Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 3.2.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Aberdeen - Hamilton // Pobjeda domaćina bet365 - 1,45

Da ne dužim puno, Hamilton je jedna od najslabijih ekipa u ligi, mnogo igrača im je ozlijeđeno a i kapiten kluba ih je naputio i potpisao upravo za Aberdeen. 

Massimo donati - 10/0 
Michael devlin - (Kapiten, prešao u Aberdeen)
Grant Gillespie - 3/0 (Ključni igrač ekipe, ali povrijeđen već duže vrijeme)
Greg Doherty 21/3
David templeton - 18/3 (Najkreativniji igrač, ali suspendovan)
MacKinnon 22/1

Abedeen će se i ove sezone boriti za drugu poziciju, na kojoj su završili prošle sezone. Sada im je konkurent i ekipa Rangersa, ali mislim da Aberdeen ima potrebni kvalitet da se izbori za tu poziciju i jednostavno mora pobjeđivati u ovakvim i sličnim mečevima!

c0d3584cd08dddfb9627df69167ad3d5.jpg

Premier liga

Burnley - Manchester City (13:30)
Sudac: Martin Atkinson (3.47)
Prosjek ekipe 1: 1.80
Prosjek ekipe 2: 1.60
dktZgiS.png

Bournemouth - Stoke (16:00)
Sudac: Paul Tierney (2.67)
Prosjek ekipe 1: 1.52
Prosjek ekipe 2: 1.24
iOqy9fl.png

Brighton - West Ham (16:00)
Sudac: Roger East (3.09)
Prosjek ekipe 1: 1.40
Prosjek ekipe 2: 2.32
Ew8NsSF.png

Leicester - Swansea (16:00)
Sudac: Anthony Taylor (3.94)
Prosjek ekipe 1: 1.28
Prosjek ekipe 2: 1.24
jGsyBjH.png

Manchester Utd - Huddersfield (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (3.40)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.56
TC4aWoO.png

WBA - Southampton (16:00)
Sudac: Michael Oliver (3.55)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.44
u8o4wwO.png

Arsenal - Everton (18:30)
Sudac: Neil Swarbrick (2.53)
Prosjek ekipe 1: 1.56
Prosjek ekipe 2: 1.72
dhxlHF1.png

Primera

Eibar - Sevilla (13:00)
Sudac: David Jesus Trujillo (5.30)
Prosjek ekipe 1: 1.90
Prosjek ekipe 2: 2.43
nasu4aM.png

Betis - Villarreal (16:15)
Sudac: Alberola Rojas (4.18)
Prosjek ekipe 1: 2.57 
Prosjek ekipe 2: 2.81
UnvowmK.png

Alaves - Celta Vigo (18:30)
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.73)
Prosjek ekipe 1: 3.14
Prosjek ekipe 2: 2.57
4TuCaTj.png

Levante - Real Madrid (20:45)
Sudac: Mario Melero López (6.30)
Prosjek ekipe 1: 2.67 
Prosjek ekipe 2: 1.85
oHyKpwa.png

Serie A

Sampdoria - Torino (18:00)
Sudac: Gianluca Rocchi (4.44)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 1.95
DgdhW6n.png

Inter - Crotone (20:45)
Sudac: Daniele Orsato (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.73
V4CO2bx.png

Bundesliga

Freiburg - B. Leverkusen (15:30)
Sudac: Robert Kampka (4.57)
Prosjek ekipe 1: 1.35
Prosjek ekipe 2: 1.70
Z5FIoVx.png

Hertha - Hoffenheim (15:30)
Sudac: Deniz Aytekin (4.20)
Prosjek ekipe 1: 1.60
Prosjek ekipe 2: 2.20
FvZqhGB.png

Mainz - Bayern (15:30)
Sudac: Soren Storks (2.00)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.20
cOITbwe.png

Schalke - W.Bremen (15:30)
Sudac: Guido Winkmann (4.88)
Prosjek ekipe 1: 2.10
Prosjek ekipe 2: 1.65
aDuwSar.png

Wolfsburg - Stuttgart (15:30)
Sudac: Robert Hartmann (3.78)
Prosjek ekipe 1: 1.60
Prosjek ekipe 2: 1.75
G6xnckZ.png

B.Monchengladbach - RB Leipzig (18:30)
Sudac: Tobias Stieler (3.10)
Prosjek ekipe 1: 1.40
Prosjek ekipe 2: 1.30
OYu5KGf.png

(Koeficijenti 2.2. u 07:51 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

prije 14 sati, IzudinB said:

Alaves - Celta Vigo (18:30)
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.73)
Prosjek ekipe 1: 3.14
Prosjek ekipe 2: 2.57
4TuCaTj.png

(Koeficijenti 2.2. u 07:51 CET)

Čini mi se vrlo zanimljiva granica i mislim da bi mogla ići preko. Alaves se nalazi dva boda iznad zone ispadanja i ovo je vrlo važna utakmica za njih. Imaju 19 bodova na 17-oj poziciji, isto kao i Levante na 16-oj, dok Levante igra protiv Real Madrida, tako da mislim da će ovo biti jedna velika borba. Celti neće biti baš lako. Celta se nalazi na sedmoj poziciji, dva boda manje od šestoplasirane Seville, tako da i njima trebaju bodovi kako bi se borili za mjesta koja vode u europska natjecanja. Ove dvije ekipe su među ekipama koje dobijaju najviše žutih kartona u ligi i vjerujem da će i u ovoj utakmici biti grube igre koju Juan Martinez Munuera, sudac koji daje 5.73 kartona po utakmici, neće tolerisati. U 14 utakmica koje je sudio do sada je pokazao 78 žutih i dva crvena kartona. Znao je u nekim utakmicama pokazati i 7,8,9 pa čak i 10 žutih kartona, a mislim da će se i ovdje razmahati kartonima, jer su ovo jedne od najgrubljih ekipa u ligi ako nam prosjek kartona nešto govori. Sretno!

5hgE8qJ.png

Burnley - Man City 

Prva utakmica 26. kola Premiershipa igra se na Turf Mooru gdje domaći Burnley dočekuje lidera prvenstva Manchester Citya. 

Burnley je izvrsno počeo sezonu čak je bio i u kombinacijama za mjesta koja vode u Europu no očekivano platili su danak  manjku širine u momčadi.  Bez pobjede su dugih 9 utakmica u svim natjecanjima. 

Manchester City ima lagodnu situaciju, prednost veću od 10 bodova ispred prvog pratitelja no Građani izgledaju u svakoj utakmici kao da se radi o izravnoj borbi za naslov. U ovom trenutku su najbolja momčad u Engleskoj i to potvrduju iz kola u kolo. 

Burnley je ostao bez goriva i teško će se nositi s gostima koji će ovo riješiti u svoju korist. Oklada  poluvrijeme/kraj mi se čini najizglednija, a tečaj je vrlo dobar. Sretno. 

TIP: HT/FT Man City 1.80

Mainz - Bayern // Oba tima daju gol bet365 -1,90

O Bayernu neću puno dužiti. Najbolja ekipa u Njemačkoj, možda i jedna od najboljih u Evropi od kako je Heynckes tu. Mogu zabiti svakoj ekipi pogodak, tako da ne sumnjam da će i danas tako biti. Ali ono što se može primjetiti je to da nakon zimske pauze u mečevima Bayerna pane veliki broj golova, ali ne samo od strane Bavaraca.

Mainz je tradicionalno neugodan Bayernov protivnik, a ekipa su koja je u stanju iznenaditi svakoga ali i odigrati vrlo lošu partiju. Tako su poraženi od Leverkusena 2-0 uz posjed lopte Apotekara od 70% dok su kolo prije toga slavili protiv Sttutgarta uz 21 upućen šut ka golu od toga 12 u okvir gola.

Ukoliko im danas bude dobar dan, vjerujem da mogu zabiti jedan gol Bayernu. Sretno!

a7de99c6d16aaee1ca81dabcd135293c.jpg

Peter Makk - Nikola Čačić // Pobjeda Makka bet365 - 10

Makk važi za jednog prosperitetnog igrača u Mađarskoj, riječ je o vrlo talentiranom igraču s vrlo dobrim backhendom. On je trenutno u Top 100 juniora na svijetu, a danas igra kod kuće pred svojim navijačima što može biti motiv više. 

Čačić je jako živčan igrač kratkog fitilja, imao je mnogo neobičnih poraza u prošlosti, i igrač je u kojeg se ne možete pouzdati. On  već mjesecima nije igrao tenis i mislim da je ovdje kvota na Makka fenomenalna na manji ulog. Sretno!

ef4ae4829c7330660ad3034f981cb409.jpg

Pozdrav ekipa i sretno za vikend. Evo i ja cu nakon dugo vremena da napisem nesto na sajtu. Ponuda je danas odlicna a ja sam se za danas odlucio da odigram na kartone. Odigrat cu tri para jedan iz splanjolske i dva iz francuske lige. Prvi par je

ALAVES - CELTA VIGO  4.5 vise kartona kolega je gore iznad sve napisao da necu ni ja previse duziti obe ekipe su grube a na zadnjoj utakmici je bilo 8 kartona 

Druga utakmica je 

AMINES - St.ETIENNE vise od 3.5 kartona 1.65 kvota SS  obe ekipe su u donjem djelu tablice i bore se za opstanak a sudac danasnje utamice je Tomas Leonard koji je na prosjeku od 4.3 kartona po utakmici a Amines ima prosjek od 2 kartona po mecu a St.etienne je na prosjeku od 2.2 kartona po mecu te smatram da bi ovu granicu trebali lako prebaciti

treca utakmica je 

NICA - TOULOUSE VISE OD 3.5 kartona 1.65 kvota SS. Tuluz je jedna od najgrublji ekipa u ligi a danasnji sudac utakmice je Antony Gautier sa prosjekom od 4.4 kartona po utakmici i mislim da ce ovu granicu proci lako. 

To je danas od mene i nadam se da ce proci i sretno tko prati ???

Aston Villa - Burton 1 (1.40) bet365

Aston Villa će željeti da nastavi svoj niz dobre forme protiv tima koji se nalazi na dnu tabele, Burton Albiona na Villa Parku. Domaćini su u odličnoj formi u posljednje vrijeme i veliki su konkurenti za direktnu promociju u Premier ligu. Trenutno se nalaze na trećoj poziciji, samo jedan bod manje od Derbyja koji je na drugoj poziciji. Aston Villa ima dobar i čvrst rekord kod kuće, gdje su uspjeli ostvariti 29 bodova iz 14 utakmica i treći su po toj statistici. Cardiff i Wolves su samo bolji od njih. Aston Villa je također imala dobar zimski prijelazni rok, gdje su doveli Lewis Grabbana iz Bournemoutha i Axel Tuanzebea iz Manchester Uniteda, oba igrača bi trebala pojačati momčad. Burton je posljednji na tabeli u Championshipu i oni će vjerojatno biti glavni konkurenti za ispadanje ove sezone. Oni baš i nemaju neki budžet kao neke ekipe u ovoj ligi i to se vidi po rezultatima. Vjerujem u laganu pobjedu Aston Ville i mislim da je koeficijent super s obzirom da igraju protiv posljednje ekipe na tabeli. Sretno!

KkqxBI1.png

(Koeficijenti 3.2. u 14:02 CET)

QPR - Barnsley | Više od 2.5 gola (1.80) bet365

Očigledno je da QPR-u nedostaju dva napadača Mackie koji je postigao četiri gola i prvotimac Smith koji je postigao šest golova, jer u prošla dva kola nisu uspjeli postići gol, niti jedan od ovih napadača. QPR je odigrao 70% domaćih utakmica sa više od 2.5 gola. Statistika da su oba tima dala gol u 70% domaćih utakmica je također pokazatelj da bi ovdje moglo biti više golova. Uspjeli su zadržati mrežu netaknutom u samo dvije utakmice kod kuće. Barnsleyova nova pojačanja Oli McBurnie, Matt Mills i Christoph Knasmullner su stigli iz Admire, gdje su postigli ukupno 12 golova. Oni bi mogli napraviti svoje debije, ali će Barnsley biti bet Frayersa i Jacksona. Burnsley također ima nešto više od 70% utakmica u gostima koje su imale više od 2.5 gola, tako da mislim da će ovdje biti golova sa obje strane. Oni će biti bez suspendiranog braniča Cavarea. Sretno!

9rnjj92.png

(Koeficijenti 3.2. u 14:52 CET)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use