Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 5.12.2017.

IzudinB

Recommended Posts

BAYERN - PSG

Odmah da ne ispadne da pišem kontre ili nešta, samo moje mišljenje glede utakmice.

Bayern se nalazi u krizi kakoj se nije nalazio zadnjih 6-7 godina. Nije rezultatska koliko je kriza igre, Bayern tu i tamo pobjeđuje u Bundesligi ali to više nisu one uvjerljive pobjede koje je pisao ovih proteklih godina nego se sada pati, pobjeđuje, tj kad pobijedi i to je uz podosta muke i truda.

To možda govori najbolji podatak o broju golova, naime Bayern je ove sezone u 5 kola u Ligi prvaka zabio samo 10 golova te primio 5. 

Ove sezone u prvih 14 kola ima već dva neriješena i dva poraza. Za usporedbu prošle sezone je isto toliko poraza imao u sva 34 kola, te samo dva neriješena rezultata više. .

Osim ozljeda koje su već postala normala u redovima bavaraca valja izdvojiti sljedeće krucijalne probleme u redovima ovog giganta. Davida Alaba, momak koji je bio jedno vrijeme najbolji lijevi bočni na svijetu vjerovatno se više ne nalazi ni u prvih 10 na toj poziciji, osjetni pad forme znatno se osjeti u igri Bayerna, također vjerujem kako je tomu puno kumovala odluka Pepa da ga se uglavnom koristi na svim pozicijama osim njemu primjerenoj a to je lijevi bek. Druga krucijalna stvar je Ribery/Robben ovaj spomenuti dvojac ušao je u pozne godine kada su ozljede sve učestalije i teže, naravno ni nivo igre koji su nosili daleko je od toga svega. Na polušpici nalazi se James koji je također od igrača koji je možda bio najbolji na svijetu na toj poziciji daleko daleko ispod pao (utakmicu protiv BMG na poluvremenu koju je Bayern gubio 2:0 momak nije znao koji je rezultat) tako da je on vjerovatno odsutan duhom od nogometa. To pripisujem problemima u privatnom životu (nogometaš se rastavio te se trenutno viđa sa raznim damama upitnog morala). Osim ta dva jao velika problema po meni izdvojio bih još 3. Lahm je u mirovini njegova zamjena Kimmich još puno graha mora jesti. Boateng također propao ko Grčka. I sada šećer na kraju gospodin Sven Ulreich, ja neznam tko je njega doveo u Bayern, tko je svjetski sjebo stvar jer realno meni Svenu nebi bilo mjesta ni u momčada Zmaja iz blata. Sa samo 2.2 obrane po utakmici definitivno je poljuljao samopouzdanje braniča Bayerna koji su navikli na veliku sigurnost iza leđa po imenu Manuel Neuer. 

Sa druge strane PSG, ja osobno za njih ne bih rekao da su umorni koliko bih rekao da su za neke utakmice manje, a za neke više motivirani. Tako je primjer i sa slabašnim ekipama iz Ligue 1, s njima uđu mislima da su već pobjedili, baziraju se dosta na individualnost te osobne uspjehe što ih košta slabije igre. Vdio sam još da se dosta spominje neki umor, pa da odmah to demantiram, Unal je ove sezone jao puno rotirao, jedino je Rabiot odigrao sve utakmice. Stavit ću i link na kojemu možete vidjeti minute svakog igrača pa usporedite Alves/Meunier (prvi i drugi izbor) gdje se jasno vidi da imaju skoro isto minuta.
https://en.psg.fr/pro/equipe/effectif-staff
Prije svega obje momčadi očekujem da budu motivirane i željne pobjede ali za Bayer bi reka jedno su želje a drugo mogućnosti. Moja oklada ide na PSG.

PSG.jpg

Bayern - psg  2

Nekako mi se cini da ne gledamo isti fudbal, iste utakmice itd... Vidim svi tipuju pobedu bayerna, te nece izgubiti itd... Nekako mi to ne ide, igraci psg-a nisu umorni, jednostavno ko ih je pratio i prosle sezone ih ''male'' utakmice ne zanimaju. Jednostavno protiv ekipa kakav su dijon, anger i strazbur koji ih je pobedio oni nisu isti, mislima su vec u pobedi i angazovanost, agresivnost pa cak i timska igra je daleko manja od one kada se igra sa nekim vecim timom. Pogledajmo unjihove utakmice u ligi prvaka, sve su razbili, i verujem da ce igraci biti motivirani da isto pokazu i ovde. Zato savetujem mali oprez, sa onima koji se zalecu na bajern, ni svako ima svoje misljenje, moje je da gosti slvave nocas...

Bayern jeste poboljsao rezultate dolaskom hajnkesa, ali igra je daleko od one kada su igrali najbolji fudbal, i misljenja sam da su gosti blizi pobedi veceras...

Srecno svima.... 

prije 21 sati, canca said:
Bayern-PSG over 10,5 kornera 1.91 Wwin
Bayern-PSG over 11,5 kornera 2.36 Wwin

Ovo sam igrao u njihovom prvom susretu i prošlo je prelagano, pa ih moram opet ispoštovati. Sigurno utakmica kola. Bayern zna da će teško do prvoga mjesta ali će svejedno probati iznenaditi. U prvoj utakmici PSG je dobio 3:0, vidjeli smo 19 kornera a Bayern ih je imao čak 18. Ljudi su izgubili lagano a pojeli su ih u kornerima i over je došao već u prvom poluvremenu. Mislim da ćemo opet gledati otvorenu utakmicu, Bayern je mašina za kornere i stalno ide u overe a i PSG ima sjajnih igrača po bokovima tako da bi opet morali gledati dosta udaraca iz kuta. Mislio sam se između ukupnih overa i hendikepa kornera na Bayern ali sam izabrao ovo, a uz to bi moralo doći da će Bayern imati više kornera po 1.40 i možda neki hend.

A što misliš o Roma-Qarabag iznad 10 kornera 2.10 koficijent bet365 ?

prije 32 minute, MaliMisko12 said:

A što misliš o Roma-Qarabag iznad 10 kornera 2.10 koficijent bet365 online kladionica">bet365 ?

Ja sam odigrao over 9.5 kornera. Mislim da bi trebalo da bude, ipak Roma igra kod kuće i potrebna im je ova pobjeda kako bi se plasirali u nokaut fazu. Vjerujem da će napadati od prve minute u želji da riješe utakmicu što prije i obezbjede to mjesto u osmini finala. Stoga mislim da će korneri lagano da se pređu. U prošloj utakmici protiv SPAL-a Roma je imala čak 10 kornera u svoju korist. Trebalo bi da i ovdje pređu tu granicu! Sretno nam bilo!

Over 9 kornera je također koeficijent vrlo dobar!

WwvojXn.png

prije 33 minute, IzudinB said:

Ja sam odigrao over 9.5 kornera. Mislim da bi trebalo da bude, ipak Roma igra kod kuće i potrebna im je ova pobjeda kako bi se plasirali u nokaut fazu. Vjerujem da će napadati od prve minute u želji da riješe utakmicu što prije i obezbjede to mjesto u osmini finala. Stoga mislim da će korneri lagano da se pređu. U prošloj utakmici protiv SPAL-a Roma je imala čak 10 kornera u svoju korist. Trebalo bi da i ovdje pređu tu granicu! Sretno nam bilo!

Over 9 kornera je također koeficijent vrlo dobar!

WwvojXn.png

A Basel iznad 8.5 to mi je primamljivo

On 04. 12. 2017. at 10:41, crash1 said:

Bayern - PSG // Bayern over 1,5 bet365 online kladionica" rel="external">bet365 - 1,83

Sve je već rečeno, Bayern je podigao svoju formu, Heynckes zna ekipu u dušu, oni znaju njega, PSG je pao u formi što je bilo za očekivati, a Bayern se želi osvetiti za težak poraz u prvoj utakmici. Sve ide na stranu da će Bayern slaviti ovdje, i ja sam tog mišljenja ali odlučio sam se za jednu sigurniju opciju koja je vrlo izgledna.

Bayern je dolaskom Heynckesa podigao svoju igru u napadu na veću razinu. Lewandowski, James, Coman, Muller i Robben igraju u odličnoj formi, te su sposobni svakome zabiti 2-3 gola, a s obzirom da žele slaviti protiv PSG-a morat će im zabiti barem dva gola. Sretno!

4e1d97ca70fde007c6c414bfa937a059.jpg

Prošlo već lagano.

prije 12 sati, Tuzlak said:

Chelsea - Atl. Madrid over 8,5 kornera --> 1,5

Chelsea ove sezone prelazi ovu granicu i to ubjedljivo. Zadnja 3 utakmice u ligi je prešao i granicu 10. U skoro svakom jačem meču (derbiji) išli su preko ove granice. Sa druge strane Atletiko nema šta čekati, moraju ići na sve ili ništa, gledajući i njihova gostovanja kod engleza išli su preko ove granice skoro uvijek. Očekujem dobar meč danas sa dosta šansi i nadam se kornera. :)

Omsk - Ekaterinburg - pg1 --> 1,60

Omsk je ekipa koja će se do kraja sezone boriti za prvaka, to je jasno. Imaju odličnu ekipu, ali su imali jako teške mečeve zadnjih dana. 5 teških gostovanja gdje su upisali 4 poraza. Gubili su od Jokerita 3:0, Dinamo Mnisk 3:2 nakon produžetaka, D. Moskva 2:1 i zadnji poraz od St. Petesburga 3:2. Nakon svih ovih gostovanja napokon dočekuju meč pred svojom publikom i vjerujem da su željni da obraduju publiku pobjedom i da će već od prve minute krenuti ofanzivno i da će ići na to da što prije zabiju prvi gol. Omsk je posljednje 3 domaće utakmice protiv Ekaterinburga prvi postizao gol pa se nadam da će tu seriju nastaviti i danas.

Limoges - Bilbao hendikep (0:4,5) - 1 --> 1,55

Uzimam ovaj tip jer je Bilbao jedna od najlošijih ekipa u ovom takmičenju, dosta variraju i mislim da danas nemaju neke velike šanse na gostovanju kod Limogesa. Limoges nakon ove utakmice ima 2 teška gostovanja, Albi i neugodnom Partizanu, tako da ako misle ići u naredno kolo današnji meč moraju dobiti. Dobili su Bilbao u gostima rezultatom 91:98. Imali su 2 teška gostovanja, gdje su se u zadnjem osramotili protiv Kubana, tako da se moraju iskupiti svojoj publici i nadam se da će danas dobiti ekipu Bilbaa bez neki većih problema. Sve pobjede u dosadašnjem dijelu takmičenja dobili su sa 5 i više razlike pa se nadam da će to biti slučaj i danas.

Nadam se da je neko ispratio neki od parova, prošla su sva tri nikad' lakše. :)

Vidim da podforum Hokej nije aktivan pa ću ovdje objaviti nešto iz nhl večeras. 

Oni koji me znaju ovdje a njih je mali broj, većinom igram tenis 99% ali pošto je sezona za ovu godinu gotova igram pomalo nhl/Nba inače pišem analize da ih tako nazovem na dva naša sajta koga zanima neka se javi u pp. Inače pratim ovaj sajt dugo ali u zadnje vrijeme rijetko kada udjem, koliko sam primijetio nekih svega par ljudi je aktivno, pa da se i Ja uključim. 

Tampa Bay- New York Islanders (5.5) over 

Pittsburgh- New York Rangers (5.5) over 

Vegas- Anaheim kp 1 

Ukupna kvota 4.82

Jedan od derbi mečeva večeras će odigrati ekipe Pittsburgh koja će dočekati na svome ledu New York Rangerse. Što se tiče tuče Pittsburgh oni se nalaze na 6 poziciji sa omjerom od 15-10-2 kod kuće taj omjer je 9-2-1 i svakako da na svome ledu su skoro uvijek protiv bilo koga igraju blagi favoriti ako ništa. Što se tiče omjera kada su u ulozi favorita omjer je 12-7-1. Pittsburgh se nalazi u dobroj formi vezali su 4 pobjede u nizu a 3 kod kuće, omjer zadnjih 5 kod kuće 3-2. A što se tiče napada oni ove sezone postižu u prosjeku po 2.96 golova po meču i imaju tek 16 napad u ligi, ali popravili su taj omjer svakako u zadnjih par utakmica gdje su postizali po, 5,4,5,golova po meču. Što se tiče odbrane oni primaju u prosjeku po 3.25 golova po meču što je više nego što postižu po utakmici i svakako ta taj segment igre trebaju da poprave. Što se tiče ukupnog broja golova po utakmici dakle O/U 5.5 izgleda ovako 15-12-1 dok kod kuće 6-5-1. A što se tiče zadnji 10 utakmica omjer O/U 7-3. Što se tiče spiska povrdjenih igrača imaju samo 1 igrača koji ima povredu što je svakako dobro za njih. Sa druge strane New York Rangersi se nalaze na 8 poziciji sa omjerom od 14-10-2 što se tiče trenutne forme dobili su zadnjih 5/6 utakmica,ali samo su jednu utakmicu igrali u gostima gdje su dobili Carolinu 1:6. New York Rangersi imaju 6 najbolji napad u ligi u prosjeku postižu po 3.35 golova po utakmici, dok sa druge strane primaju po 3 gola po meču. Nisu puno igraju u gostima većinu utakmica su igrali kod kuće a omjer u gostima im je 3-5,što se tiče O/U tu imaju omjer 16-9-1 u gostima 5-3 i važe za napadačku ekipu. Omjer O/U zadnjih 10 je 7-2-1. Što se tiče liste povrdjenih igrača koliko vidim samo 1 im je igrač out za večeras, tako da ćemo gledati najbolje gotovo sto imaju ponuditi ove dvije ekipe. Što se tiče H2 mečeva ove dvije ekipe u zadnje vrijeme omjer Pittsburgh ima više uspjeha omjer 7-3 dok su utakmice većinom završavale sa dosta golova O/U 7-2-1, dakle očekujem raspucanu utakmicu i igru za gol više i mislim da bi ove dvije ekipe trebale prebaciti ovih 5.5 golova, konačnog pobjednika nebih se usudio prognozirati ali dati ćemo malu prednost ipak domaćoj ekipi koja ipak na domaćem ledu igra najbolje ali golovi su daleko sigurnija opcija večeras

I sigurno još jedna jako zanimljiva utakmica večeras na programu a Tampa Bay će dočekati uvjek neugodnu ekipu Tampa Bay. Što se tiče domaće ekipe dakle Tama Bay se nalazi na oni se nalaze na 1 poziciji sa omjerom od 18-6-2 ali u zadnje vrijeme kako da su malo stali i forma im je u blagom padu što se svakako mora desiti u nekome trenutku, omjer zadnjih 10 dakle 6-4 ali su većinom gubili u gostima, kod kuće ipak su jači kao i svi timovi u ligi i kod kuće imaju omjer 10-2-1 što je svakako jako dobro i mislim da imaju najbolji omjer kod kuće u ligi trenutno, kad su u ulozi favorita većinom ispostuju 14-6-1 omjer,dok također kao autsajderi po kladionica imaju omjer 4-1 što je jako dobro. Što se tiče napada oni imaju jako dobar napad koji je tacnije 2 u ligi trenutno postižu u prosjeku po 3.65 dok sa druge strane primaju u prosjeku po 2.58 golova po utakmici i 4 su po obbrani u ligi trenutno. Što se tiče O/U 5.5 tu imaju omjer 15-11 dok kod kuće imaju 8-5, zadnjih 4/5 mečeva kada je Tampa Bay kod kuće su otišli u over. Što se tiče povreda vidim da su dva igrača pod znakom upitnika dok će jedan sigurno propustiti večeras utakmicu. Sa druge strane New York Islanders se nakaze na 4 poziciji sa omjerom od 16-9-2 sto se tiče forme oni zadnjih 10 imaju omjer 8-2 i u usponu su u gostima omjer 4-2,dok ukupno ove sezone u gostima 8-7, što se tiče napada oni imaju trenutno najbolji napad u ligi i u prosjeku postiže po utakmici 3.81 dok sa druge strane primaju 3.31 što ih čini zahvalno sigurno za igrati na golove, ukupno ove sezone O/U 17-8-1 dok u gostima imaju 8-6-1. Što se tiče H2 tu Tampa Bay ima više uspjeha u zadnje vrijeme omjer 7-3 u njihovu korist, što se tiče golova O/U 5-4-1. Jednostavno neću puno više filozofirati igraju dva najbolja trenutno naroda u ligi i svakako da se očekuje utakmica na veliki broj golova jer ova dva kluba ne znaju drugačije da igraju, i opcija over preko 5.5 svakako je logički odabir i nadam se da će da bude veliki broj golova ove ekipe sigurno imaju kapacitet za to.

I kao treći par za večeras sam odbabrao susret između Vegasa koji će na svome ledu dočekati ekipu Anaheima. Što se tice domaće ekipe Vegas se nalazi na 5 poziciji,sa omjerom od 16-9-1,od toga kod kuće 10-2 kao favorit imaju omjer 5-2, što se tiče napada imaju 5 napad u ligi,postižu u prosjeku po utakmici 3.46 dok sa druge strane primaju 3.15 i sigurno po ovoj statistici do sada važe za ekipu koja igra za gol više, imali su i dosta problema sa povredama i dalje ne mogu računati na nekoliko igrača ali par igrača su im se vratili u roster,i dalje imaju 6 igrača na koje ne mogu računati, dok je Perron pod znakom upitnika večeras. Što se tiče forme Vegasa oni su imali 3 vezana poraza dva u gostima Minnesota i Winnipeg, i kod kuće su izgubili od Dallasa, taj niz su prekinuli prošlu utakmicu protiv Arizone gdje su došli do pobjede tek nakon produžetka. Dakle O/U 16-8 ove sezone kod kuće 7-4-1. Zadnjih 5 kod kuće omjer 4-1 samo su izgubili već pokrenutu utakmicu protiv Dallasa. Sa druge strane Anaheim se nalazi na 12 poziciji sa omjerom od 11-11-5 dok u gostima 5-4-3 kao autsajderi 6-7-4. Što se tiče forme zadnjih 10 omjer 4-6 ali su izgubili zadnjih 6/7 mečeva jedino su dobili St.Louis 2:3. Napad Anaheima postiže u prosjeku po 2.67 po utakmici, dok primaju u prosjeku po 3.04. I oni kao i Vegas imaju problema sa sastavljanjem rostera 6 igrača je out večeras dok je jedan pod znakom upitnika. H2 ova dva tima su igrali već 2x ove seuone, prvi put u pred sezoni gdje je Vegas dobio u gostima 2:4 i u regularnom djelu seuone gdje je istim rezultatom Vegas donio u gostima 2:4 dakke. Mislim da je Vegas na osnovu svega favorit večeras očekivati je utakmicu na golove ali sam se odlučio ipak na pobjedu domaće ekipe.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use