Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota - 13.12.2008. (Listić dana)

Goksim

Tko će slaviti u el clasicu?  

8 glasova

1. 1. Tko će slaviti u el clasicu?

• Barcelona
      3
    • X
      2
    • Real Madrid
      3

Recommended Posts

pogreška, izvinjavam se. igrao bih na az alkmaar, no istodobno se tu i najviše premišljam. iako je feyenoordu gotovo cijela prva postava izvan stroja, alkmaar ima niz od 12 pobjeda tako da mi je tu čak no bet.

mišljenje?

Ponuda je dosta dobra, ne znam zašto te taj par toliko privlači... MOžda i prođe, ali IMO ima boljih parova...

Ja ću danas ovako: Neću igrati glavni, ali ću odigrati više rekreativnih, i na svima će biti Barcelona, pa se nadam da će se skupiti da ćekam Barcu za solidan dobitak...

Koef. na Bayern je odličan a mislim da imaju dobre šanse da dobiju 2,30

Arsenal ću odigrati na par manjih listića, ali nisam toliko sigurna u njihovu pobjedu...

Leverkusen i HSV bi trebali dobiti, a jako izglendo mi izgleda Werder - Wolfsburg oba daju gol

Barcelona će mi biti na svim listićima

Statistički 3/ Nantes - Grenoble 1 1,60

Hiberniana me malo strah, ali po statistici bi trebali dobiti 1,60... Hamilton je izgubio od Gl. Rangersa 7:1 prošlo kolo!

...

Goksime evo pridruzujem se i ja forumu.

sto se tice bayerna, mislio sam i ja na njih, al izgleda da Ribery nece igrati.

u zadnje vrijeme se sve vrti oko njega. postoji mogućnost i da Gomez nece igrati.

trebalo bi provjeriti prije utakmice sastave i eventualno odigrat na bayern jer su u naletu.

a arsenal bi igrao jedinicu. velika je kvota a middlesboro je ubojica velikih!

barcelona je zicer dana, slazem se.

ono sto ja predlazem je Hannover. iskljucivo domaca ekipa, a Arminija protivnik po mjeri.

1,9 u germanije bi se trebalo uzeti

MM dobrodošao na forum  ;)

Arsenal sam odigrao na par listića sa malim ulozima i ni ja im ne vjerujem previše...

U fortuni je 2,20 da ce Schlierenzauer biti u prva tri u skijaskim skokovima. Drugdje je koef oko 1,35-1,50!

Koeficijent još nije smanjen, a negdje je oko 3,50 da će Schlierenzauer biti prvi pa je ovih 2,20 da će biti u prva tri"must take"! Inaće i koef. na pobjedu je odličan (6,50), ali za mali ulog...

Kao primjer SS daje 3,50 za prvo mjesto a cijelih 1,35 da će biti u prva tri!

Ne kažem da će sigurno biti u prva tri, ali definitivno su pogriješili u postavljanju koeifcijenta i ovakve stvari se moraju odigrati IMO...

MM dobrodošao na forum  ;)

Arsenal sam odigrao na par listića sa malim ulozima i ni ja im ne vjerujem previše...

U fortuni je 2,20 da ce Schlierenzauer biti u prva tri u skijaskim skokovima. Drugdje je koef oko 1,35-1,50!

Koeficijent još nije smanjen, a negdje je oko 3,50 da će Schlierenzauer biti prvi pa je ovih 2,20 da će biti u prva tri"must take"! Inaće i koef. na pobjedu je odličan (6,50), ali za mali ulog...

Kao primjer SS daje 3,50 za prvo mjesto a cijelih 1,35 da će biti u prva tri!

Ne kažem da će sigurno biti u prva tri, ali definitivno su pogriješili u postavljanju koeifcijenta i ovakve stvari se moraju odigrati IMO...

Jesu brzi... Mora da bookmakeri čitaju forum ili newse...  ;D

Evo smanjeno na 1,80...

7305 Schlierenzauer 5 1,8 1,3 1,1 1,02 13.12./15:30

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use