Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 28.1.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Primera

Leganes - Espanyol (12:00)
Sudac: Juan Martinez Munuera (5.70)
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 2.40
0JV3ON2.png

Atletico Madrid - Las Palmas (16:15)
Sudac: Javier Alfonso Alvarez Izquierdo (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.70
Prosjek ekipe 2: 2.15
ocn8P7o.png

Sevilla - Getafe (18:30)
Sudac: Javier Rojas Alberola (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.40
Prosjek ekipe 2: 3.35
YvxlPFF.png

Barcelona - Alaves (20:45)
Sudac: Ignacio Iglesias Villanueva (5.60)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 3.20
ZN0xgqP.png

Serie A

SPAL - Inter (12:30)
Sudac: Piero Giacomelli (3.33)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 2.10
fYN1I86.png

Crotone - Cagliari (15:00)
Sudac: Paolo Tagliavento (4.44)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 2.24
4tNxPCb.png

Fiorentina - Verona (15:00)
Sudac: Claudio Gavillucci (4.89)
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 2.48
VEIwgwe.png

Genoa - Udinese (15:00)
Sudac: Luca Pairetto (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.48
Prosjek ekipe 2: 2.10
N71KpkE.png

Napoli - Bologna (15:00)
Sudac: Paolo Mazzoleni (2.44)
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 2.67
6dZpYoC.png

Torino - Benevento (15:00)
Sudac: Maurizio Mariani (4.22)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.00
rlDfzS2.png

AC Milan - Lazio (18:00)
Sudac: Massimiliano Irrati (3.44)
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 1.52
rXuERjv.png

AS Roma - Sampdoria (20:45)
Sudac: Luca Banti (3.22)
Prosjek ekipe 1: 1.33
Prosjek ekipe 2: 1.71
3coaiE3.png

Bundesliga

Bayer Leverkusen - Mainz (15:30)
Sudac: Frank Willenborg (2.60)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.84
3Aqj9yV.png

Hannover - Wolfsburg (18:00)
Sudac: Felix Brych (3.11)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.53
fitzU0T.png

(Koeficijenti 26.1. u 13:19 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Bordeaux - Lyon over 4.5 kartona 2.40 unibet 6/10

Ovo idem isto malo jace a razlog za to je Letexier, pored Schneidera i Hamela jedan od top sudija u Ligue 1 ove sezone. Ima 10 meceva u ligi sa 5+ kartona, naravno ovo ne mora ici u prilog jer kako znamo taj niz kad-tad mora stati, ja se nadam da to nije danas. Na mecevima izmedju ova 2 tima nikad nije dosadno, mislim da su u poslednje prosle sezone oba puta isli debelo preko ove granice, isto ove sezone prvi ligaski mec zavrsio uz dosta kartona + crveni, mislim da uz ovakvog sudiju koji retko prasta ponovo ima materijala za 5+ kartona.

Leganes - Espanyol over 4.5 zutih kartona
Sevilla - Getafe 1X

1.75 (posle poreza) Supersport 4/10

Granica za karton niza, inace ne preferiram igranje gde se crveni ne racuna, mislim da je granica promasena jer sudi Munuera koji je prvi po proseku u Spaniji ove godine (7 kartona po mecu, 6.5 zutih po mecu). Znam da ima clanova koji igraju kod SS-a pa eto iskoristite ovaj value pick.

Sevilla posle izbacivanja Atl Madrida iz kupa verujem ide po jos jednu pobedu, kod kuce su dosta tvrdi. Dvoznak kao sigurnija opcija...

Milan-Lazio over 9.5 kornera 1.70

Sto se tice nedjeljnog programa, ovo je za mene pick dana.Milan docekuje Lazio u jednom derbiju koji svakako privlaci veliku paznju.Milan je ulozio ogromne pare ali nista ocigledno od ambicija pred pocetak sezone,Lazio bolje stoji od Milana trenutno i cak su i blagi favoriti na San Siru.Ovdje sam se odlucio na kornere iz razloga sto je Milan na San Siru daleko agresivniji po gol protivnika i u prosjeku kod kuce igra sa 12 kornera po mecu,dok Lazio u gostima igra prosjecno sa 10,91 kornera po mecu. 

Na oklade sa kartonima,kornerima,poenima igraca itd. uvijek ulazim s nekom dozom opreza koliko god me vuce na to..tako da svoj ulog odredite sami :)

Jedan raniji prijedlog..u 12:40 sastaju se Rosa Radom-Anwil Wloclawek u sklopu 18.kola Poljske kosarkaske lige..

Moj tip ovdje je over poena na domacina +76.5..ali moze i over na zbroj koseva obje ekipe +160.5..odabir prepustam vama :)

Pozdrav svima. Sta mislite o tekmi Marseille - Monaco ... kartoni. Dobro znamo da je Marseille jedna gruba ekipa, a nisu ni igraci Monaca nevinasca. S tim da je ovo derbi i borba za pozicije koje vode u ligu prvaka mislim da bi trebalo biti kartona u ovom mecu. Pa bih zamolio iskusne clanove da podjele svoje misljenje i savjete vezane za ovaj mec...;).

Jucer kao i cili ovaj misec nema srice bas, puno nesritnih padova, al sta se moze. Ovo su moji tipovi za danas.

Atletico Madrid - Las Palmas / under 11.5 corners

Atletico dosta zna umrtvit igru i odigrat utakmice na manji broj kornera. Ocekivalo bi se ode inace dosta kornera, al posto sve dolazi suprotno ovih dana da proban ovako.

Lille - Strasbourg / over 9.5 corners

Jedna odlicna kvota i valeu za odigrat. Oba tima na prosjeku oko 10 kornera po mecu, vise puta over nego under na ovoj granici. Mozete i uzet manju granicu za sasvim solidnu manju kvotu.

Utrecht - Ajax & Feyenoord - Den Haag / over 9.5 corners

Atraktivan nogomet se uvik igra u Nizozemskoj, prosjeci se poklapaju sa granicama, Ajax i Feyenoord sami mogu doc do ove brojke.

Nadan se skidanju prokletstva 1. miseca za sami kraj... :angry:

prije 1 sat, jere said:

Pozdrav svima. Sta mislite o tekmi Marseille - Monaco ... kartoni. Dobro znamo da je Marseille jedna gruba ekipa, a nisu ni igraci Monaca nevinasca. S tim da je ovo derbi i borba za pozicije koje vode u ligu prvaka mislim da bi trebalo biti kartona u ovom mecu. Pa bih zamolio iskusne clanove da podjele svoje misljenje i savjete vezane za ovaj mec...;).

Mec po meni ima dosta elemenata za over (kao sto si napisao borba za top pozicije, Gautier je solidan sudija itd), jedino H2H ne ide previse u prilog a posto je granica 4.5 onda bi mozda sacekao 15-ak minuta da vidim kako ce krenuti mec pa onda eventualno u live-u loviti kad spuste granicu na 3.5...

Roda - Excelsior // over 2,5 bet365 - 2,00

Excelsior igra sjajno u gostima ove sezone te su pri tome postigli barem dva pogodka u 7 od 10 gostujućih utakmica. Zadnju utakmicu u gostima odigrali su protiv Sparte Rotterdam gdje je rezultat bio 2-2 na poluvremenu a 3-2 na kraju za Excelsior.

Prošle godine je Roda slavila 4-0 protiv Excelsiora te mislim da su i ove godine sposobni postići barem dva gola. Problem za njih može predstavljati forma ove sezone, jer su sakupili svega 12 bodova i nalaze se na dnu tabele pa je zbog toga Excelsior favorit u ovom susretu.

No i ekipa Excelsiora je "nestabilna" pogotovo u odbrani gdje su skoro u svakom gostujuem susretu primili pogodak. Sretno!

d7ae0735694b7a034833cf840ccc5d12.jpg

Marseille - Monaco oba daju gol (1.57) bet365

Dvije ofanzivne ekipe, na čijih poslednjih 6-7 utakmica su viđene prave goleade, ove sezone na njihovim utakmicama u prosjeku pada 3+ gola po utakmici. S jedne strane Thauvin, Ocampos, Germain i Payet, s druge Falcao, Balde Keita, Lemar, Jovetić su garancija jedne zanimljive, atraktivne utakmice, i mislim da ćemo vidjeti bar po gol na obje strane.

Roma - Sampdoria manje od 3.5 gola (1.61) bet365

Zanimljivo, u samo pet dana Roma i Sampdoria će odigrati drugi međusobni meč u Serie A, prošli je završen remijem, i to nakon gola Džeke u nadoknadi vremena. I ovaj put tipujem isto, tako da uglavnom važi ono što sam rekao prošli put, s tim što će Roma ovaj put imati imperativ pobjede i moraće napasti od samog početka, pogotovo jer imaju priliku da se izjednače sa Interom na četvrtom mjestu. Roma ove sezone poprilično "škrtari" na golovima i zbog toga mi je primamljiv ovaj koeficijent. Doduše, na Sampina poslednja tri gostovanja palo je po pet golova, ali imam osjećaj da to ovaj put neće biti slučaj.

Šta kažete za finale ?

Švedi igrali 2 produžetka,Palicka im imao 20ak obrana i skoro ni to nije bilo dovoljno. Danci bez pomoći golmana izvukli X,ali dalje nije išlo....Pitanje mogu li golmani opet tako branit.Švedi imaju i nekoliko ozljeda,pitanje u kakvom sustanju,mentalno i fizicki....

Španjolci igrali 2,5h prije,bez produzetka,doslovno samljeli Experte i nekako mi se čini da ako sad ne uzmu ne znam kad će.Za svaki slucaju tu je i Arpad koji je skinuo 3 sedmerca,u igri nije ni branio.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Chelsea - Arsenal - oba daju (1.57) ili Palmer daje gol (2.87) bet365 U derbiju 11. kola engleske Premier lige, Chelsea će na svom Stamford Bridgeu dočekati Arsenal. Obje momčadi ulaze u susret s jednakim brojem bodova – 18, no Chelsea je u boljoj formi i s puno većim samopouzdanjem. Domaćini su poraženi samo jednom u posljednjih devet ligaških susreta, a na Stamford Bridgeu su ostvarili četiri pobjede i jedan remi u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima. Njihov napad bio je iznimno efikasan, postigavši četiri ili više golova u tri od tih pet susreta. Arsenal s druge strane prolazi kroz težak period, ponajviše zbog problema s ozljedama koji prate trenera Mikela Artetu od početka sezone. Topnici su u posljednje tri ligaške utakmice osvojili samo jedan bod, a posebice im teško padaju gostujući susreti gdje su izgubili tri od zadnje četiri utakmice bez postignutog gola. Povratak kapetana Martina Odegaarda nakon ozljede sigurno će pomoći Arsenalu, no pitanje je hoće li to biti dovoljno protiv napadački raspoloženog Chelseaja. Obrana Plavih ipak nije u najboljem izdanju, što bi moglo omogućiti napadačima poput Sake i Havertza da zaprijete domaćinu. Ozljede i izostanci Chelsea je u neizvjesnosti oko nastupa Jadona Sancha, koji se bori s ozljedom i bolešću, dok je Omari Kellyman definitivno izvan kadra zbog problema s tetivom. Na drugoj strani, Arsenal također ima nekoliko upitnih igrača. Declan Rice, bivši član Chelseajeve akademije, mogao bi propustiti susret zbog ozljede stopala. No, dobra vijest za Topnike je povratak kapetana Martina Odegaarda. Kai Havertz, bivši Chelseajev igrač, trebao bi proći pregled nakon sudara glavama tijekom utakmice protiv Intera, dok su Riccardo Calafiori, Takehiro Tomiyasu i Kieran Tierney izvan terena do kraja reprezentativne stanke. Raheem Sterling, s druge strane, nema pravo nastupa jer igra protiv svog matičnog kluba. Mogući sastav Chelseaja: Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, James; Caicedo, Lavia; Madueke, Palmer, Neto; Jackson Mogući sastav Arsenala: Raya; White, Saliba, Gabriel, Timber; Odegaard, Jorginho, Partey; Saka, Jesus, Martinelli Statistika ukazuje na golove s obje strane, s obzirom na to da su zadnje četiri ligaške utakmice Chelseaja na Stamford Bridgeu završile s pogocima obje momčadi, a pet od šest zadnjih međusobnih susreta ovih rivala donijelo je najmanje četiri gola. Preporuka je klađenje na opciju "Oba tima daju gol" uz koeficijent 1.57, dok se alternativno nudi koeficijent 2.87 na pogodak Colea Palmera za domaćine. (Koeficijenti 9.11. u 23:12 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • @LeonardoDrugiups i did it again 😉🤣
    • Bundesliga 9.11.2024   Bochum - Leverkusen  , lever daje preko 1.5 gol (1.25) SuperSport   
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use