Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 18.12.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Unibet Advent Kalendar

Toplo preporučujem svima da se svakog dana logiraju na unibet račun budući da, kao i svake godine, imaju Advent kalendar promociju gdje svakog dana daju različite besplatne bonuse, oklade, besplatne slot spinove, 100%tne bonuse na uplatu te razne druge. Ukoliko nemate unibet račun otvorite ga u nekoliko minuta i sudjelujte u ovoj promociji. Promocija je aktivna do kraja mjeseca i svakog dana biti će druga nagrada. Evo i kako to izgleda.

pcUxKrY.jpg

Evo samo primjer kako to izgleda prvoga dana promocije gdje potpuno besplatno daju 10 okretaja u casinu svim članovima! 

PsiKqyi.png

U danima kada će biti stvarno odlične promocije, poput besplatnih oklada ili 100%tnih bonusa na uplate obavijestiti ćemo sve članove i posjetitelje u dnevnoj temi toga dana, pa pratite forum ;) 

GpzHWNx.png

Everton - Swansea

Ovaj tip stavljam nešto ranije i ne bi se iznenadio da koeficijent padne ili da granica bude smanjena. Evertone je prije par sezona bio izuzetno zahvalan za igranje više kornera, ali to zadnjih a pogotovo ove sezone nije slučaj te Everton u prosjeku ima samo sramotnih 3.29 kornera po utakmici i najgora su momčad Premier League po tom pitanju. 

Ako se pitate kakva je Swansea kada su korneri u pitanju, oni su predzadnji na ljestvici, odmah nakon Evertona te imaju 3.82 kornera po utakmici u prosjeku. 

iOW5a47.png

Dakle ovdje imamo susret dvije daleko najgore momčadi kada je broj izborenih kornera po utakmici u PremierLeague i pitanju. Kada bi zbrojili njihove prosjeke, dobili bi 7.11 kornera po utakmici. Poprilično izgledno je da će imati 11 kornera ili manje pa mi se 1,40 koliko bet365 daje za tu okladu čini poprilično primamljivo. 

om0gSSR.png

(Koeficijenti 15.12. u 20:16 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama

Malaga - Betis over 4,5 kartona (1,61) unibet

Ovaj bet pišem nešto ranije jer vjerujem da bi granica mogla biti modificirana. Naime, bet365 daje 1,85 za over 5,0 kartona, odnosno imaju 5,5 u ponudi. 

Utakmicu će suditi Javier Alberola Rojas o kojem više možete saznati na ovom linku (u podforumu namjenjenom sucima). Evo i jednog kratkog videoa gdje je on u glavnoj ulozi.

Statistički granica od samo 4,5 kartona je jedna od nižih granica koje možemo vidjeti u Primeri. Isto tako, ova granica je nižda od zbroja prosjeka kartona obje momčadi, što je prava rijetkost vidjeti. Naime, Malaga je na prosjeku od 2,73 kartona po utakmici a Betis 2,40.

Pretpostavljam da je razlog niže granice statistika suca koji je na 4,25 kartona po utakmici. Odsudio je do sada svega 8 utakmica, i prema kratkom videou jasno je da malo više nego što je uobičajno voli razgovarati sa igračima, ali jasno je da i vadi kartone kada treba. Nadam se da će to i danas biti slučaj. 

U prilog ovoj okladi ide i činjenica da obje momčadi nemaju baš sezonu iz snova. Malaga, koja je ne tako davno bila najugodnije iznenađenje prvenstva osvojila je tek 11 bodova i u zoni je ispadanja a ni Betis sa 18 bodova nije puno bolji. Dodajmo i podatak da Betis u zadnjih 7 utakmica ima 5 poraza i dva neodlučena rezultata i jasno je kakva je atmosfera i situacija nakon takve serije.

I za kraj, malo H2H statistike. Prošle sezone ove ekipe su se srele dva puta i oba puta je bilo 5 i više kartona na utakmici. Daleko više. U posljednjem susretu vidjeli smo 8 žutih kartona a u susretu igranom 23.9.2016. vidjeli smo čak 10 žutih kartona. Utakmica igrana krajem sezone 2015/2016 zavšila je sa 5 kartona.

xd8hIvz.png

Statistički sve ukazuje na over i prema svemu navedenom granica od 4,5 kartona koju daje samo unibet kladionica trenutno, čini se preniskom a to potvrđuju i granice u drugim kladionicama. Vidjet ćemo što će se događati na terenu, ali ovo mi izgleda kao solidna oklada za ponedjeljak ;)

q1Su7fX.png

prije 9 sati, Goksim said:

Malaga - Betis over 4,5 kartona (1,61) unibet" rel="external">unibet

Ovaj bet pišem nešto ranije jer vjerujem da bi granica mogla biti modificirana. Naime, bet365 online kladionica" rel="external">bet365 daje 1,85 za over 5,0 kartona, odnosno imaju 5,5 u ponudi. 

Utakmicu će suditi Javier Alberola Rojas o kojem više možete saznati na ovom linku (u podforumu namjenjenom sucima). Evo i jednog kratkog videoa gdje je on u glavnoj ulozi.

Statistički granica od samo 4,5 kartona je jedna od nižih granica koje možemo vidjeti u Primeri. Isto tako, ova granica je nižda od zbroja prosjeka kartona obje momčadi, što je prava rijetkost vidjeti. Naime, Malaga je na prosjeku od 2,73 kartona po utakmici a Betis 2,40.

Pretpostavljam da je razlog niže granice statistika suca koji je na 4,25 kartona po utakmici. Odsudio je do sada svega 8 utakmica, i prema kratkom videou jasno je da malo više nego što je uobičajno voli razgovarati sa igračima, ali jasno je da i vadi kartone kada treba. Nadam se da će to i danas biti slučaj. 

U prilog ovoj okladi ide i činjenica da obje momčadi nemaju baš sezonu iz snova. Malaga, koja je ne tako davno bila najugodnije iznenađenje prvenstva osvojila je tek 11 bodova i u zoni je ispadanja a ni Betis sa 18 bodova nije puno bolji. Dodajmo i podatak da Betis u zadnjih 7 utakmica ima 5 poraza i dva neodlučena rezultata i jasno je kakva je atmosfera i situacija nakon takve serije.

I za kraj, malo H2H statistike. Prošle sezone ove ekipe su se srele dva puta i oba puta je bilo 5 i više kartona na utakmici. Daleko više. U posljednjem susretu vidjeli smo 8 žutih kartona a u susretu igranom 23.9.2016. vidjeli smo čak 10 žutih kartona. Utakmica igrana krajem sezone 2015/2016 zavšila je sa 5 kartona.

xd8hIvz.png

Statistički sve ukazuje na over i prema svemu navedenom granica od 4,5 kartona koju daje samo unibet" rel="external">unibet kladionica trenutno, čini se preniskom a to potvrđuju i granice u drugim kladionicama. Vidjet ćemo što će se događati na terenu, ali ovo mi izgleda kao solidna oklada za ponedjeljak ;)

q1Su7fX.png

Svu sreću vam želim svima koji pratite ovaj tip...ja sam uvjeren bio za kartone na ovoj utakmici dok nisam.vidio suca...malo je rec da je decko retardiran... i zato ja ovo preskačem, nista zlonamjerno samo da se ljudi ne zalijecu sa ulozima pogotovo na 5 i vise margine...

On 11. 12. 2017. at 17:06, Goksim said:

Unibet Advent Kalendar

Toplo preporučujem svima da se svakog dana logiraju na unibet">unibet račun budući da, kao i svake godine, imaju Advent kalendar promociju gdje svakog dana daju različite besplatne bonuse, oklade, besplatne slot spinove, 100%tne bonuse na uplatu te razne druge. Ukoliko nemate unibet">unibet račun otvorite ga u nekoliko minuta i sudjelujte u ovoj promociji. Promocija je aktivna do kraja mjeseca i svakog dana biti će druga nagrada. Evo i kako to izgleda.

pcUxKrY.jpg

...

U danima kada će biti stvarno odlične promocije, poput besplatnih oklada ili 100%tnih bonusa na uplate obavijestiti ćemo sve članove i posjetitelje u dnevnoj temi toga dana, pa pratite forum ;) 

GpzHWNx.png

Evo samo da svima skrenem pažnju da danas unibet daje potpuno besplatnih 10 spinova. Nikakav depozit nije potreban, pa se logirajte na svoje račune ili otvorite unibet račun te iskoristite ovu promociju. Spinove je moguće iskoristiti u ponedjeljak između 19:01 i 23:59.

lTCrgZu.pngewMddeO.png

GpzHWNx.png

Lens - Tours // Pobjeda domaćina bet365 - 1,57

Utakmica sa kojom će se završiti jesenjski dio sezone u drugoj Francuskoj ligi. Susret dva tima koji iza sebe imaju lošu polusezonu, te kojima će dobro doći zimska pauza.

Lens je u ovu sezonu ušao kao glavni favorit za promociju i sa budžetom od čak 40 miliona eura su morali trenutačno biti prvi. Ali loš početak sezone u kojem su vezali čak 7 poraza ih je mnogo poremetio, te je uslijedio i otkaz tadašnjem treneru kojeg je zamjenio legenda ovog kluba Eric Sikora. 

Lens je tada zaigrao mnogo bolje, dobili su četiri utakmice u nizu kod kuće, te bez obzira na dosta problema sa povredama, Lens je u zadnjih 8 susreta poražen svega dva puta (Reims 0:1 i Le Havre 0:1) , dok su slavili u preostalih 6 utakmica. 

Sa druge strane Tours je ubjedljivo najslabija ekipa u ligi, osvojili su svega 5 bodova u 18 krugova i pri tome su primili 37 golova a postigli su svega 10. Jedna pobjeda kod kuće i dva remija u gostima, ne ulijevaju previše samopouzdanja za Tours, koji bi jesenji dio sezone mogao završiti sa još jednim porazom. Sretno!

54cb18adfe4db6de9baafd52551be8cd.jpg

Oni hrabriji neka probaju i pobjedu Lensa u handicapu, jer su ove sezone kod kuće u četiri navrata protivnke ispratili sa pobjedom od dva gola razlike, a koeficijent za tu opkladu u bet365 kladionici je fantastičan- 2,50!

bb25befbb1705bb6ffe4d1c293106f5e.jpg

Minerva - Indian Arrows (15:30) // Pobjeda domaćina bet365 -1,45

Ovdje je također koeficijent u velikom padu, a na internetu sam pronašao i razlog koji je možda i ključan za ovu opkladi i ovaj tip.

Ekipa Indian Arrows je projekat Indijskog nogometnog saveza, koji je nakon uspiješne organizacije Svjetskog prvenstva za igrače do 17 godina reprezentativcima i mladim igračima Indija želio izaći u susret da bi im omogućio redovito igranje na seniorskom nivou.

Zbog toga su sve nogometaše iz u17 i u19 selekcija Indije prebacili u ovu ekipu, u kojoj nema stranaca i igraju isključivo domaći mladi igrači, koji realno nemaju iskustva ni kvalutete da igraju na seniorskom nivou, barem ne za sada.

Ekipa Minerva je u prve četiri utakmice u ligi zabilježila tri pobjede i jedan remi, te su danas ogromni favoriti a i koeficijent na njihovu pobjedu je više nego odličan! Sretno!

e19bfef0a29d01cd78e5fe022490a7a0.jpg

prije 30 minute, IzudinB said:

Premier liga

Everton - Swansea (21:00)
Sudac: Jonathan Moss (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.12
KkjfGJD.png

(Koeficijenti 18.12. u 12:49 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

U dvije od posljednjih šest utakmica ova dva tima bilo je crvenih kartona i zbog toga ću probati over na ovu utakmicu. Samo jedna utakmica od tih šest utakmica je završila bez kartona i jedna sa točno tri kartona. Ove godine će Swansea ponovo biti uključen u borbu za opstanak kako stvari stoje u ovom trenutku i borit će se da se ta situacija još više ne pogorša do nove godine. Everton i Sam Allardyce su se počeli poboljšavati, gdje su u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima ostvarili četiri pobjede i jedan remi. Remi je bio protiv Liverpola u gostima. Granica na bet365 i unibetu je ista, a i koeficijenti su slični. 

xhfmoPc.png

Jonathan Moss je jedan od onih sudaca koji prave najviše grešaka u Premier ligi, pa zbog toga mislim da će dati žuti karton tamo gdje ga možda i ne bude, pa će i zbog toga biti mnogo pregovora i vjerujem žutih pa čak i crvenih kartona kao što je to već bio slučaj. Možemo vidjeti da vrlo često zna preći ovu ponuđenu granicu, pa čak dati i crveni karton. Sudio je dvije utakmice Evertonu do sada i u obje je pokazao četiri žuta kartona. Sretno!

gZvHebF.png

Poli Timisoara - Dinamo Bucharest 2 (1.72) bet365

Naišao sam na neke važne informacije o ovoj utakmici. Zbog finansijskih razloga, sudbina domaćina nije jasna, mnogi igrači se nisu pojavili na posljednjem treningu zbog neplaćenih plaća. Rezultati u posljednjim utakmicama pokazuju da igrači nemaju motivaciju za igru. Izgubili su dvije, a remizirali čak tri utakmice, dok imaju jednu od četiri najgore obrane u ligi gdje su primili čak 30 golova u 21 utakmici. Na drugoj strani, Dinamo je u odličnoj formi u posljednje vrijeme, gdje su u posljednjih pet utakmica u ligi ostvarili četiri pobjede i jedan poraz. Poraz je došao protiv Cluja koji je najbolji tim u ligi. Vrlo su blizu i doigravanja gdje im fali samo jedan bod da stignu Viitorula na šestoj poziciji. Po mom mišljenju, ova situacija za Timisoaru nije baš dobra i vjerujem da će Dinamo to znati iskoristiti. Koeficijent na pobjedu Dinama je odličan i ne želim ga propustiti. Sretno!

kfwW7Ql.png

(Koeficijenti 18.12. u 13:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

On 12/11/2017 at 17:06, Goksim said:

Unibet Advent Kalendar

Toplo preporučujem svima da se svakog dana logiraju na unibet">unibet račun budući da, kao i svake godine, imaju Advent kalendar promociju gdje svakog dana daju različite besplatne bonuse, oklade, besplatne slot spinove, 100%tne bonuse na uplatu te razne druge. Ukoliko nemate unibet">unibet račun otvorite ga u nekoliko minuta i sudjelujte u ovoj promociji. Promocija je aktivna do kraja mjeseca i svakog dana biti će druga nagrada. Evo i kako to izgleda.

pcUxKrY.jpg

Evo samo primjer kako to izgleda prvoga dana promocije gdje potpuno besplatno daju 10 okretaja u casinu svim članovima! 

PsiKqyi.png

Na osnovu njihovog kalendara uzeo sam lijepu Bozicnicu, no da vas nadopunim.. Betfair ima takodjer lijepe promocije ali pod Arcade ne pod normalnim promocijama.. Zatim Betrally takodjer daje gdje se ne mora zaradjeni novac izvrtiti vise puta.. Posebne ponude imaju zadnji tjedan u 12 mjesecu pa eto uz malo srece moze se nesto izvuc za Novu godinu a da se svoj novac ne trosi osim u nekim ponudama.. I ja sam bio skeptican no jucer mi je befair dao 462 eura na promociji koju sam odigro.. 

On 12/17/2017 at 5:17, Goksim said:

Malaga - Betis over 4,5 kartona (1,61) unibet">unibet

Ovaj bet pišem nešto ranije jer vjerujem da bi granica mogla biti modificirana. Naime, bet365 online kladionica">bet365 daje 1,85 za over 5,0 kartona, odnosno imaju 5,5 u ponudi. 

xd8hIvz.png

Statistički sve ukazuje na over i prema svemu navedenom granica od 4,5 kartona koju daje samo unibet">unibet kladionica trenutno, čini se preniskom a to potvrđuju i granice u drugim kladionicama. Vidjet ćemo što će se događati na terenu, ali ovo mi izgleda kao solidna oklada za ponedjeljak ;)

q1Su7fX.png

Unibet je granicu povećao, rekao bi očekivano, na 5,5 kartona te na toj granici ne vidim nikakav value u okladi. Evo i kako to sada izgleda.

L8S625J.png

Dakle, sada daju 1,82 za over 5,5 kartona te ispada da im je izglednije da će biti više od 5,5 kartona na utakmici nego da neće. Ako usporedite ove dvije slike, mislim da je jasno zašto je dobro pratiti forum te gledati ponudu i koji dan unaprijed. 

@Dominik999 slažem se da sudac nije najbrži na kartonima, ali mislim da uredno daje kartone za startove. Iz priloženog videoa vidi se da ne sankcionira simuliranja i blaže prigovore, ali zato je i granica bila niža. Također, jasno je da je granica povećana i da je over 4,5 kartona po 1,61 bio valuebet i drago mi je da sam isto odigrao, a vidjet ćemo kako će se utakmica i razvijati. 

bet365 npr. daje 1,75 z over 5,5 kartona, jedan SuperSport koji ne računa niti eventualne crvene kartone je izbacio granicu od 5,5 također...Ne preporučujem igranje kartona u zemaljskim kladionicama budući da ne računaju eventualni crveni karton, pogotovo ne na granici 5,5 tako da tko je ulovio over 4,5 mislim da je dobro napravio, tko nije, biti će još utakmica ;)

prije 4 sati, baki30 said:

Na osnovu njihovog kalendara uzeo sam lijepu Bozicnicu, no da vas nadopunim.. Betfair" rel="external">Betfair ima takodjer lijepe promocije ali pod Arcade ne pod normalnim promocijama.. Zatim Betrally takodjer daje gdje se ne mora zaradjeni novac izvrtiti vise puta.. Posebne ponude imaju zadnji tjedan u 12 mjesecu pa eto uz malo srece moze se nesto izvuc za Novu godinu a da se svoj novac ne trosi osim u nekim ponudama.. I ja sam bio skeptican no jucer mi je befair dao 462 eura na promociji koju sam odigro.. 

Koju si promociju igrao u Betfairu? Jer sam sad gledao po arcade i samo su me uspijeli navući na slot gdje sam ostavio sitno love :D

prije sat vremena, Gigi said:

@Goksim Nikad nisam nikavu uplatu imao u Unibetu jer mi ne daju preko skrilla pa me zanima jel će mi dopustit promocije? Sad sam bio na accountu i stisnem accept spins i piše mi da nema ponuda trenutno.. 

Vjerujem da svatko tko ima unibet račun može iskoristiti ovu promociju. Naime, ista je u advent kalendaru koji je dostupan svima, a kao današnja promocija je 10 besplatnih spinove za koje nije potreban depozit. 

aRxMzcE.png

Osobno se puno više radujem kladioničarskim promocijama, te vjerujem da će do kraja mjeseca davati barem dva dana lijepe bonuse na uplatu. 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use