Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 29.1.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Belenenses - Benfica 2 (1.41) 1xbet

Inače izbjegavam dvojke, ali sutrašnja ponuda je oskudna, a i ovo mi se čini kao solidan zicer. Domaći u vrlo lošoj formi, ne znaju za pobjedu puna 3 mjeseca, no i pored toga ne gori im pod nogama, šest bodova su iznad zone ispadanja. Benfica, aktuelni šampion, trenutno se nalazi na trećem mjestu, sa 2 boda manje, ali i utakmicom više od vodećeg Porta. S obzirom na to da su u drugom dijelu sezonu, svaki kiks ih može značajno udaljiti od odbrane titule, a i od drugog mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Belenenses im je redovna 'mušterija' poslednjih godina (osam uzastopnih pobjeda). Benfica nema većih problema sa izostancima igrača, van stroja je jedino defanzivac Andre Almeida, a Krovinović je upitan.

79MSGTM.png

Link to comment
Share on other sites

Reims - Lorient Over 2.5 gola (2.07) bet365

Reims je u odličnoj formi sa sedam pobjeda u nizu i 10 bodova su iznad drugoplasiranog Nimesa. Ali, u posljednje tri utakmice su imali problema sa pobjedama - istina je da se nisu mnogo trudili. U posljednjoj utakmici koju su igrali kod kuće izdominirani su od strane posljednjeg tima na na tabeli Toursa i sretni su što nisu primili gol. Također u gostima kod pretposljednjeg na tabeli, Bourg Peronnasa, oni su imali lošu utakmicu, Bourg je propustio nekoliko velikih prilika prije nego što je Reims postigao gol 15 minuta prije kraja. Ipak, Reims ostaje na prvoj poziciji sa najvećim šansama za promociju u prvu ligu i osvajanje Lige 2. Golman Mendy i branič Kamara su ozlijeđeni. Lorient više nije tim kojem se može vjerovati. Unatoč tome što nisu igrali tako loše kao što rezultati sugeriraju, oni nisu u mogućnosti prikupiti bodove kako bi se popeli na tabeli. Izgubili su dva važna boda u posljednjoj utakmici kod kuće protiv Clermonta, nakon što su izgubili 2-3 dobre šanse za povećanje njihovog vodstva od 1-0. I zahvaljujući ovom rezultatu, oni se nalaze na šestom mjestu, sa pet bodova iza mjesta koja vode u doigravanje. Dakle, kako bi ostali blizu mjesta koja vode u doigravanje za Ligu 1, oni ne smiju izgubiti bodove, posebno kod kuće. U gostima su svakako bili vrlo loši - zadnja pobjeda je bila protiv Orleansa u listopadu. Ovo je tim sa velikim problemima u obrani, primaju mnogo golova za jedan tim koji traži promociju u Ligu 1. Neke promjene su se desile u Lorientovoj momčadi u zadnje vrijeme : Wissa je došao prije nekoliko dana, dok su Mesoub, Waris i Selemani napustili ekipu. Igrač Cabot će također propustiti utakmicu. Trebala bi ovo biti jedna otvorena utakmica sa mnogo golova. Vjerujem da će biti više od 2.5 gola, primijetio sam da je koeficijent vrlo dobar i ne želim ga propustiti. Sretno!

eBJluzo.png

(Koeficijenti 29.1. u 12:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Bašić/Šetkić - Tsitsipas/ Tsitsipas // Pobjeda Tsitsipas/ Tsitsipas bet365 - 3,75

Stefanos Tsitsipas igra u parovima sa svojim bratom Petrosom koji je također igrao kvalifikacije u singleu tijekom vikenda. Stefanos je dvije godine stariji od Petrosa i naravno posjeduje veći kvalitet, i mislim da bi to moglo biti presudno ovdje. Petros ima pristojne rezultate u parovima, također ima iskustva u igranju Davis Cupa. Mislim da će biti motivirani, jer je posebna stvar igrati sa svojim bratom.To možete vidjeti u mnogo pimjera npr. braća Sock, braća Paire...


Bašić/Šetkić nisu poznati po dobroj igri u parovima. Imaju omjer 0-3, izgubivši sve mečeve bez ikakvog većeg otpora. Zadnji meč su igrali protiv para Sonego/Vavassori. gdje su također vrlo lako poraženi.

Bašić nije čak rangiran u TOP 500 u parovima, a Šetkić je također rangiran izvan TOP 450. Obojica imaju negativan omjer iz prošle godine u parovima, mislim da su favoriti ovdje, ali ne toliko koliko misle kladionice, te ih grčku braću vrijedi odigrati po ovoj kvoti! 

4b1a57fc795f51c5bc3c1d03a45ddae4.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jong PSV - Eindhoven | Jong PSV AH -0.5 (1.725) bet365

Eindhoven je pretrpio velike poraze od 3-4 gola u posljednjim gostujućim utakmicama i oni su otpustili trenera. Danas će im novi trener biti na klupi, ali po nizozemskim medijima, on nije neki kvalitetan trener. Za Eindhoven, van terena će biti Alessio Carlone, Fries Deschilder, Thomas Horsten, Jarno Janssen, Kyle Da Silva, Guy Smit i Tarik Kada, ali Augustine Loof se vraća sa suspenzije. Ne baš najbolje vijesti za ovaj tim za danas. Međutim, na drugoj strani Jong PSV je pobijedio posljednji međusobni susret ova dva tima na većim koeficijentima. Oni su danas favoriti. Oni imaju jednu dobru mladu generaciju i u ovo je derbi, a pratio sam i utakmicu tima A PSV-a, utakmicu koju su lagano dobili i oni bi trebali da mogu pomoći Jong PSV-u danas sa nekim boljim igračima. Neki interesantni rezultati ove sezone:

Jong PSV - Telstar 6-0 | Telstar - Eindhoven 4-1
Jong PSV - Almere  3-2 | Almere - Eindhoven  5-1
Graafschap - Jong PSV 2-3 | Graafschap - Eindhoven 4-0

SAXXP6K.png

(Koeficijenti 29.1. u 12:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Celta Vigo - Real Betis

U ponedjeljak će nogometaši Celte i Betisa u Vigu odigrati posljednju utakmicu 21. kola španjolske Primere.
Celta nešto bolje stoji na ljestvici (klub iz Viga je osmi, a Betis na dvanaestom mjestu), no nije samo zbog toga domaćin bliže današnjem uspjehu.
Celta je imala ove sezone dosta domaćih propadanja (po tri pobjede, remija i poraza), ali zaigrala je dobro u zadnjih petnaestak dana iako je formu «izbrusila» dobrim gostujućim predstavama (dvije vezane pobjede kod Levantea 1-0 i Real Sociedada 2-1).
Nadalje, Betis je ove sezone već dosta gubio u gostima (pet prvenstvenih padova u devet utakmica na strani) da bi sve to bilo slučajno.
Tijekom prosinca i na početku siječnja Betis je bio u izuzetno lošem ritmu (bez pobjede u sedam utakmica, pet poraza u tom razdoblju), ali se stanje ipak popravilo pa su Andalužani dobili tri od zadnjih pet utakmica.
Celta zaslužuje prednost i znak 1 bi trebao biti i vaš prvi izbor. Kao alternativu nudimo utakmicu s dosta pogodaka.

Panathinaikos - Olympiakos

U grčkom košarkaškom prvenstvu ponedjeljak nam donosi najveći mogući derbi, sudar Panathinaikosa i Olympiakosa.
Dosad je u prvenstvu bolji dojam ostavio Panathinaikos. Da budemo precizniji, Pao je zasad savršen: ostvario je 13 pobjeda u isto toliko nastupa.
Za Olympiakos ne možemo govoriti da je tako dominantan, premda se nalazi na drugom mjestu, ali ima deset pobjeda i tri poraza.
Osim što ima bolji omjer Panathinaikos zaslužuje prednost i zbog međusobnih utakmica ove sezone. Naime, Panathinaikos je dobio svog velikog rivala. Dva puta i to oba puta u gostima u Pireju (u prvenstvu 71-68 i u Euroligi 70-62).
Nadalje, Olympiakos se nije proslavio prije nekoliko dana u Euroligi jer je izgubio u Beogradu kod Crvene zvezde. Vrlo zanimljivo, Panathinaikos je svoja posljednja dva susreta dobio na isti način, u produžetku (Lavrio u prvenstvu i Žalgiris u Euroligi).
Ovo su posebni dvoboji, veliki grčki sudari, ali s obzirom na ovu sezone i domaći parket prednost zaslužuje Panathinaikos.

Bochum - Arminia B.

U njemačkoj drugoj ligi 20. kolo će zatvoriti Bochum i Arminia, trinaesta, odnosno, deseta momčad na ljestvici.
Nekako «ruku pod ruku» sezonu obavljaju ove dvije momčadi. Imaju dosta kvalitativnih sličnosti, a i forma im je potpuno identična. I jedni i drugi imaju u posljednjih pet utakmica po dvije pobjede, remi i dva poraza.
Vrlo slična im je statistika doma, odnosno, u gostima. Bochum kao domaćin ima četiri pobjede, dva remija i tri poraza, dok Arminia ima četiri pobjede, dva remija i četiri poraza u gostima.
Razlike se pojavljuju kada gledamo način igre. Bochum je strašno tvrda momčad i na njegovim se utakmicama postiže najmanje golova u cijeloj ligi (samo 2,16 po susretu), dok je klub iz Bielefelda ipak drugačiji pa tako i u gostima, prosječno, uopće nije daleko od dva gola po utakmici.
U prvom dijelu sezone Arminia je kao domaćin pobijedila 2-0 i moramo priznati da Arminia ipak djeluje za nijansu bolje i potentnije. I stoga nudimo X2 kao naše prvo razmišljanje.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Celta – Betis.

Celta je, već tradicionalno, imala puno oscilacija u prvom dijelu sezone, ali sad je, u pravi trenutak značajno podigla formu. U zadnja 4 kola je momčad iz Galicije upisala 3 pobjede i to sve u gostima – kod Deportiva u regionalnom derbiju, te Levantea u Valenciji i Sociedada u San Sebastianu, dok je remizirala na svom terenu protiv Reala! Tako se ekipa iz Viga lansirala u zonu bitke za Europsku ligu, ali još zaostaje za najboljom šestorkom i apsolutno mora dobiti ovaj meč ako želi ući u tu utrku. Pritom definitivno moraju početi pobjeđivati i doma, gdje dosad nemaju nimalo impresivan učinak ove sezone – u 9 mečeva su upisali po 3 pobjede, remija i poraza.

Betis je u mirnoj sredini tablice, jedna od momčadi koja niti može ispasti, niti ima realnu šansu boriti se za europsku vizu. Zeleno-bijeli su ove sezone imali fantastičnih dometa (svladali su tako i Real u Madridu, nedavno sa 5:3 razbili Sevillu kao gosti u gradskom derbiju), ali ovaj meč dočekuju još utučeni nakon lekcije koju im je očitala Barcelona pred 50 tisuća navijača, izgubivši sa 0:5! No, jedina prava prednost u ovom ogledu im je upravo to što nisu pod rezultatskim opterećenjem.

Brojke: Celta nije dobila niti jedan od zadnjih 5 susreta sa Betisom (2 poraza, 3 remija), početkom ove sezone su domaćini slavili u Sevilli sa 2:1 i to preokretom: nakon što su gosti poveli preko Maxija Gomeza, trijumf Betisu su donijeli Sergio Leon i Feddal.

Belenenses – Benfica

Benfica je prokockala sve ciljeve već u jesenskom dijelu sezone – ispala je iz Europe zauzevši posljednje mjesto u skupini Lige prvaka, eliminirana je i iz domaćeg Kupa i Liga kupa, te će u ostatku sezone igrati samo prvenstvo. A ni tu “Orlovima” ne ide dobro, nakon što su 4 puta zaredom osvajali naslov, sad zaostaju za Portom i Sportingom, te im za obranu naslova igra samo jedna opcija – dobiti apsolutno sve mečeve do kraja!

Nakon što su na samom startu imali par kikseva, treba istaći, bitno su podigli formu, u zadnjih 10 kola su upisali 8 pobjeda, te dva remija, upravo sa Sportingom i Portom. Kako će se sad moći potpuno fokusirati samo na prvenstvo, a trener Rui Patricio ima zaista moćan sastav, na čelu sa Jonasom, prvim  strijelcem lige (22 pogotka u 19 kola), nikako ne treba otpisivati Benficu koja je apsolutno sposobna doći do novog naslova.

U toj teškoj, ali i mogućoj misiji, ovo im je jedna od lakših postaja. Ovog ponedjeljka su, uvjetno rečeno, gosti kod gradskog rivala Belenensesa, što znači da će igrati pred ogromnom većinom svojih navijača.Inače, Belenenses je ovu etapu dočekao na 12. mjestu, sa još uvijek komfornih 6 bodova prednosti nad zonom ispadanja, ali i u totalnom padu forme: nakon dobrog otvaranja prvenstva, upisali su 4 remija i 5 poraza u zadnjih 9 kola.

Brojke: Benfica je svladala Belenenses u svih 8 zadnjih ogleda, domaćini su im “otkinuli” bod posljednji put još 2013. godine, ove sezone je u prvom međusobnom meču bilo na “Luzu”  čak 5:0!

Bašakšehir – Karabuk

Bašakšehir ima svakako najmanje bogatu tradiciju i navijačku vojsku od čak 4 istanbulska kluba koja se bore za titulu prvaka, ali je ovu, 19. etapu prvenstva Turske dočekao kao lider, ispred Bešiktaša, Galatasaraya i Fenerbahčea! No, iza ovog ne baš atraktivnog imena krije se odlična momčad, koja se već lani borila za tron, a ove jeseni i debitirala u Europskoj ligi, u kojoj ima nekoliko pravih asova, kao što su Emre, Adebayor, Mossoro, Elia, a upravo im je stigao i Arda Turan. Dakle, riječ je o vrlo iskusnom sastavu koji će se definitivno nadmetati za naslov, a početak drugog dijela sezone bio je sjajan, sa čak 3:0 su pregazili Bursu u gostima, pogocima Attamaha, Mossoroa i Arde Turana. Ovo im je svakako dobra prilika upisati nova 3 velika boda.

Karabuk je lani imao odličnu epizodu dok ih je vodio Igor Tudor, ali ta bajka je definitivno zaključena i arhivirana, sad su posljednji u poretku, a što je još gore, zona spasa im bježi već (pre)velikih 8 bodova. Naime, dosad su u 18 kola upisali mizernih 9 bodova ukupno (izgubili su čak 13 mečeva, a postigli samo 14 pogodaka) i sve brojke jasno navode kako im jednostavno – nema spasa. Crne slutnje potvrdilo je i uvodno kolo u 2018. godini prošlog vikenda, kad su doma poraženi od Genclerbirligija sa 0:2. U Istanbulu se nemaju čemu nadati, osim – novom porazu.

Brojke: Jedina pozitivna stvar za Karabuk je – podsjećanje na prvi meč ove sezone, kad su svladali Bašakšehir na svom terenu sa 3:1.

KOŠARKA (ABA liga):

C. zvezda – Partizan

C. zvezda ima dvostruku priliku u gradskom derbiju 18. kola ABA lige – pobjedom bi definitivno pobjegli Cedeviti, osigurali barem 2. mjestu u regularnoj sezoni, a pritom se čak i izjednačili sa Budućnosti na vodećoj poziciji 4 etape prije kraja (doduše, sa Crnogorcima imaju score 0:2, te ih još ne bi preskočili). Crveno-bijeli dočekuju susjede kao veliki favoriti iz više razloga: igraju kao domaćini u “Pioniru”, što znači da će imati daleko veći broj navijača, plus za klasu jači sastav na raspolaganju treneru Alimpijeviću, a i moral im je narastao nakon što su po prvi put u povijesti Eurolige nadmašili Olympiakos prošlog tjedna.

Partizan već godinama ne može pratiti susjede, ni financijski ni rezultatski, a ova sezona ponudila je vrhunac krize crno-bijelih koji su blijedo izgledali u ABA ligi, te se osramotili u Eurokupu, izgubivši 9 od 10 utakmica u skupini. Ipak, nakon smjene na kormilu (Čanak umjesto Mute Nikolića) efekt je postignut, Partizan je upisao 3 pobjede zaredom: nadmašio je Zadar i Cibonu doma, te Igokeu vani i tako se ipak vratio u bitku za 4. mjesto. Međutim, kako zaostaje 2 pobjede za Mornarom koji drži to mjesto, očajnički mu treba pobjeda u “vječnom derbiju”, koliko god to izgledalo kao nemoguća misija.

Inače, oba rivala su oslabljena uoči ovog meča, Zvezdi nedostaje ključni adut Feldeine, dok u Partizanu probleme imaju čak četvorica, ali ne toliko važnih karika (Andrić, Čakarević, Tomić, Gagić).

Najbolji strijelci u ABA ligi – C.zvezda: Rochestie 16,8 , Feldeine 16,4, Ennis 13,7 poena po meču,  Partizan: Williams-Goss 16,4, Marinković 11,9, Veličković 11,2 poena po meču.

Brojke: Ove sezone su se sreli samo jednom, u prvom ogledu ABA lige Zvezda je kao gost pregazila Partizan sa čak 100:84, a taj rezultat prilično vjerno oslikava trenutnu razliku u kvaliteti dva sastava.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic
prije 3 sati, MasterKing said:

Čim sam vidio ovog Pivarica i njegovog famoznog ''prijatelja'' znao sam da tu nešto debelo smrdi , ali ja kao veliki naivac stavio to na tiket i naravno pad ...

Jedan par  pogodio sljedećih deset će fulat i tako iznova :4_joy:

Zahvaljujuci tebi vise necu nista pisati po forumu jer mi ne treba to da me netko proziva..

A ja te lijepo molim ajde ti meni svakodnevno daj neki par koji ce proci pa makar bio i tecqj 1.25 ja cu bit zadovoljan :)

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, Pivaric said:

Zahvaljujuci tebi vise necu nista pisati po forumu jer mi ne treba to da me netko proziva..

A ja te lijepo molim ajde ti meni svakodnevno daj neki par koji ce proci pa makar bio i tecqj 1.25 ja cu bit zadovoljan :)

Ne obaziri se takve komentare. Uvijek ima ovih što jedva dočekaju da netko promaši, ne znam koja je poanta, a sam nikad ne napiše nikakav par.. ;)

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, Pivaric said:

Zahvaljujuci tebi vise necu nista pisati po forumu jer mi ne treba to da me netko proziva..

A ja te lijepo molim ajde ti meni svakodnevno daj neki par koji ce proci pa makar bio i tecqj 1.25 ja cu bit zadovoljan :)

Nemoj da te sputavaju riječi drugih članova, barem ne onih koji su neaktivni. Što god mi radili uvijek će biti onih koji se protive tome, ne samo u kladionici, nego i u zivotu, tako da ima nas koji cijenimo kada netko objavi neki tip, pa makar to bila kvota 1.10. Ti si uložio svoj trud i barem nešto napisao i istražio o tipovima, a svakome se desi da promaši pa i 10 za redom, pa šta? Idemo dalje! Sretno!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use