Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.1.2018.

IzudinB

Recommended Posts

prije 4 sati, canca said:
Mislio sam odigrati dva tiketa od ovih parova, ali sam na kraju odigrao jedan narodnjak na cenera, nije mi se dalo previše misliti. Možda odigram i neki tiket sa overima na utakmici Švedska-Island kada stignem u Split, čisto da mi je još zanimljivije pratiti.

Jesi smilsio šta za Island-Švedska.

Božović J.2,5 OVER 1,85 Bje-Aus Supersport 18:15

iskreno nije mi jasno zasto na bozovica tako mala margina..gledao sam malo statistiku kvalifikacije za euro i covjek im je bio 2. strijelac sa 29 golova..prvi weber sa 30 a 3. bylik sa 26..weber na 6,5 bylik na 4,5..nezz zasto njih dvojicu toliko guraju..statisticki gledano kroz kvalifikacije ovo je smijesna margina dns..sad jel u pitanju neka ozljeda ili nesto drugo ako netko zna vise neka podijeli :D

France-Norway DNB2(3.40)

Francuzi jesu francuzi ali informiran san da su došli sa dosta ozljeda i a međusobni ogledi u prijateljskim utakmicama je izjednačavajuči,a i Norvežani su uvik neki favoriti iz sjenke na prvenstvima,nekad neočekivano dobiju a i obrnuto.Mogli bi i biti nabrijani a i tu Sagosen kojeg je kolega spomenio tako da bi to moglo biti to.Usto pratim taj meč otkad je izaša koeficijent(05.01.2018 ) i koeficijent je sa 5 pao na spomenutih 3.40 i dalje je u padu dok na francuze nešto dižu gori.Savjetova bi na srednji ulog

prije 50 minute, JoKer said:

Jbg brat, npr hocu da pratim golove Bjelorusija-Austrija i nista nema live, ovako je kao na slici

bel.jpg

http://cro2018.ehf-euro.com/schedule-results/live-Report/#ReportFrame#__hblLiveReport#LiveReportForwarder#HBEC18M_GAME_HBM400B02_json##GFrame#__hblGameResults#GameResults#HBEC18M_GAME_HBM400B02_json

Ovo je za strijelce najbolje, a za live pračenje i klađenje je, zna se, bet365 najbolji i najbrži što se objave rezultata tiće i updateanja. 

prije 21 minute, Goksim said:

http://cro2018.ehf-euro.com/schedule-results/live-Report/#ReportFrame#__hblLiveReport#LiveReportForwarder#HBEC18M_GAME_HBM400B02_json##GFrame#__hblGameResults#GameResults#HBEC18M_GAME_HBM400B02_json

Ovo je za strijelce najbolje, a za live pračenje i klađenje je, zna se, bet365 online kladionica" rel="external">bet365 najbolji i najbrži što se objave rezultata tiće i updateanja. 

Sto se na betu365 nemos kladiti na golove igraca?

prije 58 minute, MaliMisko12 said:

Sto se na betu365 nemos kladiti na golove igraca?

Naravno da možeš ali ovdje govorimo gdje je što bolje pratiti live. Za live praćenje golova igrača je službena stranica super, iako live kasni 1-2 minute. Za klađenje na utakmicu, zbrojevi golova, hendikepe i sl. najbolje je rezultat pratiti na bet365

prije 35 minute, Goksim said:

Naravno da možeš ali ovdje govorimo gdje je što bolje pratiti live. Za live praćenje golova igrača je službena stranica super, iako live kasni 1-2 minute. Za klađenje na utakmicu, zbrojevi golova, hendikepe i sl. najbolje je rezultat pratiti na bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ma ja govorin za zbroj igraca u rukometu na bet365 njsan uspia naci

prije 39 minute, CrneKese said:

@Dominik999 @Davor nadam se samo da niste klekli puno love :D

Untitled.png.4f6e483bbbb74034ab917e948970fd67.png

Ne brini ti za nas... :D

Ma bio sam ja maksimalno uvjeren u našu pobjedu, samo ne baš s tolikom razlikom... Moja poanta je bila da to nije utakmica za maxbet... činjenica je da smo nakon uvodnih 20 min, mi odigrali maestralnu, a oni katastrofalnu utakmicu, a i neke sudačke odluke, pogotovo u početku, su išle u našu korist...

U svakom slučaju, čestitke na pogotku :)

prije 1 sat, Davor said:

Ne brini ti za nas... :D

Ma bio sam ja maksimalno uvjeren u našu pobjedu, samo ne baš s tolikom razlikom... Moja poanta je bila da to nije utakmica za maxbet... činjenica je da smo nakon uvodnih 20 min, mi odigrali maestralnu, a oni katastrofalnu utakmicu, a i neke sudačke odluke, pogotovo u početku, su išle u našu korist...

U svakom slučaju, čestitke na pogotku :)

ae, tako sam ja bio uvjeren u hendu :) reka sam oda 10 razlike :D mislim da je jednostavno da je hrv puno jača u rukometu kao što je srbija u košarci, i to je to.. a što se suđenja tiće mislim da je bilo fer i korektno..

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use