Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.12.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Premier liga

Tottenham - Southampton (13:30)
Sudac: Graham Scott (1.90)
Prosjek ekipe 1: 1.32
Prosjek ekipe 2: 1.05
veodYnR.png

Bournemouth - West Ham (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 2.32
rBSsFqN.png

Chelsea - Brighton (16:00)
Sudac: Mike Dean (3.67)
Prosjek ekipe 1: 1.21
Prosjek ekipe 2: 1.37
Cr8nHIp.png

Huddersfield Town - Stoke City (16:00)
Sudac: Anthony Taylor (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 0.89
GXa35KR.png

Manchester United - Burnley (16:00)
Sudac: Martin Atkinson (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 1.53
dDl5M5p.png

Watford - Leicester City (16:00)
Sudac: Chris Kavanagh (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.16
JZdEdtw.png

WBA - Everton (16:00)
Sudac: Roger East (3.38)
Prosjek ekipe 1: 2.05
Prosjek ekipe 2: 1.95
icHLrCx.png

Liverpool - Swansea City (18:30)
Sudac: Kevin Friend (2.44)
Prosjek ekipe 1: 1.16
Prosjek ekipe 2: 1.21
f9nxU0U.png

(Koeficijenti 24.12. u 13:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Southampton 1 (1.36) bet365

Fin kec na Spurse po meni danas, koji u poslednje vrijeme osim debakla protiv Cityja nemaju ozbiljan kiks, Kane je u odličnoj formi, u prošlom kolu zabio je hat-trick Burnleyu, pa se može probati i sa opkladom na njega kao strijelca (1.57 u bet365). Southampton ne zna za pobjedu 6 kola, nisu ni izbliza na onom nivou kao nekih prethodnih sezona, danas im ne igra najbolji strijelac Austin, tako da čisto sumnjam da mogu nešto napraviti na ovom gostovanju. Zadnja dva međusobna susreta dobio je Tottenham, u borbi su za 4. mjesto koje vodi u Ligu prvaka, tako da moraju slaviti u ovakvim utakmicama.

TPPnYJ0.png

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Swansea // Liverpool daje gol u oba pluvremena bet365 - 1,57

Susret najatraktivnije i naj neatraktivnije ekipe u ligi. Liverpool ove sezone igra napadački fudbal, bez obzira što godinama orsiraju taj stil, ove sezone je on napokon došao do izražaja. Jedna su od najefikasnijih ekipa ne samo u Engleskoj, nego i u Evropi i stvarno ne vidim način kako bi ih Swansea danas mogao zaustatviti, ne samo da im oduzme neki bod nego da ih zaustave da im ne napunne mrežu do vrha.

Liverpoolov napadački "kvartet" Salah, Coutinho, Sane i Firmino je sposoban svkome utrpati gol, pa mislim da i Swanseaju mogu postići barem po jedan u svakom poluvremenu. Kvota je odlična! Sretno!

ec09b3a6a228c68bca5ee80557c6079e.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hull City - Derby // over 2,5 bet365 - 2,00

Ovdje se nema šta puno pričati, jer statistika govori sve za sebe, pa ne razumijem ovoliko koeficijent. Hull je ove sezone kod kuće odigrao 11 utakmica, a čak deset je završavali sa više od 2,5 golova.

Derby u ovaj susret dolazi nakon pobjede nad Millwalom, a u odnosu na prošlu godinu u isto vrijeme, imaju 4 boda više ali čak i 14 postignutih pogodaka, što je dokaz koliko je ova ekipa uznapredovala ofanzivno.

Derby je u gostima ove sezone 7 puta išao preko ove granice i mislim da danas ovdje mogu i slaviti s obzirom da je Hull kući poražen već u 5 navrata. Sretno!

88d9a4148a2b7eca438f7ee29daa2227.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Southampton

Dok većina "normalnog svijeta" dolazi sebi od blagdanskog prejedenja i oporavljanja od mamurluka u engleskom Premiershipu nema vremena za odmor. Nogometaši su prisljeni ubaciti u petu brzinu jer  pred njima je zgusnut raspored u kojemu će klubovi odigrati tri kola u deset dana, a na nama je da zavalimo u naslonjače i  ispratimo nogometni maraton.

Utakmicom na Wembleyu Tottenham i Southampton otvaraju kolo na Boxing Day. Spursi dočekuju ovaj dvoboj na 5.mjestu sa 34 boda na kontu, gosti su 13. i imaju 19 bodova. Mauricio Pochetino u ovom dvoboju ne može računati na Toby Alderwielda i Victor Wanyamu, kod gostiju su upitni Cedric Soares i Ryan Bertrand.

Tottenham je upao u finu seriju, na Wembleyu nemaju poraz u zadnjih 8 domaćih utakimca. Momčad Mauricia Pochettina u toj je seriji upisala pet pobjeda. Harry Kane ponovno igra na vrhunskoj razini. Izvrsni golgeter postigao je hat-trick na teškom gostovanju kod Burnleya u zadnjem kolu. U ovoj utakmici ima priliku srušiti rekord te postati najbolji strijelac Premier League u kalendarskoj godini, od tog uspijeha dijeli ga još jedan gol.

Odlične igre Tottenhama na domaćem terenu te loša serija Svetaca u gostima gdje su upisali dva remija i četri poraza uz primljen gol na svakom gostovanju guraju Spurse u ulogu izrazitog favorita. Borba za prva četri mjesta u Prmier League nikada nije bila napetija i ovdje si domaći nikako ne smiju dopustiti kiks. Tottenham sa ovako dobrim Harry Kaneom na Wembleyu protiv lošeg gosta ne bi smio imati većih problema.

TIP: Spurs -1,5 

preuzeto sa : omegasplus.com

Link to comment
Share on other sites

EUPEN - WAASLAND

Prosjek golova na Eupenovim utakmicama je 3.6 dok je na Waaslandovim 3.7. Od 20 utakmica koje je Eupen igrao 14 utakmica je prelazilo ovu granicu, dok je Waaslandovim 15 puta prelazilo. Također od zadnjih 5 međusobnih susreta 3 je bilo više od 2.5 golova. Eupen i Waasland su ekipe koje igraju napadački, i u ovoj utakmici obje traže puni plijen tako da vjerujemo kako ćemo na ovoj utakmici gledati pregršt pogodaka. Također treba napomenuti kako je Waasland u zadnjih 5 dvoboja slavio sa 2 ili više golova razlike.

eupen.jpg

Link to comment
Share on other sites

Watford - Leicester City | Više od 2.5 gola (1.85) bet365

Sviđa mi se način na koji Watford igra pod vodstvom da Silve. Momčad igra napadački nogomet sa nekim dobrim igračima u napadu. Naravno, Deeneyeva odsutnost zbog suspenzije crvenog kartona je minus za ovu momčad, ali je Gray još uvijek dobar napadač uz Rucharlisona i Pereiru u veznom redu. U Watfordovih devet od posljednjih devet utakmica kod kuće je palo tri ili više golova po utakmici. Nedostaju im igrači poput Kaboula, Successa, Cathcarta, Britosa...

Na drugoj strani i Leicester je jedan vrlo napadački tim, što u posljednje vrijeme pokazuju njihovi rezultati i sigurno će sa velikim napadom sa igračima poput Vardyja, Mahreza, Okazakija i Graya željeti da dokažu da su bolja ekipa od Watforda. Dobra stvar je ta što je Vardy napokon postigao gol u posljednjoj utakmici protiv Manchester Uniteda, tako da će imati samopouzdanja pred ovu utakmicu. Također smo u devet gostujućih utakmica Leicester Cityja vidjeli po tri gola u prosjeku. Leicester će biti bez Hutha i Simpsona, ali nitko od njih nije važan za ovaj napad.

Prošle sezone su utakmice ova dva tima praćene sa tri ili više golova, tako da očekujem da će se taj trend nastaviti, jer obje ekipe igraju otvoren i napadački nogomet. Sretno!

DIzGtnz.png

(Koeficijenti 26.12. u 13:28 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Bristol City - Reading 1 (1.80) bet365

Bristol je izgubio svoje treće mjesto od Derby Countyja. Tim je izgubio bodove protiv QPR-a u posljednjem kolu. Prije ispuštanja ovih bodova, Bristol City je ostvario odličan rezultat protiv Manchester Uniteda u Carabao kupu. Oni će se sastati sa Manchester Cityjem u polufinalu. Ovaj tim je vrlo jak kada je u pitanju forma kod kuće, gdje su pobijedili svoje posljednje tri utakmice. Bristol City nije izgubio u sedam utakmica u svim natjecanjima i izgledaju samouvjereno. Postigli su najmanje po dva gola u pet od posljednjih šest utakmica na Ashton Gateu. Na drugoj strani, Reading je već treću utakmicu zaredom bez pobjede. Oni su pretrpjeli svoj drugi poraz zaredom. Imaju 11 bodova zaostatka za mjestima koja vode u doigravanja, a pogođeni su sa ozljedama, gdje im je čak šest igrača ozlijeđeno. Imali bi velike probleme sa Bristolom i sa punim sastavom, ovako je samo dodatni plus za ovu okladu. Stvari izgldaju vrlo loše za Reading u ovoj utakmici. Bristol City će biti odlučan boriti se sa Derbyjem za to treće mjesto, a ako Cardiff izgubi bodove, oni bi se možda mogli boriti i za mjesto koje direktno vodi u Premier ligu. Robbins će pokušati da stavi Reading pod veliki pritisak na početku utakmice, gdje će odmah napasti i pokušati da razbije njihovu obrambenu liniju. Bristol je momčad koja bi trebala osvojiti sva tri boda u ovom susretu! Sretno!

gH8ZyXz.png

(Koeficijenti 26.12. u 13:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Blackburn Rovers - Rochdale 1 (1.66) bet365

Moja treća analiza dolazi iz Engleske, ali iz League One! Za one koji ne znaju ovo je treća Engleska liga. Možete li vjerovati da je bivši velikan Blackburn u ovoj ligi? Blackburn se nalazi na trećoj poziciji koja vodi u doigravanja, ali samo ih tri boda dijeli od drugog mjesta, dok sedam od prvog. Blackburn u posljednje vrijeme igra vrlo dobro kod kuće i polako se vraća na put prema Championshipu. Na drugoj strani, Rochdale je vrlo loš ove sezone i nalazi se na 23. pretposljednjem mjestu na tabeli. U prvoj utakmcii ove sezone Blackburn je lagano pobijedio Rochdalea u gostima sa 3-0. Mislim da ne bi trebali igrati na pobjede bez primljenog gola ili nešto slično, jer je ovo engleski nogomet i nikada ne znate što će se dogoditi. Mislim da će Blackburn ovdje ostvariti pobjedu, statistički bi morali i trebali da to urade. Rochdale je osvojio 22 boda u 22 utakmice i mislim da oni danas ovdje nemaju što tražiti.

I4Kcwzm.png

(Koeficijenti 26.12. u 14:08 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Link to comment
Share on other sites

Lazio-Fiorentina preko 3.5 kartona,1.75 koef. SS

-Cetvrtfinale talijanskog kupa.Ekipe ce odmarati neke igrace,primjerice Lazio Immobilea,Alberta,Savica i jos nekih,dok ce kod Fiorentine odmarati Simeone i jos par igraca.

No bez obzira na to ocekujem over akrtona na  ovoj utakmici,bas zato sto ce Lazio odmarati prvotimce ocekujem neizvesnot ,a i plasman u polufinale kupa je veliki uspjeh pa mislim da cemo gledati cvrstu i pozrtvovnu utakmicu,a na 3.5 granici moram da uzmem over.

Sudi Antonio Damato,iskusni talijanski sudac koji je od zadnjih 24 utakmica na njih 17 presao ovu granicu(oko 70 % uspjesnosti).

https://us.soccerway.com/referees/antonio-damato/63276/matches/

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, IzudinB said:

Blackburn Rovers - Rochdale 1 (1.66) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Moja treća analiza dolazi iz Engleske, ali iz League One! Za one koji ne znaju ovo je treća Engleska liga. Možete li vjerovati da je bivši velikan Blackburn u ovoj ligi? Blackburn se nalazi na trećoj poziciji koja vodi u doigravanja, ali samo ih tri boda dijeli od drugog mjesta, dok sedam od prvog. Blackburn u posljednje vrijeme igra vrlo dobro kod kuće i polako se vraća na put prema Championshipu. Na drugoj strani, Rochdale je vrlo loš ove sezone i nalazi se na 23. pretposljednjem mjestu na tabeli. U prvoj utakmcii ove sezone Blackburn je lagano pobijedio Rochdalea u gostima sa 3-0. Mislim da ne bi trebali igrati na pobjede bez primljenog gola ili nešto slično, jer je ovo engleski nogomet i nikada ne znate što će se dogoditi. Mislim da će Blackburn ovdje ostvariti pobjedu, statistički bi morali i trebali da to urade. Rochdale je osvojio 22 boda u 22 utakmice i mislim da oni danas ovdje nemaju što tražiti.

I4Kcwzm.png

(Koeficijenti 26.12. u 14:08 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

koji si ti otac, pa sve troje pogodi...

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use