Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NFL Playoff

FamilyGuy

Recommended Posts

Playoff football se vratio u Philadelphiu

NFC Divisional playoff počinje na Lincoln Financial Fieldu gdje će prvi nositelj Philadelphia Eagles dočekati 6. nositelja Atlantu Falconse. Biti će ovo prva playoff utakmica za Eaglese nakon posta koji je trajao četiri godine. Zanimljivost uoči ove utakmice je podatak da je ovo prvi puta da je prvi nositelj u playoffu “underdog” u playoff utakmici. “Dionice” Eaglesa pale su nakon što se krajem regularne sezone ozlijedio quterback Carson Wentz. Wentz je igrao na MVP razini i predvodio ovaj napad Eaglesa koji je domnirao u NFL-u. Quterback Nick Foles je solidna zamjena, ali ni približno rang kakav je Wentz. Iz tog razloga biti će jako zanimljivo vidjeti njega u akciji protiv vrlo dobre obrane Falconsa. Trener domaćih Doug Pederson izjavio je kako se Foles iz tjedna u tjedan sve više opušta i vjeruje u njegovu dobru izvedbu.

3802-54974-original.jpeg?zoom=2&resize=8

Atlanta Falcons izborila je ovaj dvoboj nakon pobjede u Wild card susretu u subotu kod LA Ramsa 26:13. Ponovno je u prvom planu bila njihova ove sezone jako dobra obrana koja je potpuno neutralizrala ponajbolji napad lige LA Ramsa. Pokazalo se kako je i iskustvo u playoffu također važan čimbenik. Jared Goff imao je tešku večer protiv obrane Falconsa i dodavanjem osvojio samo 245 yardi (24-45). MVP kandidat Todd Gurley probio je samo 100 yardi, od toga 43 yardi je osvojio u prve 3/4. S druge strane Matt Ryan i društvo su u napadu odigrali dovoljno za pobjedu. Ryan je imao 1TD dodavanje,osvojio 218 passing yardi, a Julio Jones je bio najbolji hvatač sa 94 yardi. I dalje to nije napad koji smo navikli gledati prošle sezone, no napredak je vidljiv.

Ovo će biti strašno zanimljva utakmica, Falconsi su blagi favoriti no sigurno je kako im neće biti lako to potvrditi u gostima. Matt Ryan i napad Falconsa protiv sebe ima vrlo dobru obranu. 15. obrana lige po rušenju protivničkih QB-a i čak četvrta najbolja obrana lige u oduzimanju lopti. Ključ ove utakmice biti će odlična igra obrane, uspiju li domaći zaustaviti Ryana i društvo, Eaglesi bi ovo mogli dobiti. 2013. Eaglesi su izgubili playoff utakmicu od Saintsa 26-24 a QB Eaglesa bio je Nick Foles. Može li večeras Nick Foles predvoditi Eaglese do pobjede?

Philadelphia - Atlanta 

Na Foxboroughu nas čeka dvoboj Davida i Golijata

U noćnom terminu gledati ćemo dvoboj New England Patriotsa i Tennessee Titansa. Prvi nositelj AFC divizije, branitelj naslova New England Patriotsi odmarali su prošli tjedan. Unatoč tome što nisu igrali utakmicu bilo je jako zanimljivo oko kluba. Tema koja je punila novinske stupce je odlazak QB Garoppoloa koji je tradean u 49erse u listopadu, a zauzvrat su dobili samo pick druge runde. U medijima je izašla priča kako je Brady tražio od vlasnika Patriotsa Roberta Krafta da se tradea Garoppolo kako on ne bi imao u momčadi igrača koji ga može zamjeniti. Kraft je po tim pisanjima “prislio” Belichicka na taj potez. Trener Patsa tom idejom nije bio zadovoljan, jer je smatrao Garoppola igrača koji je dosljedan zamijeniti Bradya no zbog mira u kući Belichick je to ipak učinio.

Ako netko zna skinuti utjecaj “vanjskog svijeta” na pripremu važnih dvoboja onda su to definitivno Patriotsi i Bill Belichick. Igrači ne žele komentirati takva nagađanja svi se prave da ništa ne znaju, a rezultat sugerira da je stvar u klubu na zadovoljavujućem nivou.

f40ebed2dd77fd0a3ac677b9b9dbccac

Tom Brady sa 40 godina na leđima odigrao je izvrsnu sezonu, sa 32 bačena touchdowna treći je najbolji QB lige i večeras bi ovo trebao biti rutinski posao za Patriotse. U goste stižu Tennessee Titans, ekipa koja je pokazala karakter u zadnje dvije utakmice. U 17.kolu pobijedili su Jaguarse i tako osigurali dvoboj u wild card utakmici protiv favoriziranih Chiefsa. Najave eksperata kako je napad Titansa trom pokazao se točnim nakon 30 minuta igre i rezultata 21:3. No u drugom dijelu nakon očito izvrsnog motivacijskog govora Mike Mularkeya Titansi okreću izgubljenu utakmicu te slave 22:21. Marcus Mariota imao je izvrsno drugo poluvrijeme i Titansi su uspijeli doći do pobjede unatoč tome što u svojim redovima nisu imali prvog RB Murraya.

Pred Titansima je pravi izazov pobjediti izvrsnu ekipu Patriotsa koja je ih porazila u zadnjih šest dvoboja. Titatnsi će ponovno svoju šansu tražiti po zemlji, Patriotsi slabo brane probijanje i 20. su obrana lige u tom segmentu. Bez Murraya, ponovno će Henry, ali i Mariota puno prostora tražiti baš trčanjem.

Ovo je sudar Davida i Golijata. Patriotsi su najbolji napad lige sa 394 osvojene yarde u prosjeku. Ova priča o sukobu vrhuške Patriotsa mogla bi biti samo dodatna motivacija Tom Bradyu koji ove sezone igra  na visokom nivou. Svaka čast Titansima koji su napravili nevjerojatan povratak u prošlom kolu, no u ovom dvoboju sa druge strane neće biti “luzeri” iz Kansas Citya već dokazani šampioni New England Patriotsi.  Što se tiće prognoze ja osobno ovdje očekujem da će Patriotsi rastaviti Titanse na proste faktore.

New England - Tennessee

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ma svega toga sam i sam svjestan i sve stoji, uzivao sam u utakmici, ali molim te izvrti film u glavi od sinoc i isprati tog profesionalnog nogometasa, po ulasku odmah i kapetana Arauja, kojem je u tom trenutku bitno kakvu kapetansku traku ima na ruci, on se rikta a ovamo u obrani (sto mu je primarna djelatnost( ne zna osnove pozicioniranja i kretanja, ispada kao mlijecni zub djetetu. Ne mogu vjerovati kakva nezgrapna drljina od igraca. Za njega je Christensen John Terry!
    • Barcellona je timcina, tu nema sta da se prica.  Odlucivali su detalji. Po mom misljenju, detalji koji su prelomili jesu neiskoriscene prilike Barcellone. Po meni, gol je visio u vazduhu, Inter je bio u konopcima, lopte su prolazile tik pored gola, golman Intera je branio sve sto je trebalo, bilo je i stativa … plus jeftin gol koji su primili. To ne znaci da mi je zao, ili da nisam aplaudirao Interu iako sam bio sam u sobi. Barcellona je imala u gostima 71% poseda lopte, 22 ukupna suta, od toga 10 u okvir gola, sedam kornera, takozvanih “velikih sansi za gol” osam, xG neverovatnih 2,81 i jos neverovatniji “xG kod udaraca u gol” od 3,97 i to sve, da ponovim na utakmici na strani. Ja mislim da su oba trenera pravili greske, kao i uvek mislim da bih bolje vodio i jednu i drugu ekipu. Barcellona treba da zali sto nije iskoristila trenutke kada je Inter bio medju konopcima, a Inter treba da zahvali sreci, sudbini, karmi ili Bogovima koji su ga nagradili ne za ono juce, vec za celu sezonu. Ono sto mene cudi, jeste koliko je Inter izgledao lose fizicki pripremljen, koliko je izgledalo da im nedostaje vazduha, i kako su izgledali i trcali kao da imaju po 60 godina. A Barcellona deluje kao da je mogla da odigra jos jednu utakmicu. Zaboravio sam da napisem da sam juce pogodio vremensku prognozu za Milano, pa neka mi administratori i za to upisu pogodak.    
    • Necete zamjeriti ali ja se i danas moram sjetiti ovdje Araujove majke, oca, djece te blize i dalje rodbine do onih koje cak ni na svadbu nije zvao ili nece zvati.
    • Stvarno necu danas da se zayebavam, potpuno sam ozbiljan, danas sam hteo da pozovem kolege koji igraju narodne, seljacke ili tikete sa vise parova da ipak postave i jedinicu na Napoli koji igra u nedelju od 20.45. sa Genovom. To sam vec napomenuo juce, ali danas bih jos jednom da ponovim. Ne kazem da je to jedinica kao kuca, cak bi mozda mogao da zaluta i X, nereseni ishod, ali mislim da bi vec danas trebalo da se uplati ta jedinica, neka stoji “na cekanju”. Danas je sreda, utakmica se igra u nedelju, za ta cetiri dana se nista nece desiti, necete umreti ako imate jedan mec na cekanju. Do kraja sezone u Serie A je ostalo jos samo tri kola, Napoli igra kod kuce sa Genovom, pa ide Parmi, pa im dolazi Cagliari. Imaju tri boda prednosti i do sada nisu pokazivali u sezoni znake seljackog mentaliteta. Trenutna kvota kod bet365 je 1,33 dok je kod italijanskih vodecih kladionica 1,25-1,27 a one ipak ne bi placale svojim klijentima ono sto ne moraju. Ovde nije procena da li je Napoli bolji, ili da li treba igrati na njih tri kola pre kraja sezone kada imaju tri boda prednosti, vec da li kao juznjaci mogu da se izbore sa pritiskom. Ja mislim da, bez obzira da li osvojili titulu ili ne, prvaci vise nece biti u narednih sto godina. U nedelju cu najaviti ovaj mec, vise cu pisati o tome gde postoji eventualno prostora da ne dodje jedinica, a to je u glavama juznjaka, ali stvarno mislim da treba ranije uplatiti barem na jednom tiketu, jer ima sto razloga za to, a najveci je trenutna kvota, plus sto bi to bio poslednji mec na cekanju u nedelju od 20.45. pa ako biste imali samo taj mec na cekanju, za kreativne ili mastovite kolege mogucnosti da se branite su neogranicene. Danas sam hteo da postavim naslov “Najava meca izmedju Napolija i Genove” u Topicu od nedelje, i tako sebi zauzmem mesto, ali tog Topica nema, pa cu sacekati da se administratori probude, tamo negde oko rucka.  
    • 21:00 CET - Paris (Parc des Princes)  PARIS SAINT GERMAIN (FRA) - ARSENAL FC (ENG) Sudac: Felix Zwayer GER 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use