Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 7.1.2018.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Primera

Leganes - Real Sociedad (12:00)
Sudac: Javier Estrada Fernandez (5.56)
Prosjek ekipe 1: 2.56
Prosjek ekipe 2: 1.76
x98LX65.png

Barcelona - Levenate (16:15)
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (4.38)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 2.41
prJuM8q.png

Athletic Bilbao - Alaves (18:30)
Sudac: Pablo Gonzalez Fuertes (5.38)
Prosjek ekipe 1: 2.41
Prosjek ekipe 2: 3.25
STFap7e.png

Villarreal - Deportivo La Coruna (18:30)
Sudac: David Medie Jimenez (4.43)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.71
TGat2it.png

Celta Vigo - Real Madrid (20:45)
Sudac: Santiago Jaime Latre (5.88)
Prosjek ekipe 1: 2.71
Prosjek ekipe 2: 1.88
qZquJpq.png

(Koeficijenti 4.1. u 16:46 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Atl Bilbao - Alaves over 6 cards 1.80 bet365 5/10

Bilbao i Alaves igraju derbi Baskije, onaj glavni protiv Sociedada nas je bacio, nadam se da ce ovde ispraviti stvar. Sudi Pablo Gonzalez Fuertes, sudi prvu sezonu u La Ligi, Alaves medju najgrubljim timovima lige (tacnije treci sa 3.41 karton po mecu) a Bilbao 2.35 a protiv njih protivnici dobijaju 3.76 kartona - drugi u ligi ispod Espanyola ciji protivnici dobijaju 3.88 kartona poo mecu.  Sudeci po tradiciji a i proseku mislim da bi ovde trebalo ponovo biti kartona. 

prije 3 minute, meruve said:

7/10 utakmica ove sezone je isao na under 4,5 kartona, stoga ako se kladite na manje igrajte zemaljske kladionice koje ne racunaju eventualni crveni, a ako je over onda kontra ;)

Doxa jbg stat. sam gledao ali borba je za bodove, objema ekipama gori za bodove, nisu bas baletske ekipe ali on mi je misterija.

Albacete - Teneriffe // Albacete AH 0.0 bet365 - 1,900

Koeficijent na pobjedu Albacetea je u velikom porastu ali ja zaista ne vidim razlog zbog čega bi bilo tako. Ekipa nema nikakvih problema za povredama čak se i rezervni napadač Hector Hernandez vratio u ekipu nakon što je bio povrijeđen. Albacete je prije pauze izgubio samo jednu od zadnjih 11 utakmica, a dvije pobjede u zadnja tri kola protiv Barcelone B i Valladolida su ih lansirale na sredinu tabele.

Teneriffe se nalazi samo jedan bod iznad Albacetea, bodove su uglavno uzimali kod kuće dok na strani imaju omjer 1-3-6 a neobično hladno vrijeme u Španjolskoj u zadnjim danima nikako ne odgovara momcima sa Teneriffa. Mislim da ovdje Albacete može slaviti, ali ipak odlučio sam se za ovaj AH. Sretno!

31fe16c04d5387ee935955dac75b1315.jpg

Atletich Bilbao - Alaves // over 6,5 kartona bet365 - 2,10

Ne volim igrati kartone, rijetko ih kad igram ali ovaj par mi je zapao za oči. Jeste velika margina ali mislim da uz malo sreće može proći. Kao prvo Alaves je jedna od najprgavijih ekipa u ligi, po broju prekršaja su 4. a po broju kartonu su također u vrhu, također na 4. mjestu. 

Međusobni dueli su vrlo zanimljivi, broj kartona je često dolazio do ove margine, a odigrali su nekoliko prijateljskih susreta gdje je u jednom susretu čak pokazana dva crvena kartona, dakle, ovaj meč je sve osim prijateljski nastrojenog.

Sudac meča je također lagan na kartonima a posebno u zadnje vrijeme te se nadam da će tako nastaviti i ovoga puta. Opet vam kažem, ovo predlažem samo zbog odličnog koeficijenta, i zbog ovih činjenica koje sam naveo, koje mi aludiraju da će tip biti dobitan. Sretno!

36781e9bdf441e14172943acc3f93f9a.jpg

3810b8edb57508415174569fcf53471a.jpg

Nottingham Forest - Arsenal

Ove sezone stalno traju određeni nemiri u Arsenalu. Malo postoji negativna atmosfera među igračima, pa je trener Wenger ljut na suce, pa se nadovežu na sve slabiji rezultati...
Prvenstvo je za Arsenal djelomično zaboravljeno. Borba za vrh je završila i prije nego što je počela. Ostala je Arsenalu još i borba za Ligu prvaka, iako bi i ta bitka mogla biti izgubljena za klub s Emiratesa.
Ostaje Arsenalu još Europa liga, pa i FA kup gdje će u trećem kolu gostovati kod drugoligaša Nottingham Foresta, nekada moćnika engleskog nogometa koji je već jako dugo u drugoligaškom okruženju, a tamo će ostati i poslije ove sezone (trenutačno je tek četrnaesti).
Nottingham se strašno muči kako bi i u tom slabijem okruženju nekog pobijedio (bez pobjede je u zadnjih pet utakmica: ima dva remija i tri poraza) pa kako onda očekivati uspjeh u ovom ogledu. Makar Arsenal u Premierligi ima negativnu statistiku u gostima (tri pobjede, po četiri remija i poraza).
Bit će ovo novo gostujuću mučenje za Arsenal, ali će ipak proći dalje.

Izvor: lutrija.hr

Celta Vigo - Real Madrid | Real Madrid and BTTS (2.50) bet365

Celta Vigo je dobar tim kod kuće i oni uvijek imaju ekstra motivaciju protiv Real Madrida. Imaju dobar napad sa Iago Aspasom koji je u odličnoj formi. Real Madrid je ove godine mnogo bolji u gostima nego na Bernabeuu, a mislim da se to dešava zbog pritiska kojeg dobiju kod kuće zbog činjenice da moraju pobijediti. U posljednjih pet utakmica između ova dva tima, Celta je postigla gol na svim sa tri pobjede Madirda, jedne pobjede Celte i jednog remija. Glavni razlog zbog kojeg igram ovu okladu je zbog toga što Realu nedostaju neki igrači u obrani Carvajal i Ramos, tako da mislim da bi Celta mogla postići barem taj jedan gol, a ako Madrid ne pobijedi ovdje danas, onda se mogu pozdraviti sa šansama da sustignu Barcelonu. Tako da imamo Celtu koja postiže mnogo golova i na drugoj strani Real koji mora ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Mislim da Celta čak može uzeti i bod u današnjoj utakmici, ali to bi bila katastrofa za Madrid, tako da mislim da je ova kombinirana oklada mnogo bolja. Sretno!

UA4mMBY.png

(Koeficijenti 7.1. u 11:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Sochaux - Amiens // Pobjeda domaćina bet365 - 2,30

Sochaux je prošlu godinu završio s važnom pobjedom u Ligue 2 u Clermontu (0:2). Sada su se preselili na 9. mjesto na tabeli samo 5 bodova od mjesta za promociju u viši rang. Neki njihovi igrači još uvijek nisu dostupni za ovaj meč: braniči Teikeu (13/1), Alphonse (16/2), Gibaud (3/0), veznjak Ba (10/0) i napadač Andriatisima (12/2). No, dobre su vijesti povratak važnih igrača Martina (16/10) i Fuchas (13/0) a Sao (4/0) i Bakayoko (8/0)  su također dostupni nakon oporavka od ozljeda.

Amiens je prošle godine završio s 4 uzastopna poraza u Ligue 1. Njihov raspored je težak u nadolazećem razdoblju i morat će voditi veliku borbu da sačuvaju prvoligaški status a u "Coupe de la Lige" za samo 3 dana igraju prtiv PSG-a. Zbog toga će trener Amiensa danas rotirati neke igrače. Vratar Gurtner (19/0) će dobiti slobodno i a ovo će biti prvi meč za vratara Boueta ove sezone. Napadači Kakuta (18/3) i Traore (11/0) također će preskočiti ovaj meč.

Osim toga, Amiens će biti bez suspendiranog braniča Adenona (16/0) i veznjaka Monsonduita (16/0), dok su veznjaci N'Gosso (9/1) i napadač Cornette (6/1) ozlijeđeni i također ne mogu konkurisati za ovaj susret.

Socheaux je uvijek neugodan pred svojim navijačima, imaju tradiciju i formu na svojoj strani i mislim da danas mogu slaviti ovdje. Sretno!

c0d94a74dd88ef2705ee9339590069e1.jpg

prije 5 sati, crash1 said:

Sochaux - Amiens // Pobjeda domaćina bet365 online kladionica" rel="external">bet365 - 2,30

Sochaux je prošlu godinu završio s važnom pobjedom u Ligue 2 u Clermontu (0:2). Sada su se preselili na 9. mjesto na tabeli samo 5 bodova od mjesta za promociju u viši rang. Neki njihovi igrači još uvijek nisu dostupni za ovaj meč: braniči Teikeu (13/1), Alphonse (16/2), Gibaud (3/0), veznjak Ba (10/0) i napadač Andriatisima (12/2). No, dobre su vijesti povratak važnih igrača Martina (16/10) i Fuchas (13/0) a Sao (4/0) i Bakayoko (8/0)  su također dostupni nakon oporavka od ozljeda.

Amiens je prošle godine završio s 4 uzastopna poraza u Ligue 1. Njihov raspored je težak u nadolazećem razdoblju i morat će voditi veliku borbu da sačuvaju prvoligaški status a u "Coupe de la Lige" za samo 3 dana igraju prtiv PSG-a. Zbog toga će trener Amiensa danas rotirati neke igrače. Vratar Gurtner (19/0) će dobiti slobodno i a ovo će biti prvi meč za vratara Boueta ove sezone. Napadači Kakuta (18/3) i Traore (11/0) također će preskočiti ovaj meč.

Osim toga, Amiens će biti bez suspendiranog braniča Adenona (16/0) i veznjaka Monsonduita (16/0), dok su veznjaci N'Gosso (9/1) i napadač Cornette (6/1) ozlijeđeni i također ne mogu konkurisati za ovaj susret.

Socheaux je uvijek neugodan pred svojim navijačima, imaju tradiciju i formu na svojoj strani i mislim da danas mogu slaviti ovdje. Sretno!

c0d94a74dd88ef2705ee9339590069e1.jpg

6-0 :D

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use