Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.1.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
prije sat vremena, Dominik999 said:

Nikako se nebi složio s tobom, mislim da ovo igraš više navijački nego realno...Hr nije protiv nikoga na prvenstvu favorit za hendikep i osobno cu cijelo prvenstvo gurat neke klizne kh protiv hrvatske

ma sve ok, ja sam napisao svoju analizu i svoje prijedloge, margina je u blagom porastu, iskreno kad igram kladionicu prvo mislim mozgom a ne navijački, točnije navijački sam mislia dok sam bia balavac a sada mi je ipak draža kesa :D nije ovo ništa mi hrvati - srbi jer sam odličan prijatelj sa dosta srba, također sa njih dosta sam u skoro svakodnevnom kontaktu glede prognoza analiza i informacija tako da mi to u životu nije ni 1% od značaja,
ovo igram iskljućivo zbog kvalitete, domaćeg terena, publike te sudaca koj će sigurno biti naklonjeni  hrvatskoj, po utakmici poklanjati 2 gola u prosjeku... sama psihologija i brojna istraživanja su to potvrdila prvi primjer nalaziš se u prostoriji sa 10 ljudi koji imaju jedno mišljenje a ti drugo nakon nekog vremena ti počneš naginjati na njihovo te svoje zanemaruješ, tako je i u sportu, kada 15 000 ljudi hukti i zviždi na neki kontakt i ti s vremenom počneš smatrat da je to faul, sjetimo se samo suđenja u beogradu, realno Hrvatska je u tom trenutku od Srbije mogla izgubiti samo tamo i nigdje, ama nigjde više. Što se rukometa tiće Hrvatsak je godinama u top reprezentacijama svijeta dok je Srbija ipak srednja klasa koja je jedini uspijeh ostvarila očekivano i razumno na svome terenu. U ovom trenutku ih vidim kako se mogu zadovoljiti a trećim mijestom u skupini jer ipak njihova reprezantacija je doživila smjenu, trenutno su fokusirani na izgradnju momčadi bez prevelikih očekivanaj na ovom turniru. No ponavljam ako ti imaš neko drugo mišljenje i očekivanja sve pet igraj što voliš i to je to :)

prije 8 sati, Dominik999 said:

Nikako se nebi složio s tobom, mislim da ovo igraš više navijački nego realno...Hr nije protiv nikoga na prvenstvu favorit za hendikep i osobno cu cijelo prvenstvo gurat neke klizne kh protiv hrvatske

Slažem se. hendikep može i ne mora proći, osobno ne namjeravam to dirati za sad, ali mislim da nije korektno od CrneKese gurati ovaj tip kao "Max bet".

Osobno mislim da ovakav hendikep nema nikakav value, a ti ga prezentiraš kao nešto na što bi trebalo "uložiti sve" ili "jako puno".

Takvi "Maxbet" tipovi su dok na Alžirsku ligu izbace kvotu 2.50 dok je realna 1.40, a ne ovako.

U svakom slučaju, sretno ti bilo...

prije 15 minute, CrneKese said:

meni je max bet i napisa sam vama kako igram ja, tko voli neka izvoli ;)
a i uostalom, i ovdje je margina već skoćila, do utakmice očekujem pad tečaja

Iskreno puno prije bi u betu za sličnu kvotu odigrao kontra 6.5...veliki je pritisak i utakmice sa srbijom su bile tijesne uvijek...ne kazem da 4.5 nemoze proci samo mislim da su daleko vece sanse i vise potencijalnih rezultata za kontra 6.5 ili eventualno 7.5 po nesto manjoj kvoti

Fortuna Sittard - Jong Ajax Amsterdam  1 1.74 pinnacle

Utakmica 20.kola Holandske Eerste Divisie gde se sastaju Fortuna Sittard i Jong Ajax gde vec sad igram na pobedu domacina, posto ocekujem do petka i pad kvote, a neke kladionice su vec pocele da obaraju kvotu. Ekipa Fortune Sittard se nalazi na 1.mestu sa 13 pobeda, 2 neresene i 4 poraza uz gol razliku 51:22 i sa 41 osvojenim bodom. Veoma dobro igraju na svom terenu i uz NEC Nijmegen su najbolja domaca ekipa u ligi sa 8 pobeda, 1 neresenom i 1 porazom uz gol razliku 31:9 i 25 osvojena boda. Prosecno postizu nestvarnih 3.1 gola po utakmici a primaju svega 0.9 i nemaju nekog izrazitog strelca vec napad i vezni red rade odlicno, postizu golove i zbog toga su najbolji napad lige. Askovski 9, Stokkers 9, Semedo 8, Dianessy 7, Vidigal 7, Schuurs 5.

Sa druge strane, Jong Ajax se nalazi na 3.mestu sa 12 pobeda, 3 neresene i 4 poraza uz gol razliku 47:26 i sa 39 osvojena boda. U gostima igraju nesto slabije sa 5 pobeda, 1 neresenom i 3 poraza uz gol razliku 20:13 i sa 16 osvojena boda, gde postizu 2.5 gola po utakmici i primaju 1.6 gola. Medjusobni dueli su na strani Ajaxa koji je dobio 7 meceva a Fortuna svega 2 meca uz gol razliku 19:12, medjutim nikada Ajax nije bio ovoliko oslabljen protiv Fortune kao sto ce to biti na ovom mecu. Posto je Ajax promenio trenera, novi trener Erik ten Hag je na pripreme poveo i veliki broj igraca iz drugog tima medju kojima je i Mateo Cassierra najbolji strelac Jong Ajaxa sa 12 golova, Kaj Sierhuis 4 gola, Dennis Johnsen 4 gola, Noa Lang 2 gola, zatim nema jos nekih igraca kao sto su  Deyovaisio Zeefuik, Luis Orejuela, Mitchel Bakker, povredjenih Daley Sinkgraven i odlicnog napadaca Vaclav Cerny-a.
Veoma tezak ispit za omladince Ajaxa u petak, daleko od toga da ekipa koja izadje na teren nema kvalitet ali mislim da ce to biti nedovoljno i da je ovo lepa prilika da domacin zabelezi trijumf Srecno! 
O pozvanim igracima i rasporedu Ajaxa na pripremama imate ovde : http://www.ajax.nl/streams/actueel/ten-hag-selecteert-28-ajacieden-voor-trainingskamp-in-portugal-.htm

PREUZETO: http://www.t1x2.net/

Fortuna Sittard - Jong Ajax // Pobjeda domaćina bet365 - 1,57

Prva ekipa Ajaxa se nalazi na pripremama u Portugalu a čak 10 standardnih igrača iz B ekipe nalazi se sa njima. Koeficijent je u VELIKOM padu i iskoristite i odigrajte ovo dok još nije pao.

Alblas (gk 7/0)
Bergsma (df 16/0)
Bakker (df 7/0)
Orejuela (df 4/0)
Lang (mf 7/1)
Eiting (mf 13/3)
Mazraoui (mf 17/5)
Sierhuis (fw 6/4)
Johnsen (fw 11/4)

Ajax B je u dosadašnjem dijelu sezone postigao 47 golova a čak 29 golova je postignuto od strane igrača koji su priključeni prvom timu. Dovoljan razlog da odigram na domaćina! Sretno!

9fbff5c5dd3e68fccdba5cf444ccdb5f.jpg

Jong PSV - Helmond // Jong PSV DNB bet365 - 1,53

Ista situacija kao i sa Ajaxom. Većina igrača je sa prvim timom i zbog toga i jeste ovako velik koeficijent. Početni koeficijent na PSV je bio 1,50 da bi sada narastao do 2,05.

Bez obzira na izostanke pojavila se je informacija da virus gripe zahvatio ekipu Helmonda te zbog toga neće moći računati na  Arne Naudtsa (prvi strijelac), Furhgill Zeldenrusta (drugi najbolji strijelac), Robert Brabera (veznjak), Ron Janzen (odbrana) and Grad Damen (veznjak).

Ovo su sve igrači koji su do sada bili standardi, a Helmond nema širok kadar te je trener bio primoran da ekipi priključi nekoliko igrača iz akademije kluba.

Mislim da PSV ovo neće igubiti, a oni hrabriji mogu probati čistog keca na PSV. Sretno!

894a42610b0d0e13740d1629fc8c5f22.jpg

Mislio sam odigrati dva tiketa od ovih parova, ali sam na kraju odigrao jedan narodnjak na cenera, nije mi se dalo previše misliti. Možda odigram i neki tiket sa overima na utakmici Švedska-Island kada stignem u Split, čisto da mi je još zanimljivije pratiti.

Štrlek over 4,5 1.85
Čupić over 3,5 1.65
Nenadić over 3,5 1.70
Sagosen over 4,5 1.65
Pukhouski over 4,5 1.75
Myrhol over 2,5 1.75

Premier 26,22

- Štrleka obožavam igrati na svjetskim i europskim prvenstvima. Odlično krilo koje dobija dosta lopti, jedan je od rijetkih koji igra i obranu i napad i često je prvi u kontrama nakon što se obranimo. Mihić mu je zamjena ali on većinski igra kada Štrlek treba malo odmoriti ili ako je BO. Manuel nekada puca i sedmerce, ali to ako ne ide Horvata i Čupka. Protiv CG je neki dan bio najbolji strijelac zabivši 5 golova. Ispoštovao me je previše puta tako da ću ga igrati i na ovom turniru.

- Čupko je prvi izvođač sedmeraca a njih bi trebalo biti dosta danas. Granica je mala za njega i bez njih može proći.

- Nenadić je najbolji igrač Srbije, ako išta žele on mora biti na razini. Najbolji rukometaš u državi posljednje dvije godine. Vjerujem da će uzimati dosta lopti, mislim da neće biti neki BO jer se Hrvatska uvijek muči na otvaranjima tako da bi Nenadić morao uzeti svoju dozu šuteva i mislim da će on držati Srbiju u igri.

- Sagosen najbolji igrač Norveške. Na turniru prije EP-a (Zlatna liga) nije igrao protiv Francuske, nakon toga je Dancima uvaljao 8 golova. Protiv Francuza je igrao u listopadu u jednoj od prvih pripremnih utakmica i tada je zabio 8 golova. Uzet će dosta lopti, ako se ne varam izvodi i sedmerce, u finoj je formi i mislim da ide na 5+.

- Bjelorusija protiv Austrije danas igra najvažniju utakmicu u grupi, onu za prolaz. Iako je prvo kolo, zna se da i jedna i druga reprezentacija nemaju neke šanse protiv Francuske i Norveške tako da će pobjednik iz ovoga duela vjerojatno ići dalje. Za over sam izabrao najboljeg igrača Bjelorusije, Pukhouskog. Nisam uspio naći strijelce u pripremama, ali sam našao strijelce iz kvalifikacija. Pukhouski je bio najefikasniji: protiv Srbije 3 i 8, protiv Rumunjske 7 i 4, protiv Poljske 9 i 4. On mora povući danas, mislim da izvodi i sedmerce, i jednostavno ako on ne bude pucački raspoložen Bjelorusija će imati problema.

- Još jedan Norvežanin. Iskusni pivot koji bi danas mogao profitirati. Francuzi bi mogli izlaziti malo na vanjske igrače Norvežana što bi otvorilo dosta prostora Myrholu na pivotu. To smo mogli vidjeti neki dan u toj spomenutoj pripremoj utakmici između Francuske i Norveške kada je Myrhol zabio 9 golova iz 11 pokušaja. Istina, tada nije igrao Sagosen ali će večeras opet dobijati dosta lopti na crti i mislim da može zabiti barem 3 gola.

Triple

Kozlov - Brown  over 21,5  1.632

Hrvatska - Srbija  1  1.202

Tours - Paris  over 3,5  1.452

Kvota: 2.84  pinnacle.  

Stefan Kozlov i Dustin Brown igraju za glavni zdrijeb na AO-u. Kozlov je trenutno 166. igrac svijeta, dok je Brown trenutno 126. Brown je skoro 14 godina stariji od Kozlova koji je pak buducnost svjetskig tenisa. Kozlov je oba prethodna meca u Melbourneu slavio s 2-1 i to protiv Ellisa i Hanfmana. Brown je takoder oba puta slavio u trecem seta i to protiv Andreozzia te Wua. Bit ce ovo njihov drugi medusobni duel nako proslogodisnje u Hertogenboschu na travi gdje je Kozlov slavio s 2-1. Za ocekivati je neizvjestan mec u kojem bi obojica trebali cvrsto drzati svoj pocetni servis te definitivno tipujem na vise od 21,5 gejma sto je sasvim zadovoljavajuca margina. 

Hrvatska u Splitu protiv Srbije koja je odigrala slabo u pripremnom periodu je zbilja veliki favorit. Sve je na strani Hrvatske u ovom susretu, od trenera, obrane, navijaca pa i sudaca ako zagusti. 

Derbi 13. kola francuske Pro A odbojkaske lige. Paris je trenutno na vrhu s 10-2 omjerom te 30 bodova te zasigurno mogu osvojiti barem jedan set na ovom teskom gostovanju. Tours je trenutno 4. s omjerom 8-4 te 23 osvojena boda. Doma su pak na savrsenih 5-0. Paris je slavio s 3-1 u njihovom prvom medusobnom susretu sezone, a i ovdje je za ocekivati najmanje 4 seta. 

Sheffield United - Sheffield W. 1 (1.80) bet365

Oba tima su u lošem nizu, Sheffield United je pogoršao svoje nastupe od studenog, ali u posljednja četiri kola su pretrpjeli samo jedan poraz, dok su također ostvarili i samo jednu pobjedu. U ovoj utakmici bi trebala debitirati tri nova pojačanja, veznjaci Evans i Leonard i mladi napadač iz mlađih kategorija Manchester Uniteda, Wilson. Jedini igrač koji će nedostajati su Chat Evans, Freeman, Cool i Brooks. Na drugoj strani, loša sezona za Wednesday, oni su šest bodova ispred zone ispadanja, a napokon su otpustili i trenera Carvahala, a danas će debitirati Luhukay, ali on će vjerojatno biti bez šest igrača. Najboljeg strijelca Hoopera, Bannana i Hunta koji su pod znakom sumnje, a trener je odbio da kaže tko će biti dostupan, dok Hutchinson i Westwood sigurno ostaju van terena. Težak derbi, ali s obzirom na cijelu sezonu za obje ekipe, ovo je teži period za Wednesday - imaju samo jednu pobjedu i pet poraza u posljednjih šest kola i samo remi protiv tima iz druge divizije Carlislea u FA kupu prošlog tjedna, plus važni igrači koji nastavljaju biti van terena su me natjerali da vjerujem da će domaćini ovdje ostvariti pobjedu. Sretno!

oV3S4a4.png

(Koeficijenti 12.1. u 13:09 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

prije sat vremena, IzudinB said:

Primera 

Getafe - Malaga (21:00)
Sudac: Juan Martinez Munuera (5.89)
Prosjek ekipe 1: 3.28
Prosjek ekipe 2: 2.72
8j77O1Y.png

(Koeficijenti 12.1. u 11:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Mislim da je ova granica prilično dobra i vjerujem da bi mogla ići over iz razloga tog što su ove dvije ekipe jedne od onih koje dobivaju najviše žutih kartona ove sezone. Getafe je ubjedljivo prvi po toj statistici. A drugi razlog zbog kojeg mislim da bi ova granica mogla biti pređena je sudac Juan Martinez Munuera koji je u devet utakmica u Primeri pokazao 54 žuta i dva crvena kartona, a ovo nam govori da je vrlo lak na kartonima. 

ge4Xeap.png

U dvije od 9 utakmica koje je sudio u Primeri ove sezone je pokazao čak po 9 žutih kartona, a te utakmice su igrali Malaga i Getafe protiv drugih ligaških protivnika La Corune i Espanyola. Vjerujem da će ova granica biti lagano pređena. Sretno!

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use