Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

CSKA Moskva - Benfica (18:00)
Sudac: Deniz Aytekin
OrIImN2.png

Qarabag - Chelsea (18:00)
Sudac: Jorge de Sousa
1DUD0yC.png

Anderlecht - Bayern Munich (20:45)
Sudac: Anthony Taylor
16YUKeK.png

Basel - Manchester United (20:45)
Sudac: Daniele Orsato
GnOBqpf.png

Atletico Madrid - Roma (20:45)
Sudac: Bjorn Kuipers
BpOeXAR.png

PSG - Celtic (20:45)
Sudac: Anastasios Sidiropoulos
aCvfrYD.png

Juventus - Barcelona (20:45)
Sudac: Milorad Mažić
TACXZb2.png

Sporting - Olympiakos (20:45)
Sudac: Felix Zwayer
JObEl7s.png

Qarabag - Chelsea, Chelsea pobeda i Chelsea vise kornera 1.65 unibet 8/10

Ovo prosto zove jacu uplatu, gde god drugde iskombinujete pobedu Chelsea i da ce imati vise kornera dobicete 1.45-1.50 a ovamo 1.65 deluje bas dobro. Posto sam ubedjen da Chelsea sutra ovo dobija idem malo jace na ovaj dubl. Qarabag u nijednom dosadasnjem mecu LS nije imao isto ili vise kornera od protivnika, naprotiv uvek su ih ubedljivo razbijali sto se kornera tice. Chelsea je u usponu forme, moraju nadoknaditi ispustene bodove protiv Rome a i u zadnjem kolu ih ceka Atletico Madrid, mislim da ce ponovo razbiti Qarabag, mozda ne 6:0 kao u prvom mecu ali sigurno nece biti previse neizvesnosti jer je razlika u kvalitetu ogromna.

mv3hE7u.png?1

Kakav dan jučer. Prvo je Spartak Moskva, vjerujem, veliku većinu potopio i to u sudačkoj nadoknadi ali nakon toga su kartoni na par utakmica lijepo prošli. Sevilla - Liverpool je bila posebno zanimljiva utakmica kao i City koji ga je uvalio pred sami kraj utakmice. Budući da nisam igrao ozbiljnijim ulozima, nisam ništa pretjerano niti pisao. Podjsećam da Bebek sudi u Europskoj ligi pa svakako više puta dana provjerite dnevnu temu za četvrtak!

Od svih normalnih utakmica, meni se u ponudi bet365 kladionice danas sviđa sljedeće. Mnogi će se sjećati da smo već istu okladu, i to na istu momčadi igrali ove sezone u Ligi Prvaka i tip je poprilično komotno prošao. 

p0NdoPk.png

Dakle vjerujem da su jako dobre šanse da u današnjim utakmicama Lige Prvaka, PSG zabije najviše golova od svih momčadi. Igraju protiv Celtica koji već tradicionalno igra katastrofalno na gostovanjima u Europskim utakmicama i mislim da bi mogli izgubiti opasno velikom razlikom. Od drugih momčadi, kao potencijalne kandidate koji bi PSG-u mogli raditi probleme jesu Chelsea i Bayern Munchen, međutim obje momčadi igraju u gostima i imaju teži posao od PSG-a koji igra fantastično u napadu ove sezone. 

2yroRah.png

Mislim da je koeficijent 2,62 i više nego vrijedan rizika i po meni ovo je 50-50, odnosno realniji koeficijent bi bio 2,00. 

Za fanove Lige Prvaka U19 izdvajam samo znatnije padove koeficijenata. Naime, primjetio sam u prijašnjim kolima i sezonama da je to u ovom natjecanju jako dobra pokazatelj što očekivati, odnosno da su iznenađenja kada se dese drastični padovi koeficijenata rijetka. Opet, nije da se nikad neće desiti pa je dobro napraviti istraživanje prije svake utakmice.

Koeficijent na Benficu U19 je u padu a koeficijent je znatnije pao i na Anderlecht U19 protiv Bayerna (sa 3,75 na 3,10). Ne kažem da ovo treba igrati, ali nikako ne bi sugerirao okladu na Bayern U19 ovako na prvu. Juventus-Barcelona 2 1,61 - isključivo statistički ovo izgleda jako lijepo. Barcelona ima 100%tni učinak i gol razliku 10:0 dok je Juventus daleko od toga. Opet, ove oklade je najbolje uplačivati nešto prije početka utakmice, makar i po nešto nižem koeficijentu, kada se zna u kojem će sastavu tko nastupiti. 

I za kraj... Željezničar U19 - Lokomotiva U19

Koeficijent na Željezničak je pao sa 2,40 na oko 1,70.

j7RQ00R.png

Uzvrat na Grbavici

Željezničar preko zagrebačke Lokomotive traži put među 24 najbolje europske ekipe

Trener Željezničara navodi da neće biti kalkulacija te da će njegovi igrači dati sve da ostvare pobjedu i prođu među 24 najbolje europske ekipe. 

Juniori Željezničara u srijedu na Grbavici dočekuju ekipu Lokomotive iz Zagreba u uzvratnom susretu drugog kola omladinske Lige prvaka. Prvi meč u Zagrebu završen je remijem 1:1, što Željezničaru daje prednost s obzirom na to da prvaku BiH u uzvratu odgovara i remi bez golova. No, usprkos tome, trener Željezničara Omer Joldić navodi da neće biti kalkulacija te da će njegovi igrači dati sve da ostvare pobjedu i prođu među 24 najbolje europske ekipe. Joldić navodi da je teško igrati na rezultat 0:0 u omladinskim kategorijama, dodajući da je sama filozofija ovog tima igra za "gol više". ''Imamo dobar rezultat iz Zagreba, ali moram reći da nas čeka teških 90 minuta na Grbavici. Svi igrači su spremni i bit će u konkurenciji za prvih 11.

Sutra očekujem pristup kakav su imali protiv Ludogoreca i Lokomotve u Zagrebu. Očekujemo i podršku navijača koje pozivam da ne štede grla i dlanove. Respektiramo protivnika, ali vjerujem da ćemo doći do rezultata koji nam daje prolaz među 24 ekipe u juniorskoj Ligi prvaka'', kazao je Joldić na konferenciji za novinare. Kapetan Amir Velić ističe također da očekuje tešku utakmicu, težu od susreta odigranog u Zagrebu, ali vjeruje u plasman. ''Gledajući uvjete na terena sigurno da će biti teža. Mi smo se spremili i vjerujemo da možemo napraviti pozitivan rezultat'', kazao je Velić. FK Željezničar je za ovaj susret u prodaju pustio 5.900 ulaznica. Susret je na programu u srijedu od 16 sati. 

Izvor: bljesak.info

Edin Džeko pozvao navijače: Dođite i podržite juniore Željezničara protiv Lokomotive

Juniorska selekcija FK Željezničar sutra će u revanš susretu drugog kola eliminacione faze Lige prvaka odmjeriti snage sa zagrebačkom Lokomotivom.

Prvi meč između dva tima okončan je rezultatom 1:1, pa Željezničar ima jako dobre šanse da nastavi takmičenje, a to je izazvalo veliku euforiju kod navijača Plavih.

Na utakmicu ih je pozvao i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, koji je prve korake u karijeri napravio upravo u dresu Željezničara.

"Juniori FK Željezničar sutra u 16 sati igraju revanš utakmicu drugog kola UEFA Youth League protiv zagrebačke Lokomotive. Dođi na Grbavicu i podrži Željine omladince!", objavio je Džeko putem svog zvaničnog facebook profila.

Izvor: Oslobodjenje.ba

CSKA Moskva U19 - Benfica U19 2 (1.57)

Prije svega da napomenem da je koeficijent znatno pao. Bio je 2.55, a sada je 1.57 što je zaista nevjerojatno i nemoguće je bilo ne primjetiti ovakav pad koeficijenta. Benfici je potrebna pobjeda u ovoj utakmici, trenutno se nalaze na trećem mjestu i imaju vrlo dobar tim. Prva utakmica između ova dva tima se završila sa 5-1 za Benficu i zaista su dominirali tom utkamicom. Mislim da će mlada ekipa Benfice izaći sa najboljim timom i vjerujem da je taj tim i više nego sposoban da ostvari pobjedu protiv ruskog tima. Ruski tim je u posljednjih pet utakmica zabilježio sve poraze. Dva puta su se do sada sastajala ova dva tima i oba puta je Benfica U19 izašla kao pobjednik. Sretno!

NSbRl5K.png

prije 1 sat, IzudinB said:

CSKA Moskva U19 - Benfica U19 2 (1.57)

Prije svega da napomenem da je koeficijent znatno pao. Bio je 2.55, a sada je 1.57 što je zaista nevjerojatno i nemoguće je bilo ne primjetiti ovakav pad koeficijenta. Benfici je potrebna pobjeda u ovoj utakmici, trenutno se nalaze na trećem mjestu i imaju vrlo dobar tim. Prva utakmica između ova dva tima se završila sa 5-1 za Benficu i zaista su dominirali tom utkamicom. Mislim da će mlada ekipa Benfice izaći sa najboljim timom i vjerujem da je taj tim i više nego sposoban da ostvari pobjedu protiv ruskog tima. Ruski tim je u posljednjih pet utakmica zabilježio sve poraze. Dva puta su se do sada sastajala ova dva tima i oba puta je Benfica U19 izašla kao pobjednik. Sretno!

NSbRl5K.png

Ogroman pad koeficijenta!

Yd7KOaH.png

ATLETICO MADRID - ROMA

Vrlo je vjerovatno da će Atletico nastaviti natjecanje ali u Europskoj ligi. Dva puta nisu uspjeli pobjediti azerbajđance, jednom je bilo 1:1 drugi puta 0:0. Također u zadnjih 10 utakmica nemaju upisanu pobjedu ponajviše zahvaljujući slaboj realizaciji njihovih napadača. 

Nakon te druge utakmice, kada na svome terenu nisu uspjeli pobjediti Qarabag bilo je ljutitih izjava i nezadovoljstva od strane domaćih igrača i izjava poput one Gabijeve da je Europa liga sr****... Ovu utakmicu jednostavno moraju pobjedit, zbog sebe, navijača pa čak i one lude teoretske šanse da sa dvije pobjede mogu dalje (samo u slučaju da ili Chelsea ili Roma kiksaju protiv Qarabaga)

Dosta dugo se Atl. Madrid suzdržavao svoje grube igre i Simeonove filozofije te su početkom prvenstva bili jedna od nježnijih ekipa, da bi se lošim rezultatima to sasvim preokrenulo te smo u derbiju sa Realom vidjeli pregršt grubih startova od domaće ekipe.  Tamo su kažnjeni sa 6 žutih kartona no i to se činilo malo po stilu igre kakvom su igrali.

Danas dočekuju Romu, još jedna jako teška utakmica za njih u kojoj Će morati dati sve od sebe da ostvare neki pozitivan rezultat. Oklada da će Atl. Madrid dobiti više od 2.5 kartona mi zvuči sjajno uzmemo li u obzir da i u slučaju poraza, pa i nekog visokog i ranog vodstva Rome madrižani biti svake minute sve nervozniji i nervozniji. U slučaju vodstva Atletico će sigurno igrati grubo želeći sačuvati svoju mrežu netaknutom. U neko ozbiljnije i rano odvajanje Atletica od 2-3 gola razlike iskreno ne vjerujem. 

Utakmicu sudi Kuipers za kojeg sam uvjeren da neće dopuštati startove koji su standard u Atleticu.

ATL. MADRID - ROMA --- ATL. MADRID VIŠE OD 2.5 KARTONA --- 2.32 unibet 

River Plate - Union de Santa Fe       1,65  3,40  4.70 (SS)

Argentinska Super liga 12.kolo  23:15

RiverPlate u velikoj nevolji zbog ozljeda i doping testova, te u krizi zadnjih mjesec dana. Nalazi se na 16. mjestu ljestvice dok Union zauzima visoko 3. s odličnom formom. Ne vidim razloga za ovakav koeficjent, te je moja oklada na strani gostiju...X2. Mišljenja sam i osjećaja da domaćini nemaju velike šanse za pobjedu.

Sretno ko prati!

Qarabag - Chelsea 2 (1.28) bet365

Nakon Atleticovog kiksa protiv Qarabaga, sa dva remija u nizu, sada je na Chelseaju da završi posao koji je započeo u Ligi prvaka. Chelsea je u dobroj formi i oni su igrali odlično u posljednjih nekoliko tjedana i vjerujem da bi trebali da pobijede ovu utakmicu protiv Qarabaga. Imaju mnogo kvalitetniju momčad i kada bi čak izašli sa nekim kombiniranim sastavom to bi trebala biti vrlo lagana pobjeda. Pobjeda bi Chelseaja približila nokaut fazama, možda bi se čak i kvalificirali, no sve ovisi o rezultatu Atletica i Rome. Po meni je ovo odlična kvota s obzirom da je Chelsea znatno jača ekipa i ova oklada bi se mogla kombinirati sa nekim duplanjem. Sretno!

2S9HRv0.png

prije 2 minute, IzudinB said:

Qarabag - Chelsea 2 (1.28) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Nakon Atleticovog kiksa protiv Qarabaga, sa dva remija u nizu, sada je na Chelseaju da završi posao koji je započeo u Ligi prvaka. Chelsea je u dobroj formi i oni su igrali odlično u posljednjih nekoliko tjedana i vjerujem da bi trebali da pobijede ovu utakmicu protiv Qarabaga. Imaju mnogo kvalitetniju momčad i kada bi čak izašli sa nekim kombiniranim sastavom to bi trebala biti vrlo lagana pobjeda. Pobjeda bi Chelseaja približila nokaut fazama, možda bi se čak i kvalificirali, no sve ovisi o rezultatu Atletica i Rome. Po meni je ovo odlična kvota s obzirom da je Chelsea znatno jača ekipa i ova oklada bi se mogla kombinirati sa nekim duplanjem. Sretno!

mislim da bi se Qarabagu moglo dogoditi ono što i Apoelu jučer, dva puta stisneš vrlo jake protivnike, malo se umisliš i onda dođe jaka motivirana ekipa i održi ti lekciju... 

prije 1 minutu, CrneKese said:

mislim da bi se Qarabagu moglo dogoditi ono što i Apoelu jučer, dva puta stisneš vrlo jake protivnike, malo se umisliš i onda dođe jaka motivirana ekipa i održi ti lekciju... 

Na to svakako računam i nadam se tomu. Pored toga što sam navijač Chelseaja, ne volim igrati navijački, ali ovo bi trebalo biti lagano. Možda da ga se stavi i u fix neki na nekom sistemu.

Just now, IzudinB said:

Na to svakako računam i nadam se tomu. Pored toga što sam navijač Chelseaja, ne volim igrati navijački, ali ovo bi trebalo biti lagano. Možda da ga se stavi i u fix neki na nekom sistemu

realno, meni je Chelsea danas MAX BET... pored svih ovih susreta oni su najizgledniji po svim segmentima, treba im pobjeda, kvalitetniji, prošli susret im ide u korist, realno nema ni jedan minus zašto ne.. barem s moje strane i mislim da bi svaki listić trebao imati ovaj barem Chelsea 2 po 1.30 

Basel - Manchester United GG (1.90)

U prvom susretu Manchester United je ocekivano nadigrao ekipu Basela i zasluzeno osvojio sva tri boda. Basel je mozda zasluzio da postigne bar gol u tom susretu ali to se nije dogodilo.

Manchester United se nalazi na prvom mestu u grupi A sa maksimalnim brojem bodova uz zavidnu gol razliku. Postigli su 10 golova a primili su samo jedan i to na gostovanju CSKA Moskve. Basel u Svajcarskoj igra slabije nego pre ali u Ligi Sampiona imaju dobre sanse da prodju daje. Nalaze se na drugom mestu sa 6 bodova kao i CSKA Moskva ali imaju bolju gol razliku i bolji su u medjusobnim susretima.

Baselu su mnogo potrebniji bodovi nego engleskom timu pa ocekujem da igraju agresivnije i sigurno imaju kvaliteta da zatresu mrezu protivnika. U Manchester United ne sumnjam uopste tako da se po ovoj kvot isplati tipovati na to da oba tima daju gol.

U bet365 je kvota 1.90.

prije 2 sati, CrneKese said:

ATLETICO MADRID - ROMA

Vrlo je vjerovatno da će Atletico nastaviti natjecanje ali u Europskoj ligi. Dva puta nisu uspjeli pobjediti azerbajđance, jednom je bilo 1:1 drugi puta 0:0. Također u zadnjih 10 utakmica nemaju upisanu pobjedu ponajviše zahvaljujući slaboj realizaciji njihovih napadača. 

Nakon te druge utakmice, kada na svome terenu nisu uspjeli pobjediti Qarabag bilo je ljutitih izjava i nezadovoljstva od strane domaćih igrača i izjava poput one Gabijeve da je Europa liga sr****... Ovu utakmicu jednostavno moraju pobjedit, zbog sebe, navijača pa čak i one lude teoretske šanse da sa dvije pobjede mogu dalje (samo u slučaju da ili Chelsea ili Roma kiksaju protiv Qarabaga)

Dosta dugo se Atl. Madrid suzdržavao svoje grube igre i Simeonove filozofije te su početkom prvenstva bili jedna od nježnijih ekipa, da bi se lošim rezultatima to sasvim preokrenulo te smo u derbiju sa Realom vidjeli pregršt grubih startova od domaće ekipe.  Tamo su kažnjeni sa 6 žutih kartona no i to se činilo malo po stilu igre kakvom su igrali.

Danas dočekuju Romu, još jedna jako teška utakmica za njih u kojoj Će morati dati sve od sebe da ostvare neki pozitivan rezultat. Oklada da će Atl. Madrid dobiti više od 2.5 kartona mi zvuči sjajno uzmemo li u obzir da i u slučaju poraza, pa i nekog visokog i ranog vodstva Rome madrižani biti svake minute sve nervozniji i nervozniji. U slučaju vodstva Atletico će sigurno igrati grubo želeći sačuvati svoju mrežu netaknutom. U neko ozbiljnije i rano odvajanje Atletica od 2-3 gola razlike iskreno ne vjerujem. 

Utakmicu sudi Kuipers za kojeg sam uvjeren da neće dopuštati startove koji su standard u Atleticu.

ATL. MADRID - ROMA --- ATL. MADRID VIŠE OD 2.5 KARTONA --- 2.32 unibet">unibet 

u bet365 je granica 1.5 karton, doduse i manja je kvota, 1.50 ali i to se da iskoristiti vrlo lijepo

Basel - Man Utd, Lindgard to be booked 2.87 Betfair 

Jedan info u vezi Lindgarda koji vec ima 2 zuta i verovatno zeli ocistiti se od kartona da ne bi iste preneo u knock-out fazi. Jese Lindgard je starter u mecevima LS, mislim da ce danas ponovo provesti 70-75 minuta na terenu i pokupiti jedan zuti karton. bet365 nudi 2.00 za isti pick, kod Unibeta ga uopste nema u ponudi a Betfair nudi odlicnih 2.87 koje planiram uzeti u singlu.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use