Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 2.1.2018.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Man City - Watford AH -1.5 City (1.43) bet365

City je prekinuo nestvaran niz od 18 uzastopnih pobjeda protiv Palacea, moralo je jednom i to da se desi, a i Guardiola je između redova najavljivao tako nešto. I dalje imaju nedostižnu prednost, ali više nisu opterećeni jurenjem rekorda, što je također bitno. Watford s druge strane u dosta lošoj formi, od poslednjih 8 utakmica izgubili su 6, te imaju velikih problema sa povredama. Istina, i Cityju fale De Bruyne i Jesus, ali mislim da ćemo gledati njihovu rasterećenu partiju sa dosta golova. U poslednja dva međusobna susreta, i to kod Watforda, City im je spakovao čak 11 golova, a u poslednjih 7 City ima 6 AH pobjeda.

uUAFvx6.png

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Atalanta oba daju gol (1.70) bet365

(Četvrtfinale italijanskog kupa) Mnogi su predviđali potop Atalanti nakon sjajne prošle sezone, ali klub iz Bergama se i dalje sasvim solidno drži u Serie A i još su u igri za evropska takmičenja. Napoli je i dalje na vrhu tabele, što je vjerovatno malo ko očekivao poslije 19 kola. Atalanta je postigla gol u svakoj u poslednjih 12 utakmica, a samo dvaput u čitavoj sezoni im to nije pošlo za rukom, dok je Napoli druga najefikasnija ekipa lige, ali u poslednje vrijeme su pokazali određene slabosti u defanzivi.  Poslednjih 7 utakmica Atalante u italijanskom kupu sa više od 2.5 gola, a trebalo bi da na raspolaganju imaju najjači sastav na San Paolu. S obzirom na to da je ovo kup utakmica, te da je i jednima i drugima Serie A prioritet, mislim da bismo sa obe strane mogli vidjeti opušteniju i ofanzivnu igru, a pošto je Napoli u trci za titulu, a igraju i Ligu Evrope (kao i Atalanta, uostalom), ispadanje ih vjerovatno ne bi previše zaboljelo.

DKa3dj6.png

Link to comment
Share on other sites

Tottenham under 6.5 corners

Da, Tottenham je skoro najbolji korneras, ali ja ih opet igran under jer su prosli put prosli u gostovanju kod Burnleya. U gostima nemaju kornera kolko kod kuce, ovo je za 2 kornera veca granica od prosjeka. Mislin da su 3 puta isli priko over granice u gostima, dok Swansea je samo 1-2 puta dopustia over na ovu granicu kod kuce, cisto malo statisticki. Jeste Swansea los i zadnji su, ali podaci govore sami za sebe i prednost je daleko veca kod undera. Primjera radi Citya su ostavili na 5 kornera.

 

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Watford

Manchester City je do sada najbolji tim ove sezone u Engleskoj, gdje su samo dva puta remizirali, a nemaju niti jedan poraz do sada. Remizirali su protiv Evertona na početku sezone kada su igrali prvu utakmicu kod kuće i u nedelju protiv Crystal Palacea, gdje nije pao niti jedan gol. U svakoj utakmici Premier lige ove sezone Manchester City je dominirao i kreirao više šansi nego ijedan njihov protivnik. City je prošle sezone u gostima postigao pet golova Watfordu, dok su u rujnu ove godine postigli šest, također u gostima, dok su sedam golova dali Stoke Cityju kod kuće, gdje su ih pobijedili sa 7-2. City igra napadački nogomet i siguran sam da će Guardiola napraviti napadačku formaciju koja će igrati protiv vrlo loše obrane Watforda u posljednje vrijeme. Oni su poraženi od Evertona sa 3-2, zatim 4-2 od Chelseaja, dok su kod kuće poraženi od Huddersfielda sa 4-1. Problem za Watford je primanje mnogo golova baš kao u prošloj utakmici sa Cityjem, dok imaju vrlo lošu obranu u posljednje vrijeme kako sam već i naveo, tako da mislim da će ovdje biti više od 3.5 gola.

CJPrVTC.png

(Koeficijenti 2.1. u 13:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Za one koji misle da će City dobiti ovu utakmicu i da će biti više od 3.5 gola, predlažem kombiniranu okladu, koju možete vidjeti ispod. Koeficijent je nešto veći nego kod oklade na same golove. Sretno!

H4nqPvz.png

(Koeficijenti 2.1. u 13:56 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Stranraer - Ayr | Ayr AH -1 (2.10) bet365

Stranraer prolazi kroz loše razdoblje, kako finansijski, tako i u smislu svojih igri. Klub treba sredstva kako bi preživio, a zbog tih problema morali su pustiti neke važne igrače poput najboljeg strijelca Wallacea, braniča Dicka, Langa i Stoneyja. Taj se problem također odražava na timske nastupe. Izgubili su posljednja dva ligaška meča, a nisu uspjeli postići niti jedan gol. Ayr je vođa u ligi, ali dolaze nakon dvije razočaravajuće utakmice, gdje su izgubili od prosječnih timova. Posebno poraz koji su doživjeli u posljednjoj utakmici, jer su izgubili od posljednjeg na tabeli Forfara, nakon što su imali dva gola prednosti. Još uvijek imaju dva boda razlike u odnosu na drugo mjesto, ali Raith ima dvije utakmice manje. Za Ayr je ovo jedna vrlo važna utakmica i mislim da su sposobni iskoristiti tim koji ima problema i nema samopouzdanja. Sretno!

fqKoudY.png

(Koeficijenti 2.1. u 14:11 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Swansea - Tottenham

U prvom dijelu sezone Tottenham je opasno kiksao na domaćem terenu kada je odigrao samo 0-0 protiv današnjeg suparnika Swanseaja.
Danas je Swansea posljednja momčad na ljestvici, ali su Velšani prije nekoliko dana uzeli tri boda na gostovanju kod Watforda (2-1).
No, realno je vrlo teško očekivati bod(ove) za Swansea ovog utorka. U dosadašnjem dijelu sezone ta je momčad izgubila već 13 puta, a domaći teren, gledamo li statistiku, nije nikakva prednost za Swansea (dvije pobjede, dva remija i šest poraza).
Swansea daje dosta manje od gola po domaćoj utakmici.
Tottenham je dosad pet puta slavio u gostima, a vrijedi istaknuti da je u zadnjih pet nastupa u prvenstvu Tottenham četiri puta pobijedio i to svaki put s hendikepom (Stoke 5-1, Brighton 2-0, Burnley 3-0 i Southampton 5-2).
Tottenham opet igra dobro i vjerujemo da je kvalitetna odluka u ovom slučaju igranje na znak 2.

Southampton - Crystal P.

Ubrzani tempo igranja u engleskoj Premierligi se nastavlja, a od utakmica u utorak smo izdvojili susret Southamptona i Crystal Palacea.
Razlike između ovih klubova su ove sezone vrlo male pa je tako najbolje reći da je Southampton dosad osvojio tek jedan bod više (20-19).
I u formi su donekle podjednaki, iako treba naglasiti da je kroz prosinac više uspjeha imao Crystal Palace. No, u zadnje tri utakmice Crystal Palace nije pobijedio (dva remija i poraz), makar je prije nekoliko dana zaustavio strašnu seriju Manchester Cityja s kojim je odigrao doma 0-0.
Southampton je u zadnjih osam prvenstvenih utakmica bez pobjede (četiri remija i četiri poraza), ali je on kod drugog kluba iz Manchestera, Uniteda, također odigrao 0-0 u posljednjem kolu.
Crystal Palace je u gostima dobio samo jednu utakmicu ove sezone (uz tri remija i šest poraza). U gostima je dao samo četiri gola (čak tri na samo jednoj utakmici, kod Leicestera). Ta slaba igra u gostima je uteg na leđima Crystal Palacea i zato smo bliže - jedinici.

Wolverhampton - Brentford

Uistinu je sjajno Wolverhampton odradio dosadašnji dio drugoligaške sezone i na sigurnom je putu ulaska u Premierligu.
Na samom tronu je Wolverhampton već duže vrijeme, a istovremeno je stvorio veliku prednost pred pratnjom (trenutačno ima čak 10 bodova više od drugoplasiranog Derby Countyja).
Wolverhampton se ne zaustavlja u svojoj sjajnoj formi pa tako ima čak devet pobjeda u posljednjih jedanaest utakmica (uz još dva remija). Ništa drugo osim pobjede ne očekujemo niti danas od Wolverhamptona koji će na domaćem terenu igrati protiv Brentforda, desete momčadi na ljestvici.
Wolverhampton je zbilja momčad od povjerenja, kako na domaćem terenu tako i na bilo kojem gostovanju. Pred svojim navijačima ima devet pobjeda, dva remija i jedan poraz ove sezone.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Swansea- Tottenham 

Na  Libertyu se nadaju kako će novi trener Carlos Carvalhal uspijeti napraviti čudo i Swansea spasiti od ispadanja. Prva utakmica na klupi "Labudova" donjela su važna tri boda koji su digli moral najlošijoj ofezivnoj momčadi lige. Uoči dvoboja Carvalhal je iskren. : "Prije utakmice s Watfordom od 100 ljudi, svi bi odgovorili da će Swansea ispasti. Nakon pobjede, od 100 ljudi 98 bi odgovorilo da će Swansea ispasti ovih dvoje rekli bi možda. Atmosfera u momčadi je bolja nakon pobjede, mi vjerujemo kako se možemo izvući." Na ruku domaćima ne idu ni vjerojatni izostanci Bonya i Abrahama u napadu, dok je branič Naughton suspendiran. 

U goste stiže odlični Tottenham koji je na Boxing Day upisao pobjedu 5:2 protiv Southamptona. Upitan je status odličng Harry Kanea koji se muči s prehladom, no s njim i bez njega Spursi su kvalitetniji i veliki su favoriti u ovome ogledu.  "Dobro je sanjati no ako želimo osvajati trofeje moramo pobijediti Swansea, West Ham i Wimbledon. Najvžanije je da idmeo korak po korak."- izjavio je uoči susreta Mauricio Pochettino koji bi u sastav mogao imati Wanyamu koji se vraća nakon više od tri mjesea stanke.     

U prvom susretu igranom ove sezone na Wembleyu, Labudovi su se izvukli iako su domaći pucali čak 28 puta prema golu. Spursi u zadnje vrijeme igraju puno bolje, na zadnjem gostovanju tvrdom Burnleyu postigli su tri gola. Unatoč tome što su domaći motivirani nakon pobjede u zadnjem kolu, bilo bi pravo iznenađenje da Swansea ovdje ostane neporažena. 

TIP: Pobjeda Tottenhama bez primljena gola  2.1
izvor : omegasplus.com

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Southampton - Crystal Palace (20:45)
Sudac: Stuart Attwell (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.24
Prosjek ekipe 2: 2.05
J8v0wiH.png

Swansea - Tottenham (20:45)
Sudac: Robert Madley (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.24
Prosjek ekipe 2: 1.25
c4sqcPb.png

West Ham - West Brom (20:45)
Sudac: Mike Jones (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.40
Prosjek ekipe 2: 2.10
ezaCpMe.png

Manchester City - Watford (21:00)
Sudac: Lee Mason (2.30)
Prosjek ekipe 1: 1.67
Prosjek ekipe 2: 1.81
7FcZXM0.png

(Koeficijenti 2.1. u 15:37 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use