Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 23.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Partizan - Young Boys over 4.0 yellow cards 1.71 marathonbet  6/10

Jos jedan pick za jaci ulog, Marathon ne racuna crvene ali ova granica od 4.0 zutih kartona je stvarno must-take. Ukoliko bude tacno 4 zutih imamo povrat uloga, mislim da ce ovo prepraviti do sutra pa kome se predlog svidi neka pozuri...

Inace mec biti ili ne biti za oba tima, ulog je prolaz dalje pa bi moglo biti svega. Oba tima izuzetno gruba, pogotovo Partizan koji je ove sezone u top 3 tima LE po broju prekrsaja po mecu. Sudi Madjar
Bognar, dobar prosek u Evropi gde je skroo uvek na 4+ kartona. Meni ovo mirise na jos jednu kartonijadu, u prvom mecu u Svici smo videli 5 kartona.

Plzen-Steaua over 4,5 kartona 1.95 unibet

A šta reći osim da sudi don Bebek. Ekipe su baš mesarske, igrali u kvalama za LP i u te dvije utakmice smo vidjeli 20 žutih i crveni. U prvoj utakmici u grupnoj fazi su bila 3 kartona jer je Steaua lagano dobila. Bebek sudio nedavno underašima Waregemu i Vitesseu i u pritom nebitnoj utakmici i svejedno dao 7 žutih a over došao već u 30 min.

YXVsw7h.png

prije 25 minute, canca said:

Plzen-Steaua over 4,5 kartona 1.95 unibet" rel="external">unibet

A šta reći osim da sudi don Bebek. Ekipe su baš mesarske, igrali u kvalama za LP i u te dvije utakmice smo vidjeli 20 žutih i crveni. U prvoj utakmici u grupnoj fazi su bila 3 kartona jer je Steaua lagano dobila. Bebek sudio nedavno underašima Waregemu i Vitesseu i u pritom nebitnoj utakmici i svejedno dao 7 žutih a over došao već u 30 min.

YXVsw7h.png

Nisam ispratio kartone jedno duze vrijeme jer tad nisu isli, al vidim da u zadnje vrijeme se vracate u formu, tako da cu ovo zasigurno ispratiti.

prije 38 minute, canca said:

YXVsw7h.png

Samo da dodam, pored ionako visokog proseka Bebeka na ruku nam ide i to sto Budescu i Pintilli ciste od kartona. Steaua jeste obezbedila prolaz ali jos bod im fali da budu prvi. 

Interesantna stvar, unibet izbaci na svakom mecu u ponudi da igrac dobija karton, na ovom mecu bas gore navedeni dvojac nije uopste u ponudi :)

Ovo je naravno ujedno i info pa ukoliko nadjete negde ove pickove odigrajte (i javite ostalima ovde o kojoj se kladi radi)...

Sretno!

Malo bi bacio komentar vezano uz ovaj ex-yu trio koji ima sanse za prolaz dalje i njihovih potencijala sa kartonima.

Koliko vidim,i Zvezdi i Partizanu i Rijeci su dodijeljeni dosta skrti suci.

Zvezdi sudi Moen koga nema treba posebno prestavljati,covjek ne bi dao karton ni svojoj zeni kad bi ga varala.

Rijeci sudi Gestranius,cudan finski sudac sa skandinavskim stilom sudenja,ali pod cudan mislim da jednu utakmicu puno daje,drugu je preskrt.

I Partizanu sudi,Bognar,tipicni madarski sudac koji pusta dosta mesarenje igraca,njegov stil sudenja dosta podsjeca na njegova sunarodnjaka ,Vada.

Kako god,sve tri ekipe igraju iznimno bitne utakmice pa ce ili ici over ili ce biti oko granica bez obzira na ove skrtice koje imamo.

prije 6 minute, mario007 said:

Malo bi bacio komentar vezano uz ovaj ex-yu trio koji ima sanse za prolaz dalje i njihovih potencijala sa kartonima.

Koliko vidim,i Zvezdi i Partizanu i Rijeci su dodijeljeni dosta skrti suci.

Zvezdi sudi Moen koga nema treba posebno prestavljati,covjek ne bi dao karton ni svojoj zeni kad bi ga varala.

Rijeci sudi Gestranius,cudan finski sudac sa skandinavskim stilom sudenja,ali pod cudan mislim da jednu utakmicu puno daje,drugu je preskrt.

I Partizanu sudi,Bognar,tipicni madarski sudac koji pusta dosta mesarenje igraca,njegov stil sudenja dosta podsjeca na njegova sunarodnjaka ,Vada.

Kako god,sve tri ekipe igraju iznimno bitne utakmice pa ce ili ici over ili ce biti oko granica bez obzira na ove skrtice koje imamo.

Moen je jedan od najvecih underasa i bas steta sto su njega dodelili da sudi Zvezdu inace mec je samo takav over. Wwin  ce imati razradu pa vredi uzeti preko 3.5 (ostali drze na 4.5), verujem da ce biti dosta grube igre pa ce i Moen morati vaditi karton bar 4 puta...

Gestranius je itekako dobar sudija za overe. Igrom prilika zivim u Finskoj pa sam ga 2 puta gledao uzivo kad je sudio ligaske meceve, ne moze se uporediti Finska liga sa LE, mecevi LE su dinamicniji a i prljaviji pa samim tim teraju ovakvog arbitra da cesce pokazuje kartone. Ove sezone je u 4 od 5 meceva LE pokazivao crveni karton tako da granica od 4.5 nije nimalo losa za over. Rijeka se verovatno ovde oprasta od druge faze pa ce ici na sve ili nista, Grci isto uvek grubi i spremni na 2-3 kartona, da ne govorim o temperamentu i ako bude malo koskanja ovaj nece oklevati da pokaze i crveni kao sto je u svakom drugom mecu ranije uradio...

Lugano - Hapoel over 3.5 kartona 1.54 unibet 4/10

Borba za bitne bodove posto Plzen igra sa Steauom, u slucaju X-a na tom mecu Plzen sto je realno Hapoel ima sanse jer u poslednjem kolu igraju kuci upravo protiv Plzena. Lugano je ovde zalutao i ovih 3 bodova je puno, verujem da Hapoel moze do pozitivnog rezultata. Sudi Austrijanac Harald Lechner koji i nema neki visok prosek, ove sezone u LE 2 undera (Milan - Shkendija povratni mec i 6:0 uz 2 zuta te Lazio - Zulte W isto 2 zuta), over je na mecu Basakseir - Hoffenheim i 6 zutih. Hapoel zna odigrati prljavo, Lugano isto bez puno iskustva u Evropi pa kad sve uzmemo u obzir uz vaznost meca 4 kartona mi deluju realno.

AEK - Rijeka over 4.5 kartona 1.88 unibet 3/10

O ovom mecu i sudiji sam pisao u prethodnom postu, zadnja sansa za Rijeku, oba tima znaju odigrati grubo, u prvom smo imali prolaz na ovoj granici a sada po meni imamo i boljeg sudiju koji se ne ustrucava iskljuciti igraca ukoliko za to bude imao osnova. 

Ostersunds - Zorya over 3.5 kartona 1.68 unibet 4/10

Neizvesna grupa, mislim da cemo ovde do zadnjeg kola traziti ekipe koje idu dalje. Svedjani su svakkao prijatno iznenadjenje jer su prvi u grupi iznad Bilbaa i Herthe a bogami i Zorya druga sa bodom manje. Jasno je da se ovde lomi situacija na oba meca, bitno je da se uzme sto vise bodova i napravi prednost pred poslednje kolo. Sudi Kevin Blom, solidan prosek za jednog Holandjanina jer sudi u ligi gde ne vidimo toliki broj kartona kao kod Spanjolaca ili Italijana. OVe godine u LE ima 2 meca, 1 over i jedan undr, zadnji over na mecu Hapoel - Steaua i 7 zutih. U prvom mecu u Ukrajini 4 zutih, bio bi iznenadjen da sada pod ovim okolnostima zavrsi sa nesto manji broj kartona.

FK Astana - Villarreal CF
Sudac: Gediminas Mažeika (LTU)
3D69HN0.png

Lokomotiv Moskva - FC København
Sudac: Javier Estrada Fernández (ESP)
2ZA4OT3.png

FC Viktoria Plzeň - FCSB
Sudac: Ivan Bebek (CRO)
t7nH4RZ.png

FC Lugano - Hapoel Beer-Sheva
Sudac: Harald Lechner (AUT)
a4qkZiD.png

1. F Köln 01/07 - Arsenal FC
Sudac: Vladislav Bezborodov (RUS)
pEi0hzi.png

BATE Borisov - FK Crvena Zvezda
Sudac: Svein Oddvar Moen (NOR)
hSBwOq7.png

FC Salzburg - Vitória SC
Sudac: Andrew Dallas (SCO)
KBOl93x.png

Konyaspor Kulübü - Olympique de Marseille 
Sudac: Sergei Karasev (RUS)
cSe974w.png

Athletic Club  - Hertha BSC 
Sudac: Paolo Tagliavento (ITA)
ppYyyz9.png

Östersunds FK - FC Zorya
Sudac: Kevin Blom (NED)
8mqTUab.png

SS Lazio - SBV Vitesse
Sudac: Ali Palabıyık (TUR)
A0ZKvsk.png

OGC Nice - SV Zulte Waregem
Sudac: Luca Banti (ITA)
STEawZl.png

Rosenborg BK - Real Sociedad
Sudac: Daniel Stefański (POL)
iS8ir7a.png

FC Zenit - FK Vardar 
Sudac: Bart Vertenten (BEL)
NtuylCW.png

prije 14 sati, canca said:

YXVsw7h.png

Premier poludio?

Screenshot_2017-11-23-10-31-42-1.jpg

Bilbao - Herta // Pobjeda domaćina & Bilbao prvi stiže do 3 kornera bet365 - 2,33

Ponovo sam se odlučio da kombinujem jer mi se do sada ova varijanta pokazala kao vrlo funkcionalna i uspješna, a bet365 kladionica nam daje mogućnost kombinovanja ova dva tipa, koja imaju logike jedan sa drugim.

Situacija u skupini J potpuno se razlikuje od očekivanja prije početka takmičenja. Atletico i Hertha su na poziciji 3. i 4., ali još uvijek imaju vrlo realne mogućnosti da dođu na drugo mjesto i tako se kvalificiraju za proljetne kvalifikacijske boje.

Košare su u boljoj poziciji, budući da imaju bod više od ekipe iz Bundeslige, koja također stiže u Bilbao u namjeri da uzme sva tri boda. Pal Dardai će imati dosta problema prilikom sastavljanja ekipe jer nedostaje kapiten Vedad Ibisevic, ali i Niklas Stark, Valentin Stocker i Vladimir Darida, a Julian Schieber je upitan.

Jose Angel Ziganda, šef struke Bilbaoa, također ima par ozlijeđenih igrača kojine konkurišu za večerašnji susret. Izvan kombinacija su Unai Nunez koji je suspendovan i ozlijeđen Iker Muniain i Benat Etxebarria, a Oscar De Marcos je upitan.

Ovdje očekujem pobjedu domaćina, jer znamo kakva atmosfera bude na ovom stadionu, a i Herta realno nije ekipa koja bi mogla slaviti u gostima protiv ovakvog domaćina. Ukoliko Atletico bude napadao, a hoće, imaju veće šanse da prvi dođu do tri kornera, dok sa druge strane Herta mora pažljivo ući u susret jer ukoliko rano prime pogodak, vrlo teško će se vratiti!

f37b00104dd9789667681d4bc8be0012.jpg

Jedna kratka analiza, imam neki osjećaj da će ovo proći, a i koeficijent je odličan!

Rosenborg - Real Sociedad | Više od 2.5 gola (1.80) bet365

Real Sociedad je pobijedio prvu utakmicu sa 4-0. U ovoj sezoni stvari idu vrlo dobro za Real Sociedad u Europskoj ligi. Oni imaju devet bodova dok Rosenborg ima četiri i oba tima će težiti ka pobjedi, a vjerujem da će igrati napadački i otvoren nogomet zbog toga.  Ako Sociedad pobijedi sve šanse za Rosenborg padaju u vodu, dok bi remi ili pobjeda za Sociedad značili kvalificiranje u nokaut fazu. Ali ako Rosenborg ostvari pobjedu, imat će šanse da u posljednjoj utakmici riješe pitanje kvalificiranja u nokaut fazu. Vjerujem da će ovo biti jedna vrlo zanimljiva utakmica sa mnogo golova. Rosenborg je postigao gol u svakoj od svoje posljednje tri utakmice, a Real Sociedad u posljednje četiri. Sociedad je do sada postigao 14 golova u četiri utakmice u Europskoj ligi, a izgubili su samo jednu utakmicu.

rJWTAJW.png

AEK - Rijeka 1 (1.75) bet365

MARKO LIVAJA Hrvatski napadač u grčkom klubu, suparniku Riječana u Europskoj ligi, postao igrač za velike utakmice

Marko Livaja prometnuo se u AEK-ova čovjeka za velike utakmice. U derbiju protiv Olympiacosa u posljednjim je minutama asistirao Mantalosu za pobjedonosni pogodak, četiri dana kasnije s dva pogotka, od kojih je drugi bio u posljednjoj minuti, spriječio je iznenađenje protiv Austrije i ostavio AEK-u otvoren put u drugi krug Europske lige, a onda i zabio u derbijima za pobjedu protiv PAOK-a i bod kod Panathinaikosa nakon kojih se grčki mediji natječu u tome tko će smisliti originalniji naslov. Naravno, s Markom Livajom u glavnoj ulozi.

Krenuli ste u sezonu bez velikih najava, ali dobro gurate na sve tri fronte. Koji su prioriteti AEK-a ove sezone, prvenstvo ili Europa?

- Idemo utakmicu po utakmicu. Kada sam došao nitko nije spominjao borbu za titulu jer znamo da je Olympiacos tu dominirao, da su posljednjih godina bili pretplaćeni na titulu, ali tim dobrim startom i navijači i svi u klubu priželjkuju titulu koja se čeka 22 godine. Najvažnije je što svaki od nas u svlačionici misli da možemo osvojiti prvenstvo, da smo dovoljno kvalitetni za skinuti Olympiacos s trona i stvari se stvarno dobro slažu. Mislim da imamo dobre šanse, ali još uvijek ništa veće od PAOK-a i Olympiacosa.

Ti hrvatsko-grčki dvoboji ove jeseni išli su na stranu Hrvatske kada je riječ o reprezentativnim srazovima, a barem do sada na stranu Grčke kada je riječ o klupskom nogometu.

- Svaka čast Rijeci, ali ja se čvrsto nadam da ćemo pobijediti u četvrtak pa da se ovo što govorite neće promijeniti. Mislim da imamo jako dobre šanse iako je Rijeka jako dobar suparnik, momčad koja sigurno ima svoje kvalitete i koja nije slučajno napravila puno dobrih stvari u prošloj i na početku ove sezone.

Ipak, trenutno Riječani nisu u nekoj bajnoj rezultatskoj situaciji...

- Trenutno su nekom padu forme, ali ako budu imali dan mogu svakog suparnika iznenaditi. Mi ćemo napraviti sve da u četvrtak bude AEK-ov dan, a ne Rijekin, motivacije zbog prilike koja nam se otvara neće nedostajati i budite sigurni da nema govora o opuštanju ili razmišljanja da smo već prošli u Europi. Nema kalkulacija, mi želimo odraditi svoj posao, napraviti sve da pobijedimo, ali u nogometu nikada ne znaš što može biti.

Bit će opet teško

Na Rujevici su vas osobno dobro zapamtili Elez i Župarić, bilo je puno duela, stalno ste se “tukli”, stvarali im probleme…

- I bit će to opet teška utakmica za mene i suigrače u napadu. Elez i Župarić su dva kvalitetna stopera koje poznajem iz mladih reprezentacija i sigurno da neće meni biti lako, ali budite sigurni da neće ni njima - zaključio je Marko Livaja.

Izvor: jutarnji.hr

Ovo je velika šansa za AEK da učvrsti svoj napredak u nokaut fazu. Do sada nisu poraženi i nalaze se na drugom mjestu, odmah iza Milana, ali su ostvarili tri remija. Rijeka nema baš dobre rekorde sa grčkim timovima. Već su izgubili od Olympiacosa ove godine i od PAOK-a u prošlosti. AEK je pobijedio sa 2-1 u gostima u prošlom međusobnom odnosu ova dva tima. Vjerujem da će i kod kuće ostvariti pobjedu, jer su neporaženi u posljednjih šest utakmica.

egnCMlX.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use