Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 13.1.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Premier liga

Chelsea - Leicester (16:00)
Sudac: Mike Jones (3.22)
Prosjek ekipe 1: 1.18
Prosjek ekipe 2: 1.27
U5eZ2BV.png

Crystal Palace - Burnley (16:00)
Sudac: Michael Oliver (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.68
HBSNxFJ.png

Huddersfield - West Ham (16:00)
Sudac: Jonathan Moss (3.63)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 2.41
uzciWI7.png

Newcastle - Swansea (16:00)
Sudac: Graham Scott (1.92)
Prosjek ekipe 1: 1.59
Prosjek ekipe 2: 1.27
wo0bSIw.png

Watford - Southampton (16:00)
Sudac: Roger East (2.90)
Prosjek ekipe 1: 1.77
Prosjek ekipe 2: 1.18
bhXVJar.png

West Brom - Brighton (16:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: 1.41
ESIz8Rv.png

Tottenham - Everton (16:00)
Sudac: Craig Pawson (3.81)
Prosjek ekipe 1: 1.23
Prosjek ekipe 2: 1.77
QqAxSk3.png

(Koeficijenti 11.1. u 16:23 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Watford - Southampton // Watford DNB bet365 - 1,66

S'oton možda jeste veći i bolji klub od Watforda, imaju sjajnu akademiju i igrače, lani su završili kao 8. na tabeli, ali ove godine im ne cvjetaju baš ruže i zato prednost u ovom meču dajem Watfordu.

S'oton je ove sezone slavio u četiri navrata i to su bile pobjede na jedvite jade ili protiv ekipa koje su bile u velikim problemima.

-Tako su slavili protiv West Hama kojem je nedostajalo 10 igrača a postigli su gol u sudačkoj nadoknadi iz penala,
-zatim protiv Crystal Palacea koji je gubio sve utakmice na početku sezone,
-pobjeda protiv Evertona koji je tada bio u krizi i bez trenera i na kraju
-pobjeda protiv WBA koji u PL ne zna za pobjedu zadnjih 17 mečeva.

Sutra će igrati bez prvog napadača Austina, dok su Gabbiadini i Long u katastrofalnoj formi i sami se ne sjećaju kada su zadnji put postigli pogodak. Lemina i Soares ( dva vrlo važna igrača) su također upitni jer u zadnje vrijeme imaju problema sa povredama.

Sa druge strane Watford nema problema sa povredama, igraju solidan nogomet, konstantni su tokom čitave sezone i mislim da sutra mogu izaći kao pobjednici iz ovog meča. Ipak sam izabrao sigurniju opciju po odličnom koeficijentu. Sretno!

f758cffca7ff4f1048c8f2bf8d0aca09.jpg

Primera

Girona - Las Palmas (13:00)
Sudac: Mario Melero Lopez (6.22)
Prosjek ekipe 1: 3.22
Prosjek ekipe 2: 2.00
NLJALku.png

Real Madrid - Villarreal (16:15)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (4.78)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 3.06
rIVcKRe.png

Eibar - Atletico Madrid (18:30)
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (4.56)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 2.72
kW0sQ3c.png

Deportivo La Coruna - Valencia (20:45)
Sudac: Javier Alberola Rojas (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.72
Prosjek ekipe 2: 3.11
nFHhkMS.png

Bundesliga

Werder Bremen - Hoffenheim (15:30)
Sudac: Robert Hartmann (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.59
Prosjek ekipe 2: 2.18
V29Kl4U.png

Stuttgart - Hertha (15:30)
Sudac: Felix Brych (3.38)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 1.59
WY37WcC.png

Eintracht Frankfurt - Freiburg (15:30)
Sudac: Sascha Stegemann (3.25)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 1.59
Vpt43tO.png

Augsburg - Hamburger (15:30)
Sudac: Manuel Grafe (2.78)
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 1.76
K15brHz.png

Hannover 96 - Mainz 05 (15:30)
Sudac: Bastian Dankert (3.40)
Prosjek ekipe 1: 2.18
Prosjek ekipe 2: 1.82
kk6ySks.png

RB Leipzig - Schalke (18:30)
Sudac: Deniz Aytekin (4.22)
Prosjek ekipe 1: 1.41
Prosjek ekipe 2: 2.18
IDIAWkr.png

(Koeficijenti 12.1. u 12:02 CET)

WBA-Brighton & Hove Albion 2 DNB(2.75) za hrabrije 2 (4.15),najsigurnije x2(1.72) bet365

Pratim poduže premier league i mogu reći da WBA promjenom menađera i stavljanjem Alan Padrew ništa nije dobila,od neorganizirane obrane do

neefikasnog napada,Rondon katastrofa ove sezone,Jay Rodrigez tu i tamo bljesne dok Kanu blica ali mslm da neće to biti moguće protiv obrane Brightona koja je po meni solidno organiziran,a brza krila poput Jose Iziquerda i lukavog Anthony Knocakretr i imaju jako dobre kontre samo slabu završnicu tih napada.

Crystal Palace-Burnley 2 DNB(2.75) za hrabrije (4.20) najsigurnije x2(1.80) bet365

Neznam di da pocnem pricati,od jako dobro organizirane Burnleye obrane ili do ozljeda igraca Crystala koji igraju samo na oslonac invidualaca,dakle u bolnici igrača od Mamadou Sakho pa sve od Andros Townsend,dolaskom iskusnog Roya Hodgsona Crystal je preporodia svoju igru ali više manje se oslanja na kvalitetu  invidualca kao primjerice Wilfrid Zahe i Andros Townseda,također radi ozlijeđenih stopera navjerovatnije ce igrati Martin Kelly,covik koji ima previše osobnih grešaka za koje virujem da će stari kov engleskog nogometa znati iskoristiti Ashley Barnes ili Sam Vokes,uglavnom bocne pozicije se ocekivaju da će igrati James McArthur i Ruben Loftus-Cheek koji cak nelose igra na poziciji krila(iako je prirodna bozicija srce veze,od defazivnog do ofezivnog veznog može igrati) dok je McArthur malo tromiji na toj poziciji i moglo bi doci do probijanja po njegovo strani Scota Arfield i ubacejem na skok udarac spomenutog dvojca,dok je primjerice burnley jako opasan iz prekida i skok suteva,tako da ko oce ispratiti ova dva sritno.Meni osobno ja cu iskombinirati oba DNB 7.56 koeficijent.

Huddesrfield - West ham

West Ham igra puno bolje pod novim trenerom.ali ipak ima jednu od najlošijih obrana u Premier ligi. Za današnju utakmicu nedostaje ili upitno im je nekoliko igrača na svim pozicijama,pogotovo u napadu gdje se čini jedino Chicharito potpuno spreman.

Pratio sam nogometne utakmice na sports lemonu ali mi se on nešto pokvario tako da nisam dugo gledao nijednu.Probao sam na nekom batmanu ali ni tamo ne mogu,tako da nisam siguran kako west ham igra sad i što očekivati. Pretpostavljam opet defanzivna igra dok i ako ne prime gol,ako prime morat će se otvoriti što bi huddesrfield morao iskoristiti na domaćem terenu s još jednim golom.

Prijedlog: broj golova ekipe 1 (Hudderfield) 2+  2.90 ( čini mi se dobra kvota za tu opciju pa igram to) PSK, u Germaniji 3,1

Edited by baklava

Veliki pozdrav svima, dugo vremena sam član foruma, ali sam bio u ulozi posmatrača sve do sada. Od danas ću početi sa pisanjem svojih dnevnih prijedloga. Sretno nam!

Rukomet: Bosna i Hercegovina- Švicarska 1 , 1,85 (Wwin)

Odlučujući meč grupe 6, pretkvalifikacija za odlazak na SP. Pobjednik grupe prolazi u baraž, gdje će čekati jednu od reprezentacija sa EP koje je jučer počelo. 

Stvari stoje ovako, Bosni i Hercegovini odgovara i nerješen ishod, dok Švicarskoj igra samo pobjeda. Međutim u rukometu je teško ići na 1 bod, pa neće tu biti nekih prevelikih kalkulacija, osim ako se uđe u zadnje 3 minute sa nekim egal rezultatom. Prvi meč ove dvije reprezentacije su odigrale 10.1. (prije tri dana), kada je BiH kao gost pobjedila sa 21:24. Švicarska je imala plus 2 sve do 45 minute, ali onda je na naplatu došlo neiskustvo njihovog mladog tima, i upravo je to jedan od faktora zašto smatram da će BiH večeras upisati pobjedu. Naime, meč se igra u Tuzli, u paklenoj atmosferi dvorane "Mejdan", gdje su i najveće reprezentacije Evrope nailazile na probleme. Mislim da će mladi tim Švicarske pokleknuti pod paklenom atmosferom i velikim pritiskom. Švicarska u ovom dvomeču ne može računati na svog najboljeg igrača Andya Schmida, dok sa druge strane BiH ne može računati na Nikolu Prcu i Senjamina Burića, ali to ne smatram previše bitnim, jer na njihovim pozicijima BiH ima adekvatne zamjene. Istakao bi samo za kraj sjajnog golmana BiH, Benjamina Burića koji je jedan od najzaslužniji za pobjedu u Švicarskoj, koji brani u najboljoj formi u svojoj karijeri, i prema informacijama koje imam već je potpisao za Flensburg.

Koeficijent na pobjedu BiH se kreće od 1,65 do 1,75 u raznim kladionicama, domaćim i stranim, dok ga na Wwinu možete pronaći u super tipu po 1,85. Dosta sam uvjeren u ovaj tip!

prije 10 sati, baklava said:

Huddesrfield - West ham

West Ham igra puno bolje pod novim trenerom.ali ipak ima jednu od najlošijih obrana u Premier ligi. Za današnju utakmicu nedostaje ili upitno im je nekoliko igrača na svim pozicijama,pogotovo u napadu gdje se čini jedino Chicharito potpuno spreman.

Pratio sam nogometne utakmice na sports lemonu ali mi se on nešto pokvario tako da nisam dugo gledao nijednu.Probao sam na nekom batmanu ali ni tamo ne mogu,tako da nisam siguran kako west ham igra sad i što očekivati. Pretpostavljam opet defanzivna igra dok i ako ne prime gol,ako prime morat će se otvoriti što bi huddesrfield morao iskoristiti na domaćem terenu s još jednim golom.

Prijedlog: broj golova ekipe 1 (Hudderfield) 2+  2.90 ( čini mi se dobra kvota za tu opciju pa igram to) PSK, u Germaniji 3,1

Imaš brate na vipleague.se prijenos svih utakmica

Real M.-Villarreal      -3,5 gol       2,00

U realu nesto ne stima, ima nekih informacija da igraci nisu u najboljim odnosima. Villareal je uvijek bio tezak protivnik, pa ne vidim razlog zasto i danas ne bi bilo tako. Ronaldo nije u formi, Benzema vjerovatno nece igrati. Po meni najveca opasnost je G. Bale. 

Villarreal u gostima ove sezone dva puta isao preko ove granice(Getafe 4-0, Leganes 3-1). Gosti su cvrsta i opasna ekipa, mogu stvoriti probleme bilo kome. Vjerovatno bi odmah potpisali bod na ovom gostovanju, pa se nadam da ce tako i igrati.

Rizik za ovu opkladu je da gosti povedu, jer onda Real mora jurisati.

Sretno rudari!

Uskoro krece AO i mogu reci da je zdrijeb odlican imo. No prije toga jedan double:

Real Madrid - Villarreal  1  1.253

Bhambri - Polansky  over 21  1.649

Kvota: 2.06  pinnacle.  

Zidane si ne smije dopustiti novi kiks, inace ce dobiti pedalu. Villarreal dolazi u Madrid bez nekoliko dobrih igraca, dok ce Realu hvaliti Ramos. Sve u svemu, za ocekivati je dominaciju Reala i njihovu pobjedu. 

Yuki Bhambri je trenutno 121. igrac svijeta dok je Peter Polansky 139. Bhambri je trenutno na 3-1 omjeru ove sezone, a u prethodnim rundama Melbournea je slavio s 2-1 protiv Schnura te 2-0 protiv Tebernera. Polanski je trenutno na omjeru 4-1, a ovdje je slavio s 2-0 protiv C. Harrisona i Dominguesa. Bit ce ovo njihov treci medusobni susret, a svaki je igrac upisao po pobjedu i oba su puta isli debelo preko ove margine od 21 gejma. Odigrali su cak 4 tie-breaka od ukupnih 5 setova. 

Watford - Southampton | Over 10 kornera (1.83) bet365

Dvije solidne ekipe iz Premier lige koje vole igrati napadački i atraktivan nogomet. Osobno su mi sve utakmice koje sam gledao od ova dva tima bile vrlo zabavne, pogotovo kada Watford igra kod kuće, gdje u prosjeku bude oko 3-4 gola po utakmici. Watford voli igrati sa malo jačim tempom i najviše napadaju preko krila, sa bekovima koji im se pridružuju u protivničkom šesnaestercu, dok imaju zaista odličan tempo u ekipi. S druge strane, Southampton nema baš tempo kao ekipa Watforda, ali kada se suočavaju sa ekipom kao što je Watford (ekipa koja igra malo brži nogomet), oni se dobro bore protiv toga sa kontra napadima. Mislim da će utakmica biti vrlo zanimljiva i da će obje ekipe postići gol, iako su koeficijenti prilično mali na golove, možemo uzeti u obzir da nisu baš u posljednje vrijeme bili tako učinkoviti, pa ću umjesto golova izabrati kornere koji imaju mnogo bolju vrijednost. Southampton pravi nešto više od 6 kornera po utakmici, točnije 6.68, po čemu su drugi najbolji tim u ligi iza Manchester Cityja. Na drugoj strani, Watford pravi 4.55 kornera po utakmici i pošto igraju napadački nogomet vjerujem da bi granica od 10 kornera trebala biti lagano pređena. Oba prošla međusobna susreta između ova dva tima su imala ukupno 11 kornera, a ovaj put mislim da će oni nadmašiti i ovu granicu, jer će utakmica imati visok tempo, a potrebni su im i bodovi. Sretno!

F4iMeW2.png

(Koeficijenti 13.1. u 14:02 CET)

WBA - Brighton 1 (2.15) bet365

Sastaju se dva glavna kandidata za ispadanje, gdje dajem prednost West Bromwichu. Brighton je do sada bio solidan, bolje nego što je itko očekivao. Trenutno se nalaze na 12 mjestu sa 23 boda, ali oni tipični domaći tim, koji igra mnogo bolje kod kuće i većinu bodova osvajaju tamo. Na drugoj strani imamo WBA koji je na 19-oj poziciji i pobjeda u ovoj utakmici im neće popraviti poziciju, no West Brom mora početi da skuplja bodove i vjerujem da se mogu osvetiti Brightonu za poraz od 3-1 u četvrtom kolu. Dobre vijesti su da je WBA potpisao Hegazyja na trajan ugovor. WBA ne igra baš toliko loše koliko to rezultati pokazuju, štoviše oni su pokazali neke vrlo dobre nastupe, samo nisu imali mnogo sreće i bili su vrlo loši u finišu. Siguran sam da imaju više kvalitete u svojoj momčadi. Brighton će biti bez Sidwella, dok će WBA biti bez Chadlija i Morissona. Jay Rodriguez i Rondon nisu baš u dobroj formi i mislim da je sada vrijeme da krenu davati neke golove, inače WBA nema više što tražiti u ovoj ligi. Sretno!

vxrYMwj.png

(Koeficijenti 13.1. u 14:44 CET)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use