Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Srijeda 22.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Russel Westbrook // over 23,5 bet365 - 1,83

Veliki derbi je večeras, OKC vs GSW utakmica za košarkaške sladokusce. Westbrook u ovoj sezoni igra dosta ležernije i siguran sa sa pola snage, jer pored sebe u ekipi ima još dva superstara Goergea i Carmela. Ali ipak u ovakvim utakmicama Westbrook će pokazati a već je i pokazao ( protiv Minesote dva puta, protiv Indiane i Portlanda, dakle u svim važnijim utakmicama) ko je glavni igrač i gazda u ekipi. Ova granica u ovakvim uslovima je premala za njega, tako da večeras čekujem da ide preko. Da ne spominjem rivalstvo između njega i Durante gdje bukvalno obojica grizu jedan protiv drugog. Sretno!

b82a73d3b08c64f8b326f470bbf6a370.jpg

Bledsoe over 15.5 1.80 Betfair 

Ovo sam uzeo na jaci ulog, upravo izasla vest da ludi Grk ne igra sto znaci veliki broj lopti za ostale. Bledsoe je zatrazio trade iz Phoenixa pre manje od mesec dana a veceras upravo igraju protiv njih. Ocekuje se da se skroz nabrije, ova granica ce ubrzo biti povecana pa ko hoce nek pozuri, mislim da veceras ladno ide na 18+ pts. 

Izvor: http://www.fantasylabs.com/nba/news/

prije 31 minute, JackieJack said:

Bledsoe over 15.5 1.80 Betfair">Betfair 

Ovo sam uzeo na jaci ulog, upravo izasla vest da ludi Grk ne igra sto znaci veliki broj lopti za ostale. Bledsoe je zatrazio trade iz Phoenixa pre manje od mesec dana a veceras upravo igraju protiv njih. Ocekuje se da se skroz nabrije, ova granica ce ubrzo biti povecana pa ko hoce nek pozuri, mislim da veceras ladno ide na 18+ pts. 

Izvor: http://www.fantasylabs.com/nba/news/

Slazem se,u nasim domasim SS drzi jos 16,5,PSK potpuno izbacio igrace iz ponude sa te utakmice.

prije 16 sati, crash1 said:

Dillon Brooks // over 8,5 bet365 online kladionica" rel="external">bet365 - 1,72

Ja bih možda još probao Dilona Brooksa iz Memphisa. Ne igra Conley pa mislim da ovih 8,5 poena je stvarno premala granica, kada uzmemo u obzir da je na prosjeku od skoro 9 poena, a kao što rekoh veliki potrošač lopti Conle je out za večeras.

e56d2c0da548e0b4df484905af8d4c6b.jpg

prije 16 sati, crash1 said:

Russel Westbrook // over 23,5 bet365 online kladionica" rel="external">bet365 - 1,83

Veliki derbi je večeras, OKC vs GSW utakmica za košarkaške sladokusce. Westbrook u ovoj sezoni igra dosta ležernije i siguran sa sa pola snage, jer pored sebe u ekipi ima još dva superstara Goergea i Carmela. Ali ipak u ovakvim utakmicama Westbrook će pokazati a već je i pokazao ( protiv Minesote dva puta, protiv Indiane i Portlanda, dakle u svim važnijim utakmicama) ko je glavni igrač i gazda u ekipi. Ova granica u ovakvim uslovima je premala za njega, tako da večeras čekujem da ide preko. Da ne spominjem rivalstvo između njega i Durante gdje bukvalno obojica grizu jedan protiv drugog. Sretno!

b82a73d3b08c64f8b326f470bbf6a370.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use