navečer, pa sam ga zato objavio u ovaj topic. Braća Johnson koji su inače blizanci baš kao i blizanci Bryan, su vjerovatno nova atrakcija u dublovima. Ispred njih je lijepa budućnost, a već su trenirali i "sparingovali" sa najboljim dublašima ikada, upravo braćom Bryan. Cilj im je da budu kao oni što dokazuje i ovaj članak:  https://www.washingtonpost.com/sports/tennis/like-the-bryan-brothers-their-hitting-partners-are-twins/2015/08/06/52c7edde-3c7d-11e5-b3ac-8a79bc44e5e2_story.html?utm_term=.d5e8e1aee9ef 

Njih dvojica igraju zajedno čitav život, još od 2015 godine. Većinom su učestvovli na ITF turnirima, imaju omjer 55-33 a u pet navrata su osvajali double turnire. Oni dolaze iz Texasa i na ovaj turnir su dobili pozivnicu, upravo zbog odličnih rezultata u zadnje vrijema a i zbog publike koja će ih bodriti na domaćem terenu.

Bambridge/Kudla također igraju solidan tenis, no braća Johnson su već jednom pobjedili Bambridgea u dublovima, sa drugim partner. Kudla je dobar teniser, ali treba naglasiti da on prvenstveno igra single mečeve i da je to također jedan od razloga zbog kojih sam se odlučio na braću johnson. Koeficijent je po meni, velik!

3278f5883a8a9855ea38df7b84117336.jpg

Barcelona - Valencia

U četvrtak će prvu polufinalnu utakmicu Kupa kralja, na Camp Nou, odigrati nogometaši Barcelone i Valencije.
Barcelona, prošlogodišnji osvajač ovog natjecanje, ali i što je važnije, apsolutni lider ovosezonskih događanja u Primeri, mora biti favorit ovog prvog susreta koliko god Valencia ove sezone bila dobra i vrlo neugodna.
Barcelona je ova sezone dobila devet od deset domaćih prvenstvenih utakmica. Jedino se Celta izvukla iz katalonskog grotla (2-2), a čak i kada Barceloni ništa ne ide po planu tijekom utakmice ona pobijedi na kraju. Primjer je posljednja utakmica (Alaves 2-1), kada na scenu stupi ili genijalnost Messija i Suareza ili sudačka greška u korist Barce.
Barcelona je poslije poraza na startu sezone od Reala u Superkupu izgubila jednu jedinu utakmicu u svim natjecanjima. No, i taj poraz od Espanyola (1-0) u Kupu baš nimalo nije zasmetao jer je Barcelona sve nadoknadila u uzvratu.
Valencia, pak, ima iza sebe dva prvenstvena poraza zaredom (Las Palmas 2-1 i Real 4-1) i oni su sigurno ostavili traga na popularnim «šišmišima».
U prvenstvu ove sezone, na Mestalli, ogled ova dva kluba je završio 1-1. Danas je Barcelona favorit, pogotovo zato jer ulazi u meč kako bi stvorila zalihu prije uzvrata.

Konyaspor - Galatasaray

Nogometaši Galatasarayja u četvrtak gostuju kod Konyaspora. U pitanju je prvi četvrtfinalni susret turskog Kupa.
Na prvenstvenoj ljestvici je ogroman razdor između ova dva kluba i jasno nam pokazuje gdje je u ovom slučaju smještena kvaliteta, a gdje problemi.
Konyaspor je pretposljednji na ljestvici, iako je u sezonu ugazio s potpuno drugim ambicijama od toga da se spašava mogućeg ispadanja. Galatasaray je na drugom kraju ljestvice, na drugom mjestu, s izuzetno dobrom serijom rezultata. Dobio je ukupno pet utakmica u nizu.
Inače, Galatasaray je već pobijedio ove sezone na stadionu gdje igra večeras. U prvenstvu je slavio 2-0 i iskreno vjerujemo da još jednom može ponoviti takvu igru i rezultat.
Ipak, stavljamo određeni oprez u svemu jer je u pitanju Kup natjecanje. U pitanju je prva utakmica (sve se može nadoknaditi u uzvratu), a i Konyaspor je ove sezone od ukupno četiri pobjede i četiri remija u prvenstvu, čak četiri pobjede i tri remija ostvario kao domaćin.

Willem II - Roda

Tri kluba koja su izborila polufinale nizozemskog Kupa su poznata. U četvrtak ćemo saznati i posljednjeg polufinalista.
Sastaju se Willem II i Roda, dvije momčadi iz donjeg doma prvoligaške ljestvice, i razlika u skupljenim bodovima (17-15) na najbolji način otkriva kako nas čeka neizvjesna utakmica. Neizvjesnost je dodatno potaknuta Kup ozračjem koje uvijek nudi dodatna iznenađenja.
Objektivno je Willem II svakako u prednosti. I zbog domaćeg terena, ali i ugodnog iskustva kojeg je imao tijekom 90-minutnog nadmetanja protiv Rode ove sezone. Willem II je, naime, slavio u gostima u Eredivisie (3-1).
Nadalje, Roda je stvarno slabašni gostujući sastav. Dosta je reći da je izgubila na čak devet od ukupno deset prvenstvenih gostovanja.
No, postoji još nešto zanimljivo, a to je podatak da je Roda čak sedam od posljednjih osam utakmica odigrala uz opciju oba daju gol. Upravo je to jedan od naša dva prijedloga. Onaj možda i prvi izbor je slavlje domaće momčadi.

Izvor: lutrija.hr

https://www.rezultati.com/utakmica/IHAkc4kn/#omjer;overall

Iskreno,ja ne bi...... Ne vidim razloga zašto......Kazerima je ovo tekma za prolaz,nakon 1:1 između Rusa i Poljaka,Rusi će morati dobro paziti......Poljaci su imali jako puno sreće sa 1:1,gledo tekmu,Rusi nakon šta su probili golmana imali 3-4 šanse za otići na 2 razlike,sve uprskali i primili gol kazne.......A objektivno,5 raznia su bolji.

Stavio sam omjer gore,da sada ne kopiram slike,Kazeri su momčad koja plaća strance (i Rusi rade isto sa nekolicinom) i imaju jako dobru kvalitetu za Futsal......

Iskreno,ja bih preskakao.......Sretno

Willem II - Roda BTTS (1.72) bet365

Ova dva kluba se muče na drugom dijelu tabele i njihov dobar niz u kupu je vrlo pozitivna stvar za navijače ova dva kluba, jer imaju nešto što im odvraća pažnju od loše forme u Erediviziji. Willem II se nalazi na 14. poziciji i u 20 utakmica imaju 17 bodova, dok je Roda na 17., to jest, pretposljednjoj poziciji i imaju samo dva boda manje od Willema. Tko god pobijedi u ovoj utakmici večeras će početi vjerovati da se njihovo ime može naći na trofeju ovog kupa ove sezone, posebno zbog toga što će se jedan od dva velika favorita pridružiti Ajaxu na eliminiranom podiju ovog natjecanja, jer Feyenoord igra protiv PSV-a kod kuće. Pozicije na tabeli ova dva tima ne ulivaju neku nadu da će utakmica biti zanimljiva u 90 minuta, no kada su se ove dvije ekipe po prvi put srele u ligi ove sezone u rujnu, Roda je poražena na vrlo lagan način. Svi golovi koje je Willem II dao su bili u prvom poluvremenu, gdje su ostvarili pobjedu od 3-0. No sada je po meni Roda u boljoj formi, jer su u posljednjih šest utakmica ostvarili dvije pobjede, jedan remi i tri poraza. Willem II je uspio ostvariti samo jednu pobjedu u posljednjih šest utakmica, gdje su remizirali dvije i izgubili tri utakmice, što nam sugerira da bi remi mogao možda biti u ovoj utakmici, jer su oba tima u vrlo lošim formama što se tiče obrane u posljednim tjednima, gdje su uspjeli zadržati samo jednu utakmicu bez primljenog gola u posljednjih šest. No, golovi nisu problem za ove dvije ekipe, gdje su obje ekipe uspjele da postignu u pet od šest posljednjih utakmica, i u ligi i u kupu, tako da mislim i nadam se da će i u ovoj utakmici obje ekipe dati gol. Mislim da će obje ekipe dati gol i zbog razloga da su vrlo loši defanzivno, a solidni su u napadu i zbog te kombinacije mislim da će biti golova na obje strane. Peters i Velikonja bi trebali biti van terena, dok će na drugoj strani Schahin biti van terena zbog suspenzije. Sretno!

f0IRqkn.png

(Koeficijenti 1.2. u 13:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Barcelona - Valencia | Pobjeda domaćina + BTTS (2.10) bet365

Valenciji će ovdje trebati baš dobar nastup na Camp Nou, kako bi prošli dalje, jer je Barcelona u izvanrednoj formi. Prije dvije sezone su se ove dvije ekipe susrele u ovoj fazi natjecanja, gdje su Luis Suarez i Lionel Messi postigli sedam golova protiv ekipe koju je tada vodio Gary Neville. Od tada su se znatno poboljšali i trebali bi igrati mnogo bolje u ovoj utakmici. Teško je vidjeti bilo kakav drugi rezultat u ovoj utakmici sem pobjede Barcelone, jer su u posljednjih 16 domaćih utakmica ostvarili 15 pobjeda, a taj niz se proteže od kolovoza. Messi i Suarez su ponovo u dobroj formi, nakon što su spasili svoj tim u prošloj utakmici protiv Alavesa, dok Valencia ima problema sa ozljedama jednog ili dva obrambena igrača. Ernesto Valverde je uvijek rotirao u prvim utakmicama ovog natjecanja, ali teško je da će to biti slučaj u ovoj utakmici, jer igraju protiv tima koji je na trećem mjestu La Lige. Valencia nije baš u odličnoj formi, no s obzirom na posljednje sezone ova je itekako dobra. Izgubili su kod kuće sa 4-1 protiv Real Madrida, a u posljednjih osam ligaških utakmica su izgubili čak pet, tako da ovaj rekod mislim ništa ne pomaže Valenciji. No, mislim da će Valencia uspjeti da postigne gol, jer je od tog poraza od 7-0, Valencia svaki put dala gol Barceloni i mislim da će tako biti i sada. Oni u prosjeku daju dva gola po utakmici ove sezone u ligi i postigli su barem po jedan gol u svakoj od posljednjih osam utakmica, bez obzira na to što su imali loših rezultata. Ousmane Dembele je jedini odsutni igrač za Barcelonu i mislim da će Barca igrati sa 4-4-2 u ovoj utakmici kako bi i Coutinho i Iniesta možda igrali zajedno, no vidjet ćemo. Na drugoj strani za Valenciju, Gabriel Paulista i Rben Vezo su se vratili sa suspenzije, ali Gabriel je pod sumnjom zbog manje ozljede. Guedes i Murillo su također pod znakom sumnje za ovu utakmicu. Po meni najbolja opcija i najbolji koeficijent na kombiniranu okladu pobjede Barcelone i da će oba tima dati gol. Sretno!

r2wM2CR.png

(Koeficijenti 1.2. u 13:44 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

prije 4 sati, TazMan said:

https://www.rezultati.com/utakmica/IHAkc4kn/#omjer;overall

Iskreno,ja ne bi...... Ne vidim razloga zašto......Kazerima je ovo tekma za prolaz,nakon 1:1 između Rusa i Poljaka,Rusi će morati dobro paziti......Poljaci su imali jako puno sreće sa 1:1,gledo tekmu,Rusi nakon šta su probili golmana imali 3-4 šanse za otići na 2 razlike,sve uprskali i primili gol kazne.......A objektivno,5 raznia su bolji.

Stavio sam omjer gore,da sada ne kopiram slike,Kazeri su momčad koja plaća strance (i Rusi rade isto sa nekolicinom) i imaju jako dobru kvalitetu za Futsal......

Iskreno,ja bih preskakao.......Sretno

Citajuci vaše komentare odlučia san malo proistražiti vaše tvrdnje i doša san do sazanja na jednom portalu za koeficijente da sve kladionice u Poljskoj bacaju koeficijent na pobjedu Poljske u malom nogometu.Ne pričam ja o padu za 0.10,20,30 cak i za 0.50 nego govorim o padu za 2.00,ocigledno se tu nešto suska,možda čak nemora ni znaciti ništa ali dali nije malo sumnjivo da poljske kladionice baš bacaju koeficijent na svoje i to za 2 ?

padajuca kofa.png

Barcelona-Valencia preko 4.5 kartona,1.70 koef.

PSK

Glupo je pisati o vaznosti utakmice,svako zna da je polufinale kupa i da je bitna utakmica ovo.
Valenciji je bitno ne izgubiti puno razlike buduci da im fale Garay,Kondogbia,Guedes,Murillo.

A sad malo o ekipama i sucu utakmice.

Barcelona je najblaza ekipa Primere sa 1.67 dobijenim kartonom po utakmicima,no u malo jacim utakmicama i njeni igraci postanu malo zivcaniji,a od tih igraca isticu se Suarez,Pique,Alba i Busquets.

Valencia je suprotno Barci, prva u Primeri po grubosti,dobijaju 3.71 karton po mecu te imaju dosta mesara od kojih su neki Vezo,Parejo,Zaza,Garay,Gaya,Gabriel,itd.

Utakmicu ce suditi Jose Sanchez,sudac kojemu je ovo 3.godina u najelitnijem rangu Spanjolske,a tocno se sjecam kako mu je 1.sezona zapocinjala,bio mi je najbolji sudac i volio sam ga vise od Bebeka.Redom je u prvih 10-ak utakmica dijelio 11,12,13,10,9,7,8 i tako se uvijek vrtio oko visokih brojki.-13 kartona podijelio u susretu Bilbaa i Sociedada

2.sezona prolazi nesto mirnije,te mu se prosjek vrti na oko 4 do 5 kartona, s tim da mu je najveca kartonska utakmica bila isto baskijski derbi Bilbaaa i Sociedada.

Sada u ovoj 3.sezoni,sudio je 16 utakmica i dijeli u prosjeku 5,15 kartona,s tim da su mu najvece kartonske brojke u jednoj utakmici 8 kada je sudio mec Girone i Levantea.

Inace kaze za sebe da je prelagan bio na obaracu u prvoj sezoni te da se dosta smirio,nazalost po nas koji igramo kartone,no danas ga ocekujem na bar 5 kartona.Istina,nekako njegov stil sudenja koji dosta oprasta mozda nece pasati,ali s obzirom na vaznost susreta i agresivnost pogotovo Valencije uzimam over kartona.

prije 1 sat, MaliMisko12 said:

Citajuci vaše komentare odlučia san malo proistražiti vaše tvrdnje i doša san do sazanja na jednom portalu za koeficijente da sve kladionice u Poljskoj bacaju koeficijent na pobjedu Poljske u malom nogometu.Ne pričam ja o padu za 0.10,20,30 cak i za 0.50 nego govorim o padu za 2.00,ocigledno se tu nešto suska,možda čak nemora ni znaciti ništa ali dali nije malo sumnjivo da poljske kladionice baš bacaju koeficijent na svoje i to za 2 ?

padajuca kofa.png

Ili će ispasti hebeni preokret ili su se Poljaci malo zaletjeli na svoje pa uplaćivali na čoravo....Zato je vjerojatno i padao koef kod njih,ponijelo ih nakon 1-1 sa Rusima..... 

Ima još jedan polčas,ali jako su podređeni Kazerima

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use