Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 7.12.2017.


IzudinB

Recommended Posts

Atalanta-Lyon    bts3+     1,94

Borba za prvo mjesto u grupi, mogu igrati rastreceno jer ih pratioci ne mogu stici. Oba trenera najavili da zele prvo mjesto. Trener Atalante je izjavio da nece kalkulisati i igrati na bod, zeli pobjedu i igrat ce u najjacem sastavu. Trener Lyona ce mozda dati priliku nekim igracima koji bas i ne igraju u prvoj postavi. Mislim da bi mogli vidjeti dobru utakmicu sa puno golova a mozda i vise kornera.

Z.Waregem-Lazio    bts3+   1,84

Belgijanci igraju za svoje navijace, ekipa koja cesto ide u over.  Inzagi ce dati priliku nekim juniorim ali i vjerovatno ostaviti par iskusnih igraca. Utakmica u kojoj je moguce nadigravanje i igra za gol vise.

 

C.Z-Koln    gg 1,50

U ovoj je utakmici sve moguce i nezgodna je za prognoziranje, ali smatram da Koln sa novim trenerom moze do gola (Švabo vam je Njemac)

Veceras ocekujem dosta golova na vecini utakmica.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Vitesse - Nice | Više od 2.5 gola (1.70) bet365

Oba tima će igrati sa rotiranim postavama, jer im bodovi ne trebaju. Nice je već kvalifikovan u nokaut fazu Europske lige, a Vitesse je već eliminiran. Mislim da će Vitesse željeti da pobijedi ovu utakmicu pred svojim navijačima, jer im je ovo posljednja utakmica u europskim natjecanjima. Neki važni igrači neće igrati za Vitesse, jer imaju mnogo utakmica ovog mjeseca. Rashica, Dabo, Serero, Linssen i Foor neće igrati posljednju utakmicu u Europi. Tako da će trener Fraser započeti sa formacijom 5-3-2 sa Matavzom i Castaignosom kao napadačima.

Mogući sastav: Pasveer; Lelieveld, Kashia, Miazga, Faye, Büttner; Bruns, Mount, Colkett; Castaignos, Matavz.

Trener Nicea, Lucien Favre će također započeti sa rotiranim sastavom. Mnogo mladih igrača će dobiti šansu da pokaže što zna. Samo će Alassane Plea, poznati napadač Nicea započeti ovu utakmicu. Kladionice favorizuju Vitessea i vjerujem da će koeficijenti do početka utakmice još pasti tako da treba što prije odigrati, ali ne znam zašto su favoriti, jer neće igrati sa najjačom postavom. Oni imaju dva dobra napadača u ovoj postavi, ali nisu mnogo igrali zajedno. Mislim da će na ovoj utakmici biti više od 2.5 gola, jer ovi timovi nemaju što izgubiti, a mladi igrači će biti željni dokazivanja. Sretno!

Ct2KchD.png

(Koeficijenti 7.12. u 17:42 CET)

Link to comment
Share on other sites

Evo izašli su svi sastavi za utakmice koje se igraju u 19h

-Everton igra sa B/C sastavom. Koeficijent na Apollon je pao sa 3,40 na 1,90

Moj izbor su ove dvije utakmice u kojima se izravno odlučuje o prolasku dalje. Suci koji sude su, kad bi mogao birati, mogli biti i bolji ali nisam toliko nezadovoljan njihovim izborom. 

Ako se tko pita radi se o unibet kladionici, kao što sam jučer i najavljivao da ću ovdje odigrati kartone. 

HOTBuKm.png

Link to comment
Share on other sites

Pittsburgh-New York Islanders (5.5) 2

Tampa Bay- Colorado kp1

Los Angeles Kings- Ottawa kp1

       3.34 wwin 

 

Veoma zanimljiv susret nas očekuje večeras derbi večeri će odigrati Pittsburgh koji će dočekati na svome ledu ekipu New York Islanders. Što se tiče Pittsburgh oni se nalaze na 7 poziciji sa omjerom od 15-11-3 sakupili su 33 boda. Što se tiče omjera kod kuće 9-3-1 oni postižu u prosjeku po 2.97 golova po meču, dok sa druge strane primaju 3.28 imali su niz od 4 pobjede 2x protiv Buffala,i dobili su još Tampa Bay kod kuće 5:2 i Philadelphie isto kod kuće 5:4 nakon produžetka. Prošlu utakmicu su dakle izgubili kod kuće od New York Rangersa 3:4, zadnjih 5 kod kuće 3-2. Što se tiče ukupnog broja golova O/U ove sezone imaju 16-12-1. Sa druge strane New York Islanders se nalaze poziciji iznad Pittsburgh dakle 6 su na tabeli trenutno i imaju omjer 16-9-2 u gostima 8-8. Što se tiče napada oni su najefikasniji u ligi trenutno postizu u prosjeku po 3.74 dok sa druge strane primaju 3.41. O/U ove sezone 18-8-1,u zadnjih 4 utakmice su otišli preko 5.5 golova, dok sa druge strane Pittsburgh u zadnjih 6/7 utakmice je otišao preko 5.5 golova. Mislim da će ovo biti otvoren meč gdje ćemo vidjeti dosta golova na obe strane pobjednika je teško prognozirati tako da su golovi logičan izbor u ovome meču.

 

Tampa Bay će dočekati na svome ledu ekipu Colorada. Što se ekipe Tampa Bay oni se nalaze na 1 poziciji sa omjerom od 19-6-2 i osvojenih 40 bodova. U nizu su od dvije pobjede koje su ostvarili na donesem ledu protiv ekipa veoma neugodnih New York Islanders, i San Jose. Što se tiče omjera kod kuće zadnjih 5 kod kuće imaju omjer 4-1,ukupno ove sezone kod kuće imaju 11-2-1 i na svome ledu su dosta efikasni,što se tiče prosjeka broja golova po utakmici postižu 3.74 i imaju drugi najbolji napad u ligi,sa druge strane primaju u prosjeku po 2.54,kada su bili u ulozi favorita imaju omjer 15-7-1. Nemaju nekih bitninih izostanaka večeras jedan igrač koliko vidim je out, dok bi se Colburn mogao vratiti večeras. Sa druge strane ekipa Colorada se nalazi na 13 poziciji sa omjerom od 12-12-2 imaju 26 bodova, u nizu su od 3 poraza. H2 igrati će prvi meč ove sezone sezone i mislim da je Tampa ovdje dobar favorit.

 

LA Kingsi će na svome ledu dočekati ekipu Ottawe. Što se tiče La Kingsa oni se nalaze na 2 poziciji na Zapadu sa omjerom od 18-8-3,oni su u nizu od 6 uzastopnih pobjeda dvije kod kuće i ostale 4 u gostima. Dobili su recimo na jako nezgodnom gostovanju kod Washingtona 2:5 i St.Louis su dobili 1:4,kod kuće zadnjih 5 omjer 3-2 zadnji put kada su bili domaćini dobili su Minnesotu 5:2,ali su se dosta mučili u preostalim utakmicama recimo Anaheima su dobili tek nakon produžetka 1:2. Za sada bolje igraju u gostima gdje imaju mislim možda i najbolji skor kao gosti 10-3-1. Kada su u ulozi favorita 11-6-3. Oni u prosjeku postiže po 3.10 ali sa druge strane primaju samo 2.17 golova po meču i imaju najbolju odbranu u ligi. Ottawa sa druge strane se trenutno nalazi na 14.poziciji sa omjerom od 9-11-6 oni se nalaze u jako lošoj situaciji jer su izgubili zadnjih 9/10 utakmica,samo su dobili New York Islanders 5:6. Da situacija bude još gora u zadnja dva meča nisu postigli niti jedan gol. Oni postižu u prosjeku po 2.85 dok primaju po 3.41 golova po utakmici. Dakle Ottawa u krizi napad im je zakazao u zadnje dvije utakmice, mislim da će ga teško popraviti imajući u vidu da Kingsi imaju trenutno najbolju odbranu u ligi, očekujem utakmicu na mali broj golova i pobjedu domaćina.

Link to comment
Share on other sites

Crvena zvezda - 1. FC Köln - goal before 31:00 @1.83

Po mom mišljenju veoma zanimljiva opklada. Većina vas zna koliko je ova utakmica bitna za obje ekipe, Nijemci bez par važnih igrača stigli u Beograd, imat će veliku podršku svojih navijača. Izvori kažu da je u Šimanovcima (na ulazu u Beograd) bilo devet autobusa punih navijača Kölna, sigurno će biti njih oko 5000 na utakmici. Stadion Rajko Mitić odavno rasprodat. Maloprije, sat i po prije početka susreta već solidno pupunjen. Crvena zvezda bi eventualnim remijem ili pobjedom osigurala proljeće u Europskoj ligi. 'Crveno-bele' sigurno očekuje ogromna podrška sa tribina, a unatoč tome nadam se da bi mogli vidjeti neki rani gol, a takvih slučajeva je bilo u europskim utakmicama na Marakani. Bit će zanimljivo vidjeti kako će igrači njemačke ekipe reagovati na atmosferu, a sa druge strane ne bi me čudilo ni da Köln povede, stoga po meni veoma pametna opklada da ćemo vidjeti pogodak prije 31. minute susreta. Vrijedi pokušati!

 

UGh7urD.png

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, Goksim said:

Evo izašli su svi sastavi za utakmice koje se igraju u 19h

-Everton igra sa B/C sastavom. Koeficijent na Apollon je pao sa 3,40 na 1,90

Moj izbor su ove dvije utakmice u kojima se izravno odlučuje o prolasku dalje. Suci koji sude su, kad bi mogao birati, mogli biti i bolji ali nisam toliko nezadovoljan njihovim izborom. 

Ako se tko pita radi se o unibet" rel="external">unibet kladionici, kao što sam jučer i najavljivao da ću ovdje odigrati kartone. 

HOTBuKm.png

ac5TqZj.png

Link to comment
Share on other sites

On 12/7/2017 at 0:21, Silviyo1302 said:

Nemoj ovo ni slucajno odigrat, a pogotovo ako neke ozbiljnije pare stavljas...Spanjolci u EL idu maksimalno. a Real je ekipa koja je na svom terenu ubitacna...Ne znam dal si gledo prvu utakmicu u St Petersburgu, ali jako cudan mec di je Real imo totalnu dominaciju, a primili su 2 gola iz nevjerojatno glupih gresaka !

Ipak je bilo onako kako sam i očekivao :D

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use