Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.11.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic
Suci za sutra, ove bitnije tekme sude: Brych, Lahoz i Mallenco.
 
Spartak Moskva - NK Maribor
 
Sevilla FC - Liverpool FC
 
Manchester City FC - Feyenoord
 
SSC Napoli - Shakhtar Donetsk
 
AS Monaco - RB Leipzig
 
Beşiktaş J. K. - FC Porto
 
Borussia Dortmund - Tottenham Hotspur
 
APOEL - Real Madrid CF

 

Link to comment
Share on other sites

Sevilla - Liverpool over 3.5 cards 1.57 unibet 6/10

Unibet je izbacio razradu kartona za oba dana, ovo mi je must-take tip po ovoj granici. Grupa je i dalje neizvesna, ovo je jako bitna tekma i za Sevillu i za Liverpool, Spartak ima kod kuce protiv najslabijeg Maribora sto drugim recima mozemo reci 95% uzima 3 boda sto komplikuje situaciju u zadnjem kolu. Jeste Sevilla ima zadnji mec sa Mariborom a Liverpool sa Spartakom, medjutim poraz ovde ne bi nikako bio dobar. Sa druge strane H2H ide u korist Sevilli, dobili su ono cuveno finale LE protiv Liverpoola a i izvukli bod u gostima ovde u grupi. U oba meca smo videli bas dosta kartona: 5 zutih i crveni, 6 zutih finale LE. Ova granica od 3.5 mi je blago receno smesna, ovo je mec za kartona, sudi Felix Brych, polako i on ide ka underasu iako je bio jedan od najboljih za overe, ali i dalje je 3.5 za njega prerealna granica. Za vikend je sudio Mainz-Koln i podelio 2 zuta i crveni, mislim da ce ovde imati materijala za kartone, oba tima shvataju vaznost meca, igraju ofanzivan fudbal sto znaci da ne bi smeli gledati neaktivan rezultat pa ocekujem blagu nervozu sa obe strane.

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Leipzig over 4.5 cards 2.05 unibet 5/10

Jos jedan top over ako se mene pita, ova grupa je najneizvesnija i jedino je tu Besiktas manje vise obezbedio prolaz dalje jer im treba jos bod u sledeca 2 meca. Monaco i Leipzig se bore za drugo tj. trece mesto, Monaco je jedno od vecih iznenadjenja u negativnom smislu, skroz losa predstava francuskog kluba ove sezone u LS, igrali su 1/2 finale prosle godine pa su zato ovi rezultati iznenadjenje iako su prodali nekoliko bitnih igraca. Leipzig prvi put igra u Evropi i mogu reci da su solidni bez obzira na 4 boda, ovaj mec je po meni presudan ko ide dalje a i ko nastavlja u LE, oba tima relativno gruba, pogotovo Leipzig koji igra dosta ofanzivno pa na njihovim mecevima imamo veliki broj kontri, Monaco takodje slican stil igre. 

Unibet je izbacio granicu od 4.5 kartona a kvota nesto preko 2. bet365 je upravo izbacio istu granicu po kvoti 1.90, znaci nece biti nize granice po ovoj kvoti. Sudi Uidiano Mallenco, ove sezone ima nesto manji prosek u La Ligi a u Evropi je na solidnom proseku. Sudio 3 meca u LS i podelio 6 zutih i crveni, 5 zutih i 6 zutih. Prosle sezone u EVropi na ovoj granici 3 overa i 1 under. Pokazivao je 5+ kartona i na puno "manje vaznim" mecevima kod manje grubih ekipa, meni je ovo over samo takav.

Link to comment
Share on other sites

Bešiktaš - Porto (18:00)
Sudac: Antonio Mateu Lahoz lHTeD8H.png


Spartak Moskva - Maribor (18:00)

Sudac: William Collum iLOEOFY.png


APOEL - Real Madrid
Sudac: Artur Dias 7xmAbat.png


Borussia Dortmund - Tottenham
Sudac: Clement Turpin aZD8Bar.png


Manchester City - Feyenoord
Sudac: Ivan Kružliak ZSrtp5s.png


Monaco - Leipzig
Sudac:  Alberto Undiano Mallenco ZxltE1T.png


Napoli - Shakhtar 
Sudac: Damir Skomina 8iPHzZl.png


Sevilla - Liverpool

Sudac: Felix Brych iqQLq9R.png

Link to comment
Share on other sites

prije 9 sati, CrneKese said:

APOEL Nicosia - Real Madrid

 

Volio sam pročitati tvoje mišljenje u vezi odigranih ili preporučenih parova. Volio bi i da ti ne moram ovo pisati, ali vidim nitko neće. Cijenim tvoj trud u vezi video uradka, ali realno nema k** veze s forumom. Uz to imam 43 aplikacije za statistiku(hvala bogu). Ono što čitam ovdje su samo nečija razmišljanja ili nagađanja. Volio sam i tvoje čitati, ali pretjerao si s ovim videima. Oprosti, ali to nema niti veze s tvojom montažnom sposobnošću video uredka. 

Ovim putem te lijepo i ljubazno molim da prekineš s ovim ovdje(možeš nastaviti na YT) ali na forumu bi te molio pisano razmišljanje. 

Bez uvrede CrneKese kao i moderatorima šta ovo komentiram ovdje. 

Link to comment
Share on other sites

APOEL - Real Madrid // Real Madrid pobjeda bez primljenog pogodka bet365 - 1,83

Ovdje je sve jasno. Real se doveo u ovoj sezoni u vrlo lošu situaciju, a u klubu jednostavno nešto ne štima. U Ligi prvaka i m koliko toliko dobro ide, a večeras će imati priliku da obezbjede plasman u daljnju fazu natjecanja. Ukoliko večers kikasju a Dortmund pobjedi protiv Tottenhama, u zadnjem kolu će upravo Real i Dortmund odlučivati koja ekipa ide dalje.

Real se neće doesti u tu situaciju i mislim da bi večeras mogli odigrati vrlo kvalitetan ali i oprezan susret, koeficijent na njihovu pobjedu bez primljenog pogodka je odličan, jer bet365 kladionica nam nudi kvotu od čak 1,83!

Tottenham je slavio 0-3 na ovom stadionu, a mislim da Real može postići isti ili sličan rezultat!

bbdcd6fa4f12b3f4accc295da012f8c0.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, CaptainStoner said:

Volio sam pročitati tvoje mišljenje u vezi odigranih ili preporučenih parova. Volio bi i da ti ne moram ovo pisati, ali vidim nitko neće. Cijenim tvoj trud u vezi video uradka, ali realno nema k** veze s forumom. Uz to imam 43 aplikacije za statistiku(hvala bogu). Ono što čitam ovdje su samo nečija razmišljanja ili nagađanja. Volio sam i tvoje čitati, ali pretjerao si s ovim videima. Oprosti, ali to nema niti veze s tvojom montažnom sposobnošću video uredka. 

Ovim putem te lijepo i ljubazno molim da prekineš s ovim ovdje(možeš nastaviti na YT) ali na forumu bi te molio pisano razmišljanje. 

Bez uvrede CrneKese kao i moderatorima šta ovo komentiram ovdje. 

Slozio bih se, u mom slucaju je cinjenica da sam do sada vrlo rado citao tvoja misljenja i analize, a od kada stavljas ove video analize samo predjem preko svakog tvog posta i citam dalje ko je sta imao da kaze.

Pre neki dan kada si se javio za trecu ligu, odmah sam odigrao i ispratio, ali video zapise ni ne otvaram. 

Bez uvrede, samo sam zeleo da se nadovezem. 

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Feyenoord AH -2.5 (1.975) bet365

Manchester City izgleda vrlo dobro u Ligi prvaka, ali oni će željeti da zadrže taj puni zamah znajući da utakmica Premier lige nema do nedelje. To daje Pep Guardioli više opcija za rotaciju svoje momčadi, ali Manchester City mora ostvariti pobjedu večeras što će vjerojatno biti dovoljno da budu pobjednici skupine dok je Shakhtar na drugom mjestu i putuje u Napulj.

uor8ZyI.png

Ovo nije dobra vijest za Feyenoord koji nije bio u najboljoj formi i već su u početku vidjeli koliko je dobar Manchester City kada su ih porazili sa 0-4 u Rotterdamu ranije ove sezone. Postoji jasna razlika u kvaliteti između ova dva tima, a ta razlika je još veća kada uzmete u obzir formu ova dva tima, koja je potpuno različita.

Dok je Manchester City nastavio pokazivati svoju dominaciju, Feyenoord je jednostavno pokušavao pronaći formu, a rezultati su i dalje neuobičajeni. Već su izgubili sa 3-1 u Napoliju i Shakhtaru u Ligi prvaka, a u obje utakmice Feyenoord je bio lošiji tim što neće ponuditi mnogo poticaja pred ovu utakmicu.

Putovanje u Manchester će potaknuti neka loša sjećanja, jer su igrači Feyenoorda izgubili sa 4-0 protiv Manchester Uniteda u skupinama Europske lige, prije gotovo točno 12 mjeseci.

Vjerujem da će Guardiola možda napraviti nekoliko izmjena i da će rotirati sastave, no Manchester Cityjeva momčad je prepuna kvalitetnih igrača, ali igrači koji bi i dalje trebali započeti ovu utakmicu su Nicolas Otamendi, Danilo, Yaya Toure, Bernardo Silva i Sergio Aguero.

Pretpostavljam da neće biti mnogo promjena, jer Manchester City želi pobjedu kako bi riješio pitanje pobjednika skupine, a sljedeću utakmicu neće igrati do nedelje, što je veliki plus za momčad Pep Guardiole.

Vjerujem da će City ovdje dominirati i mislim da bi Azijski hednikep bio idealan za ovu utakmicu.

g0KWztJ.png

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Shakhtar 1 (1.44) bet365

Obje ekipe se bore za drugo mjesto koje vodi u daljnju fazu Lige prvaka. Shakhtar je trenutno na tom drugom mjestu i ima šest bodova razlike u odnosu na Napoli koji zauzima treće mjesto.

UA3Tgu7.png

Napoli zna da se sa pobjedom u ovoj utakmici mogu vratiti na drugo mjesto i to je dovoljno dobar motiv za pobjedu. Ipak, trebat će im usluga od Manchester Cityja koji u sljedećem kolu igra protiv Shakhtara. Naime, ako Manchester City pobijedi, Napoli ima šanse da bude na tom drugom mjestu, ali tada bi se računali međusobni odnosi, što je još veći motiv da Napoli pobijedi sa što boljim rezultatom večeras. Također istodobno moraju pobijediti Feyenoorda u sljedećem kolu, ali ekipa iz Nizozemske je već otpisana.

Napoli ima vrlo dobru formu kod kuće ove sezone, gdje su pobijedili 11, a remizirali dva puta u 13 utakmica odigranih na San Paolo stadionu. U posljednjoj utakmici pobijedili su AC Milana kod kuće sa 2-1 i zadržali svoj položaj kao lidera Serije A, koji će bez sumnje povećati njihovo samopouzdanje prije ovog susreta.

Što se tiče igrača koji će propustiti ovu utakmicu, na listi suspendiranih igrača nalazi se štoper Koulibaly, dok su na listi ozljeda Ghoulam i Milik.

Shakhtar ima šest bodova više nego Napoli u ovoj skupini, kao što sam već rekao, tako da će im biti dovoljan i remi iz ove utakmice. Njihov jedini poraz bio je od Manchester Cityja u gostima, dok su pobijedili Napolija kod kuće, a Feyenoorda i kod kuće i u gostima.

No, bez sumnje, ovo će biti jedna teška utakmica za njih na San Paolu. Ako ovdje budu poraženi, nadat će se da će ostvariti dobar rezultat protiv Manchester Cityja u posljednjoj utakmici kod kuće. U ukrajinskom prvenstvu oni su trenutni lideri, iako su za posljednji vikend izgubili protiv Oleksandriye sa 2-1.

Što se tiče ozljeda za Shakhtar, oni će biti bez stopera Kryvstova i veznjaka Malysheva koji su ozlijeđeni, dok je branič Srna suspendiran. Sretno!

0wYvfqw.png

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, IzudinB said:

Napoli - Shakhtar 1 (1.44) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Shakhtar je trenutno na  drugom mjestu i ima šest bodova razlike u odnosu na Napoli koji zauzima treće mjesto.

UA3Tgu7.png

Napoli zna da se sa pobjedom u ovoj utakmici mogu vratiti na drugo mjesto i to je dovoljno dobar motiv za pobjedu. 

pobjedom u ovoj utakmici napoli nikako ne može na drugo mjesto... morao bi pobijediti u dvije utakmice zaredom a ukrajinci izgubiti obje.... :)

Link to comment
Share on other sites

prije 2 minute, moneyhunter said:

pobjedom u ovoj utakmici napoli nikako ne može na drugo mjesto... morao bi pobijediti u dvije utakmice zaredom a ukrajinci izgubiti obje.... :)

nije ništa pogriješio, nego nisi ti gledao širu sliku. Ne mogu odmah sjesti na drugo mjesto ali zato ostaju u utrci za drugim mjestom :D

Link to comment
Share on other sites

Napoli-Shakhtar 1 1.55
Spartak-Maribor 1 1.25
Man City-Feyenoord 1 1.15
APOEL-Real 2 1.15
 
Premier 2.56
 
- Mislim da neće lako Napoli danas ali ga moram odigrati. Igraju jako fino ove sezone, u ligi su prvi sa dva boda ispred Intera i četiri ispred Juventusa, za vikend su dobili Milana a sada se moraju fokusirati samo na Ligu prvaka gdje se bore za prolaz. Imaju samo tri boda, dobili su Feyenoorda a gubili od Shakhtara i dva puta od Citya. Shakhtar ih je iznenadio u prvom kolu u Ukrajini sa 2:1, a protiv Citya su bili očekivani porazi. Današnji protivnik im bježi 6 bodova i ovo im je must win i moraju se nadati da će City slaviti u posljednjoj utakmici u Ukrajini. Shakhtar je uapo u lošiju formu što je dovelo do toga da im se Kijev priključi u borbi za titulu. Imaju dva vezana kiksa na svom stadionu, prvo su protiv posljednjeg Stala odigrali mršavih 1:1 a nakon toga su izgubili od Oleksandriye 1:2. Mislim da Napoli dobija ovo, bolja su ekipa, igraju na svom stadionu gdje je uvijek odlična atmosfera, u boljoj su formi i ovo im je must win ako žele produžiti nadu o prolazu dalje.
 
- Spartak i dalje ima nade za osminu finala Lige prvaka. Na dva su boda manje od Seville i tri od Liverpoola a oni danas igraju međusobno. Maribor ima jedan jedini bod i to ga je uzeo protiv Spartaka u prvom kolu. Danas dolaze u hladnu Rusiju i to u promjenjivoj formi, neki dan ih je Olimpija nabila 3:0 u kupu, u Ligi prvaka su dali samo jedan gol i to u spomenutoj utakmici iznad, nakon toga su gubili od Liverpoola 3:0 i 7:0 i od Seville 3:0. Ne volim igrati LP u 18 sati, ali Spartak je u finoj formi, doma igraju dobro, uzeli su bod Liverpoolu i nabili Sevillu 5:1 tako da bi morali dobiti i Maribora.
 
- Što se dvije najmanje kvote tiče mislim da ne moram previše pametovati. City igra trenutno najbolji nogomet, Pep ih super posložio, deru sve redom, danas će osigurati prvo mjesto u grupi dok je Feyenoord ubjedljivo zadnji sa 0 bodova.
Real igra loše pa je vrijeme da se iskale na nekome. APOEL ima dva boda i oba protiv Dortmunda koji je očajan. Real se bori za prvo mjesto sa Tottenhamom i očekujem laganu pobjedu danas.

U zadnjem napadu pad... i to Mešanović...
Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use