Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 31.12.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Crystal Palace - Manchester City | Pobjeda Cityja i prvi do pet kornera (1.71) bet365

Crystal Palaceov niz bez poraza je prekinut u prošlom kolu od Arsenala, nakon što su izgubili sa 3-2 kod kuće, ali njihova napadačka igra tijekom ove utakmice je bila relativno obećavajuća i oni će u novu 2018. godinu ući sa optimizmom. Prije tog poraza Orlovi su bili neporaženi u osam utakmica u Premier ligi, što ih je podiglo sa dna na 16 poziciju sa bodom više iznad zone ispadanja. Domaćini mogu biti u dobroj formi, ali mnogi ih neće poduprijeti sa okladom da će osvojiti neke bodove, jer im dolazi Manchester City koji je u odličnoj formi i treba im pobjeda kako bi oborili rekord Premier lige. Građani bježe ogromnih 15 bodova od drugoplasiranog Manchester Uniteda i do sad su ove sezone ispustili samo dva boda. Ova dva ispuštena boda su došla protiv West Hama u kolovozu, a od tada su pobijedili svih 18 ligaških utakmica. U 20 utakmica Premier lige gosti su postigli 61 gol, 15 više od najbližeg rivala po prosjeku golova Liverpoola. U srijedu su Newcastlea pobijedili sa samo 1-0, no nakon tog gola u prvom poluvremenu, rezultat nije izgledao sumnjivo, jer je City dominirao. Gledao sam i statistiku kornera u Premier ligi i Manchester City je jedan od timova koji je prvi na tabeli kada su utrke do pet kornera u pitanju. Oni su do sada prvi do pet kornera stigli u 14 od 20 utakmica i vjerujem da će to i ovdje biti slučaj. Također su tim koji najviše pravi kornera, čak 6.65 po utakmici. Iznad njih je samo Southampton koji pravi po 6.80 po utakmici. Vjerujem da će City ovdje ostvariti pobjedu i prvi stići do pet kornera. Sretno!

pJPMycu.pngoaEdXKa.png

t3dmlt6.png

(Koeficijenti 30.12. u 14:07 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Crystal Palace - Manchester City  (izvor: omegasplus.com)

Nakon što su u prošlom kolu ugostili Arsenal, Crystal Palace ponovno dočekuje teškog protivnika. Manchester City u ovom trenutku je zapravo najteži protivnik kojega možete dobiti u Premiershipu. Crystal Palace krenuo je bolje igrati pod Roy Hodgsonom. Poraz u zadnjem kolu bio je prvi nakon osam utakmica bez poraza. Unatoč porazu, "Orlovi" nisu razočarali i odigrali su ponovno dobro posebno u napadu gdje su postigli dva gola. Ovo je bila osma utakmica zaredom kod kuće kojoj su postigli barem dva gola. U ovom dvoboju domaći će biti bez Warda, a upitan je nastup Cabayea koji je dobio udarac u dvoboju sa Arsenalom.

 

Manchester City melje sve pred sobom i prednost pred Chelsea uoči ovog dvoboja je 13 bodova. Guardiola se "žalio" na način igre Rafe Beniteza u zadnjem kolu koji je parkirao autobus. Dobra vijest za njega je što današnji suparnik teži ofezivnoj igri i ovdje bi ova utakmica mogla biti po guštu kako Guardioli tako i navijačima. Mendy je sigurno out za ovaj dvoboj,a nepoznat je status Stonesa i Davida Silve. "Teško je držati fokus u ovo blagdansko vrijeme, svi su na odmoru, imaju božićne partije. Nije lako biti koncentiran nakon 17 pobjeda zaredom no uspijeli smo protiv Newcastlea i nadamo se kako ćemo uspijeti slaviti i ovdje." - izjavio je Pep Guardiola uoči dvoboja.

 

Manchester City je apsolutni favorit u ovome ogledu, no igre Crystal Palacea obećavaju kako se ovdje neće samo braniti i prepustiti inicijativu gostima. Palace je u zadnjih osam domaćih utakmica postizao po dva gola. Nije realno za očekivati da postignu dva gola i najboljoj obrani lige no jedan pogodak mogao bi zalutati iza leđa Edersona. Guardiola najvećih problema sa ozljedama ima upravo u obrani, iako Pep ima strašnu širinu ovaj zgusnuti raspored ostavlja traga na igračima i ne bi bilo iznenđanje da domaćin stigne barem do gola.  Vrijedi pokušati na okladu gdje obje momčadi postižu gol.

TIP: oba daju gol 1.80

Link to comment
Share on other sites

WBA- Arsenal

West Bromwich Albion nije krenuo s boljim rezultatima ni nakon dolaska Alan Padrewa. WBA je loš u realizaciji, a loša vijest je i ta što za ovaj susret ne mogu računati na Salomon Rondona. Kreativni dio momčadi biti će zakinut i za igranje Nacer Chadlija kojega se očekuje na terenu kroz dva mjeseca. U šest utakmica koliko je Padrew ovdje tri puta su remizirali, tri dvoboja izgubili, a gol razlika je 2:6. Domaći se mogu nadati da će bolja realizacija biti danas jer u goste stiže Arsenal, momčad koja je u gostima primila 15 golova ove sezone. 

Arsene Wenger može biti zadovoljan pobjedom u prošlom kolu protiv Crystal Palacea 3:2. Oldičnu partiju pružio je Alexis Sanchez sa dva postignuta gola. Ostaje enigma kakva je situacija u svlačionici zbog neskavdišnje situacije suigrača kod proslave Sanchezova gola. Wenger je kazao nakon utakmice da u svlačionici nema raskola pa ćemo mu i vjerovatii. Topnici će u ovaj dvoboj ponovno ići bez Monreala, Ramseya i Girouda. 

Ovo nije bila idealna godina za Arsenal i Arsene Wengera no dvoboj protiv posljednoplasirane momčadi prvenstva trebao bi ipak učiniti da ovu godinu završe trijumfom. WBA se nalazi u lošem nizu, ne igraju dobro i pitanje je kada će i hoće li Alan Padrew preporoditi ovu momčad. Arsenal nije ekipa na koju se možete osloniti no zbog toga što su domaći u rasulu vjerujem da Wengerova družina ovu godinu zaključuje pobjedom.   

TIP: Pobjeda Arsenala 1.66 (izvor: omegasplus.com

Link to comment
Share on other sites

West Bromwich - Arsenal 2 (1.66) bet365

Primamljiv koeficijent na Arsenal, koji uglavnom izbjegavam na listićima, ali ovdje igraju protiv slabašnog WBA, poslednjeg na tabeli, tako da ću ipak uzeti ovo. Iako ni ove sezone posebno ne oduševljavaju, mislim da im je krajnje vrijeme da počnu hvatati zalet za to famozno četvrto mjesto. Domaći ne znaju za pobjedu još od avgusta, odnosno nakon prva dva kola, u kojima su osvojili 6 bodova, i od tada slijedi potop. Sutra su bez najboljeg strijelca Salomona Rondona, te Nasera Chadlija, dok Arsenal, neoubičajeno za njih, nema isuviše velikih problema sa izostancima, Ramsey i Cazorla ne igraju, dok je Monreal upitan.

zMinfnD.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use