Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 9.12.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Unibet Advent Kalendar

Toplo preporučujem svima da se svakog dana logiraju na unibet račun budući da, kao i svake godine, imaju Advent kalendar promociju gdje svakog dana daju različite besplatne bonuse, oklade, besplatne slot spinove, 100%tne bonuse na uplatu te razne druge. Ukoliko nemate unibet račun otvorite ga u nekoliko minuta i sudjelujte u ovoj promociji. Promocija je aktivna do kraja mjeseca i svakog dana biti će druga nagrada. Evo i kako to izgleda.

pcUxKrY.jpg

Evo samo primjer kako to izgleda prvoga dana promocije gdje potpuno besplatno daju 10 okretaja u casinu svim članovima! 

PsiKqyi.png

U danima kada će biti stvarno odlične promocije, poput besplatnih oklada ili 100%tnih bonusa na uplate obavijestiti ćemo sve članove i posjetitelje u dnevnoj temi toga dana, pa pratite forum ;) 

GpzHWNx.png

Premier liga

West Ham - Chelsea (13:30)
Sudac: Anthony Taylor (3.89)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 1.40
y5di4HG.png

Burnley - Watford (16:00)
Sudac: Lee Probert (1.33)
Prosjek ekipe 1: 1.67
Prosjek ekipe 2: 1.80
0e4nqeH.png

Crystal Palace - Bournemouth (16:00)
Sudac: Kevin Friend (2.00)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 1.67
YXuq6QH.png

Huddersfield - Brighton (16:00)
Sudac: Stuart Attwell (4.00) 
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.40
WrZSLZk.png

Swansea City - WBA (16:00)
Sudac: Mike Dean (3.45)
Prosjek ekipe 1: 1.20
Prosjek ekipe 2: 2.13
H3QpKop.png

Tottenham - Stoke City (16:00)
Sudac: Roger East (3.67)
Prosjek ekipe 1: 1.13
Prosjek ekipe 2: 0.93
nJoufaI.png

Newcastle - Leicester City (18:30)
Sudac: Neil Swarbrick (2.30)
Prosjek ekipe 2: 1.00
eUfTTIT.png

Primera

Getafe - Eibar (13:00)
Sudac: Javier Alberola Rojas (3.86)
Prosjek ekipe 1: 3.29
Prosjek ekipe 2: 2.00
fuGcXvG.png

Real Madrid - Sevilla (16:15)
Sudac: Juan Martínez Munuera (6.86)
Prosjek ekipe 2: 2.29
khdb285.png

Deportivo La Coruna - Leganes (18:30)
Sudac: Mario Melero López (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.86
Prosjek ekipe 2: 2.29
CJUkp8o.png

Valencia - Celta Vigo (19:45)
Sudac: José Munuera Montero (5.86)
Prosjek ekipe 1: 2.79
Prosjek ekipe 2: 2.79
wJpjFWX.png

Serie A

Cagliari - Sampdoria (18:00)
Sudac: Fabrizio Pasqua (2.60)
Prosjek ekipe 2: 1.71
lNY00fv.png

Juventus - Inter (20:45)
Sudac: Paolo Valeri (2.67)
Prosjek ekipe 2: 1.93
yKXAMI6.png

Bundesliga

Borussia Dortmund - Werder Bremen (15:30)
Sudac: Manuel Gräfe (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.07
Prosjek ekipe 2: 1.57
xftU2oV.png

RB Leipzig - Mainz 05 (15:30)
Sudac: Patrick Ittrich (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.29
Prosjek ekipe 2: 1.79
KAstwge.png

Eintracht Frankfurt - Bayern Munchen (15:30)
Sudac: Harm Osmers (3.60)
Prosjek ekipe 2: 1.21
Ed6wFXh.png

Hamburger SV - Wolfsburg (15:30)
Sudac: Christian Dingert (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 1.43
rLci8R1.png

M'gladbach - Schalke 04 (18:30)
Sudac: Sascha Stegemann (3.14)
Prosjek ekipe 1: 1.43
Prosjek ekipe 2: 2.07
aqzsu9F.png

(Koeficijenti 7.12. u 21:00 CET)

prije 59 minute, IzudinB said:

Juventus - Inter (20:45)
Sudac: Paolo Valeri (2.67)
Prosjek ekipe 2: 1.93
yKXAMI6.png

(Koeficijenti 7.12. u 21:00 CET)

Koeficijenti su podložni promjenama

Definitivno utakmica u kojoj možemo očekivati velik broj kartona. Paolo Valeri je jedan od najboljih talijanskih sudaca, i meni osobno u top3 što se kartona tiće. Zadnjih sezone je konstantno na vrhu ljestivice sudaca kada je broj kartona sudaca po utakmici u pitanju a mislim da je prošle sezone bio čak i najstroži sudac Serie A. 

Juventus i Inter igrat će derbij i za očekivati je naelektriziranu atmosferu. Dosadašnji prosjeci ovih dviju ekipa su ovdje irelevantni. Sudar prvoplasirane i trećeplasirane momčadi koje su u dva boda. Serie A dugo nije bila ovako zanimljiva i neizvjesna na vrhu i ovo je utakmica koja bi mogla usmjeriti prvenstvo. Pobjedom Juventus preskače Inter, porazom mu Inter bježi na 5 bodova. Naravno tu je i Napoli.

Mislim da imamo sve predispozicije za vidjeti velik broj kartona na ovoj utakmici. 

Real Madrid - Sevilla over 5.5 kartona 1.85 bet365  5/10

Real bez dosta bitnih defanzivnih igraca, Sevilla u borbi za mesta koja vode u LS sledece sezone a Real za titulom. Sa Realom uvek odigraju zanimljive meceve, bice i golova pa cemo verovatno imati aktivan rezultat. Realova odbrana je blago receno losa, Sevilla ce sigurno uvaljati bar jedan, a ne bi me cudilo ni da povedu prvi sto je najbolja opcija za kartone. Sudi Juan Martinez Munuera, ove sezone na prosjeku skoro 7 kartona i mislim da je granica od 5.5 svakako za uzeti jer je ovo uvek bitan mec za oba tima.

prije 17 sati, JackieJack said:

Real Madrid - Sevilla over 5.5 kartona 1.85 bet365 online kladionica" rel="external">bet365  5/10

Real bez dosta bitnih defanzivnih igraca, Sevilla u borbi za mesta koja vode u LS sledece sezone a Real za titulom. Sa Realom uvek odigraju zanimljive meceve, bice i golova pa cemo verovatno imati aktivan rezultat. Realova odbrana je blago receno losa, Sevilla ce sigurno uvaljati bar jedan, a ne bi me cudilo ni da povedu prvi sto je najbolja opcija za kartone. Sudi Juan Martinez Munuera, ove sezone na prosjeku skoro 7 kartona i mislim da je granica od 5.5 svakako za uzeti jer je ovo uvek bitan mec za oba tima.

U potpunosti se slažem sa kolegom @JackieJack. U timu Real Madrida će nedostajati Carvajal, Casemiro, Ramos i Tejero. Svi oni su suspendirani zbog žutih, odnosno crvenih kartona. Real je u prošloj utakmici La Lige protiv Athletic Bilbaa dobio čak 5 žutih i jedan crveni karton. Oba tima imaju isto bodova i borit će se za pobjedu. Vjerujem da će biti mnogo nervoze i puno grublje igre nego inače. Dodatni plus je kao što @JackieJack kaže sudac koji daje skoro sedam kartona po utakmici i vjerujem da on neće tolerisati nikakve prigovore. Uvjeren sam da će ova granica ići preko. Sretno!

Frankfurt - Bayern // Oba tima daju gol bet365 - 1,70

Bayern je u utorak odigrao dobru utakmicu protiv PSG-a revenširali su im se za blamažu sa početke sezone i mislim da su svima dokazali da su ponovo uhvatili formu koja ih svrstav au najozbiljnije kandidate za osvajanje LP. Dali su svoj maksimum u tom susretu, i mislim da su se istrošili, što fizički što psihički, jer je Bundesliga skoro već riješena, i pitanje je koliki su motivi ovoj ekipu u Bundesligi.

Frankfurt pod vodstvom Nike Kovača igra dobro, nalaze se na 7. poziciji i tradicionalno su neugodan protivnik pogotovo ekipi Bayerna. Svaki navijač Bavaraca ne voli ovo gostovanje, jer tradicionalno Frankfurt ubaci u brzinu više i odigra protiv Bayerna dobar susret, što pokazuju i međusobni rezultati.

Bavarcima nedostaju Neuer, Robben, Alcantara, Bernat i Coman, dok sa druge strane Kovač nema problema sa povredama. 

fc12ad9cd473dafea3da6a1c2f9dc72a.jpg

Osijek - Rudeš // Oba tima daju gol bet365 - 2,50

Ovo sam zaista morao predložiti i nešto napisati o ovome, jer sa ovakvim koeficijentom na tipu koji je više nego realan se mora posvetiti pažnja. Osijek je ove godine nastavio odličnu formu sa početka sezone gdje su izbacili PSV iz Europa lige, te zauzimaju treću poziciju iza Dinama i Hajduka. Bez obzira na kvalitet ekipe, oni u ovoj sezoni primaju barem jedan gol po utakmici a s obzirom na to da im je danas protivnik Rudeš, mislim da će i danas tako biti.

Rudeš je ekipa koja je na gostovanjima ove godine postigla čak 12 golova a gol nisu postigli samo u jendom susretu, ali su taj prosjek popravili kada su na gostovanju kod Dinama postigli dva gola. Mlada i potencijalna ekipa, koja prima mnogo ali i daje mnogo golova, te se nadam da će i danas tako da bude. Sretno!

ef75b56dc996f6be8703a3f51baaff7b.jpg

PS.

Nisam mogao naći prave informacije o vremenu, a ako snijeg pada te ako teren nije adekvatan, najbolje je da ovo preskočite.

Real Madrid-Sevilla AH +1,75 1,854 (pinnacle

Mislim da cemo ovdje vidjeti jedan egal susret, a nikako ne nekakvo razvaljivanje Seville. Real ima velikih problema sa sastavljanjem defenzivne linije zbog brojnih suspenzija pa stoga vjerujem da ovdje Sevilla moze pruziti solidan otpor jer Real i kad je u najjacem sastavu zna cesto imati problema u obrani. Real ove sezone vec ima nekoliko kikseva doma(1:1 Levante, 0:1 Betis). Sevilla je i u finoj formi, u zadnjih 10 utakmica samo gostojuci poraz od Barcelone 2:1 i 7 pobjeda i 2 remija. Sve mi nekako vodi teskoj utakmici za Real, i vjerujem da Sevila ukoliko i bude porazena, nece biti s nekoliko pogodaka razlike.

prije 11 sati, klavdijo said:

Pozdrav,

Jel ko zna zašto je na Juventus kvota iz 1.55 skočila na 1.90?

Zato što Inter trenutno igra u formi kakvu nije imao godinama. Prošlo kolo su prikazali atomski nogomet vrijedan prvaka. 1.50 na juve imo je pre pre mala kvota i totalno ne realna. Jako nezahvalna utakmica za prognozu. Juve 1:0 ? Oba daju? "iznenađenje" i pobjeda Intera? Mislim da je ovdje najbolji bet na kartone. Osim toga ništa. Pivo u ruke i uživat u utakmici. :)

Real Madrid - Sevilla
BET: oba daju gol

Real bez kompletne obrane. Po zadnjim vijestima Carvajal, Ramos i Varane su out! Obrana bi trebala izgledati Hakimi - Valejo - Nacho - Marcelo. Ja sam se odlučio za oba tima daju gol. Golijada, pobjeda Seville, sve otvoreno.. Reala čeka jako teška utakmica, kvota 1.33 na pobjedu ni blizu pameti. 1.90 bi bio bolji omjer. Tako da i kartoni što je netko gore preporučio mogu proć ladno.

prije 20 sati, IzudinB said:

U potpunosti se slažem sa kolegom @JackieJack. U timu Real Madrida će nedostajati Carvajal, Casemiro, Ramos i Tejero. Svi oni su suspendirani zbog žutih, odnosno crvenih kartona. Real je u prošloj utakmici La Lige protiv Athletic Bilbaa dobio čak 5 žutih i jedan crveni karton. Oba tima imaju isto bodova i borit će se za pobjedu. Vjerujem da će biti mnogo nervoze i puno grublje igre nego inače. Dodatni plus je kao što @JackieJack kaže sudac koji daje skoro sedam kartona po utakmici i vjerujem da on neće tolerisati nikakve prigovore. Uvjeren sam da će ova granica ići preko. Sretno!

Cak i Varane fali...Drugim rijecima moraju igrat s 3. i 4. opcijom Nachom i Vallejom s tim da je i Vallejo nacet i bit ce zanimljivo vidjet sta je Zidane ovdje smislio !

prije 2 sati, crash1 said:

Osijek - Rudeš // Oba tima daju gol bet365 online kladionica" rel="external">bet365 - 2,50

Ovo sam zaista morao predložiti i nešto napisati o ovome, jer sa ovakvim koeficijentom na tipu koji je više nego realan se mora posvetiti pažnja. Osijek je ove godine nastavio odličnu formu sa početka sezone gdje su izbacili PSV iz Europa lige, te zauzimaju treću poziciju iza Dinama i Hajduka. Bez obzira na kvalitet ekipe, oni u ovoj sezoni primaju barem jedan gol po utakmici a s obzirom na to da im je danas protivnik Rudeš, mislim da će i danas tako biti.

Rudeš je ekipa koja je na gostovanjima ove godine postigla čak 12 golova a gol nisu postigli samo u jendom susretu, ali su taj prosjek popravili kada su na gostovanju kod Dinama postigli dva gola. Mlada i potencijalna ekipa, koja prima mnogo ali i daje mnogo golova, te se nadam da će i danas tako da bude. Sretno!

ef75b56dc996f6be8703a3f51baaff7b.jpg

PS.

Nisam mogao naći prave informacije o vremenu, a ako snijeg pada te ako teren nije adekvatan, najbolje je da ovo preskočite.

u Osijeku je  ujutro padao snijeg .sad vise ne,topi se,znaci  mokro  sklisko i hladno..

Tottenham-Stoke      bts3+  2,10      

Tot. nema pobjede 4 zadnje utakmice. Nadam se da ce krenuti silovito od 1 minute, a to bi trebalo ostaviti prostora za kontre i nadam se 1 pogodak gostiju. Stoke u gostima redovno postize golove i nisu dali samo protiv Watforda. 

Posljednje 3 utakmice ovih klubova Stoke nije dao gol i danas bi trebalo da prekinu taj niz.

Ja cu uz gore navedeni par vezati vise kornera, jer Tottanham cesto ide u over.

Sretno rudari!

PSG - Lille over 3.5 zutih kartona 2.10 (1.98 posle poreza) SS 6.5/10

Sjajna granica kod Supersporta, niko drugi ne nudi ovu kvotu na 3.5. Naravno da ne racunaju crveni ali za razliku od recimo marathona racunaju drugi zuti. Imamo jednog od najboljeg sudiju sto se tice kartona - Johana Hammela, mislim da bez Neymara u timu nece doci bas do razbijanja i trebali bi videti barem 4 kartona. H2H isto ide u korist overa, cesti su kartoni na susretima ova 2 tima...

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use