Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 15.1.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
Slovenija-Njemačka 2 1.35
Mađarska-Španjolska 2 1.40
Crna Gora-Makedonija 2 1.25

Wwin 2,36

- Slovenci su nenadano izgubili od Makedonije u prvoj utakmici 24:25. Rezultat bi vjerojatno bio i nešto veći da Skok nije bio raspoložen na golu. Osjete se izostanci: Gabera, Doleneca i Poteka. Njemačka je lagano prebila Crnu Goru 32:19. Uwe je bio najbolji (naravno) sa 9 golova. Ove dvije reprezentacije igrale su i u kvalifikacijama za ovaj turnir, Njemačka je slavila u obe utakmice, doma su dobili 5 razlike a u gostima 7. Zanimljiv je i podatak da u 15 odigranih utakmica Slovenija nikada nije dobila Njemačku. Neće ovo biti tako lako, Slovenci znaju koliko im je bitna utakmica i ne smije ih se nikako otpisati, posebno sa onim genijalcem na klupi, ali Njemačka je odlično krenula u obranu naslova, imaju bolju reprezentaciju i mislim da dobijaju ovo.

- Mađarska je često znala biti crna mačka za jače ekipe, ali i u njih je na redu lagana smjena generacija. Glavni igrač ekipe Nagy se umirovio krajem prošle godine i već na ovom turniru će se osjetiti njegov izostanak, a ubrzo bi to mogao uraditi i Csaszar. U prvom kolu su lagano poraženi od Danske 32:25. Španjolska, finalist sa prošlog EP-a, furiozno je krenula u napadu na novu medalju. U prvom kolu je pala Češka 32:15. Fina ekipa, standardno su uz Hrvatsku, Francusku, Njemačku i Dansku favoriti za medalju. Iako im neće biti baš lako, vjerujem da će dobiti jer su kvalitetnija reprezentacija. Mađarska je od početka svjesna da će oni biti treći jer teško da mogu zapapriti Danskoj i Španjolskoj dok su kvalitetniji od Češke. Španjolcima jako bitna utakmica u borbi za prvo mjesto sa Danskom i mislim da dobijaju ovo.

- Crna Gora je najslabija ekipa na turniru.Da im je tu najbolji igrač Borozan i jako dobar golman Simić, možda bi mogli namučiti nekoga ali ovako to izgleda jako loše. U prvoj utakmici ih je pregazila Njemačka sa 13 golova razlike. Makedonija iznenadila Slovence u prvom kolu. Vodili su i sa 4-5 razlike tijekom drugog poluvremena na kraju su slavili sa 25:24. Ne treba previše pametovati, Makedonci su trenutno dosta jači i sve osim laganije pobjede i nastavku borbe za prvo mjesto sa Njemačkom, bilo bi veliko iznenađenje.

Edit: 

Nenadani info za Simića ali mi ne mijenja nešto previše tip

Evo i jedan sporedni za ove dvije ranije utakmice.

Njemačka over 27,5 1.80
Uwe over 6,5 1.70
Rivera over 4,5 1.70

Premier 5,20

- Njemačka je odlična napadačka ekipa. U prvoj utakmici Crnoj Gori dali 32 gola. Slovenci imaju ozljeda što se vidi i u obrani gdje su se patili u prvom kolu protiv Makedonije. Makedonija im je dala 25 golova pa mislim da može i Njemačka 28 koja je dosta bolja napadačka ekipa od njih.

- Uwe ćaća, u prvoj dao 9 golova. Uvijek zahvalan za overe, puca sedmerce i dalje pa čak i ako fuli jedan.

- Mislio sam se bi li Riveru ali evo uzeo sam. U prvoj dao 5 od čega 4 sa 7 m. Danas bi opet morao imati barem 3 sedmerca i valjda će moći sa krila zabiti barem još 2.

Maccabi Haifa - Maccabi Tel Aviv 2 (1.95) bet365

Haifa možda dolazi nakon pobjede od 3-0 u gostima, ali to je zaista bila jedna rijetka pobjeda za njih ove sezone i sada se nalaze u skupini zone ispadanja. Njihove šanse da stignu top šest timova u ovom trenutku su veoma male, jer imaju samo pet pobjeda u 17 utakmica sa 19 bodova koje su osvojili do sada, devet bodova manje od šestoplasiranog Netanya.

iXV7rPY.png

Na drugoj strani, Maccabi Tel Aviv je u odličnoj formi u ovom trenutku, gdje imaju šest pobjeda u nizu i neporaženi su u posljednjih 11 u takmica u svim natjecanjima, uključujući i pobjedu protiv Villarreala (1-0) u grupnoj fazi Europske lige. Iako nisu uspjeli da se kvalifikuju u sljedeću fazu natjecanja, to je bila dobra pobjeda na kojoj su izgradili veliki niz bez poraza. U ovom trenutku Tel Aviv ima 35 bodova i nalazi se na četvrtoj poziciji, ali ima manje utakmicu od prva tri tima i sa pobjedom u ovoj utakmici oni će se dijeliti prvu poziciju sa Hapoel Beer Shevom, tako da mislim da su prilično motivirani da pobijede u ovoj utakmici večeras. Također je njihova posljednja utakmica na ovom stadionu bila pobjjeda sa 2-0 na kraju prošle sezone, dok je Haifa vrlo loša kod kuće u posljednje vrijeme sa jednim remijem i tri poraza u posljednje četiri utakmice koje su igrali pred svojim navijačima i postigli su samo jedan gol u tim utakmicama. Sretno!

RDDl7Kb.png

(Koeficijenti 15.1. u 14:42 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Oss - NEC Nijmegen 2 (1.36) bet365

Gosti imaju šansu da se eventualnom pobjedom u ovoj utakmici vrate na prvo mjesto u ligi, oni su samo jedan bod daleko od lidera lige Sittarda, ali imaju jednu utakmicu manje i vjerojatno će biti novi lideri lige, jer je njihova forma nevjerojatna. 

P5qqsYI.png

Izgubili su samo dvije utakmice ove sezone i skoro su pobijedili Go Agead Eaglese sa 5-1 kod kuće, dok su u gostima Jong Aza pobijedili sa 7-2. Stoga možemo reći da se ovaj tim ne šali, jer postižu zaista mnogo golova ove sezone, baš kao i prošlih sezona kada su pobijedili sve protivnike u drugoj ligi. Ako ovako nastave, oni neće imati doraslog protivnika za prvo mjesto. Jedino što je Sittard blizu, no mislim da ni oni neće imati šanse protiv NEC-a. U jednu stvar sam siguran, a to je da će se ovdje igrati otvoren nogomet i mislim da će biti mnogo golova. Gosti su i više nego sposobni da pobijede ovu utakmicu i vrate se na prvo mjesto, pa možda pobijede i sa više golova razlike, što daje priliku za Azijski hendikep, no mislim da ću ipak igrati na sigurno danas. Sretno!

9eIbM4C.png

(Koeficijenti 15.1. u 15:22 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use