Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 28.12.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

PALERMO - SALERNITANA 1 1,70

Nov sam a nekad procitam pametnu analizu pa cu i ja kad uhvatim vremena postaviti stogod :)

Domaci se bore za seriju A i iako je Nestorovski pod upitnikom Palermo duplo jaci. Gosti su oslabljeni i zato najvise igram 1. Nece igrati B. Radunović (G 16/0), R. Schiavi (D 11/2), L. Gatto (M 12/1), A. Tuia (D 6/0), F. Della Rocca (M 5/0).  SRETNO

Fenerbahce - Real Madrid // Fenerbahce -4,5 bet365 - 1,90

Sa velikim brojem povrijeđenih igrača i sa slabom formom ne vidim kako ovdje Real može išta napraviti u ovom susretu. Branitelji titule Eurolige, ekipa Fenera igra sjajno ponovo, i po meni su prvi favoriti za naslov. Imaju dugu klubu, sjajne bekove, i najboljeg trenera u Evropi i prema meni nikako ne vidim način da Real može parirati Turcima. Sretno!

31e8c8c4c9b43a9b27b120a5aa444ab7.jpg

Valencia - Panathinaikos // Pobjeda gosta bet365 - 1,76

Kao i mnogo puta u dosadašnjem dijelu Eurolige, ja mislim da su koeficijienti totalno pogrešni. Tako je bilo i prošle sedmice kada sam također igrao kontra Valencije na pobjedu Žalgirisa po kvoti od 2,70 koja je naravno prošal bez problema.

Ovdje imam dvoboj možda i najlošije i ponajbolje ekipe ove sezone. Valenvija je katastrofalna ekipa, sa katastrofalnim trenerom, sa mnoštvom povreda. 

Kod Panate nedostaje Calathes ali sa širokim rosterom mogu ga zamijeniti i slaviti ovdje danas bez većih problema. Za one hrabrije bi preporučio i hendikep na Panatu. Sretno!

92562eff0d89728866edd445c1341f57.jpg

Brescia - Ascoli 1 (1.57) bet365

Unatoč novom treneru koji je zadužen već tri utakmice, Ascoli ostaje na dnu tabele. Bez pobjede su u posljednjih devet utakmica i njihov gostujući rekord je drugi najgori u ligi sa jednom pobjedom, tri remija i šest poraza. Kako bi stvari bile još i gore za Ascoli, njihova momčad će biti oštećena za ovo putovanje, gdje će im tri ključna braniča, Gigliotti, Mogos i Padella biti suspendirani, dok su najbolji strijelac Favili, branič Mignanelli, Mengoni i Rosseti također van terena zbog ozljede. Dva mlađa braniča su pozvana u ekipu kako bi popunili roster. Brescia je šest bodova i sedam mjesta iznad gostiju, remizirali su posljednja dva susreta protiv petoplasirane i sedmoplasirane momčadi. Kod kuće su ostvarili tri pobjede, pet remija i dva poraza. Somma i Cancellotti su suspendovani, dok je Dall'Oglio ozlijeđen za Bresciu. Sve u svemu, pobjeda Brescije ovdje dobro zvuči.

6QGhi0I.png

(Koeficijenti 28.12. u 15:10 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Pescara - Venezia | Venezia +0.5 (1.825) bet365

Pescara u ovaj meč ulazi nakon remija u gostima protiv Ascolija o kojem sam maloprije pisao. Zabilježili su samo jednu pobjedu u posljednjih šest utakmica. Danas će imati jednu tešku utakmica protiv Venezije zbog toga što imaju ozbiljne probleme u momčadi. Igrači koji nedostaju su: golman Pigliacelli, braniči Bovo, Campagnaro, Fornasier, Zampano, veznjaci Selasi, Palazzi, Benali, Carraro i napadači Ganz, Lath i Capelluzzo. Dobre vijesti su da su se vratili braniči Balzano, Perotta, veznjaci Kanoute i napadač Cocco. Venezia je zabilježila četiri remija u nizu, što ih je postavilo ispred Pescare za četiri boda. Izgubili su samo jednu gostujuću utakmicu u 10 odigranih. Danas će biti bez braniča Domizzija i napadača Falzeranoa. Momčad će biti pojačana povratkom braniča Modoloa.

RPWo8gL.png

(Koeficijenti 28.12. u 16:38 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Crystal Palace - Arsenal 

Palace je krenuo igrati bolje odkad je klub preuzeo bivši engleski izbornik Roy Hodgson. Orlovi se nalaze na 16.mjestu sa 18 bodova. Postigli su gol na zadnjih sedam domaćih utakmica, od toga u zadnjih šest postigli su po dva gola. Za ovaj susret biti će jači i za povratak Cristiana Benteka koji je propustio zadnje kolo zbog suspenzije. "Benteke nam je puno nedostajao u dvoboju protiv Swansea, iako su i Zaha i Townsend odradili izvrstan posao". 

Arsenal je u sezonu ušao sa velikim očekivanjima no prvi dio sezone završili su sa 34 boda i nalaze se na 6.mjestu. Iako je bilo spominjanje osvajanje naslova prvaka, ponovno će se Topnici zadovoljiti ako sezonu završe u top 4 momčadi. Momčad Arsene Wengera muči se na gostovanjima gdje su upisali samo  devet bodova u isto toliko utakmica uz gol razliku 9:13. Napad gostiju ponovno će biti oslabljen za neigranje Oliver Girouda. Arsenal je na zadnja dva gostovanja postigao tek gol i upisao dva remija. 

Gosti će biti dodatno motivirani jer ovdje su prošle sezone doživili debakl kada su izgubili 3:0. Wenger je uoči dvoboja izjavio kako njegova momčad mora prestati primati toliko golova i promašivati šanse. Uz Girouda, Wenger ne može računati ni na Monreala. 

Ovdje je za očekivati utakmicu sa puno golova jer domaći su izvrsno raspoloženi u napadu, dok je Arsenal strašno nepouzdan u obrani. Prije prošlosezonskog debakla, Arsenal je ovdje slavio na zadnja dva gostovanja u utakmici gdje su obje momčadi postigle gol. Vjerujem kako i večeras golovi neće izostati, a iako su domaći u finoj formi, zbog kvalitete koju Arsenal ima vjerujem da ovdje mogu doći do pobjede u utakmici sa puno golova. 

TIP: Arsenal i oba daju gol 3.10
(preuzeto sa : omegasplus.com)

u04sK-6uSgWVt9qozc0yXA.png

Jedan lijepi triple za probati. Palace igra jako efikasno doma, Arsenal nije u bajnoj formi te ovdje moraju po 3 boda. Zadnjih 6 tekmi doba Palace ovo prolazi, očekujem njihov barem jedan gol, a s obzirom da doma još nisu imali clean sheet nevjerujem da će to ostvariti protiv topnika. Efikasna tekma za kraj ovog lijepog božičnog kola.

Za Panatu je kolega @crash1 sve objasnio, ne pratim pretjerano Europsku košarku tako da sam recimo to prepisao, a kao što vidimo koeficijent je u padu, kao i na Fener.

Houston ispod 209 poena, mogao bi biti početak dobrog vica :D 3 poraza za redom i ovdje dolaze jako nabrijani. Iako Boston igra dobru obranu teško je to nametnuti protiv raketa. Čak i da uđe u sporiji ritam 210 poena nije puno s obzirom na napadački arsenal obje ekipe.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use