Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 17.1.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
prije 10 sati, CharliHR said:

Ep rukomet Španjolska- Danska 2 1.75

Danci su izgubili od Čeha utakmicu i mislim da si nece dozvolit jos jedan poraz u nizu te da ce se borit na ovoj utakmici ali opet mozda netko zna nesto vise od mene o ovoj utakmici to je moje mišljenje.

Ja bih se složio,  kvalitetnija su momčad i nesumnjivo ih je probudio onaj poraz od Ceha, vrlo bitna utakmica koja odlučuje o tome tko prenosi 4 boda u drugu fazu.

Atletico Madrid - Sevilla 1 (1.50) bet365

Atletico Madrid je u izvanrednoj formi u posljednje vrijeme i oni su u posljednjih 10 utakmica ostvarili osam pobjeda, jedan remi i jedan poraz. Oni su pobijedili Eibara u posljednjoj utakmici sa 1-0 u gostima i to im je bila četvrta pobjeda u nizu bez primljenog gola. Nakon ove pobjede klub iz Madrida ima 42 boda, devet bodova iza Barcelone, dok je Valencia pala dva boda iza Atletica i Real Madrid čak 10 bodova. Sevilla je pobijedila samo Cadiza dva puta, ali Cadiz igra u Segundi. Prošlu utakmicu su izgubili u gostima kod Alavesa sa 1-0, a prije toga u Primeri su poraženi kod kuće od Betisa, čak sa 3-4, dok su prije Betisa poraženi od Real Sociedada u gostima. Možemo vidjeti da je loša forma pogodila Sevillu i vjerujem da će se ta loša forma nastaviti i ovdje, jer je Atletico Madrid pun samopouzdanja i nakon pet pobjeda u nizu, vjerujem da će im ovo biti šesta. Sevilla igra vrlo loše u posljednje vrijeme i mislim da nemaju šanse protiv ovakvog Atletico Madrida. Diego Costa će biti dostupan za ovu utakmicu, iako je suspendovan u La Ligi. On bi trebao započeti u prvom sastavu, baš kao i Vitolo koji igra protiv svog bivšeg kluba. Filipe Luis i Nico Gaitan se bore sa ozljedama. Na drugoj strani, Serigo Escudero, Daniel Carrico i Nocalas Pareja su ozlijeđeni.

lINDhtP.png

(Koeficijenti 17.1. u 14:52 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

PSG - Dijon | Pobjeda domaćina prvo poluvrijeme + prvi do 7 kornera (1.60) bet365

Ovdje neću mnogo pametovati, svi znamo da je PSG ovdje ogroman favorit i sve osim pobjede bi bilo iznenađenje. Pa čak bi i pobjeda sa manje od 2-3 gola razlike bilo iznenađenje, zbog toga sam pronašao ovu kombiniranu okladu, koju već par dana igram i mogu reći da solidno ide, jučer sam pogodio Marseillea sa sličnom kombiniranom okladom, samo što je bila utrka do pet kornera. PSG već ima 11 bodova razlike u odnosu na Monaco i Lyon kako stvari stoje i vjerujem da će oni očekivati da nastave ovu formu protiv desetoplasiranog Dijona. PSG je jedan od najboljih domaćih ekipa u prvenstvu, gdje su ostavrili svih 10 pobjeda sa 34 postignuta gola, a u tom procesu su primili samo sedam. Na drugoj strani, Dijon je jedna od najgorih ekipa u gostima, gdje su ostvarili samo pet bodova iz jedne pobjede i dva remija, dok su šest puta poraženi u devet odigranih utakmica u gostima. U tih 9 utakmica su primili čak 20 golova i vjerujem da oni ovdje nemaju šanse protiv odličnog PSG-a. Što se tiče statistike kornera, PSG je je razumljivo prvi i oni u prosjeku prave 7.25 kornera, a prvi do sedam su stigli u 13 od 20 utakmica. Mogao bi se probati i hendikep kornera, jer je Dijon pretposljednji u ovoj statistici i oni prave po 3.70 kornera po utakmici, no po meni je mnogo sigurnija ova opcija pobjede na poluvremenu i prvi do sedam kornera. Sretno!

cM7bWBv.png6m2SmZt.pngscWa4x3.png

(Koeficijenti 17.1. u 15:03 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Slovenija - Crna Gora 1 (1,25) bet365

Vjerujem da je Slovenija daleko kvalitetnija reprezentacija a nakon ogromne krađe u susretu sa Njemačkom očekujem da Slovenija bude motivirana 150% te da ima publiku na svojoj strani. Koeficijent nije ogroman ali za neki double, treble za nešto veći ulog mislim da bi se trebalo uzeti u razmatranje. Biti će zanimljivo vidjeti kako će ih suci tretirati. 

Nemogu ne napisati ono što mi je na duši cijelo rukometno prvenstvo...Ja iskreno iako sam se bavio rukometom 8 godina + sam pogledao 1000+ utakmica i sve na ovom prvenstvu(nerijetko na 2 desktop uporedo)... Ovo šta su suci počeli radit od rukometa je ruglo, pogotovo na ovom prvenstvu...svaku ali baš svaku utkmicu se nekoga gura..nekoga više nekoga manje, ali ja u jednoj utakmici nisam vidio jednak kriterij, ili se politika pretjerano umiješala u rukomet ili su suci očajni da gori nemogu biti...eto toliko od mene i oprez sa svime na ovom prvenstvu jer ovakav kriterij odgovara svima samo ne favoritima

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use