Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 20.1.2018.

IzudinB

Recommended Posts

Ngannou EKSKLUZIVNO za Novu TV uoči borbe godine: "Treba mi samo jedan udarac i završit ću Stipu''

Ekskluzivno za Novu TV javio se suparnik Stipe Miočića za titulu UFC prvaka - Francis Ngannou.

Samo nas osam dana dijeli od po mnogima najveće borbe u povijesti UFC-a, ogleda između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua na UFC 220 eventu u Bostonu. Njih dvojica tema su razgovora posljednjih mjesec dana, a poseban se naglasak stavlja na afričkog borca, koji stoji na putu ispisivanja povijesti našeg Stipe.

Podsjetimo, nitko nikada nije tri puta obranio pojas prvaka u teškoj kategoriji, a Miočić bi postao prvi kojem će to poći za rukom. Za to mu treba još "samo" pobjeda protiv najjačeg udarača u UFC-u, koji se javio EKSKLUZIVNO za Novu TV. S njim je preko Skypea razgovarao reporter Milan Stjelja.

* Kako predviđaš da će se borba odviti od početka do kraja?

"Gledam na ovu borbu kao na borbu koja će završiti u dvije runde."

* Dvije runde?

"Da. Znamo da mi ne treba puno da završim borbu. Samo jedan dobar udarac. Da ga povežem na vrijeme. Samo jedna šansa i završit ću ga", smatra Kamerunac.

* Znači li to da nećete krenuti snažno, da ćete čekati svoj trenutak?

"Čekat ću pravi trenutak i kakvu god mi šansu pruži, ja ću je iskoristiti i pobijediti", smatra Ngannou.

Ngannou baš puca od samopouzdanja, a ovako procijenjuje Stipine najveće kvalitete.

"Njegova najveća kvaliteta je samopouzdanje i zato uvijek ide prema naprijed. Također je dobar hrvač, jako dobar hrvač. Bio je hrvač u srednjoj školi, a uz to je i dobar udarač", smatra Ngannou, te dodaje.

"Ali do sada se nikada nije borio s ovakvim udaračem kao što sam ja".

Od svojih kvaliteta, očekivano, ističe snažan udarac koji može slomiti svakog suparnika, ali kaže da to nije sve i da stručnjaci griješe kada govore da ima samo snažan udarac."To je njihov problem, to nije moj problem. Mogu pobijediti nokautom ili polugom. Imao sam nekoliko dobrih poluga i bit ću spreman na hrvački napad ili nešto slično", kaže francuski Kamerunac.

S obzirom na nokauterske sposobnosti, Ngannou je sličan Mirku Filipoviću. O hrvatskoj legendi ima samo riječi hvale...

"On se gotovo umirovio u razdobolju kad sam ja ušao u UFC, odnosno kada sam otkrio ovaj sport. Gledao sam neke njegove borbe na videu ili Youtubeu. Bio je dobar udarač s odličnim high kickom".

A cijela hrvatska UFC navijačka baza sigurno će biti uz Stipu. Ngannou im poručuje.

"Samo neka nastave navijati za njega. Iako će navijati za Stipu, gledat će moju borbu i to je dobra stvar za mene, da puno ljudi gleda moju borbu. Na tome im zahvaljujem, jako sam zahvalan na tome", zaključio je Ngannou.

A kome će od dvojice super snažnih boraca na kraju pripasti slavlje vidjet ćemo za 8 dana.

Dvoboj Miočića i Ngannoua na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju (20. na 21. siječanj) uz prijenos UŽIVO na GOL.hr-u.

Izvor: https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/mma/francis-ngannou-ekskluzivno-za-novu-tv-nokautirat-cu-miocica-u-2-rundi---502885.html

7ihBqQ9.png

(Koeficijenti 13.1. u 19:32 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama.

UD Las Palmas- Valencia   1,75   SuperSport

Pisem sada jer sam prilicno siguran da ce do vikenda koeficijent jako past...Las Palmas je upao u totalnu krizu...Osjetilo se od pocetka sezone da obrana bas ne funkcionira, ali se ocekivalo da ce to popravit s vremenom, medjutim sve je gore i gore...Novi trener Paco Jemez doveden je da ih proba spasit, ali ocito je to nemoguce i kao da su skroz potonuli te im vise nitko ne moze pomoc...Girona im je za vikend utrpala 6 komada i bili su totalno ponizeni, a domaci igraci su ih tjesili nakon utakmice...Toliko je lose...Smatram da razigrana Valencia mora ovo dobit sa pola snage...Ne znam tko im fali, ali mislim da je to nebitno s obzirom na jacinu klupe, te jos jednim pojacanjem Coquelinom iz Arsenala koji se vec u debiju pokazo kao veliko pojacanje !

• Goksim pinned this topic

Premier liga

Brighton - Chelsea (13:30)
Sudac: Jonathan Moss (3.53)
Prosjek ekipe 1: 1.35
Prosjek ekipe 2: 1.22
tKtcZ1t.png

Arsenal - Crystal Palace (16:00)
Sudac: Chris Kavanagh (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 1.91
0nJj5Dt.png

Burnley - Manchester United (16:00)
Sudac: Mike Dean (3.53)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.61
PNQeidt.png

Everton - WBA (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (3.44)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 2.00
ox2Sfx8.png

Leicester - Watford (16:00)
Sudac: Lee Probert (1.11)
Prosjek ekipe 1: 1.35
Prosjek ekipe 2: 1.70
gbHwQcm.png

Stoke - Huddersfield (16:00)
Sudac: Michael Oliver (3.63)
Prosjek ekipe 1: 1.13
Prosjek ekipe 2: 1.65
zhKJBig.png

West Ham - Bournemouth (16:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.44)
Prosjek ekipe 1: 2.35
1QuS0oM.png

Manchester City - Newcastle (16:00)
Sudac: Paul Tierney (2.88)
Prosjek ekipe 1: 1.70
Prosjek ekipe 2: 1.52
vvb6g0C.png

Primera

Espanyol - Sevilla (13:00)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (4.78)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.42
UwKAxpH.png

Atletico Madrid - Girona (16:15)
Sudac: Ricardo de Burgos (4.13)
Prosjek ekipe 1: 2.72
Prosjek ekipe 2: 3.22
6fXsBZN.png

Villarreal - Levante (18:30)
Sudac: Jose Luis Gonzalez Gonzalez (4.33)
Prosjek ekipe 1: 3.06
Prosjek ekipe 2: 2.58
AH5pA0N.png

Las Palmas - Valencia (20:45)
Sudac: Jose Luis Munuera Montero (6.22)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 3.05
jsF4f0Y.png

Bundesliga

Freiburg - Leipzig (15:30)
Sudac: Benjamin Brand (2.63)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.41
hpgEgxc.png

Wolfsburg - Eintracht Frankfurt (15:30)
Sudac: Markus Schmidt (4.14)
Prosjek ekipe 1: 1.44
Prosjek ekipe 2: 2.11
XV4nmli.png

Hoffenheim - Bayer Leverkusen (15:30)
Sudac: Patrick Ittrich (4.14)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 1.78
pXy8Z4y.png

M'gladbach - Augsburg (15:30)
Sudac: Bibiana Steinhaus (2.00)
Prosjek ekipe 1: 1.44
Prosjek ekipe 2: 1.76
88E5xMm.png

Mainz 05 - Stuttgart (15:30)
Sudac: Harm Osmers (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.83
8XiJ4Su.png

Hamburger SV - FC Koln (18:30)
Sudac: Guido Winkmann (4.71)
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 2.06
7ROxhwL.png

(Koeficijenti 18.1. u 17:43 CET)

Hrvatska-Norveska 2 2.40 

Mislim da nakon ovakve predstave protiv Bjelorusije nemam sta puno pisat, jednostavno ocaj,presporo,pretromo,sve se vrti oko Cindrica koji nemoze sve sam,kad vidim Kopljara znam da gola nema,jednostavno smo bez Duvnjaka totalno losi,krila ne dobivaju lopte,sve se vrti oko vanjskih i to nece ic bas glatko,jer bez lakih i brzih golova nas nema,o golmanima ne treba puno pisat,mislim da je ovo poklon,teska srca ali jednostavno Sagosen i ekipa su jako raspolozeni i bit ce cudo ako ih dobijemo.

Sretno Kauboji!

On 1/18/2018 at 8:49, IzudinB said:

Villarreal - Levante (18:30)
Sudac: Jose Luis Gonzalez Gonzalez (4.33)
Prosjek ekipe 1: 3.06
Prosjek ekipe 2: 2.58
AH5pA0N.png

Mislim da je ovdje granica postavljena, barem za karton, prenisko i čini mi se primamljivo odigrati over kartona. Naime, zbroj prosjeka kartona po utakmici ove dvije momčadi je 5,64. Također, Gonzalez Gonzalez zna imati svoje trenutke te zna biti poprilično lagan na kartonima, kada ima materijala za iste. U zadnjih 7 utakmica čak pet puta je išao preko 4,5 kartona, a dva puta gdje nije bio je točno na četiri kartona. Dakle nema baš utakmica sa izuzetno malim brojem kartona. Villarreal je svakako favorit u ovoj utakmici ali pitanje je hoće li baš tako lagano slaviti kao što se očekuje a mislim da je jedini scenarij gdje bi mogli vidjeti manji broj kartona pobjeda uvjerljiva pobjeda Villarreala te rano vodstvo, a nekako sumnjam da će se baš to desiti odnosno da će Levante tako lagano pasti. Očekujem da Villarreal slavi ali i poprilično neizvjesnu utakmicu a ako to budu scenarij kartoni ne bi trebali biti upitni. 5 kartona za Primeru stvarno nije puno. 

'HLADAN TUŠ' LEGENDE HRVATSKOG RUKOMETA 'Pitanje je može li Hrvatska bolje od ovoga! Nade su jedno, realnost drugo, bez obzira što igramo kod kuće...'

Nade su jedno, a realnost drugo. Bez obzira što igramo kod kuće, sad je jasno da mnoge reprezentacije imaju veći potencijal

Poslije onakve igre protiv Bjelorusije jako sam se zabrinuo, rekao je Pero Metličić, istaknuti hrvatski i svjetski rukometaš na jutarnjoj ćakuli u omiljenom kafiću sportaša Baoliju nadomak dvorane na Gripama.

Metličić je bio na uobičajenoj kavi sa svojim partnerom Ivanom Balićem te Venijem Losertom i kineziologom Ivanom Čukovićem. Živo su raspravljali o sjajnom startu naših rukometaša u prve dvije utakmice, ali i o mučenju u sljedeće dvije.

Metličić se ostavio igranja u svojoj 36., prije nešto manje od pet godina, prihvatio se treniranja mladih, a bio je angažiran i u bivšem stožeru reprezentacije. Uglavnom, stručan, priznat i uvažavan.

Rasprava je krenula od publike, o tome kako je u splitskoj Spaladium Areni bio “ambijent iz snova”, pa Metličić ima svoje objašnjenje:

- S jedne strane, naša rukometna reprezentacija je mamac, i to u svakom pogledu, a drugo, evidentno je da Splitu nedostaje ovih događaja. Baš je bilo lijepo vidjeti toliko gledatelja, prepuna dvorana, mahom mladi svijet... Drago mi je da nismo zakazali kako u navijanju za naše tako i u organizaciji.

Poraz protiv Švedske unio je nemir, nervozu, nesigurnost u redove naše reprezentacije?

- Točno, ali moram kazati da je bilo čudno kako smo igrali. Šveđani su odlična momčad, na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj igrali su izvanredno i ispali su prilično nesretno baš od domaćina u četvrtfinalu.

Kako mislite da je ‘bilo čudno kako smo igrali’?

- Zakazali smo u obrani, a to se nije smjelo dogoditi. Jer, to je bila utakmica koja otvara put prema medalji. Problem je bio u pristupu, dobio sam dojam da su naši igrači nekako mislili da će im ta utakmica biti lakša nego što se dogodilo.

Sve više dolazi do izražaja manjak Duvnjaka?

- To je velik hendikep jer da smo u natjecanje ušli bez njega, to bi bila druga priča. Ovako su nam se pomrsili računi. Duvnjak je izvanredan igrač, vođa ove reprezentacije. On posebno fali u obrani, čita igru, zna presjeći loptu, fantastičan je distributer za kontre.

Sljedeći hendikep su nam vratari, zar ne?

- Ah, vratari... Nije što je tu s nama Venio, ali on, Matošević, Šola, to su bile klase. Držim da se mora znati prvi vratar, plan je po svemu bio da ta uloga pripadne Mirku Aliloviću. Pritisak na njega bio je velik, sigurno je bio psihološki opterećen. Povratak i velika očekivanja, ali i Lino se nekako brzo odlučio za promjenu.

Što možemo dalje?

- Nadao sam se da ćemo protiv Bjelorusije zaigrati tako da se osokolimo. Psihološki ojačamo. Međutim, dogodilo se da smo se namučili. Sad će svi zaključiti, pa i ja tako kažem, važna su nam dva boda. Pitanje je možemo li bolje. Ključ je obrana, ali i po otetoj lopti ono brzo prvo dodavanje. Znači, kontra... A toga nema.

Svi su se nadali, na neki način i najavljivali zlatnu medalju koja nam nedostaje u kolekciji?

- Ma dobro, nekako je logično to iskazivanje ambicija pa i, da tako kažem, paljenje, pumpanje... No, nade su jedno, a realnost drugo. A stvarnost je da, bez obzira na to što igramo kod kuće, ipak nismo baš favoriti. Tu je pet, šest reprezentacija koje imaju jednake pretenzije pa kad se analiziraju igrači, onda imaju i jači potencijal od nas. Svaka medalja je vrhunac u takvoj konkurenciji, kazat ću vam da je i četvrto mjesto, koje baš nitko ne voli, također sjajan domet.

I 2009. na Svjetskom prvenstvu kod nas nadali smo se zlatu?

- Mi smo do finala sve dobili, pa u drugom krugu i Francuze. Onda u polufinalu Poljsku, pa smo opet imali dvoboj s Francuskom u finalu. To je bio pravi rat. Držali smo se dobro, mislim do sredine drugog dijela, bilo je 16-16, a onda je onaj luđak od vratara, naravno Omeyer, ušao u seriju fantastičnih obrana i mi smo izgubili.

Sad je najvažnije pitanje kako protiv Norveške?

- Nema tu filozofije, Moramo igrati s odlučnošću, uvjerenjem da možemo do pobjede.

Izvor: sportske.jutarnji.hr

B6pCb6h.png

(Koeficijenti 20.1. u 10:08 CET)

Červar vratio Mirka Alilovića u reprezentaciju!

HRVATSKI rukometni savez potvrdio je i četvrtu zamjenu na Europskom prvenstvu. Lino Červar u momčad je vratio Mirka Alilovića, iskusnog vratara kojeg je na kraju prve faze poslao na tribinu, a umjesto njega pozvao Ivana Pešića.

Červar je odluku donio nakon večernjeg treninga, uoči sutrašnje utakmice s Norveškom u 2. kolu druge faze Eura.

Alilović je bio nesiguran u prve dvije utakmice na Euru, u kojima je skupio samo šest obrana, pa je morao prepustiti svoju poziciju Pešiću koji nije bio ništa bolji u nastavku turnira. U porazu od Švedske skupio je samo dvije obrane. 

Pešić i Alilović izmjenjuju se u sastavu reprezentacije, uz Ivana Stevanovića koji je branio u sva četiri dosadašnja dvoboja.

Vlado Šola otkrio je da Aliloviću nije bilo drago što je ispao iz momčadi, a prije nekoliko dana rekao nam je da se radi o taktičkoj odluci izbornika.  

"Svi smo u službi hrvatske rukometne reprezentacije. Ja sam danas na tribinama, sutra će biti netko drugi", komentirao je Alilović početkom tjedna.

Červar: Moramo riješiti problem golmana

Hrvatski vratari su statistički najlošiji na Euru. Od osam momčadi koje su dosad odigrale tri utakmice, hrvatski golmani imaju uvjerljivo najmanje obrana. Stevanović, Pešić i otpisani Alilović u tri utakmice skinuli su samo 21 udarac protivnicima.

Červar je danas, govoreći o ekipi Norveške i njihovu 22-godišnjem vrataru koji brani rutinirano kao 40-godišnjak, progovorio i o problemu s vratarima u Hrvatskoj.

"Norvežani su riješili pitanje golmana za narednih deset godina, a mi nismo. Moramo u Hrvatskoj riješiti taj problem, detektirati i prepoznati materijal za golmana, sa psihičkim i motoričkim sposobnostima koji nam garantira sigurnost. Pretjerano je kada se kaže da je vratar 50 posto momčadi, ali on je temelj sigurnosti, prvi čovjek obrane, a obrana je sve." 

Izvor: http://www.index.hr/sport/clanak/cervar-vratio-mirka-alilovica-u-reprezentaciju/1020527.aspx

prije 12 sati, Goksim said:

Mislim da je ovdje granica postavljena, barem za karton, prenisko i čini mi se primamljivo odigrati over kartona. Naime, zbroj prosjeka kartona po utakmici ove dvije momčadi je 5,64. Također, Gonzalez Gonzalez zna imati svoje trenutke te zna biti poprilično lagan na kartonima, kada ima materijala za iste. U zadnjih 7 utakmica čak pet puta je išao preko 4,5 kartona, a dva puta gdje nije bio je točno na četiri kartona. Dakle nema baš utakmica sa izuzetno malim brojem kartona. Villarreal je svakako favorit u ovoj utakmici ali pitanje je hoće li baš tako lagano slaviti kao što se očekuje a mislim da je jedini scenarij gdje bi mogli vidjeti manji broj kartona pobjeda uvjerljiva pobjeda Villarreala te rano vodstvo, a nekako sumnjam da će se baš to desiti odnosno da će Levante tako lagano pasti. Očekujem da Villarreal slavi ali i poprilično neizvjesnu utakmicu a ako to budu scenarij kartoni ne bi trebali biti upitni. 5 kartona za Primeru stvarno nije puno. 

Pozdrav,

možeš mi objasniti razliku na bet365 izmedu ove dvije oklade dolje? Unaprijed zahvaljujem.

image.thumb.png.a41dfc034ac548dfa6fe5b2117c826b7.png

Hrvatska - Norveška 

Nisam neki veliki ljubitelj rukometa, no malo sam istraživao oklade na golove igrača u online i lokalnim kladionicama i naišao sam na neke zanimljive stvari. Vjerujem da Hrvatska večeras može pobijediti Norvešku i iskreno navijam za njih i vjerujem da imaju vrlo dobru reprezentaciju. Uporedio sam koeficijente jednog od najboljih strijelaca u reprezentaciji Luke Stepančića na Unibetu, SuperSportu i Premieru.

mCbrYKH.png

agIU56C.png

k2dBvOb.png

Kao što vidite iznad, unibet nam daje granicu od 4.5 na koeficijent 1.80, dok je koeficijent na under nešto veći što je i razumljivo, jer je Stepančić do sada postigao 17 golova. Na drugoj strani SuperSport nam daje nešto manji koeficijent, ali i nešto manju granicu, točnije 3.5 za jedan manje od Unibeta, dok je koeficijent 1.60. Na Premieru je granica ista kao na SuperSportu, ali koeficijent još manji. Na prvi pogled bi se bez razmišljanja okladio na SuperSportu, jer granica od 3.5 mi je vrlo razumljiva zbog toga što Luka Stepančić daje četiri gola u prosjeku po utakmici, ali kada uzmemo u obzir sve poreze koje lokalne kladionice imaju taj koeficijent se smanji na 1.46, onda se zaista ne isplati igrati, barem po mom mišljenju i zbog toga ću se odlučiti da odigram na Unibetu, jer nemaju nikakvih poreza, a mislim da bi Luka Stepančić mogao preći ovu granicu u večerašnjoj utakmici. Vjerujem da će Hrvatska zapeti i da će jedan od najboljih strijelaca uspjeti da podigne svoj prosjek postignutih golova po utakmici.

Burnley - Manchester United

Na Turf Mooru danas ćemo gledati zanimljiv dvoboj između Burnleya i Manchester Uniteda. Biti će ovo jubilarna 100. utakmica u Premier League za trenera Burnleya Sean Dychea, a zanimljiv podatak neće se svidjeti navijačima Manchester Uniteda. Zadnja tri trenera koja su vodili 100.utakmicu protiv Manchester Uniteda svi su upisali pobjedu. Manchester United trenutno ima niz od sedam utakmica bez poraza i nadaju se kako će tako ostati i danas.

Burnley je imao izvrstan prvi dio sezone i nakon 20. kola nalaze se na 7.mjestu sa 34 boda. Da nije bilo engleskog nenormalnog ritma Burnley bi imao i koji bod više no očito je kako je manjak širine u momčadi dao svoje. Trenutno su u nizu od sedam utakmica bez pobjede, imaju tri remija i četri poraza. Zadnja domaća pobjeda bila je još početkom prosinca, a kada dođe Manchester United u goste teško se nadati prekidu lošeg niza.

Manchester United zaostaje za vodećim gradskim rivalima 12 bodova. Pobjeda ovdje oživila bi legendu iz sezone 1995/96 godine kada je Sir Alex Ferguson imao zaostatak od 12 bodova protiv tada lidera prvenstva Newcastlea. Crveni vragovi su u tom periodu dobili 13 od 15 utakmica i prestigli "Svrake". Manchester United u zadnjem kolu na domaćem terenu dobio je Stoke i tako stigao do druge pobjede u nizu u prvenstvu.

Mourinho će ovdje biti bez Ibrahimovića, Carricka i Blinda i Baillya. Gosti su favoriti jer čini se kako su domaći ostali bez "goriva". Žele li sačuvati ikakvu nadu u naslov United ne smije kiksati. Turf Moor je jedna od tvrđava Premiershipa, tu je uvijek teško doći do trijumfa za goste pa makar oni bili i puno kvalitetniji sastav. United je ostavlja bolji dojam uoči ovog dvoboja nego na Boxing Day kada je Burnley na Old Traffordu uzeo bod,(a lako je mogao i sva tri). Ovdje ne treba očekivati utakmicu na puno golova, no mislim da bi ipak United trebao potvrditi ulogu favorita.

TIP: pobjeda Manchester United

izvor : omegasplus.com

Everton - WBA 1 (2.40) bet365

Iznenađen sam sa koeficijentima u ovoj utakmici. Posljednja utakmica između ova dva tima se završila sa 0-0 i od tada je Everton izgubio četiri utakmice u nizu. Ali osim Bournemoutha, protivnici su bili United kod kuće i Liverpool i Tottenham u gostima. Nisam mnogo iznenađen tim porazima, jer su igrali protiv mnogo boljih ekipa, ali bit će mi iznenađenje ako ovdje ne osvoje sva tri boda. Doveli su Theo Walcotta iz Arsenala i Tosuna iz Besiktasa. Njihov napad je sada mnogo jači zajedno sa iskusnim Rooneyem i Sigurdssonom. Mislim da će Everton biti jednostavno prejak za vrlo loši WBA ove sezone koji je trenutno na 19 poziciji sa 19 bodova i uprkos tome što su ostvarili vrlo važnu pobjedu protiv Brightona u posljednjem kolu, mislim da su ih kladionice precijenile ovog puta. Ne želim da propustim ovako dobar koeficijent! Sretno!

tUREZEl.png

(Koeficijenti 20.1. u 13:39 CET)

On 1/18/2018 at 17:49, IzudinB said:

Las Palmas - Valencia (20:45)
Sudac: Jose Luis Munuera Montero (6.22)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 3.05
jsF4f0Y.png

Zapala mi je za oko ova utakmica, pa sam malo istraživao. Mislim da će ova granica ima veliki potencijal da ide preko. Valencia prima mnogo žutih kartona i jedna je od ekipa u Primeri koje dobivaju najviše žutih kartona ove sezone. Na drugoj strani Las Palmas dobiva namanje po 2 žuta kartona po utakmici. Valencia se nalazi na trećoj poziciji i dva boda su ispod Atletico Madrida. Oni će tražiti pobjedu protiv Las Palmasa, koji se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli i vjerujem da će Las Palmas igrati grubu igru kako bi pokušao zaustaviti odličnu Valenciju ove sezone i da to Montero neće tolerisati. Naime, Jose Luis Munuera Montero je jedan od sudaca koji dijele najviše žutih kartona ove sezone, zajedno sa Mario Lopezom, gdje im je prosjek po utakmici 6.22.

cLjAPMK.png

Do sada je sudio po jednu utakmicu ove dvije ekipe, kada je Las Palmas igrao protiv Barcelone, gdje je dosudio šest žutih kartona, čak i ako je Barcelona lagano pobijedila sa 3-0. Valenciji je skoro sudio utakmicu koju su igrali protiv Celte Vigo, gdje je pokazao čak osam žutih kartona. Još u nekoliko utakmica je pokazao po devet žutih kartona i nekoliko crvenih, što me je natjeralo da uzmem u obzir ovu utakmicu. Po ovome vidimo da je Montero zaista lagan na kartonima. Sretno!

Leicester City - Watford 1 (1.80) bet365

Leicester se nalazi na osmoj poziciji, gdje imaju četiri boda više od 9-plasiranog Evertona i pet više od Watforda. Njihovi problemi sa ozljedama izgleda polako nestaju, jer će samo Wes Morgan, Robert Huth i Matty James biti nedostupni za ovu utakmicu. Vardy i Okazaki bi trebali započeti u napadu sa Albrightonom i Mahrezom na krilima. Iborra i Ndidi bi trebali da igraju također. Watford na drugoj strani ima malo više problema sa ozljedama. Mogli bi biti bez najmanje devet igrača iz prvog tima za ovu utakmicu, a Marco Silva će imati vrlo težak posao da ovu utakmicu okrene u svoju korist. Oni su pretrpjeli šest poraza u posljednjih sedam gostujućih utakmica i bili su sretni što su izvukli bod protiv Southamptona kod kuće. Leicester mi izgleda mnogo bolja ekipa u ovom duelu i prednost domaćeg terena ide u njihovu korist sa nedavnim lošim rezultatima Watforda u gostima, mislim da se ovdje najbolje okladiti na pobjedu Leicester Cityja, što sam i sam uradio. Samo da napomenem da se koeficijent počeo smanjivati. Prije par trenutaka je bio 1.83, a već sada je 1.80, tako da požurite. Sretno!

beW6dNy.png

(Koeficijenti 20.1. u 14:41 CET)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use