Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 18.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

prije 15 sati, mario007 said:

15:00 Osijek-Cibalia preko 3.5 kartona,1.70 koef.

18:00 Roma-Lazio preko 5.5 kartona,1.65 koef. 

SS

-Sudi Don Ivan,3.5 uzimam ne osvrcuci se.

-Derbi Rima,Derby della Capitale,uvijek vazio za krvolocnije derbije,granica mu proteklih sezona varirala na 7.5 i 6.5 tako da me ovih 5.5 bas zacudilo.

Istina,talijani su se postrozili i ove sezone manje kartona pokazuju duci ukljucujuci Rocchija koji sudi ovaj susret,no ovo je jedan od famoznih derbija u kojem su tenzije uvijek na vrhuncu i bez obzira sudio Rocchi,Moen,Bebek ili Brych ovaj ce derbi uvijek biti za over kartona,a to danas i igram.

zaletio sam se napaljeno da odigram to na veći ulog i shvatim da su izbrisali kartone za osijek-cibalia, šteta, vjerojatno lagan prolaz

Toulouse - Metz over 3.5 kartona 1.55 Wwin 5/10

Kao i juce kod Lille, po meni jako dobar pick za spojiti sa necim i gurnuti srednji-visi ulog. Toulouse jedna od zahvalnijih ekipa u FRA ligi ove sezone, u stanju su sami sakupiti 3-4 kartona, Metz prosecan sa nesto preko 2 kartona po mecu. FRA liga se pokazala kao najbolja za overe, dosad su me skoro svaki put osim jednom ispostovali pa idem dokle god dolaze. Sudi Ben El Hadji, jedan od boljih sto se proseka tice, ove sezone sudio 10 susreta a od toga samo jedan ostao ispod 3.5 kartona tj. tacno na 3. Evo njegovih brojeva hronoloski: 6 zutih, 5 zutih, 3 zutih i crveni, 3 zutih, 6 zutih, 5 zutih, 4 zutih i crveni i tri puta po 5 zutih. 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use