Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 6.12.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Unibet Advent Kalendar

Toplo preporučujem svima da se svakog dana logiraju na unibet račun budući da, kao i svake godine, imaju Advent kalendar promociju gdje svakog dana daju različite besplatne bonuse, oklade, besplatne slot spinove, 100%tne bonuse na uplatu te razne druge. Ukoliko nemate unibet račun otvorite ga u nekoliko minuta i sudjelujte u ovoj promociji. Promocija je aktivna do kraja mjeseca i svakog dana biti će druga nagrada. Evo i kako to izgleda.

pcUxKrY.jpg

Evo samo primjer kako to izgleda prvoga dana promocije gdje potpuno besplatno daju 10 okretaja u casinu svim članovima! 

PsiKqyi.png

U danima kada će biti stvarno odlične promocije, poput besplatnih oklada ili 100%tnih bonusa na uplate obavijestiti ćemo sve članove i posjetitelje u dnevnoj temi toga dana, pa pratite forum ;) 

GpzHWNx.png

Link to comment
Share on other sites

Maribor - Sevilla // Sevila daje gol u oba poluvremena bet365 - 1,72

Ovdje se nema šta puno pametovati, a zadnje kolo grupne faze upravo volim zbog ovakvih susreta. Maribor je, to sam već jednom rekao, daaaaleko najslabja ekipa u LP ove sezone. Osvojili su dva boda, oba protiv Spartaka koji bi sada bio već u knockout fazi takmičenja da su slavili protiv Mariborčana.

Sevilla ovdje mora slaviti, te će bez obzira na druge rezultate proći dalje. Slično kao i Roma, Sevilla mora na samom startu slomiti otpor Maribora i kada to urade sve će biti lakše. Sjetimo se utakmice Liverpoola kada su Mariboru u prvom poluvremenu zabili čak četiri gola.

Dakle ukoliko Sevilla rano povede, a vjerovatno to im je i plan, sve će biti lakše te bez problema mogu Mriboru i u drugom poluvremenu zabiti barem jedan gol i na taj način lagano obezbjediti plasman u daljnje takmičenje! Sretno!

3b3e95cf67bc862be267e5c76dc7bdd3.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Feynoord - Napoli // Napoli over 2,5 bet365 - 2,00

Vjerujem da će do srijede ova kvota dodatno pasti, jer ovaj tip ima tri razloga zbog kojeg ga igram.

Kao prvo, Napoli ima jedan od najubitačnijih napada na Svijetu što su dokazali nekoliko puta ove sezone.

Kao drugo, Feynoord nema nikakve šanse za bilo šta, te očekujem dosta golova ovdje, a i prvi susret ove dvije ekipe završio se rezultatom 3-1.

I kao treće, Napoli se mora nadati da City slavi protiv Sakhtara a da pri tome oni slave protiv Feynoorda, a ukoliko na poluvremenu rezultat iz Manchestera bude povoljan, a trebao bi biti, Napoli će dobiti krila i rasterećenje te bi mogli mrežu Nizozemaca napuniti do vrha. Sretno!

cf35367642fa1f9c74473cdc58973998.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Spartak Moskva | Više od 2.5 gola (1.40) bet365

Poslije prvih pet utakmica Liverpool je uspio skupiti devet bodova. U ovih pet utakmica su pobijedili Maribora dva puta i tri puta su remizirali, sa Spartakom u gostima i dva puta sa Sevillom. U posljednjih pet utakmica, Redsi su ostvarili tri pobjede nad Southamptonom, Stokeom i Brightonom, a remizirali su protiv Chelseaja i Seville. Nakon pet utakmica, Spartak je treći u skupini E. Jedinu pobjedu su ostvarili nad Sevillom, pobjedu od 5-1, dok su također poraženi samo jednom, od Seville u gostima, dok imaju još tri remija. Osvojili su šest bodova, a da bi prošli dalje moraju ostvariti pobjedu na Anfieldu, tako da mislim da se to neće desiti, jer je Liverpool neprikosnoven kod kuće. No, Spartak se može nadati, jer su u prošloj utakmici u Moskvi protiv Liverpoola igrali 1-1. Mislim da Carrerin tim nitko neće spasiti ovog puta. Liverpool zaista igra efektivno kod kuće. U odličnoj su formi, što se očigledno vidi iz rezultata u posljednjih nekoliko utakmica. Mislim da će biti puni samopouzdanja i vjerujem da će utakmica biti otvorenog tipa, jer i Spartak Moskva očajnički treba tu pobjedu. Zbog toga mislim da će u ovoj utakmici biti više golova. Sretno!

ZdD0fsx.png

(Koeficijenti 5.12. u 14:44 CET)

Link to comment
Share on other sites

Liverpool – Spartak Moskva
Sudac: Szymon Marciniak (POL)
prdkBGL.png

NK Maribor – Sevilla FC
Sudac: Ovidiu Haţegan (ROU)
s2Oo1e9.png

Shakhtar Donetsk – Manchester City
Sudac: Benoît Bastien (FRA)
bEUqII1.png

Feyenoord – SSC Napoli
Sudac: Michael Oliver (ENG)
rPzG6D3.png

FC Porto – AS Monaco
Sudac: Jonas Eriksson (SWE)
L67OVW7.png

RB Leipzig – Beşiktaş
Sudac: Viktor Kassai (HUN)
5hiDaAO.png

Tottenham Hotspur – Apoel
Sudac: Slavko Vinčić (SVN)
JHxxZKk.png

Real Madrid – Borussia Dortmund
Sudac: Pavel Královec (CZE)
X7icw8T.png

(Koeficijenti 5.12. u 18:15 CET)

Link to comment
Share on other sites

Porto - Monaco

Zanimljiva je završnica u skupini G Lige prvaka gdje je poznato da je Besiktas pobjednik skupine, a za drugo mjesto se bore Porto i Leipzig.
Uoči zadnjeg kola i Porto i Leipzig imaju isti broj bodova (sedam) kao i domaće utakmice: Leipzig igra protiv Besiktasa, a Porto na svom Dragao stadionu protiv Monaca koji je razočarao ove sezone u Ligi prvaka, makar je prošle igrao čak polufinale ovog natjecanja (protiv Juventusa).
U boljoj situaciji prije zadnjih 90 minuta je Porto jer ima i bolji međusobni omjer od Leipziga, kao i bolju razliku pogodaka, ali će bez obzira na to trenutačno vodeća momčad portugalskog prvenstva od prve minute jurnuti po pobjedu protiv Monaca koja definitivno garantira Portu drugo mjesto i osminu finala.
Porto ove sezone igra dosta dobro, pobijedio je već uvjerljivo Monaco u Ligi prvaka u gostima (3-0), dok aktualni francuski prvak nije niti blizu prošlosezonske razine, a dokazuje to i zadnjih tjedana u kojima je skupio dva vezana poraza, od PSG-a i Nantesa).
Monaco je uvijek potencijalna nagazna mina i dovoljno je kvalitetan i talentiran da napravi, primjerice, «nered» na Dragao stadionu, ali zbog forme ipak sumnjamo u Francuze. Porto je favorit.

Real Madrid - Borussia D.

Ogromno razočarenje u Ligi prvaka ove sezone je dortmundska Borussia, koja je postala razočarenje s vremenom i u Bundesligi.
Poslije pet utakmica Borussia na svom kontu ima samo dva boda (baš kao i ciparski Apoel) te su joj i Tottenham i madridski Real daleko pobjegli na ljestvici.
U posljednjem kolu skupine H Borussia gostuje u Madridu kod Reala i iako je sve poznato u skupini očekujemo nastavak dosadašnjih rezultata, a to znači i nastavak negativnih rezultata Borussije.
U zadnje vrijeme vrlo malo je utakmica dobila momčad iz Dortmunda, a gubila je ili ostajala bez bodova kada je to bilo nemoguće (npr. vodstvo od 4-0 protiv Schalkea pa 4-4).
U taj inače talentirani sastav iz Dortmunda se uvuklo, očigledno, mnogo nervoze i sumnje te je trenutačno vrlo teško iskoprcati se iz aktualnih problema, a posebno u utakmicama kao što je ova današnja.
I Real ima ove sezone više problema nego li je naviknuo na njih, ali ipak djeluje i dalje mnogo bolje od svog današnjeg suparnika.
U Dortmundu je Real pobijedio 3-1, a vrlo sličan rezultat i kraj očekujemo i večeras na Santiago Bernabeu.

Feyenoord - Napoli

Iako su dosad imali sjajnu sezonu u talijanskoj Serie A nogometaši Napolija su pred ispadanjem u Ligi prvaka.
Ako se još mogu i opravdati dva poraza od Manchester Cityja igrači Napolija opasno vise zbog pada i izgubljene utakmice kod Šahtara (2-1).
Uoči zadnjeg kola Napoli mora pobijediti u Rotterdamu nizozemskog prvaka, ali se isto tako treba nadati da će City pobijediti u Ukrajini.
Iskreno sumnjamo da će se poklopiti oba rezultata za Napoli, ali manje sumnjamo u sami uspjeh talijanske momčadi kod Feyenoorda. Napoli je snagu pokazao domaćom lakom pobjedom protiv Feyenoorda, a i nizozemski prvak je od starta klasični statist u svim zbivanjima ove skupine (pet utakmica i pet poraza).
Napoli je vjerojatno donekle i uzdrman zbog nedavnog domaćeg poraza od Juventusa u prvenstvu (prvi poraz u sezoni u Serie A), ali je i tada Napoli bio bolji, stvarao više prilika, ali ih i propuštao.
Mobilizirat će se momčad na pravi način, odradit će Napoli kvalitetno ovih 90 minuta i pokazati još jednom da je bolji od Feyenoorda.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Spartak Moskva 1 (1.22) bet365

Ranije sam pisao da će ovdje biti više od 2.5 gola, i dalje vjerujem da hoće, ali mislim da je dobra oklada i pobjeda na Liverpool ukoliko netko želi igrati neki sigurni listić. Nakon što nisu uspjeli da zacementiraju svoje mjesto u osmini finala u Sevilli, Jurgen Kloppova ekipa će željeti da osigura prvo mjesto u skupini E. Iako su Redsi možda pokazali nekonzistentnost u Ligi prvaka, oni će biti favoriti za sva tri boda  u ovoj utakmici večeras. Sa Roberto Firminom i Mohamed Salahom koji su postigli ukupno devet golova u Ligi prvaka, Liverpool će znati da iskoristi svoje šanse protiv Spartak Moskve, ekipe koja je primila barem po jedan gol u posljednjih 15 utakmica u Ligi prvaka. Liverpool je neporažen u posljednjih sedam utakmica u Ligi prvaka. Kloppova ekipa također nikada nije izgubila protiv Spartak Moskve u Ligi prvaka, gdje su ostvarili dvije pobjede i jedan remi, dok su na Anfieldu posljednji put ostvarili pobjedu od 5-0 protiv njih u 2002. godini.

Jurgen Klopp je bio primoran da igra sa veznjakom Wijnaldumom i Emre Canom u obrani protiv Brightona, međutim, Jose Gomez i Ragnar Klavan su spremeni i očekuju se u zadnjoj liniji protiv Spartaka. Joel Matip i Nathaniel Clyne ostaju van terena za Liverpool, ali Sadio Mane bi se mogao vratiti.

Za Spartak Moskvu, Krasno-Belye će biti bez Dimitri Kombarova, koji je slomio rebro i neće biti dostupan večeras. Kombarovu će se pridružiti Jano Ananidze, Artem Timofeev i Georgi Tigiyev.

ApgXMFA.png

(Koeficijenti 6.12. u 14:26 CET)

Link to comment
Share on other sites

 

20:45 Feyenoord - Napoli 2/2 - 2,01 wwin
20:45 Feyenoord - Napoli Ko dobija prvi karton? 1 - 1,72 wwin

Feyenoord ovom vecerasnjom utakmicom zavrsava svoj nastup u LP ove sezone i moze se posvetiti domacem prvenstvu.Nakon 5 kola jos uvijek su na 0 bodova tako da oni nemaju nikakve sanse da barem nastave u EL svoje nastupe.Dakle 5 poraza sa gol razlikom 3:13, kuci 1:6.Nakon sto ih je City jedva nekako dobio sa 1:0 u LP, uslijedile su dvije pobjede u domacem prvenstvu, prvo Groningen 2:0 a onda i Vitesse 1:0.Trener Van Bronckhorst  u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Karim El Ahmadi (sredina,14/1),  Eric Botteghin (odbrana,5/0),  Jan-Arie van der Heijden (odbrana,6/0) i Ridgeciano Haps (odbrana,11/0).

Napoli je 3 momcad grupe sa 6 bodova iz 5 utakmica i veceras im je potrebna pobjeda ali i pobjeda Citya tako da ne zavise sami od sebe.Skor momcadi je 2-0-3 sa gol razlikom 10:9, kao gosti su upisali dva poraza sa gol razlikom 2:4.Oni na ovaj mec dolaze posle poraza od Juventusa 1:0 a trener Sari u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Insignea (napadac,15/4), Milika (napadac,3/1) i Ghoulama (odbrana,11/2).

Prvi tip koji igram na ovom mecu jeste pobjeda Napolia i to 2/2.Jednostavno moraju krenuti od samog pocetka agresivno obzirom da ne odlucuju sami o sebi pa ce osluskivati i rezultat iz Ukrajine.Iako su bez Insignea sto je sigurno veliki udarac, ima tu jos dosta dobrih igraca koji bi mogli donijeti prevagu na njihovu stranu.Prvi mec ovih ekipa zavsren je pobjedom Napolia 3:1.

Drugi tip iz ovog meca jeste da ce domaci tim prvi dobiti karton na ovom mecu.Inace Feyenoord je sa 14 zutih kartona jedna od grubljih momcadi LP, kuci su dobili 6 zutih kartona.Napoli sa druge strane ima 12 zutih kartona, kao gosti 5, sto ce reci da nisu ni oni bas u nekom fair play duhu.Utakmicu ce suditi Michael Oliver koji je na 2 utakmice LP koliko je sudio ove sezone pokazao 9 zutih kartona.

20:45 Shakhtar - Man.City Ko prvi dobija karton? 1 - 1,81 wwin

Shakhtar bi bodom iz vecerasnje utakmice mogao da obezbjedi dalje natjecanje u LP sto bi svakako bio veliki uspjeh u ovoj konkurenciji.Imaju 9 bodova iz 5 utakmica, skor 3-0-2 sa gol razlikom 7:8, kao domacini imaju dvije pobjede sa gol razlikom 5:2.Na ovaj mec dolaze sa 3 uzastopne pobjede, domaca liga i kup, a zadnji mec dobili su Veres 2:0.Trener Paulo Fonseca u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Maksim Malyshev (sredina)  i Sergey Krivtsov (odbrana,8/2), dok su Butko (odbrana,8/0) i Taison (sredina,14/1) upitni.

Man.City ocekivano prva momcad grupe, imaju 5/5 pobjeda sa gol razlikom 13:3, a u gostima 8:2.Obzirom da se ni oni sami ne sjecaju kad su zadnji put izgubili ocekuje se da dobiju i vecerasnji mec.Nekako imam utisak da se na City gleda kao da moraju da dobiju svaki duel, mada i oni su nas sve navikli iskljucivo na pobjede.I sam Guardiola je najavio da ce ozbiljno uci u ovaj mec, isto tako da zeli pobjedu kojom bi pomogao i Napoliju, cije je igrace i trenera nahvalio nakon njihovih duela.Ono sto je bitno spomenuti kod Citya jeste da sledeci vikend igraju derbi sa Man.Utd. tako da ce nekoliko igraca biti posteđeno.Veceras Guardiola ne racuna na Stonesa, Mendya, De Bruynea, Silvu, a vjerovatno ce odmarati Walker, Fernandinho i Sterling.Ipak kad se pogleda moguci pocetni sastav opet je to odlican tim:

Ederson; Danilo, Kompany, Mangala, Delph; Gundogan, Touré, Foden; Bernardo, Jesus, Sané.

Ono za sto sam se odlucio u ovom mecu jeste da ce prvi karton dobiti domaca momcad.Oni su zasad na 10 zutih i 1 crveni karton, kuci su dobili 3 zuta kartona.Sa druge strane City je dobio 8 zutih kartona, od toga 2 na strani.Utakmicu ce suditi Benoit Bastien koji je ove sezone sudio mec između Reala i Apoela i pokazao 4 zuta kartona.Inace prvi mec Shakthara i Citya zavrsen je pobjedom Citya 2:0 a jedini karton na mecu dobili su upravo igraci Shakthara.Jos da spomenem mozda ce nekome biti zanimljiva informacija, jeste da ce igraci Citya posle ovog meca ostati jos dva dana u Ukrajini gdje ce se u miru pripremiti za mec protiv Uniteda.
 

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - S. Moskva Hendicep kornera (0:6) - 2 --> 1,90

Uzimam ovaj par je gostojuća ekipa ima šanse da prođe u narodno kolo takmičenja. Zavisi i od druge tekme ali zavisi naravno i od samih njih. Ne vjerujem da će ići u Liverpul kako bi se branili, tako da očekujem da Liverpool neće ići tek tako ofanzivno i da neće napadati baš toliko da ih ubiju sa 7 i više kornera.

RB Leipzig - Bešiktaš Hendicep kornera (0:4) - 2 --> 2,00

Slično razmišljanje i za drugi par. Lajpcig mora uzeti puni plijen danas ako misle ići u naredno kolo, ali naravno to zavisi i od druge utakmice gdje se sastaju Porto i Monako. Ni u prvom međusobnom meču u Turskoj Lajpcig nije prešao ovu granicu kornera, bilo je 3:6. Svi znamo kako igraju "djeca" koja dobiju šanse u ovakvim mečevima u kojima se trenutno našao Bešiktaš koji se već kao prvoplasirani plasirao u naredno kolo LP. Vjerujem da se turci nisu otišli braniti u Njemačku i da će ekipa koja bude dobila šansu dati sve od sebe da iz ovog meča izađu neporađeni, tako da očekujem da ni domaći neće baš ubiti goste što se tiče kornera. 

Tottenham - APOEL - 1 --> 1,29

Ovdje nema šta mnogo da se priča, domaćoj ekipi treba bod kako bi osigurali prvo mjesto ispred Real Madrida, ali ne vjerujem da će oni ići na to da uzmu samo bod. Očekujem ofanzivan start od prve minute kako ne bi imali problema oko osiguravanja prvog mjesta.

 

Link to comment
Share on other sites

prije 24 minute, Tuzlak said:

Tottenham - APOEL - 1 --> 1,29

Ovdje nema šta mnogo da se priča, domaćoj ekipi treba bod kako bi osigurali prvo mjesto ispred Real Madrida, ali ne vjerujem da će oni ići na to da uzmu samo bod. Očekujem ofanzivan start od prve minute kako ne bi imali problema oko osiguravanja prvog mjesta.

 

Pa osigurali su vec prvo mjesto zbog boljih medusobnih susreta s Realom. Ja sam igrao +3 na Apoel, tj. da nece izgubit s vise od 2 razlike. Ne kažem da Tottenham neće pobjedit, sigurno žele prekinuti lošiju formu, ali na Wembley svi dođu nabrijani i ne očekujem neko nabijanje domaćina.

Link to comment
Share on other sites

Ben Yedder daje gol 1.85 unibet 4/10

Fenomenalna kvota za singl, ocekujem 2-3 gola Seville veceras, Ben Yedder je u sjajnoj golgeterskoj formi, u zadnja 3 nastupa ima 4 gola, Liverpoolu zabio 2 komada a Mariboru u prvom mecu cak 3. Izvodi penale sto je dodatan plus tipu, verujem da je veceras sigurno najblizi golu a posle Dzeka sinoc mislim da bi bilo previse da i ovo padne, pa nesto jaci ulog nego inace....

Imate ovo u svim kladama, sve do 1.71 ima value

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use