Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.1.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Japan u23 - Sj. Koreja u23 X @ 2.70 willhill (2.60 bet365)

Igra se ujutro u 09:00!

Posljednja utakmica grupne faze U23 kvalifikacija za Azijsko prvenstvo

Japan je prvi sa 6 bodova, Sj. Koreja ima 4, Palestina je 3. s jednim bodom, a Tajland je na nuli... Prve dvije momčadi prolaze dalje

Zanimljivost kod ove oklade je da se u slučaju jednakog broja bodova gleda međusobni omjer, a s obzirom da su Sj. Koreja i Palestina odigrale 1:1, gleda se gol razlika. Sj. Koreja je na +1, Palestina na -1. Uz pretpostavku da će Palestina pobijediti nemotivirani Tajland, to bi značilo da Sj. Koreja ispada u slučaju poraza.

X je nešto što odgovara i Japanu i Sj. Koreji jer oboje prolaze dalje, postoji mogućnost dogovora, a postoji i sama mogućnost neriješenog rezultata, jer Sj. Koreja može i ići na opciju teškog bunkera i čuvanja početnog rezultata...

X/X je 4.00, 0:0 je 5.50 kod bet365...

Srbija - Island // -2,5 Island bet365 - 1,80

Po meni vrlo solidna hendikep granica na pobjedu Islanda, zbog više razloga. Kao prvo Srbija skoro da nema nikakve šanse za prolazak dalje (za prolazak dalje moraju slaviti sa OGROMNOM razlikom), zbog dva poraza, možemo slobodno reći dva velika poraza. Ne igraju dobro, nemaju taj timski duh koji je potreban u ovom sportu a glavni igrači poput Marsenića ili Markovića igraju katastrofalno prvenstvo. Sve u svemu, prvenstvo za zaborav.

Sa druge strane, simpatična ekipa Islanda, kao i u svim sportovima tako i ovdje, zaista ginu na terenu a i sa tribina imaju ogromnu podršku. Island je već prošao dalje ali sa pobjedom ovdje i porazom Švedske od Hrvatske mogu završiti na drugoj poziiji koja će im u nastavku takmičenja donijeti lakšeg protivnika. Gudmunsson, Gunnarsson, Palmarsson, Magnusson, Sigurdsson, Karason, Elisson su vrhunski igrači i trebali bi pokriti ovaj hendikep bez problema. Sretno!

ebeaf749d06d648d0d711ef3086c70f7.jpg

prije sat vremena, crash1 said:

Srbija - Island // -2,5 Island bet365 online kladionica">bet365 - 1,80

Po meni vrlo solidna hendikep granica na pobjedu Islanda, zbog više razloga. Kao prvo Srbija skoro da nema nikakve šanse za prolazak dalje (za prolazak dalje moraju slaviti sa OGROMNOM razlikom), zbog dva poraza, možemo slobodno reći dva velika poraza. Ne igraju dobro, nemaju taj timski duh koji je potreban u ovom sportu a glavni igrači poput Marsenića ili Markovića igraju katastrofalno prvenstvo. Sve u svemu, prvenstvo za zaborav.

Sa druge strane, simpatična ekipa Islanda, kao i u svim sportovima tako i ovdje, zaista ginu na terenu a i sa tribina imaju ogromnu podršku. Island je već prošao dalje ali sa pobjedom ovdje i porazom Švedske od Hrvatske mogu završiti na drugoj poziiji koja će im u nastavku takmičenja donijeti lakšeg protivnika. Gudmunsson, Gunnarsson, Palmarsson, Magnusson, Sigurdsson, Karason, Elisson su vrhunski igrači i trebali bi pokriti ovaj hendikep bez problema. Sretno!

ebeaf749d06d648d0d711ef3086c70f7.jpg

Slažem se sa pobjedom Islanda.....Jednostavno,pokazali su više,više timskog duha,borbenosti,poimenice također dosta jaka ekipa,ako im golman bude imao upola dan kao protiv Šveda (koje su vodili i 10 razlike) bit će to i hendi (Ti Švedi dobili Srbe prekjučer bez prevelike muke)....

Da nadopunim.... Nema lakšeg protivnika u drugom krugu,križamo se sa drugom skupinom i igra se sa protivnicima koji dolaze od tamo.Dakle,oni ovdje igraju za prijenos 2 boda u tu grupu (ako oni roknu Srbe,mi Švede) ........ I mi i oni igramo sa istim protivnicima u toj grupi,samo mi startamo sa 4 boda,Island sa 2 ........Mi se križamo sa skupinom gdje su Francuska,Norveška,Bjelorusija,Austrija. 3 prolaze u drugu grupu gdje onda prva 2 tvore polufinale. I tu je taj bit prijenosa maximalna 4 boda....... Iz grupe B će Francuzi vjerojatno nositi 4 boda,Norveška 2 i mislim da Bjelorusija 0(da će biti bolji od Austrije) . 

I Srbi da bi prošli dalje (a ako i prođu imat će 0 bodova jer prolazimo i mi i Švedi recimo) moraju pobijediti sa 4 i više golova razlike..... (čini mi se da je tako) .....

Ali opet,čudan je ovo sport,jučer Česi skinu Dance,Španjolci dugo mučili sa Mađarima,Slovenci u šaci imali Švabe......... 

Sretno svima

Bordeaux - Caen 1 (1.80) bet365

Bordeaux se vraća kući nakon važne pobjede u gostima protiv Troyesa koja je prekinula njihov loš niz od pet poraza i šest ako brojimo i onaj poraz protiv Granvillea u Francuskom kupu. Njihov napadač Laborde je počeo da postiže golove i to je dobar znak, a također i jedan od njihovih najboljih igrača Malcom bi mogao da ode ovog mjeseca. Caen nastavlja svoj loš niz i formu sa porazom kod kuće protiv Lillea, tako da će Caen u ovu utakmicu ući sa lošim samopouzdanjem i suočit će se sa Bordeuxom koji očajnički treba pobjedu kod kuće nakon što to nisu uspjeli u posljednje četiri domaće utakmice. Bordeaux je pobijedio više utakmica kod kuće i mislim da nema razloga zbog kojeg to ne bi uradili ponovo nakon što su prekinuli taj crni niz. Sretno!

yCH76MT.png

(Koeficijenti 16.1. u 14:46 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Marseille - Strasbourg | 1 + prvi do 5 kornera (1.60) bet365

Još jedan zanimljiv meč u Francuskoj ligi. Četvrtoplasirani Marseille bi sa eventualnom pobjedom u ovoj utakmici mogao skočiti na drugo mjesto, jer Monaco i Lyon imaju mnogo teže utakmice. Marseille je u dobroj formi sa sedam pobjeda u posljednjih deset ligaških utakmica, sa samo jednim porazom protiv Lyona. Pobijedili su svoju posljednju utakmicu u gostima protiv Rennesa, gdje je bilo 0-3 i mislim da oni mogu i večeras napraviti još bolji rezultat. Jordan Amavi će biti van terena, dok je Sertic također pod sumnjom, ali sem ove dvojice, Rudi Garcia bi trebao imati cijeli tim na raspolaganju. Na drugoj strani, Srasbourg je bio solidan do sada i oni su pet bodova iznad zone ispadanja sa 24 boda u 20 utakmica. Zabilježili su nekoliko pobjeda, kao što je ona protiv PSG-a, gdje su pobijedili sa 2-1. Oni su međutim izgubili posljednje dvije utakmice u ligi protiv Metza i Guingampa, gdje nisu uspjeli postići niti jedan gol, što je veoma zabrinjavajuće za njih. Mislim da je ovo idealna utakmica za kombiniranje ove dvije oklade. Vjerujem da bi Marseille trebao dobiti ovu utakmicu, jer imaju mnogo kvalitetniji tim i u boljoj su formi, a također su im  bodovi potrebni kako bi stigli na tu drugu poziciju. Što se tiče kornera i po toj statistici su među prvima, točnije drugi su po pravljenju kornera u Francuskoj ligi, gdje u prosjeku prave oko 6.40 kornera. Vjerujem da će tako biti i u ovoj utakmici u kojoj će napadati od prve minute, a zatim čekati i rezultate Monoaca i Lyona, koji igraju danas i sutra. Prvi do pet kornera su stigli u 11 od 20 utakmica ove sezone. Sretno!

HYZPUxK.png6pqJ6ad.pngnbRKJ1F.png

(Koeficijenti 16.1. u 15:07 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Monaco - Nice over 4.5 kartona 1.87 unibet 5/10

Imate isti pick kod Wwina i bet365....

Derbi Azurne Obale koji uglavnom prodje burno i uz kartone. Da ne govorim koliko su samo Francuzi zahvalni za kartone ove sezone, igram ih bukvalno svako kolo a granice su idalje na 3.5 i 4.5 sto je suludo. 

Vecerasnji mec ima sve predispozicije za kartone - imamo 2 ekipe koje se bore za mesta u Evropi, rivalstvo te savrsenog sudiju za kartone. Oba meca ove sezone izmedju ova 2 kluba (liga i kup) su zavrsila ispod ove granice a razlog je jedan zajednicki - Clement Turpin. Turpin je vec nekoliko sezona poznat kao underas i jaaako tesko deli kartone a veceras sudi covek koji moglo bi se reci je suprotnost Turpinu.
Letexier je u top 3 sudija sto se tice proseka, deli 5.15 kartona po mecu. Ove sezone na ovoj granici ima 10 overa i 3 undera. H2H pokazuje da kad god imamo egal mec bude i brdo kartona. Prosle sezone su oba meca ostala ispod ali  i rezultati nisu isli na ruku kartonima (3:0 i 4:0). MOnaco ove sezone retko razbija ovakve protivnike a i Nica je solidna u gostima vec neko vreme. Ocekujem egal mec i aktivan rezultat a uz ovakvog sudiju bar 5 kartona.

Island-Srbija 1
Hrvatska-Švedska 1
Francuska-Bjelorusija 1

Wwin 2,19

- Srbija je najlošija reprezentacija u grupi. Igraju jako loš rukomet, bez nekih akcija, jako loše. Hrvatska ih je razbila 10 razlike a nakon toga su izgubili od Švedske 5. Island iznenadio Švedsku u prvom kolu pobjedivši ih 2 razlike. Vodili su čitavu utakmicu, u jednom trenutku je bilo i +10 ali pred kraj se dogodilo i opuštanje a i malo bolja igra Šveda. Nakon toga su lagano poraženi od Hrvatske. Island je kvalitetnija reprezentacija, puno su više pokazali, Srbija je jedino imala protiv Švedske finu dionicu, ostalo ništa i po meni će se teško nositi sa Islanđanima.

- Hrvatska igra jako fino nošena publikom. Srbiju su dobili 10 a Island 7 razlike. Danas posljednja utakmica u Splitu, vjerujem da će biti odlična atmosfera. Švedska je loše otvorila turnir, protiv Islanda su očajno izgledali sve do pred sam kraj utakmice. Protiv Srbije su odlično krenuli pa su opet imali crnih rupa. Ipak, ne smije ih se nikako podcijeniti, jako dobra obrambena ekipa koja će kontrama pokušati iznenaditi Hrvatsku. Mislim da će to biti teško, Hrvatska je pokazala puno bolji rukomet, još igraju i pred svojom publikom te bi pobjedom prenijeli 4 boda u drugi krug što je i bio cilj.

- Ovih 1.10 na Francusku je više da se pojača kvota. Daleko su kvalitetnija reprezentacija, u teškoj utakmici su dobili Norvešku 1 razlike pa Austriju 7. Bjelorusija dobila Austriju 1 pa izgubila od Norveške 5. Francuzima je bitna utakmica jer pobjedom prenose 4 boda u drugi krug što je jako važno tako da ne bi smjelo biti opuštanja.

prije 6 sati, TazMan said:

Slažem se sa pobjedom Islanda.....Jednostavno,pokazali su više,više timskog duha,borbenosti,poimenice također dosta jaka ekipa,ako im golman bude imao upola dan kao protiv Šveda (koje su vodili i 10 razlike) bit će to i hendi (Ti Švedi dobili Srbe prekjučer bez prevelike muke)....

Da nadopunim.... Nema lakšeg protivnika u drugom krugu,križamo se sa drugom skupinom i igra se sa protivnicima koji dolaze od tamo.Dakle,oni ovdje igraju za prijenos 2 boda u tu grupu (ako oni roknu Srbe,mi Švede) ........ I mi i oni igramo sa istim protivnicima u toj grupi,samo mi startamo sa 4 boda,Island sa 2 ........

I Srbi da bi prošli dalje (a ako i prođu imat će 0 bodova jer prolazimo i mi i Švedi recimo) moraju pobijediti sa 4 i više golova razlike..... (čini mi se da je tako) .....

Ali opet,čudan je ovo sport,jučer Česi skinu Dance,Španjolci dugo mučili sa Mađarima,Slovenci u šaci imali Švabe......... 

Sretno svima

Srbija je ispala bez obzira na rezultat Hrvatska-Švedska? Danas komentator nakon tekme Srbija-Island viče da Srbija prolazi ako ovo dobije Švedska ili ako bude X. Ja gledam tabelu, Srbija zadnja, morali su dobiti 4 gola razlike, veze on izgleda nema?

prije 2 sati, JoKer said:

Srbija je ispala bez obzira na rezultat Hrvatska-Švedska? Danas komentator nakon tekme Srbija-Island viče da Srbija prolazi ako ovo dobije Švedska ili ako bude X. Ja gledam tabelu, Srbija zadnja, morali su dobiti 4 gola razlike, veze on izgleda nema?

Srbija je prošla, jer hr i švedska imaju po 4 boda a srbija i island po 2 a u međusobnom ih je srbija dobila...neznam šta je tu ikome nejasno

prije 7 sati, JackieJack said:

Monaco - Nice over 4.5 kartona 1.87 unibet" rel="external">unibet 5/10

Imate isti pick kod Wwina i bet365 online kladionica" rel="external">bet365....

Derbi Azurne Obale koji uglavnom prodje burno i uz kartone. Da ne govorim koliko su samo Francuzi zahvalni za kartone ove sezone, igram ih bukvalno svako kolo a granice su idalje na 3.5 i 4.5 sto je suludo. 

Vecerasnji mec ima sve predispozicije za kartone - imamo 2 ekipe koje se bore za mesta u Evropi, rivalstvo te savrsenog sudiju za kartone. Oba meca ove sezone izmedju ova 2 kluba (liga i kup) su zavrsila ispod ove granice a razlog je jedan zajednicki - Clement Turpin. Turpin je vec nekoliko sezona poznat kao underas i jaaako tesko deli kartone a veceras sudi covek koji moglo bi se reci je suprotnost Turpinu.
Letexier je u top 3 sudija sto se tice proseka, deli 5.15 kartona po mecu. Ove sezone na ovoj granici ima 10 overa i 3 undera. H2H pokazuje da kad god imamo egal mec bude i brdo kartona. Prosle sezone su oba meca ostala ispod ali  i rezultati nisu isli na ruku kartonima (3:0 i 4:0). MOnaco ove sezone retko razbija ovakve protivnike a i Nica je solidna u gostima vec neko vreme. Ocekujem egal mec i aktivan rezultat a uz ovakvog sudiju bar 5 kartona.

Pravi derbi: 

6AfmmXA.png?1

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use