Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 8.12.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Unibet Advent Kalendar

Toplo preporučujem svima da se svakog dana logiraju na unibet račun budući da, kao i svake godine, imaju Advent kalendar promociju gdje svakog dana daju različite besplatne bonuse, oklade, besplatne slot spinove, 100%tne bonuse na uplatu te razne druge. Ukoliko nemate unibet račun otvorite ga u nekoliko minuta i sudjelujte u ovoj promociji. Promocija je aktivna do kraja mjeseca i svakog dana biti će druga nagrada. Evo i kako to izgleda.

pcUxKrY.jpg

Evo samo primjer kako to izgleda prvoga dana promocije gdje potpuno besplatno daju 10 okretaja u casinu svim članovima! 

PsiKqyi.png

U danima kada će biti stvarno odlične promocije, poput besplatnih oklada ili 100%tnih bonusa na uplate obavijestiti ćemo sve članove i posjetitelje u dnevnoj temi toga dana, pa pratite forum ;) 

GpzHWNx.png

On 12/3/2017 at 12:58, Admir1988 said:

Pozz...jedno pitanje kako mogu uplatit na racun jer sam iz BiH.

Offtopic je, pa se izvinjavam unaprijed, al svejedno da odgovorim momku.

Tesko da mozes uplatiti na ove svijetske tj van BiH kladionice. Ja imam racun u Unicredit Banci, dvije kartice, Master Debit i International, koje sam bez problema koristio u Turskoj, Dubaiu i u Americkom PX-u. Ali to uopste nije bitno, jer mislim da su nase banke, na naredjenje 'vlasti' blokirale uplate u kladionice koje nisu u BiH, bas da se ne bi izbjegao porez, koji, je li, ide nasima :)

Ja sam pokusao na vise 'svjetskih' kladionica uplatiti, cak sam i chatao sa advisorom iz bet365, te je on pokusao izvrsiti uplatu za mene, da bi mi poslije rekao da je nemoguce jer je moja banka blokirala isto. Naostren isti dan odem kod svog bankara, ali i njemu su ruke svezane, kaze da je to administrativno rjeseno i vjerujem da je slican slucaj sa svim nasim bankama. Postoji mala sansa da Intesa nema taj problem, ali nisam provjerio ni otvarao racun kod njih.

Tako da i ja igram u 'domacim' kladionicama. I cesto je, ako ganjam svoje redovne kvote cca 2, taj dodatni par od koeficijenta 1.15 (ne bi li nadoknadio i zaokruzio na mojih ciljanih 2 sto mi je pravilo igranja), razlog padanja.

Jednom rjecju, BiH :)

za 4/10

Preniska mi je granica za Svedanke iako igraju protiv prvog favorita,ali obje reprezentacije vole brzu igru pogotovo Svedska.Svedska ima vrhunski napadacki arsenal,ovu granicu su protiv svih reprezentacija prosli pa cak i protiv Madarske u vel
ikoj borbi.Napadacki Svedska spada u red najboljih reprezentacija a na ovome prvenstvu.Gullden predvodi trupu sa 20 golova slijedi Roberts sa 18,18 Hagman a tu su jos i Toft kao i Mellegard uz Alm i Westberg,Svedska ima odlicnu reprezentaciju.Jednostavno Svedska ako pode gubiti nema sta izgubiti i igrace jos brze i mislim da 12 golova po poluvremenima za ovakav napadacki arsenal nije problem iako je na drugoj strani Norveska koja je prvi favorit.Voli Norveska potegnuti brzo,nisu od nikoga ovoliko primile ali Svedska je bolja od svih tih reprezentacija i eto toliko.

Drugi par ne mogu nikog vidjeti da postigne 30 golova.Borba je za prolaz,bit ce utakmica na noz - Brazil 4 Crna Gora 3 ali Japan je pobjedio i prosao i ovdje ko pobjedi ide dalje,istina CG odgovara i X.Brazil je u velikim napadackim problemima,puno ovise o Belu i Amorim i donekle Rochi.Ovo ostalo je prosjek zivi barem po sada videnjom.Nijednom nisu prosle ovu 'igru' utakmice su gubile ili dobijale na manji broj golova izuzmemo li 28:28 u jurnjavi gdje su lovile rezultat protiv Japana.Kao sto sam rekao puno ovise o ove gore 3 igracice.Crna Gora sa druge strane ima 2 pobjede i 2 poraza.Igraju malo brze nego li lani ali opet u 4 utakmice ovu 'igru' su prosle u prvom kolu kada su pobjedile Dansku dobrom odbranom i laganim golovima iz kontre i opet stale na 31 gol.Bulatovic-Radicevic-Jaukovic do nekle puno o njima ovise no zele li dalje moraju jednostavno smanjiti tempo i igrati sporije napade i mislim da one nece ni zuriti toliko u napadu ako vide od pocetka da mogu uzeti pobjedu.Arenhart na golu Brazila u zadnji par meceva je odlicno branila i mislim da cemo i danas gledati rezultat kakav Brazil praktikuje na ovome prvenstvu to je dobra odbrana i utakmica sa malim brojem golova.

svedskabrazil.png

ALAVES - LAS PALMAS

Idem s jednom okladom koja je već lagano prošla zadnji puta i to već u prvom poluvremenu, a to je Alaves broj kartona. Alaves je jedna od najgrubljih ekipa La Lige, točnije na toj tablici nalaze se na drugom mjestu odmah iza Girone, dok su na domaćem terenu uvjerljivo na prvom mjestu. Na domaćem terenu trenutno su zaradili 27 žutih kartona te 1 crveni i to sve u 7 utakmica. To nam daje prosjek od uvjerljivih 3,85 žutih kartona po utakmici na domaćem terenu što je svakako puno više od margine koja se trenutno nudi.

Sudac utakmice je David Medie Jimenez koji je u 7 utakmica ove sezone kojih je bio glavni sudac podijelio 30 žutih kartona te 2 crvena kartona. Također David svira visokih 28.43 prekršaja po utakmici što ga je stavilo u vrh La lige po broju sviranih prekršaja. 

Unibet nam daje po meni niskih 2.5 kartona za marginu na Alaves dok za puno mekšu ekipu Las Palmas daje granicu od 3.5, te smatram kako je to u najmanju ruku trebalo biti zamjenjeno.

alaves cards.jpg

Vozdovac - Spartak Subotica BTTS (1.92) unibet

Utakmica se igra u pet sati, ništa specijalno, nešto kratko o dva tima iz Srpske lige, samo dva napadačka tima i ova oklada mi izgleda vrlo dobro. Prednost domaćeg terena za Vozdovac, ali Spartak sigurno može postići gol ovdje i možda tražiti neke bodove. Voždovac na svom terenu ima umjetnu travu i vrijeme je mnogo bolje danas i bez snijega, zbog toga očekujem jednu dobru utakmicu sa više golova. Ovo je direktna borba za mjesta koja vode u Europu i očekujem da će oba tima postići gol u borbi trećeg i četvrtog tima na tabeli. Dajem malu prednost Vozdovcu, tako da mislim da bi rezultat na ovoj utakmici mogao biti 2:1 ili 3:1. Sretno!

YCgs6jV.png

(Koeficijenti 8.12 u 14:13 CET)

Willem II - NAC Breda | Više od 2.5 gola (1.70) bet365

Willem i NAC Breda su trenutno iznad zone ispadanja, ali nakon vikenda to bi se moglo promijeniti. Willem II je trenutno na 14 mjestu sa 14 bodova, NAC na 15 mjestu sa 12 bodova. Ovo je derbi utakmica i vjerojatno još jedan razlog za pobjedu. Willem II i NAC su po kvalitetu tu negdje. Sve utakmice kod kuće za Willem II su završile sa više od 2.5 gola. Pet od sedam gostujućih utakmica za NAC također. Večeras očekujem još jednu takvu utakmicu sa više od 2.5 gola, prvobitno jer je derbi utakmica i borba za izlazak iz zone ispadanja. Obje momčadi će vjerujem riskirati nakon prvog gola i vjerujem da će to biti jedna vrlo otvorena utakmica.

TL7Wpou.png

(Koeficijenti 8.12. u 14:58 CET)

Alaves-Las Palmes preko 5.5 kartona,1.85 koef.,SS

-Nove lige stare navike.Ciljano igram ekipe koje se vrte oko zadnjeg mjesta i koje se bore za opstanak,a u ovom slucaju imamo Alaves i Las Palmas.

-O Alavesu vjerujem da je sve poznato,najgrublja ekipa Primere,dobijaju 3.62 kartona po utakmici te zaista imaju jake mesarske igrace poput Vigarayja,Elyja,Garcije,Wakasa,Alexisa i drugih.

-S druge strane,imamo Las Palmas koji igra dosta blago,u kategoriji kartona predzadnji su sa 2.21 prosjekom(jedino Barca igra blaze od njih).

Njihove utakmice cesto zavrse u underu nego u overu kartona,no i sa tim rizikom uzimam danas over kartona jer jednostavno i jedna i druga ekipa moraju danas loviti bodove.Zaostaju za sigurnom zonom 3 boda te bi danasnji puni plijen bio veliki poticaj za nastavak sezone

Utakmicu nam sudi Dvid Medie Jimenez,sudac kojemu je ovo 1.sezona sudenja u La Ligi,s obzirom da mu nisam gledao utakmice ne mogu znati kako sudi.Ove sezona u 5 od mogucih 6 utakmica u La Ligi je zavrsio u underu na ovoj granici,no zadnju utakmicu koju je sudio bas se raspistoljio(Getafe-Valencia) te je u utakmici pokazao 12 zutih i 1 crveni karton.Identicno nesto ne ocekujem danas,ali da ce ici preko 5.5 kartona to mislim da hoce.

http://int.soccerway.com/referees/david-medie-jimenez/93040/matches/

On 12/8/2017 at 13:04, A1miR said:

Offtopic je, pa se izvinjavam unaprijed, al svejedno da odgovorim momku.

Tesko da mozes uplatiti na ove svijetske tj van BiH kladionice. Ja imam racun u Unicredit Banci, dvije kartice, Master Debit i International, koje sam bez problema koristio u Turskoj, Dubaiu i u Americkom PX-u. Ali to uopste nije bitno, jer mislim da su nase banke, na naredjenje 'vlasti' blokirale uplate u kladionice koje nisu u BiH, bas da se ne bi izbjegao porez, koji, je li, ide nasima :)

Ja sam pokusao na vise 'svjetskih' kladionica uplatiti, cak sam i chatao sa advisorom iz bet365 online kladionica" rel="external">bet365, te je on pokusao izvrsiti uplatu za mene, da bi mi poslije rekao da je nemoguce jer je moja banka blokirala isto. Naostren isti dan odem kod svog bankara, ali i njemu su ruke svezane, kaze da je to administrativno rjeseno i vjerujem da je slican slucaj sa svim nasim bankama. Postoji mala sansa da Intesa nema taj problem, ali nisam provjerio ni otvarao racun kod njih.

Tako da i ja igram u 'domacim' kladionicama. I cesto je, ako ganjam svoje redovne kvote cca 2, taj dodatni par od koeficijenta 1.15 (ne bi li nadoknadio i zaokruzio na mojih ciljanih 2 sto mi je pravilo igranja), razlog padanja.

Jednom rjecju, BiH :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use