Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 23.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Astana - Villareal over 4 cards 1.80 bet365 4/10

Jos jedna grupa u kojoj nemamo timove koji su prosli dalje. Astana i Villareal se bore za prvo tj. drugo mesto u grupi a ovaj mec je dosta vazan jer ko god pobedi moze skoro pa osigurati prolaz. Tim Villareala se ove sezone nije proslavio u gostima, pred ovaj mec imaju i dosta povredjenih igraca dok je Astana uglavnom kompletna. AStana u zadnjem kolu gostuje Sparti iz Praga sto nece biti lako gostovanje, trener je izjavio da je ovaj mec i pobeda prioritet kako bi mogli mirnije uci u poslednje kolo. 

Sudi Litvanac
Mazeika, koji je ako me secanje dobro sluzi prosle sezone u prvom delu bio sudija sa najvecim prosekom u LE, ove sezone nista losiji, sudio 3 meca u Evropi te delio: 6 zutih, 5 zutih i 5 zutih. Za tim iz Kazakhstana ovaj mec jeste big-deal, kod kuce su dobili Maccabi 4:0, otkinuli bodove Sparti 1:1 te dobili i Celtic 4:3 u kvalama. Mislim da ce biti egal mec, imamo dobrog sudiju a granica koju nudi bet365 je nimalo losa jer u slucaju 4 zutih imamo povrat uloga, a ako imamo pozitivan rezultat mislim da bi samo u zadnjih 10-ak minuta mogli videti bar 2 kartona.

Lok. Moscow - Kopenhagen over 3.5 cards (marathonbet, wwin)

Kvota se krece u marathona 1.44, a u wwina 1,39 s time da wwin racuna duple zute i crvene. Moze se igrat i over na 4.5. Vidin dosta je analiza za kartone jer je sve to u bod i triba dobro izabrat. Mozda i prode sve nikad se ne zna. Takoder i na ovoj utakmici imamo razliku od jednog boda izmedu ova dva tima, dok 1. i 3. trenutno na tablici imaju po 6 bodova. Kopen je 3. sa 5 bodova. Zadnji susret je zavrsen 0-0 sa 26 prekrsaja i tocno 4 zuta. Utakmicu sada sudi spanjolac Javier Estrada koji je dobar sudac za kartone i moze pokazat bar 4 kartona. S pretpostavkom da Tiraspol dobije Zlina kod kuce, ode imamo dvoboj za 2. misto. Rusi ko rusi mislin da ce igrat tvrdu utakmicu, a to ocekujen i od Kopena da uzvrati. Kopenu je ode dosta bod i sigurno se nece zurit da zabiju. Kada bi utakmica zavrsila x Kopen bi ima bod prednosti i trenutno bolju gol razliku s time da igraju kod kuce zadnju utakmicu protiv Tiraspola koji ako rijesi Zlina moze se rec da je vec zakoracia jednon nogon u playoff. S druge strane Lokomotiva ide u goste Zlinu koji je u 2 susreta kod kuce uzea bod i Tiraspolu i Kopenu. Sigurno je to da ce sada kod kuce dat sve od sebe da dobiju, a dok ce Kopen pretpostavljan ici na sigurniju igru, bit ce tvrdo.

prije 11 minute, velosepur said:

Pozdrav,

svaka cast na radu momci. igram cesto kartone pa da cujem sta kazete za Bilbao - Hertha / Tagliavento ... 4.5 na bet365 online kladionica" rel="external">bet365 nije lose?

Potrebni bodovi i vazan mec, da je granica 3.5 uzeo bih to bez razmisljanja a ovako mislim da je bolje sacekati pocetak i odgledati 15-ak minuta kao i pocetne sastave ;) 

Partizan - Young Boys, Young Boys over 4.5 kornera 2.10 Betfair 4/10

Mislim da je ovo value buduci da marathonbet, unibet i ostale daju 1.65-1.75 na ovaj pick. Partizanovi mecevi su puni kornera, Young Boys je izrazito zahvalan tim za kornere, u prva 4 kola imaju 9.25 kornera po mecu (ne ukupno, nego timski), imali su: 18, 10, 5 i 4 protiv Skenderbeua u gostima. Retko imaju neutralan rezultat pa se igra dosta otvoreno sto je uvek plus za kornere. U prvom mecu protiv Partizana su imali cak 10 kornera. Partizan je isto ekipa koja dozvoljava protivnicima dobar broj udaraca iz ugla. U prva 4 meca njihovi protivnici su imali: 10, 6, 6 i 3 kornera. 

Verujem da cemo veceras opet gledati efikasan mec sto se kornera tice. Young Boys igra dosta po bokovima, 4.5 je realna granica a kvota koju nudi Betfair vise nego dobra za neki srednji ulog.

Pozdrav,

ovo ovdje što ću napisati nije analiza, nego samo neki moj listić za kojeg bih molio mišljenja naših iskusnih članova.. Neki parovi su analizirani gore, a ostali parovi su ajmo reci sami po sebi objašnjivi("favoriti)... Moje pitanje je: da li je ovo previše parova i što bi vi maknuli ili mijenjali ulog? :) Ako sam fulao temu, isprike.

image.png.8c60371170cfa98c1a2c4398737cab33.png

Athletic Bilbao - Hertha 1 (1.61) bet365

U posljednjih nekoliko mjeseci, Bilbao je imao jako teške trenutke, kako u ligi, tako i u Europskoj ligi. Baskijci su uspjeli pobijediti samo dva puta u posljednja dva i pol mjeseca, jer su u tom razdoblju odigrali 15 utakmica na svim natjecanjima (dvije pobjede, šest remija i sedam poraza). Nakon odlaska Valverdea u ljeto, prvih šest-sedam utakmica za Bilbao je izgledalo vrlo dobro pod Zigandom, ali od tada situacija postaje sve teža i lošija, a posebno u posljednjih mjesec dana gdje su vrlo teško postizali golove. Bilbao je na donjem dijelu tabele u La Ligi, a gledajući ovako rano u sezoni, mislim da neće uspjeti da se bore za neka mjesta koja vode na europska natjecanja. Unatoč svemu tome, još uvijek mislim da su klub i igrači u nekom lošem transu ili formi, nazovite to kako hoćete, ali njihove sposobnosti su daleko veće od onoga što trenutačno vidimo od njih. Situacija u skupini je jako zbijena i nakon ovog užasnog niza i užasnog položaja u La Ligi, ispadanje iz Europske lige bila bi još jedna teška i strašna vijesta za Baskijce, a to bi također moglo značiti da će menadžer dobiti otkaz. Benat i Munian ostaju van terena za Bilbao, a Nunez će biti suspendiran za danas, ali dobra vijest je da je Oscar de Marcos ponovo u ekipi. Hertha također ima strašnu sezonu. Baš kao i Bilbao, pobijedili su samo dva puta u posljednja dva mjeseca, što ih je odvelo na dno tabele, dok ih dobri nastupi kod kuće samo drže iznad zone ispadanja. Njihova obrana je nedavno izgledala zaista strašno, nakon što su u posljednje dvije ligaške utakmice primili sedam golova. Veznjaci Darida, Stocker i Duda, zajedno sa braničem Starkom su van terena. Činjenica je da su oba tima mnogo bolja kod kuće me dovodi do toga da mislim da će Bilbao ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Hertha je kao što sam naveo već očajna i prima mnogo golova, a vjerujem da će ovo biti utakmica 'spasa' za menadžera Bilbaa. Sretno!

dKDRd3G.png

prije sat vremena, velosepur said:

Pozdrav,

svaka cast na radu momci. igram cesto kartone pa da cujem sta kazete za Bilbao - Hertha / Tagliavento ... 4.5 na bet365 online kladionica" rel="external">bet365 nije lose?

Po meni under  tagliavento mi je na crnoj listi a ovdje ocekujem nadmoc atletika i hertu koja ce se branit a to bas i nije za kartone tako da sam na underu ako se odlucim odigrat

prije 49 minute, Kobila49 said:

Pozdrav,

ovo ovdje što ću napisati nije analiza, nego samo neki moj listić za kojeg bih molio mišljenja naših iskusnih članova.. Neki parovi su analizirani gore, a ostali parovi su ajmo reci sami po sebi objašnjivi("favoriti)... Moje pitanje je: da li je ovo previše parova i što bi vi maknuli ili mijenjali ulog? :) Ako sam fulao temu, isprike.

image.png.8c60371170cfa98c1a2c4398737cab33.png

Jeste puno parova ali po meni su izgledni svi, posebno mi se sviđaju Barcelona i Aek 1x a nadam se da će i Bebek ispoštovati sa kartonima. Sretno.

Evo još nekoliko informacija sa lutrija.hr o utakmicama večeras! Možda neka informacija bude korisna! Sretno svima!

AEK - Rijeka

Kriza nogometaša Rijeke je očita i nije bezazlena. Previše se poraza skupilo u kratkom vremenu i u pravu je trener Matjaž Kek kada tvrdi da je momčad u grču, u velikoj blokadi.
Teško je isplivati iz krize kada se skupi niz od četiri poraza i jednog lošeg remija (Inter) u domaćem prvenstvu. Kada se dogodi i težak domaći poraz u Europa ligi od bečke Austrije, a poslije svega toga se odlazi u Atenu, na vruće i krajnje teško gostovanje kod AEK-a.
Šanse Rijeke za prolaz skupine D Europa lige još uvijek postoje. Primjerice, pobjedom danas u Ateni Rijeka bi sebi stvorila čak i solidne šanse za prolaz, no to se neće dogoditi. Sami igrači Rijeke trenutačno igraju s vrlo malo samopouzdanja, a i mi smo polako izgubili vjeru u hrvatskog prvaka.
Sve četiri dosadašnje utakmice Rijeke u Europa ligi su završavale i uz oba daju gol i uz tri pogotka i više. U tom smjeru naša preporuka ovaj put neće ići.
Više vjerujemo AEK-u koji ove sezone drži kvalitetnu razinu svojih predstava. Igra dobro i odgovorno u Europa ligi, ali i u domaćem prvenstvu. Domaćin će djelomično pokušati „umrtviti“ igru i polako „gušiti“ suparnika.
Neće biti mnogo pogodaka, a naš je tip - čvrsta jedinica.

Lazio - Vitesse

Rimski Lazio savršeno je obavio svaki dosadašnji zadatak u skupini K Europa lige. Prvi je na ljestvici, s četiri pobjede u četiri utakmice i siguran za nastavak natjecanja.
Ovaj četvrtak, odnosno peto kolo, donosi mu domaći ogled protiv Vitessea, nizozemskog sastava koji je zadnji na ljestvici, koji ima samo jedan od maksimalnih 12 bodova i koji je vjerojatno prekrižio ovo natjecanje za aktualnu sezonu.
Motivi nisu preizraženi u ovoj utakmici niti kod Lazija, niti kod Vitessea, no da je situacija bilo kakva uvijek bi bez razmišljanja glasali za Rimljane. Za klub koji godinama napreduje, koji igra vrlo lijep nogomet i koji je na nekoliko razina iznad Vitessea. U prvom međusobnom ogledu ove sezone Lazio je slavio u Arnhemu 3-2.
Lazio je imao niz od čak devet pobjeda zaredom. Potom mu se dogodio poraz u gradskom derbiju od Rome (2-1) prije nekoliko dana pa će „nebesko-plavi“ čak i u ovoj, za njih nevažnoj utakmici, tražiti pobjedu i povratak na pobjedničku stazu. U tome bi trebali uspjeti.

Lyon - Apollon Li.

U skupini E Europa lige situaciju kontroliraju Atalanta i Lyon, momčadi koje su na mali pedalj do plasmana u nastavak natjecanja.
Talijanski i francuski prvoligaš imaju po osam bodova, dok im je prva prijetnja ciparski Apollon koji ima tri boda. Posljednji i prežaljeni, na veliko iznenađenje, je Everton sa samo jednim bodom.
Ovog četvrtka Lyon može riješiti sve dvojbe (ako uopće postoje) i pobjeda doma protiv Apollona mu donosi proboj dalje. Po našim predviđanjima to će se i dogoditi.
Lyon je nedavno bio u sjajnoj seriji od šest pobjeda zaredom, s tim da tijekom četiri pobjede nije primio niti jedan pogodak. Njegova je obrana i mreža ostala netaknuta i prilikom zadnjeg ogleda, ali je zaustavljena rečena pobjednička serija (0-0 doma protiv Montpelliera).
Taj kiks, uvjereni smo, nije ostavio dublje tragove na igračima Lyona koji će večeras pokazati snagu i kvalitetu koju nedvojbeno imaju te će dominirati protiv suparnika koji, realno, nije na toj razini.
Apollon je dobro parirao u gostima Evertonu (2-2), ali je bio bez prave šanse u Bergamu (poraz 3-1). Takva utakmica kao protiv Atalante Cipranima će se ponoviti danas.

Athletic Bilbao - Hertha

Prije početka natjecanja skupine J Europa lige papirnati su favoriti u ovom okruženju bili Athletic Bilbao i berlinska Hertha.
No, dva kola prije kraja niti jedni, niti drugi, nisu u krugu klubova koji će nastaviti natjecanje. Prvi je švedski Ostersund sa sedam bodova. Šest ima ukrajinska Zorja, pet Atheltic, a četiri Hertha. Velika bodovna zgusnutost svima daje nadu za prolaz, no današnji bi međusobni meč u Bilbau gdje gostuje Hertha poraženog prilično udaljio od cilja.
Tijekom posljednjih godina Hertha je izgradila imidž vrlo nesuvisle gostujuće momčadi pa takav dojam ostavlja i ove sezone. Bez pobjede je u gostima: u Bundesligi ima tri remija i dva poraza u gostima, dok je u ovoj skupini izgubila na oba gostovanja (1-0 kod Ostersunda i 2-1 kod Zorje).
Niti o Athleticu nemamo mnogo lijepih riječi. Baskijci su u svojoj Primeri bez pobjede na posljednje četiri utakmice (remi i tri poraza). Već su jednom kiksali kao domaćini u Europa ligi (poraz od Zorje 1-0), a potom su u neuvjerljivom tonu svladali Ostersund doma 1-0.
Prva međusobna utakmica Athletica i Herthe u Berlinu je donijela susret bez pogodaka. Današnja preporuka je pobjeda domaćina koji je za nijansu pozitivniji od svog suparnika.

Izvor: lutrija.hr

SKENDERBEU - DYNAMO KYIV

Domaći su ekipa koja igra iskljućivo na mišiće, sve svoje rezultate i bodove i uspjehe van svoje lige su osvojili grubošću. Svatko ko ih je gleda barem jedna puta vidio je o čemu je riječ. Meni osobno najbolji izbor za ovaj susret je da će domaćini dobiti više od 2.5 kartona. Sudi Drachta i mislim da bi se ovaj austrijanac mogao ljepo iznenaditi kad vidi kakav se u Albaniji, sigurno ne onakav kakav je navikao suditi u Austriji. 

SKENDERBEU - DYNAMO --- SKENDERBEU VIŠE OD 2.5 KARTONA --- 1.98 unibet

• Goksim unpinned this topic
prije 16 sati, CrneKese said:

@Kobila49 eto bia spavat nisan ni vida kad si objavia, mislim neću se sada pravit pametan pošto su već poluvremena ali atl bilba i herta meni su oba tma no bet ove godine jedni i drugi su van forme, a i oba su me dva puta sjebali protiv šveda i ukrajinaca tako da nebi više lipe stavia ni na jednog od njih dvoje... 

@canca, @CrneKese ... prošlo skoro sve osim što me ovaj naš bebek malo zeznuo :)

prije 1 sat, Kobila49 said:

@canca, @CrneKese ... prošlo skoro sve osim što me ovaj naš bebek malo zeznuo :)

iskreno bebeka sam ispratia na manji ulog, na ove udarne mi nije iša... previše mi je nesiguran, gleda sam ga 3-4 utakmice skroz kriminal šta je čovik počea praštat, kad se samo sitim istra - cibalia čovik je moga samo u nadoknadi dati 4-5 kartona a na utakmici bilo sveukupno 2 ili 3 neznan točno, onda Osijek- Cibalia isto jednva prošlo granicu jedini put ove sezone vitesse -wargamen bia na svojoj razini i da osijek - hajduk još :D

ali posta je kao milorad i cakir, brych avoid definitivno... 
zato su aek i partizan napunili banku, a i basekshir mi je donia dobitak, bila kvota 6 jbg nisam tia objavljivat ništa iša sam na osjećaj i bome dobro mi prošlo :D šteta šta aek nije jš i slavia na kraju al jbg ... 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use