Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 25.1.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Barcelona - Espanyol | Barcelona AH -3.5 (2.75) bet365

Real Madrid je eliminiran jučer iz kupa od Leganesa, ali bi veći šok bio kada bi Barcelona ispala i ovog natjecanja, iako su izgubili prvu utakmicu sa 1-0. Na kraju su promašili penal, niko drugi nego Lionel Messi, ali su dominirali utakmicom od početka do kraja, gdje su imali 72% posjeda lopte. Barcelona čini čuda u ligi i Ligi prvaka. U ligi su remizirali samo tri utakmice ove sezone, a u grupnoj fazi Lige prvaka su završili sa četiri pobjede i dva remija bez golova. Kod kuće su vrlo snažni ove sezone i igraju protiv gradskih rivala koje su već pobijedili sa 5-0. U prošlom kolu Barcelona nije uspjela pobijediti u gostima Celtu Vigo, ali su ih ubili kod kuće sa 5-0, gdje je rezultat već bio 4-0 do poluvremena, a sada očekujem nešto slično i u ovoj utakmici. Zbog toga moja oklada ide na to da će domaćini pobijediti sa četiri i više golova razlike. Koeficijent je odličan. Sretno!

Zgb6SN2.png

(Koeficijenti 25.1. u 16:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Dynamo Dresden - St. Pauli | BTTS + Over 2.5 (2.25) bet365

Dynamo Dresden je bio prilično ofanzivan u prijateljskim utakmicama koje su igrali na zimskoj pauzi, čak njih četiri. Pobijedili su dvije i izgubili dvije. Krenuli su sa porazom protiv Wolfsburga, zatim su pobijedili dvije utakmice zaredom, Bremena sa 2-1 i Groningena sa 3-1. Poraženi su protiv Mlade Boleslav sa 4-1, ali su postigli golove u svim tim utakmicama, dok su ih također i primali. Zbog toga mislim da bi ovdje mogla ići oklada oba tima daju gol. U ligi ih dijeli samo bod u ovom trenutku i njihov jedini cilj je da sakupe što više bodova kako bi se spasili ispadanja, jer se nalaze na sredini tabele i nemaju šanse da dođu na ta mjesta koja vode u veću ligu. St. Pauli je igrao posljednjih pet utakmica u ligi prije zimske pauze i sve su utakmice imale više od 2.5 gola. Pretrpjeli su nekoliko teških poraza u gostima tijekom tog niza, gdje ih je Arminia Bielefeld porazila sa 5-0, dok su također izgubili 4-' protiv Greuther Furtha. Kod kuće su remizirali protiv Regensburga gdje je bilo 2-2, dok su pobijedili protiv Bochuma sa 2-1. Ova tim je završio prilično visoko u ligi prošle sezone, ali ove sezone su malo slabiji. Mislim da bi ovdje najbolja oklada bila kombinirana na oba tima daju gol i više od 2.5 gola. Sretno!

UcOD8Ja.png

(Koeficijenti 25.1. u 16:12 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Barcelona - Espanyol // UNDER 4 goals bet365- 1,775

Općenito ne volim i ne igram undere, pogotovo kada su kupovi u pitanju i pogotovo kada je Barca u pitanju, ali na under od 4 gola sa ovolikim koeficijentom, jednostavno moram pokušati. bet365 kladionica na under 4 daje koeficijent od ČAK 1,775!!!

Znam da Barca zaostaje zbog poraza od 1-0 u prvom susretu i znam da su ekipa koja za 15 minuta može utrpati 3 gola, ali mislim da će Quique Sanchez Flores učiniti sve kako bi zadržao teško stečenu prednost iz prvog susreta, te da će postaviti defanzivnu taktiku i braniti se. Espanyolu nedostaju dva ključna igrača iz sredine terena Juardo i Piatti, što će im predstavljati veliki problem.

Dakle očekujem pobjedu, ali sa manje od 4 postignuta gola, za prolaz dalju dovoljna su im barem dva. Također predlažem vam pobjedu Barce bez primljenog gola. Sretno!

8f45e50a183c59d1dc486ad2f18fcdf9.jpg

8f16d371912af447ff7932f379e4b702.jpg

Panathinaikos - Žalgiris // -8,5 Panathinaikos bet365 - 1,90

Panathinaikos ima jednu od najboljih ekipa u Evropi, na što smo i navikli. Vrlo pripremljena i psihički jaka ekipa, sa ogromnim iskustvom i odličnim trenerom će uraditi sve da se večeras osveti Žalgirisu za poraz u prvom susretu u Kaunasu, koji je završio rezultatom 80-74.

Žalgiris je tada odigrao najbolju utakmicu sezone, pogađali su sve šuteve, igrali su sjajnu odbranu a ta pobjeda je bila uvod u seriju od 5 uzastopnih pobjeda.

Sada gostuju u Atini, a prethodno su izgubili dva gostujuća susreta. U ovu utakmicu ulaze bez kapitena i ponajboljeg igrača Jankunasa, kojem ć eovo bit prvi propušteni meč nakon čak 100 utakmica.

Panathinaikos igra sjajno ove godine kod kuće i imaju omjer 9-1. Sretno!

eb7148ab0f122ddcd2bc267beca9d428.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use