Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 31.1.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Premier liga

Chelsea - Bournemouth (20:45)
Sudac: Lee Probert (1.00)
Prosjek ekipe 1: 1.17
Prosjek ekipe 2: 1.58
Ui1hMAu.png

Everton - Leicester (20:45)
Sudac: Chris Kavanagh (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 1.29
mOVWHMG.png

Newcastle - Burnley (20:45)
Sudac: Simon Hooper (--)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.79
MJQEM0P.png

Southampton - Brighton (20:45)
Sudac: Mike Dean (3.69)
Prosjek ekipe 1: 1.38
Prosjek ekipe 2: 1.42
6tphUlP.png

Manchester City - West Brom (21:00)
Sudac: Robert Madley (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.96
js13thL.png

Stoke City - Watford (21:00)
Sudac: Jonathan Moss (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.13
Prosjek ekipe 2: 1.63
GiLkiFU.png

Tottenham - Manchester United (21:00)
Sudac: Andre Marriner (2.56)
Prosjek ekipe 1: 1.25
Prosjek ekipe 2: 1.67
CMhX9Db.png

(Koeficijenti 30.1. u 14:35 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

 
Link to comment
Share on other sites

Everton - Leicester

U 25. kolu engleske Premierlige Everton će tražiti izlaz iz nove krize u koju je upao u domaćem ogledu protiv Leicestera.
Everton nije pobijedio u posljednjih sedam nastup! U tom je razdoblju tri puta remizirao i četiri puta izgubio te je novi pritisak svaljen na leđa njegovih nogometaša.
Rekli smo, neće biti lako Evertonu prekinuti seriju bez pobjeda jer Leicester igra dobro zadnjih tjedana (tri pobjede u nizu, dvije u FA kupu i jedna 2-0 prvenstvena protiv Watforda), a treba i podsjetiti da je Leicester ovog suparnika svladao kao domaćin u ranijem dijelu sezone (2-0).
Leiester nije loš gost (tri pobjede, pet remija i četiri poraza), a i prima i daje točno pogodak i pol po utakmici.
Everton je, pak, izgubio već četiri domaće utakmice (uz šest pobjeda i dva remija) što je uz rečeno slabu formu dovoljan razlog da budemo sumnjičavi prema njemu.
Kao najbolje dvije opcije za klađenje u ovom slučaju vidimo: znak X2 ili utakmicu s oba daju gol.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

CHELSEA – BOURNEMOUTH

Chelsea neće obraniti naslov prvaka, što i nije neka tragedija, iz jednostavnog razloga što je Manchester City srušio sve rekorde po broju osvojenih bodova, nitko to ne bi mogao ispratiti. No, za Blues ostaje skoro jednako važan zadatak, izboriti mjesto u Ligi prvaka, idealan scenarij može ih dovesti do ipak prestižnog drugog mjesta u konačnom poretku, a istovremeno se učenici Antonija Contea pripremaju za osminu finala protiv Barcelone. Ovo im je, barem na papiru, jedna od lakših utakmica, u kojoj bi trebali rutinski upisati 3 boda i učvrstiti poziciju u vodećem kvartetu.

Bournemouth je već 3. sezonu zaredom u elitnom rangu i ima priliku produžiti tu lijepu priču. „Trešnje“ su bile u rizičnoj zoni sve donedavno, ali onda su podigli formu u pravom trenutku, ostvarili dobar niz od 2 pobjede i 3 remija u zadnjih 5 kola, te umakli onim najugroženijima u poretku. No, u toj zoni i dalje vlada prilična gužva, stoga je još daleko od sretnog raspleta. U Londonu, realno, nemaju naročitih izgleda…

Brojke: Naime, Chelsea je svladao ovog suparnika u svih 5 posljednjih mečeva, od toga već dvaput ove sezone: u prvenstvu u gostima sa 1:0, a u Liga kupu na Bridgeu sa 2:1.

MAN.CITY – WBA

Manchester City je postavio sve moguće rekord i primate, upisao 21 pobjedu u 24 kola (uz 2 remija i jedan poraz, kod Liverpoola), postigavši uz to čudesnih 70 pogodaka, dakle skoro 3 prosječno po meču, te nastavak prvenstva dočekao sa plus 12 bodova više od najbližeg pratitelja, susjeda Uniteda. Premiership je praktično riješena već do Božića, momčad Pepa Guardiole ima zadatak samo mirno završiti posao, bitno je jedini izbjeći neku dugu i duboku krizu. Dobro će im doći i ovaj meč za novi trijumf…

WBA je otvorio sezonu sa 2 pobjede, a onda nisu dobili niti jednu jedinu od narednih 20! U međuvremenu je to otkazom platio menadžer Pulis, a naslijedio ga Pardew, koji je barem uspio konačno dobiti nekoga (Brighton), te remizirao kod Evertona i tako krenuo u dugu i napornu bitku za opstanak. No, ove srijede će ta misija morati „pauzirati“.

Brojke: Vjerovali ili ne, City je svladao WBA u svih 13 posljednjih mečeva, ove sezone u gostima sa 3:2.

Milan – Lazio

Milan je napravio faraonsku kampanju u ljetnom prijelaznom roku, ali je sezona ponudila silna razočaranja, smjenu Montelle i dolazak Gattusa koji je definitivno podigao formu momčadi, nanizao 3 pobjede zaredom u prvenstvu (Crotone, Cagliari i upravo Lazio), vratio Rossonere u trku za Europu, a najvažniji uspjeh izveo u Kupu, kad su u četvrtfinalu dobili gradski derbi, izbacili Inter u četvrtfinalu pogotkom Cutronea u produžetku. Tako su u tabor Milana vratio pobjednički duh, koji je odavno izgubljen i sad ovaj meč dočekuju u skoro euforičnom ozračju, a zadatak je jasan: stvoriti barem minimalnu prednost jer ih čeka teških 90 minuta uzvrata u Rimu, zakazanog 28. veljače.

Lazio je apsolutni hit Serie A i ove sezone, zauzima sjajno 3. mjesto (4 najbolja idu u Ligu prvaka). Momčad trenera Inzaghija je ostvarila seriju od 4 pobjede i jednog remija u 5 kola, te tako preskočila Inter i Romu, koji su na papiru svakako jači, te zauzela visoku poziciju. Niz je doduše zaustavljen u nedjelju, kad je Milan dobio ligaški dvoboj sa 2:1: strijelci za domaće bili su Cutrone i Bonaventura, privremeno je izjednačio Marušić, ali “orlovi” su – po tko zna koji put ove sezone – oštećeni, jer je Cutrone zabio pogodak – rukom! Sad će im to biti samo dodatni motiv, uz to očekuju i povratak u momčad vodećeg golgetera Serie A, Immobilea, koji je pauzirao u zadnja 2 meča zbog ozljede.

Brojke: Lazio je svladao Milan samo jednom u zadnjih 6 susreta (uz 2 remija i 3 poraza) i to ove sezone u ligaškom meču doma, kad je bilo čak 4:1.

Sporting – Guimaraes

Sporting je u trci za sva 3 domaća trofeja, a uskoro kreće i u nokaut fazu Europske lige (čeka ih Lokomotiv Astana): “Lavovi” su najbliži pratitelji lidera Porta, kojeg su upravo izbacili u polufinalu Liga kupa, a uz to će s istim rivalom igrati i polufinale Kupa Portugala. No, sad se momčad karizmatičnog trenera Jorgea Jesusa mora fokusirati na prvenstvo, pogotovo jer je u zadnjem nastupu prokockala priliku da barem privremeno zasjedne na prvo mjesto. Naime, vodili su u Setubalu sa 1:0 golom Bruna Fernandesa, imali niz prilika za povećanje, a onda u sudačkoj nadoknadi primili gol iz jedanaesterca (1:1). Ako žele do titule, nemaju više prava na kikseve, ove sezone su dobili sve autsajdere na svom “Alvaladeu” (8 pobjeda, plus remiji sa Portom i Bragom).

Guimaraes je propustio sve ciljeve ove sezone već do siječnja: ispao je kao posljednjeplasirani u Europskoj ligi, više nije u konkurenciji ni u domaćem Kupu i Liga kupu, te mu ostaje samo prvenstvo, gdje zauzima 8. mjesto. Bodovno je predaleko zaostao za europskom zonom, a istovremeno ima i veliku prednost na ugroženima, stoga cijeli drugi dio prvenstva može odigrati bez pritiska. Lošiji dio priče je što je izgubio dosad 6 puta na ukupno 10 gostovanja, ali je u posljednjem kolu barem prekinuo mini krizu i na svom terenu nadmašio Estoril sa 3:1.

Brojke: Sporting u 4 meča zaredom nije uspio nadmašiti Guimaraes (3 remija i jedan poraz), ali je ove jeseni konačno to prekinuo i slavio u gostima sa čak 5:0 (Dost i Adrien Silva po 2, Bruno Fernandes jedan gol).

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Fraserburgh - Rangers // Pobjeda gosta u oba poluvremena bet365 - 1,40

Četvrto kolo škotskog FA kupa donosi nam susret poluamaterske ekipe Fraserburgha i drugoplasirane ekipe Premiershipa, ekipe Rangersa. Fraserburg se trenutno nalazi na drugoj poziciji u četvrtom rangu škotskog nogometa i tu će vjerovatno i ostati, jer ovim ekipama je potrebno da pobjede ekipu iz trećeg ranga koja je završila na dnu tabele, da bi se plasirali u viši rang.

Dakle, susret sa Rangersima je za njih misija nemoguće, susret iz druge dimenzije i jednostavno se trebaju prepustiti i uživati u ovom meču, koliko budu mogli.

Rangersi se nalaze na drugoj poziciji odmah iza Celtica, igraju solidan nogomet, iako će u ovom susretu nastupiti bez nekoliko prvotimaca mislim da ogromna pobjeda neće izostati ovdje, a pobjda u oba poluvremena po koeficijentu 1,40 je vrlo primamljiva. Sretno!

83042ea04c6d57bea5634b75e9a67fdc.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Manchester United manje od 3.5 gola (1.39) 1xbet

Ovdje od Uniteda očekujem jednu Mourinhovsku partiju, pošto mislim da bi im remi bio sasvim po mjeri, vjerujem da neće srljati i da će čekati na greške Spursa i osloniti se na kontranapade. Razlika između Spursa na petom i Uniteda na drugom mjestu je osam bodova, iako su gosti u formi, primarni cilj ovdje će im biti da izbjegnu poraz. Ni na jednoj od njihovih poslednjih 8 međusobnih utakmica nije viđeno više od 3 gola, a sumnjam da će i ovaj put. 1xbet daje sasvim zahvalan koeficijent za ovakvu opkladu. Tottenham je bez Auriera, i Winksa, dok su se u pogon vratili Alderweireld, Lamela, Lloris i Rose, ali pitanje je koliko su fit za utakmicu. Unitedu nedostaju jedino Ibrahimović i Bailly od ranije, a debi u Premier ligi za klub sa Old Trafforda bi mogao imati Alexis Sanchez.

Link to comment
Share on other sites

Dugo nisam ništa napisao, ali evo jedan par danas od mene.

Apollon Limassol - APOEL 1  (2,20)  SS

Iako je ovo susret dvije vodeće momčadi Ciparske lige, danas prednost dajem domaćinu. Jedina su ne poražena momčad lige i u sjajnoj su formi, dok gosti višu nisu onaj nedodirljivi APOEL. Susreli su se prije tjedan dana , gdje je Apollon posramio domaćina sa čak 4:0, to je bila zaostala utakmica. Zadnjih 12 međusobnih utakmica , APOEL  nije savladao momčad iz Limassola, tako da ovdje igram jedinicu, za nastavak odlične serije domaćina, a i danas imaju priliku pobjeć pratnji u borbi za naslov prvaka.

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Manchester United 

tip: x2 
 

Derbi 25. kola Premier League sudar je Tottenhama i Manchester Uniteda na Wembleyu. Domaći Spursi nalaze sa na 5. mjestu sa 45 bodova, Manchester United je drugi na tablici sa 12 bodova zaostatka za liderom prvenstva Manchester Cityem.

Tottenham nema poraza u zadnjih 8 utakmica u svim natjecanjima, (6 u prvenstvu) no žaliti mogu domaći zbog propuštenih prilika. Dva remija protiv West Hama na domaćem terenu te kod Southampatona "kiksevi" su koji si ekipa poput Spursa ne bi smijela dopuštati. Utrka za mjesta u Ligu prvaka je nikad teža i na tim malim utakmicama nedopustivo je prosipanje bodova. Liverpool sa utakmicom više ima pet bodova prednosti i ovdje će tražiti domaći pobjedu kojom bi se približili tom željenom četvrtom mjestu. Dobra vijest za Pochettina je što će na raspolaganju imati Eriksena, Lamelu, Rosea i Llorisa. Van stroja i dalje su Alderweirled, Aurier i Winks.

Manchester United napravio je veliki posao ovog zimskog prijelaznog roka dovođenjem Alexisa Sancheza. Čileanac je debitirao u FA Cup utakmici, a očekuje se u prvoj postavi i večeras na ovom teškom gostovanju. Jose Mourinho nahvalio je današanjeg protivnika. "Spursi su jedna od najboljih momčadi u ligi. Zbog zaostatka za Cityem ne mogu reći da se mogu boriti za naslov no ekipa su koja bi mogla puno učiniti u Ligi prvaka."- nije štedio Mourinho na pohvalama uoči ovog susreta za koji neće moći računati samo na Ibrahimovića te Baillya.

Kao i Tottenham, Manchester United bez poraza je u zadnjih 8 dvoboja u svim natjecanjima. Posebno je impresivan United u obrani gdje nije primio gol zadnjih šest utakmica. Biti će ovo zanimljiv dvoboj napada koji predvodi najbolji strijelac prvenstva Harry Kane sa 21 golom i najbolja obrana lige u posljednje vrijeme koju među vratnicama čuva David De Gea. Tottenham je papirnati favorit, no Manchester United nakon krize krajem prošle godine je zaigrao puno bolje i ovdje nas očekuje neizvjestan dvoboj.  Očekujem tvrdu utakmicu na malo golova, a blagu prednost ipak ću dati gostima.

izvor : omegasplus.com

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use