Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 15.12.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Unibet Advent Kalendar

Toplo preporučujem svima da se svakog dana logiraju na unibet račun budući da, kao i svake godine, imaju Advent kalendar promociju gdje svakog dana daju različite besplatne bonuse, oklade, besplatne slot spinove, 100%tne bonuse na uplatu te razne druge. Ukoliko nemate unibet račun otvorite ga u nekoliko minuta i sudjelujte u ovoj promociji. Promocija je aktivna do kraja mjeseca i svakog dana biti će druga nagrada. Evo i kako to izgleda.

pcUxKrY.jpg

Evo samo primjer kako to izgleda prvoga dana promocije gdje potpuno besplatno daju 10 okretaja u casinu svim članovima! 

PsiKqyi.png

U danima kada će biti stvarno odlične promocije, poput besplatnih oklada ili 100%tnih bonusa na uplate obavijestiti ćemo sve članove i posjetitelje u dnevnoj temi toga dana, pa pratite forum ;) 

GpzHWNx.png

M'gladbach - Hamburg over 10.5 corners (1.85)

Ovo su dvi ekipe koji imaju najvise osvojenih i primljenih kornera na svojin utakmicama. Oboje na visokim prosjecima sta se tice osvajanja i dopustanja. U prosjeku sta se tice kod kuce i u gostima oboje osvajaju i primaju oko 6 kornera po utakmici. Mislin da ce ovo bit otvoren mec sa puno napadanja jer tako M'gladbach igra kod kuce.

Sukladno ovoj okladi preporucan i sljedece:

Hamburg 7+ kornera (4.00) za manji ulog ili bilo koji over kao tim, u Unibeta ima 4.5 granica (2.00) sta je super jer kod Marathona npr. na toj granici kvota je 1.88. Mislin da mogu bez problema uvatit 5 kornera, bar in do sad nije bia problem.

Kontrahendikep kornera -2.5 na Hamburg, znaci da ih M'gladbach nece dobit 3 razlike u kornerima (1.60). Ocekujen da budu u korner dva razlike, mozda cak i da Hamburg pobjedi u kornerima (3.00).

Astra - FC Botosani // over 1,5 bet365 - 1,40

Ovo je presudan meč za obje ekipe u njihovoj bitci kako bi osigurali play off. Botosani je na 4. mjestu sa 35 bodova, a Astra je 6. sa 34 poena. Možda mislite da je i remi dobar za Botosani, ali remi im ne pomaže nikako jer je Dinamo na 7. mjestu sa 33 poena. Ako Dinamo pobijedi preskočit će obje ekipe na tabeli. Također, u slučaju istog broja bodova, Botosani će izgubiti mjesto u play offu jer su izgubili 3-1 kod kuće od Astre  ranije ove sezone.

Astra je ispala u kupu protiv ekipe iz druge lige, te su pobjedili  1-0 protiv lošeg Juventusa a gol su zabili iz penala. Botosani je izgubio posljednje dvije utakmice u ligi bez potignutog gola a primili su čak 6 golova.

Kao što vidite obje momčadi imaju mnogo problema sa formom, te će učiniti sve da to preokrenu.
Obje momčadi imaju vrlo dobre i kreativne igrače u napadu i obje ekipe mogu postići  mnogo golova. U svakom slučaju, jedan tim će ovdje ganjati rezultat i vrlo lahko bi moglo ovdje pasti i preko tri gol. Ja sam se odlučio za sigurniju opciju, po vrlo dobrom koeficijentu u bet365 kladionici.

0f987728df87c4ce37fee4520ad3217b.jpg

Sevilla - Levante | Over 8 corners (1.40) bet365

Gledajući statistiku kornera za ove dvije ekipe i njihove pozicije i trenutne forme odlučio sam da odigram na kornere u ovoj utakmici. Nisam baš veliki znalac što se tiče kornera, ali ova vrsta oklada mi se čini vrlo zanimljivom i volio bi ako netko ima neke informacije o ovoj okladi slobodno doda nešto. Igrao sam prije na utrke od 3-5 kornera koje se mogu kombinirati sa pobjedom tima i nisam loše prolazio, pa sam odlučio da pokušam i na malo drugačiji način. Levante se nalaze na 15 poziciji sa 16 bodova. U gostima su ostvarili samo jednu pobjedu do sada. Na drugoj strani, Sevilla je treća najbolja ekipa kod kuće, njihova obrana izvrsno igra na svom terenu, gdje su primili samo tri gola do sada. Vjerujem da će ovu utakmicu pobijediti Sevilla, jer su im bodovi potrebni kako bi stigli Real Madrid na toj 4. poziciji koja vodi u Ligu prvaka, no mnogo veću vrijednost ima ovaj koeficijent na kornere i po meni je mnogo bolja oklada. Što se tiče statistike kornera, Sevilla u prosjeku po utakmici ima 5.40 kornera, dok Levante ima 4.53. To nam daje ukupan zbroj od 9.93, no mislim da će ovaj broj biti lagano pređen, jer očekujem jednu otvorenu utakmicu, barem od Seville, koja će sigurno od početka utakmice krenuti u napad. Moja oklada će ići na više od 8 kornera, jer bi po statistici lagano trebali preći ovu granicu i mnogo mi je sigurnije, jer uvijek nas sve zezne onaj jedan korner, karton, gol itd. Sretno svima!

HHawSlV.png

(Koeficijenti 15.12. u 15:48 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Sheffield Wednesday - Wolverhampton 2 (2.10) bet365

Carlos Carvalhal mora pokušati nešto drugačije sa svojom momčadi. Oni nisu pokazali ni volju ni strast protiv Norwicha. Kieran Lee i Adthe Nuhiu bi trebali da započnu u prvoj postavi. Daniel Pudil je bio neiskorištena zamjena prošlog vikenda i trebao bi biti spreman za utakmicu, iako je mala vjerojatnoća da će započeti u prvoj postavi. Napadač Fernando Forestieri ostaje van terena, dok George Boyd i Sam Hutchinson također neće nastupiti. Samo dvije pobjede u posljednjih osam utakmica, navijači Sheffielda su se u srijedu razočarali sa Carlos Carvalalhom i njegovim stilom nogometa. "Carlosov san" se izgleda raspada.

3ijybW5.png

Na drugoj strani, Wolves u ovu utakmicu ulazi nakon remija sa Sunderlandom, a Nuno Espirito Santo se priprema izaći još jednom sa nepromjenjenom postavom. Bivši menadžer Porta ima sve igrače na raspolaganju, ali mora odlučiti da li će započeti sa Romain Saissom ili Alfredom N'Diayeom u veznom redu. Snažna obrambena izvedba Sunderlanda je prošlog vikenda zaustavila niz od šest pobjeda Wolvesa, no gosti ostaju neporaženi u sedam utakmica i puni su samopouzdanja.

Bez pobjede u pet utakmice, domaćini izgledaju kao tim koji nema nikakve kreativnosti i strasti, te će se boriti protiv odlične ekipe Wolvesa koji se nalazi na prvom mjestu na tabeli. Po meni je ovdje pobjeda Wolvesa vrlo izgledna. Sretno!

pijnxPc.png

(Koeficijenti 15.12. u 16:51 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Danas ću probati jedan od meni omiljenih kombinacija a to je:

pobjeda Seville te Sevilla prva do 5 kornera ( bet365 ) - Tečaj 1,69

Sevilla je daleko bolja ekipa i vjerujem da imaju kvalitete rutinski odraditi ovu utakmicu i slaviti sa 2:0/3:0. Sevilla je doma na prosjeku od oko 6 kornera po utakmici dok je Levante na svega 3 kornera. Također je bitno spomenuti da je Levante u top 3 momčadi kada je broj kornera protivnika u pitanju na gostovanjima. Drugim riječima dozvoljavaju protivnicima u prosjeku prkeo 7 kornera! Statistički oklada sa kornerima izgleda poprilično dobra oklada a nadam se da će i na terenu Sevilla potvrditi napisano. 

prije 5 sati, TazMan said:

On 10. 12. 2017. at 21:19, CrneKese said:

NK Slaven Belupo - NK Lokomotiva Zagreb

Koef. je dignut na 2,40 pošto je postavljen kao supertip u domaćim kladama....Sretno

izdominirali su ih na jače, i onda u 50 toj min prekid utakmice zbog kiše.. šteta uvjeren sam da bi Slaven dobia... i da još za napomenut da su kvote jendostavno ludovale cijeli dan

Sheffield W-Wolves AH -0,25 2 1,81(marathonbet)

Utakmica krece za 20min pa tko zeli odigrati neka pozuri. Wolvesi prvi na tablici i u stvarno dobroj formi, u zadnjih 7 utakmica 6 pobjeda i 1 remi i stvarno djeluju kao da ce nagodinu igrati Premier ligu. Za ovaj susret su u punom sastavu dok domacin ima velikih problema. Cak 7 igraca koji bi se vjerojatno nasli u prvoj postavi nisu spremni ili su suspendirani za ovaj susret, to su: Forestieri, Hutchinson, Hunt, Lees, Lee, Boyd te Fletcher. Cak im i trener odsluzuje kaznu za ovaj susret te nece moci voditi utakmicu s klupe, pored toga su i u dosta losoj formi, u zadnjih 10 utakmica samo 2 pobjede, u zadnjih 5 su na 4 remija i poraz. Wolvesi su kvalitetniji i uz sve ove izostanke trebali bi ovdje uzeti bodove, u najgorem slucaju remizirati.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use