Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. CrneKese

CrneKese

• Ukoliko zelis kvalitetno gledati utakmice, pratiti, memorirati detalje i analizirati istovremeno sa tim ti problemom ne mogu pomoci, jer to je moguce kvalitetno raditi samo sa jednom utakmicom.  Ja cu gledati iskljucivo Real - Arsenal, uzivati u Modricevoj igri i u utakmici kakva god ona bila. Ukoliko bude golova bit ce jos zanimljivije gledati, a ako pak ne bude ili bude samo jedan bar ce jedan moj konkurent u posljednjoj sansi kiksati, tako da sam svakako u win-win poziciji. Naravno, uz ove krem de la krem utakmice imamo i poslasticu u 19h u vidu danskog derbi susreta Silkeborg - Aalborg gdje prvoplasirani kolega iz drugoligaskog blata ceka bar 2 gola za prolaz tipa, a citava liga u istom iscekuje kao i na utakmici Real - Arsenal samo jedan ili nijedan gol. EDIT: Usput, pozivam te kao i ostale da glasas u anketi u novootvorenoj temi za polufinale kupa. Vec me adrenalin pere, znoje se dlanovi, mozak radi ubrzano i promatram ponudu za navedeni period.    
    • Nego reci ti nama kako da izvedemo da gledamo uporedo ove dve utakmice, i koju ces ti gledati, ako ne obe uporedo?  
    • Sve je receno, ostaje nam jedino veceras napraviti kokice, kupiti pivo,  velikim cavlima zakucati vrata od sobe i uzivati.
    • I ovde sam sanjao tacan rezultat. 1:0 za domace, golom u 87-om minutu.  Ne mogu da zamislim, ali sam sanjao tacno jedan gol na utakmici.  Veliki bet365 je kvotirao vise od jednog gola Reala na utakmici sa neverovatnoh 1,72 sto nikada ne moze da se vidi na bilo kojim utakmicama Reala.   Ja mislim da u kladionicama ne sede budale vec profesionalci, i da postoji razlog zasto je kvota na vise od gola Reala tolika, ali se nadam da u Realu nisu bas tolike budale. Moj odgovor je da mogu da zamislim scenu da igraju kao qurci do 70-og minuta, pa da se unervoze, pa da ga uguraju negde do 87-og, a posle sta mi Bog da. Mogu da zamislim, ali ne mogu da verujem koliko su sebicni i koliko su glupi i puni sujete, pa sam mislio ako ovde padnem, a na jucerasnje dve utakmice je palo devet golova, onda i treba da padnem. Ja sam se spremao vise od cetiri dana koji predlog da izaberem, i ne vidim logicniji predlog od mog od svih postavljenih predloga u svetoj Poslednjoj Sansi. Ako padnem, barem cu moci da kazem da nije do mene, nisam ja pogresio, vec je greska u onome ko je ove crne budaletine spojio na jednom mestu.  
    • Kolega, mozes li zamisliti da ova utakmica zavrsi sa jednim ili nijednim golom?
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use