Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Basel - Man Utd više od 3.5 žutih kartona, SS , 1.85

Po meni ovo je dobar par... Imamo Basel koji je trenutno drugi na tablici sa 6 bodova i mora ići danas ozbiljno jer ima isto bodova kao i CSKA. Man Utd je trenutno prvi sa 12 bodova i njemu je bod dovoljan da osigura prvo mjesto u skupini. Prva tekma je završila 3:0 za Vragove, a bilo je 5 žutih. Sudi Daniele Orsato i zahvalan je što se tiče kartona. Zadnjih 5 tekmi u europi je podijelio 7,6+1(crveni),7,5,3 žutih kartona. Ova 3 kartona je podijelio na utakmicu Celtic-PSG gdje je rezultat bio 5:0 pa kasnije nije bilo ni nervoze. Sve u svemu po meni mislim da je ovo dobar par. Molio bih naše stručnjake za kartone da prokomentiraju ako se ne slažu prije nego što se zajebem i uplatim :D

Sporting - Olympiacos | Pobjeda domaćina + prvi do 5 kornera (2.26) bet365

Sporting Lisabon se još uvijek bori za ulazak u nokaut fazu i istovremeno brani treće mjesto koje vodi u Europsku ligu. Olympiacos i dalje ima matematičku šansu da se plasira u nokaut fazu, ali samo ako budu u mogućnosti pobijediti obje utakmice koje su preostale u Ligi prvaka, u što čisto sumnjam da se može desiti. 

PXDW5jz.png

Sporting Lisabon zna da su njihove nade za nokaut fazu još uvijek svjetlucave i siguran sam da neće odustati. Ako pobijede ovu utakmicu osigurat će to treće mjesto, a također će se boriti za drugo. Oni bi naravno više voljeli da se plasiraju u nokaut fazu Lige prvaka, nego Europske lige, ali što je tu je. Bracelonu i Juventusa mogu stignuti ako pobijede i nadaju se pobjedi Juventusa protiv Barcelone, da bi zatim oni u posljednjoj utakmici morali pobijediti Barcelonu na Nou Campu što je zaista prevelik zalogaj ako mene pitate. Oni su u prošlom međusobnom susretu pobijedili Olympiacosa u gostima sa 3-2.

U skupini su izgubili samo dvije utakmice sa minimalnim rezultatima i igrali su neriješeno protiv Juventusa, dok su pobijedili već spomenuti Olympiacos. U prvenstvu su drugi na tabeli sa četiri boda iza Porta. Utakmicu za Sporting će propustiti Coates zbog suspenzije i Mathieu i Silva zbog ozljede.

Mislim da je ovo odlična oklada koju možemo kombinirati samo u bet365 kladionici, pobjeda Sportinga i da će stići prvi do pet kornera mi je vrlo logično, jer im je ta pobjeda potrebna i mislim da će krenuti da napadaju od prve minute. S obtirom da Oylmpiacos u prvenstvu ne igra baš iznimno dobro, ta forma se prenijela i na Ligu prvaka. Oni neće imati nikakvog samopouzdanja pred ovu utakmicu, jer se nalaze na četvrtoj poziciji i već su otpisani. U prvenstvu se nalaze na četvrtoj poziciji također i već su izgubili tri utakmice, ali još uvijek to mogu nadoknaditi, nakon što ispadnu iz Lige prvaka i u potpunosti se posvete domaćoj ligi. Sretno!

B8BeBpu.pngF2G6SMd.pngqmfP5aH.png

Basel - United // Pobjeda gosta bet365 - 1,90

Basel je ovu sezonu počeo vrlo skromno, ali su dobro stupnjevali formu i uigrali se u pravo vrijebe, iako su proputili zlatnu priliku protiv CSKA kod kuće kako bi osigurali plasman u knocout fazu.

Zanimljivo je da Manchester United također nije sasvim siguran u daljnji plasman, bez obzira što nisu ni jednom poraženi, a nakon dugo vremena u prvih 11 bi mogao zaigrti i Ibrahimović, što je veliki plus za ekipu Jose Mourinhoa.

Jones je upitan za večeras a pored njega samo još nedostaju  Bailly i Carrick, a kod Švicarca izvan sastava su Xhaka, Vailati i Van Wolfswinkel.

Ako Mourinho ne bude previše eksperimentisao sa postavom, United bi trebao bez problema slaviti ovdje. Koeficijent je odličan za duplanje i poprilično siguran!

03ec67777e215934122577b14e172175.jpg

prije 2 minute, IzudinB said:

Sporting - Olympiacos | Pobjeda domaćina + prvi do 5 kornera (2.26) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Sporting Lisabon se još uvijek bori za ulazak u nokaut fazu i istovremeno brani treće mjesto koje vodi u Europsku ligu. Olympiacos i dalje ima matematičku šansu da se plasira u nokaut fazu, ali samo ako budu u mogućnosti pobijediti obje utakmice koje su preostale u Ligi prvaka, u što čisto sumnjam da se može desiti. 

PXDW5jz.png

Sporting Lisabon zna da su njihove nade za nokaut fazu još uvijek svjetlucave i siguran sam da neće odustati. Ako pobijede ovu utakmicu osigurat će to treće mjesto, a također će se boriti za drugo. Oni bi naravno više voljeli da se plasiraju u nokaut fazu Lige prvaka, nego Europske lige, ali što je tu je. Bracelonu i Juventusa mogu stignuti ako pobijede i nadaju se pobjedi Juventusa protiv Barcelone na Camp Nou, što su vrlo male šanse, da bi zatim oni u posljednjoj utakmici morali pobijediti Barcelonu na Nou Campu što je zaista prevelik zalogaj ako mene pitate. Oni su u prošlom međusobnom susretu pobijedili Olympiacosa u gostima sa 3-2.

U skupini su izgubili samo dvije utakmice sa minimalnim rezultatima i igrali su neriješeno protiv Juventusa, dok su pobijedili već spomenuti Olympiacos. U prvenstvu su drugi na tabeli sa četiri boda iza Porta. Utakmicu za Sporting će propustiti Coates zbog suspenzije i Mathieu i Silva zbog ozljede.

Mislim da je ovo odlična oklada koju možemo kombinirati samo u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici, pobjeda Sportinga i da će stići prvi do pet kornera mi je vrlo logično, jer im je ta pobjeda potrebna i mislim da će krenuti da napadaju od prve minute. S obtirom da Oylmpiacos u prvenstvu ne igra baš iznimno dobro, ta forma se prenijela i na Ligu prvaka. Oni neće imati nikakvog samopouzdanja pred ovu utakmicu, jer se nalaze na četvrtoj poziciji i već su otpisani. U prvenstvu se nalaze na četvrtoj poziciji također i već su izgubili tri utakmice, ali još uvijek to mogu nadoknaditi, nakon što ispadnu iz Lige prvaka i u potpunosti se posvete domaćoj ligi. Sretno!

B8BeBpu.pngF2G6SMd.pngqmfP5aH.png

Samo napomena da se ne igra Juve-Barca na Nou Campu, tako da nije nemoguće da Juve dobije :)

Atletico - Roma // x2 bet365 -1,90

Roma je nevjerovatno potcijenjena od strane kladionica te na X2 bet365 nam nudi koeficijent čak od 1,90! Ne kažem da je Roma ovdje favorit, a da su kvalitetna ekipa to svi znamo. U nizu su od 6 pobjeda, nemaju velikih problema sa ozlijedama ( nedostaju samo Florenzi i Shick) jer će Naingolann večeras vjerovatno zaigrati u prvoj postavi.

Kod Atletica je slična situacija, također dugo vrmeena ne znaju za poraz ali u ekipi posebno u svlačionici više nema harmonije kao prije, a Griezmann je čovjek oko kojeg se digla sva prašina. Savić i Vrsaljko nedostaju u odbrani, dok su ostali igrači zdravi i spremni za susret.

Roma bi neriješenim susretom osigurala daljnji plasman a nakon pobjeda nad Chelseajem mislim da ga i zaslužuju jer Atletico već duže vremena igra totalno neatraktivan nogomet i realno i ne zaslužuju nastup u osmini finala.

b8ec92e706dcb78190274237452f1c86.jpg

prije 10 sati, Goksim said:

Za fanove Lige Prvaka U19 izdvajam samo znatnije padove koeficijenata. Naime, primjetio sam u prijašnjim kolima i sezonama da je to u ovom natjecanju jako dobra pokazatelj što očekivati, odnosno da su iznenađenja kada se dese drastični padovi koeficijenata rijetka. Opet, nije da se nikad neće desiti pa je dobro napraviti istraživanje prije svake utakmice.

Koeficijent na Benficu U19 je u padu a koeficijent je znatnije pao i na Anderlecht U19 protiv Bayerna (sa 3,75 na 3,10). Ne kažem da ovo treba igrati, ali nikako ne bi sugerirao okladu na Bayern U19 ovako na prvu. Juventus-Barcelona 2 1,61 - isključivo statistički ovo izgleda jako lijepo. Barcelona ima 100%tni učinak i gol razliku 10:0 dok je Juventus daleko od toga. Opet, ove oklade je najbolje uplačivati nešto prije početka utakmice, makar i po nešto nižem koeficijentu, kada se zna u kojem će sastavu tko nastupiti. 

I za kraj... Željezničar U19 - Lokomotiva U19

Koeficijent na Željezničak je pao sa 2,40 na oko 1,70.

j7RQ00R.png

Uzvrat na Grbavici

Željezničar preko zagrebačke Lokomotive traži put među 24 najbolje europske ekipe

Trener Željezničara navodi da neće biti kalkulacija te da će njegovi igrači dati sve da ostvare pobjedu i prođu među 24 najbolje europske ekipe. 

Juniori Željezničara u srijedu na Grbavici dočekuju ekipu Lokomotive iz Zagreba u uzvratnom susretu drugog kola omladinske Lige prvaka. Prvi meč u Zagrebu završen je remijem 1:1, što Željezničaru daje prednost s obzirom na to da prvaku BiH u uzvratu odgovara i remi bez golova. No, usprkos tome, trener Željezničara Omer Joldić navodi da neće biti kalkulacija te da će njegovi igrači dati sve da ostvare pobjedu i prođu među 24 najbolje europske ekipe. Joldić navodi da je teško igrati na rezultat 0:0 u omladinskim kategorijama, dodajući da je sama filozofija ovog tima igra za "gol više". ''Imamo dobar rezultat iz Zagreba, ali moram reći da nas čeka teških 90 minuta na Grbavici. Svi igrači su spremni i bit će u konkurenciji za prvih 11.

Sutra očekujem pristup kakav su imali protiv Ludogoreca i Lokomotve u Zagrebu. Očekujemo i podršku navijača koje pozivam da ne štede grla i dlanove. Respektiramo protivnika, ali vjerujem da ćemo doći do rezultata koji nam daje prolaz među 24 ekipe u juniorskoj Ligi prvaka'', kazao je Joldić na konferenciji za novinare. Kapetan Amir Velić ističe također da očekuje tešku utakmicu, težu od susreta odigranog u Zagrebu, ali vjeruje u plasman. ''Gledajući uvjete na terena sigurno da će biti teža. Mi smo se spremili i vjerujemo da možemo napraviti pozitivan rezultat'', kazao je Velić. FK Željezničar je za ovaj susret u prodaju pustio 5.900 ulaznica. Susret je na programu u srijedu od 16 sati. 

Izvor: bljesak.info

Edin Džeko pozvao navijače: Dođite i podržite juniore Željezničara protiv Lokomotive

Juniorska selekcija FK Željezničar sutra će u revanš susretu drugog kola eliminacione faze Lige prvaka odmjeriti snage sa zagrebačkom Lokomotivom.

Prvi meč između dva tima okončan je rezultatom 1:1, pa Željezničar ima jako dobre šanse da nastavi takmičenje, a to je izazvalo veliku euforiju kod navijača Plavih.

Na utakmicu ih je pozvao i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, koji je prve korake u karijeri napravio upravo u dresu Željezničara.

"Juniori FK Željezničar sutra u 16 sati igraju revanš utakmicu drugog kola UEFA Youth League protiv zagrebačke Lokomotive. Dođi na Grbavicu i podrži Željine omladince!", objavio je Džeko putem svog zvaničnog facebook profila.

Izvor: Oslobodjenje.ba

Skoro sve karte rasprodate, Željo ce imati dobru podrsku. 3 igraca iz prvog sastava mogu nastupiti i receceno je da ce biti pojacani za ovu utakmicu. Pobijedili su i jace ekipe od ove, kec ko kuca, mozda sacekati malo pa igrati domacin postize 2-3gola.

Wolves - Leeds over 2.5 (1.92) unibet

Uglavnom smo svi fokusirani na Ligu Sampiona pa se nekada dogodi da zaboravimo na ostale utakmice.

Wolves igra veoma dobro ove sezone i zauzima prvo mesto u Championshipu sa 38 bodova. Oni su najefikasniji tim ove lige i u odlicnoj su formi. Savladali su u nizu Norwich, Fulham i Reading i sacuvali su svoju mrezu a zabili su svima po dva gola. Kada igraju protiv Leedsa tesko uspevaju da sacuvaju svoju mrezu i uglavnom se mogu videti golovi u obe mreze i minimum tri gola. Od poslednja 8 susreta u Championshipu 5 puta je bilo golova u obe mreze i i bar jedan tim je zabijao vise od jednog gola. Kvota je prilicno dobra za ovaj tip i ja cu ici sa jakim ulogom. Utakmice Leedsa su efikasnije kada igraju u gostima. Na 8 meca su zabili i primili po 12 golova. Mislim da ce oba tima igrati dobro u napadu i da ce ici preko ove granice.

prije 23 sati, JackieJack said:

Qarabag - Chelsea, Chelsea pobeda i Chelsea vise kornera 1.65 unibet" rel="external">unibet 8/10

Ovo prosto zove jacu uplatu, gde god drugde iskombinujete pobedu Chelsea i da ce imati vise kornera dobicete 1.45-1.50 a ovamo 1.65 deluje bas dobro. Posto sam ubedjen da Chelsea sutra ovo dobija idem malo jace na ovaj dubl. Qarabag u nijednom dosadasnjem mecu LS nije imao isto ili vise kornera od protivnika, naprotiv uvek su ih ubedljivo razbijali sto se kornera tice. Chelsea je u usponu forme, moraju nadoknaditi ispustene bodove protiv Rome a i u zadnjem kolu ih ceka Atletico Madrid, mislim da ce ponovo razbiti Qarabag, mozda ne 6:0 kao u prvom mecu ali sigurno nece biti previse neizvesnosti jer je razlika u kvalitetu ogromna.

mv3hE7u.png?1

Kao sto sam ocekivao, lagani prolaz kod ovog tipa bez trunke znoja:

sz6mkjQ.png?1

Evo i jednu od mojih uplata:

v9n5Pnv.png?1

Možda sam u krivu ali jednostavno vidim veliki value u ovim okladama. Nažalost uočio sam ove razrade tek sad, par minuta prije početka utakmice.

Dakle očekuje se oko 3-4 zaleđa na utakmici i koeficijent 1,15 da će Atletico Madrid imati više zaleđa je smiješan. Naravno, da se to može desiti, moguće i uvjerljivo, ali nikako nije toliko izgledno kao što koeficijent sugerira. unibet

Dakle uplatio sam dva sigle-a jer nemaju dvoznak, jedan da će Roma imati više zaleđa na utakmici po koeficijentu 9,00 a drugi da će obje ekipe imati jednak broj zaleđa. Dakle, jedino što trebam jest navijati da Atletico Madrid ne napravi veći broj zaleđa od Rome. Povrat je fantastičan a vidjet ćemo kako će i proći. 

HKeQx43.png

Naravno da za ovaj tip oklade treba malo sreće, ali koeficijent od 1,15 jednostavno nije realan. Torres bi mogao raditi problema, ali opet sa druge strane imamo Dzeku koji isto tako može biti u zaleđu često. Vidjet ćemo koliko visoko će se obrane postaviti...

ifRyrgp.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use