Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 30.12.2017.

IzudinB

Recommended Posts

On 12/28/2017 at 11:31, crash1 said:

Chelsea - Stoke // Oba tima daju gol bet365 online kladionica" rel="external">bet365 - 2,25

Ovo igram prvenstveno vodeći se statistikom i osjećajem ( a čime se drugo možemo vodit kada igramo igre na sreću :D )

Stoke je ove sezone poprilično raspucan za razliku od prošlih sezona. U samo dva susreta na strani nisu postiglu pogodak, a ekipa Chelseaja ove sezone u svim susretima u kojima sam ih gledo, nisu mi izgledali pouzdani i nisu ličili na ekipu koja ima pouzdanu i sigurnu odbranu.

U zadnja tri gostovanja u Londonu stoke je postigao četitri pogodka, i mislim da na Boxing day mogu biti posebno motivisani te barem postići jedan, dok sa druge strane od napadača Chelseaja u to ne sumnjam.

edd2e88e8e38b09fe8e930d4360b3025.jpg

Ja sam se odlucio za opciju Gost daje gol, u Bhplayu je 2.15.. nek nam je sretno!  

Liverpool - Leicester | Više od 3.5 gola (1.90) bet365

Ovo bi trebala biti jedna savršena utakmica za svakog nogometnog navijača, jer očekujem jednu otvorenu i zanimljivu utakmicu sa mnogo golova. Obje ekipe imaju velike i jake napade, a ne tako sigurne obrane, pa na kraju očekujem četiri ili više golova. Do sada je Liverpool ostvario 10 pobjeda, osam remija i dva poraza. U tih 20 utakmica su postigli 46, a primili 23 gola. Liverpool ima jedan od najboljih napada u cijeloj ligi i kod kuće pred svojim navijačima vjerujem da mogu postići više od 3 gola. Obrana im je najveća slabost (zbog toga su doveli Van Dijka iz Southamptona, koji će moći igrati tek od ponedjeljka, ali po mom mišljenju će barem još jedan obrambeni igrač trebati za savršenu obranu). Za današnji susret će biti bez Hendersona, Morena, Grujića, Clynea i Sturridge je upitan.

Što se tiče Leicester Cityja, oni su do sada ostvarili sedam pobjeda, šest remija i sedam poraza. U 20 utakmica su postili 30 i primili 30 golova. Leicester je također jedan tim sa dobrom napadačkom linijom. S igračima kao što su Vardy i Mahrez, koji su sposobni igrati protiv bilo koje ekipe u Premier ligi. Ali, sumnjam da će moći zaustaviti napadače Liverpoola. Oni će u ovoj utakmici biti bez Simpsona i Hutha. U prvom dijelu sezone, Liverpool je pobijedio Leicestera sa 3-2. Očekujem nešto slično i danas, jednu veliku utakmicu sa mnogo golova. Sretno!

8Hrlc5o.png

(Koeficijenti 30.12. u 13:13 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Watford - Swansea City 1 (1.66) bet365

Važne vijesti za ovu utakmicu su da je Swansea City sa novim menadžerom Carlos Carvalhalom. Znate kako je to, novi menadžer, nova nada i svi će željeti dati sve od sebe kako bi se dokazali. Zbog toga većina kladioničara želi obići ovu utakmicu, ali ja ću probati pa što bude. Reći ću da euforija oko novog menadžera i ne znači mnogo ovih dana. Hodgson, Moyes i Pardew nisu uspjeli da ostvare dobar rezultat odmah na početku. Što se tiče Watforda, oni su napokon ostvarili pobjedu poslije četiri uzastopna poraza, no generalno su vrlo dobro igrali protiv Leicestera. Eventualna druga uzastopna pobjeda bi im ovdje vratila samopouzdanje koje im je jako potrebno, jer jedna pobjeda u devet utakmica ne izgleda baš dobro kako god je okrenete. Watford je ustvari već i pobijedio Swansea u svakoj od ove tri sezone otkako su se vratili u Premier ligu. Swansea je na dnu tabele i oni su poraženi od Liverpoola u prošloj utakmici, ali sada imaju novog menadžera i nadat će se promjeni situacije, ali bez obzira na to mislim da će domaćin ostvariti pobjedu. Sretno!

evnu275.png

(Koeficijenti 30.12. u 13:36 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

image.png.5218080e4a739d71a00360c69f8aed8e.png

Obe napadacke ekipe, iako Liverpool zna imate tekme s manje kornera, jednostavno vidin value u ovih 2.5 sta se tice Leicestera. Svi govore kao Liverpool primia 3 gola kod kuce dobra obrana, ali ako pogledamo timove bilo bi i sramota da su primili gol. Leicester igra kao nekad, izgledaju slozno i igraju cesto na kontre.

Atalanta u dobroj formi, Cagliari iznad zone ispadanja jedino jer su ovi ispod jos gori. Prednost domaceg terena, dobili Milana zadnju, kod kuce su bez poraza. Sve se cini kao odlicna prilika za 3 boda i dobar zavrsetak ove godine

samnon na stranici radi jedan lik za košarku, mogu reć da ima sigurnih 80% pogodaka. jučer igra zadar hendikep sa 8.5 razlike, lagani WIN .. za danas ovo, nemam opis nemogu ja pisat kad neznan a on je na skijanju pa je bilo samo parovi, tko želi neka isprati...

1.
Valencia - Joventut (ŠPANJOLSKA 1)
MANJE OD 159.5 POENA --- 1.61

2.
Bilbao - Unicaja (ŠPANJOSLKA 1)
Bilbao - Unicaja --- 2 --- 1.54 (za hrabrije hendikep 2.5 - 2 - 1.90)

3.
Obradorio - Andorra (ŠPANJOLSKA 1)
Obradorio - Andorra --- MANJE OD 160.5 POENA --- 1.61

4.
Union Neuchatel - Geneve Lions (ŠVICARSKA 1)
Union Neuchatel - Geneve Lions --- 2 --- 1.80

5.
Real Betis - Zaragoza (ŠPANJOLSKA 1)
Real Betis - Zaragoza --- 1 --- 1.71 (za hrabrije hendikep 1.5 - 1 - 1.90)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Edit: Lost Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use