Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

prije 8 minute, Dzeksson said:

Šta mislite, šta odigrati?

Sevilla - Liverpool 

Razmišljam se na 3+ (1.50) ili 2 (2.35), pa eto, zanimaju me vaša mišljenja, jel neko nešto igrao?

Pa s obzirom na njihove prethodne međusobne susrete gdje je palo ukupno osam golova u dva susreta, mislim da bi i ovdje trebalo biti više golova. U posljednjih pet utakmica oba tima palo je tri ili više golova, kao što vidiš ispod. Sve ukazuje na to da će biti golova i na ovoj utakmici!

mEoccGo.png

srnKOdb.png

DORTMUND - TOTTENHAM

Čeka sam da se objave sastavi i evo Tottenham igra u prvoj.

Ovdije vidim samo jednog pobjednika a to je gost iz Engleske. U Dortmundu očito sve nije u najboljim odnosima, nakon odličnog starta krenili su kriminalno. U zadnjih 7 utakmcia ne znaju za poraz, točnije pobjedili su zadnji puta Augsburg 30.09.2017. Nakon toga još samo jedna pobjeda protiv Magdenburga, ali nju ne računam po ozbiljno ipak je ekipa Magdenburga 3. liga.
Osim krize rezultata još je kažnjavan najbolji igrač i napadač tako da u ovoj utakmici vidim samo jednog protinika.

Koeficijent na goste je 3.50 tako da je ru dosta prostora i prilika za kombinirati, tipaTottenham daje gol ili slično.. 

SASTAVI ZA VEČERAŠNJE UTAKMICE!

MONACO – RB LEIPZIG

Monaco: Subasic, Glik, Jemerson, Raggi, Jorge, Fabinho, Moutinho, Lopes, Tielemans, Balde, Falcao

RB Leipzig: Gulácsi – Klostermann, Orban (C), Upamecano, Halstenberg – Kampl, Keita – Sabitzer, Forsberg – Poulsen, Werner

SEVILLA – LIVERPOOL

Sevilla: Mercado, Geis, Lenglet, Escudero; Pizarro, Nzonzi, Banega, Sarabia; Nolito, Ben Yedder

Liverpool: Karius, Gomez, Klavan, Lovren, Moreno, Wijnaldum, Henderson, Coutinho, Mane, Salah, Firmino

NAPOLI – SHAKHTAR

Napoli: Reina; Maggio, Albiol, Chiriches, Hysaj; Zielinski, Diawara, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne

Shakhtar: Pyatov; Butko, Ordets, Rakitskiy, Ismaily; Stepanenko, Fred; Marlos, Taison, Bernard; Ferreyra

APOEL – REAL MADRID

Real Madrid: Casilla; Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo; Kroos, Lucas, Modrić, Asensio; Benzema, Ronaldo.

APOEL: Nauzet Pérez; Vouros, Rueda, Carlao, Roberto Lago; Sallai, Zahid; Vinicius, Morais, Aloneftis; Poté.

DORTMUND – TOTTENHAM

Dortmund: Burki, Schmelzer, Bartra, Toljan, Weigl, Gotze, Kagawa, Guerreiro, Yarmolenko, Aubameyang, Zagadou.

Tottenham: Lloris (C), Aurier, Sanchez, Vertonghen, Rose, Dier, Winks, Eriksen, Dele, Son, Kane.

MANCHESTER CITY – FEYENOORD

Manchester City: Ederson, Walker, Otamendi, Mangala, Danilo, Gundogan, Toure, De Bruyne, B. Silva, Aguero, Sterling.

Feyenoord: Jones, Haps, Tapia, Van Beek, Diks, Vilhena, Toorinstra, Amrabat, Berghuis, Boetius, Larsson.

On 11/20/2017 at 15:26, JackieJack said:

Monaco - Leipzig over 4.5 cards 2.05 unibet" rel="external">unibet 5/10

Jos jedan top over ako se mene pita, ova grupa je najneizvesnija i jedino je tu Besiktas manje vise obezbedio prolaz dalje jer im treba jos bod u sledeca 2 meca. Monaco i Leipzig se bore za drugo tj. trece mesto, Monaco je jedno od vecih iznenadjenja u negativnom smislu, skroz losa predstava francuskog kluba ove sezone u LS, igrali su 1/2 finale prosle godine pa su zato ovi rezultati iznenadjenje iako su prodali nekoliko bitnih igraca. Leipzig prvi put igra u Evropi i mogu reci da su solidni bez obzira na 4 boda, ovaj mec je po meni presudan ko ide dalje a i ko nastavlja u LE, oba tima relativno gruba, pogotovo Leipzig koji igra dosta ofanzivno pa na njihovim mecevima imamo veliki broj kontri, Monaco takodje slican stil igre. 

Unibet je izbacio granicu od 4.5 kartona a kvota nesto preko 2. bet365 online kladionica" rel="external">bet365 je upravo izbacio istu granicu po kvoti 1.90, znaci nece biti nize granice po ovoj kvoti. Sudi Uidiano Mallenco, ove sezone ima nesto manji prosek u La Ligi a u Evropi je na solidnom proseku. Sudio 3 meca u LS i podelio 6 zutih i crveni, 5 zutih i 6 zutih. Prosle sezone u EVropi na ovoj granici 3 overa i 1 under. Pokazivao je 5+ kartona i na puno "manje vaznim" mecevima kod manje grubih ekipa, meni je ovo over samo takav.

9LXyomq.png?1

On 11/20/2017 at 15:15, JackieJack said:

Sevilla - Liverpool over 3.5 cards 1.57 unibet" rel="external">unibet 6/10

Unibet je izbacio razradu kartona za oba dana, ovo mi je must-take tip po ovoj granici. Grupa je i dalje neizvesna, ovo je jako bitna tekma i za Sevillu i za Liverpool, Spartak ima kod kuce protiv najslabijeg Maribora sto drugim recima mozemo reci 95% uzima 3 boda sto komplikuje situaciju u zadnjem kolu. Jeste Sevilla ima zadnji mec sa Mariborom a Liverpool sa Spartakom, medjutim poraz ovde ne bi nikako bio dobar. Sa druge strane H2H ide u korist Sevilli, dobili su ono cuveno finale LE protiv Liverpoola a i izvukli bod u gostima ovde u grupi. U oba meca smo videli bas dosta kartona: 5 zutih i crveni, 6 zutih finale LE. Ova granica od 3.5 mi je blago receno smesna, ovo je mec za kartona, sudi Felix Brych, polako i on ide ka underasu iako je bio jedan od najboljih za overe, ali i dalje je 3.5 za njega prerealna granica. Za vikend je sudio Mainz-Koln i podelio 2 zuta i crveni, mislim da ce ovde imati materijala za kartone, oba tima shvataju vaznost meca, igraju ofanzivan fudbal sto znaci da ne bi smeli gledati neaktivan rezultat pa ocekujem blagu nervozu sa obe strane.

o0nDYID.png?1

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use