Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedeljak 13.11.2017.


JackieJack

Recommended Posts

Italija - Svedska over 4.5 kartona 1.68 unibet 6/10

Stvar je bila jasna, jos posle prvog meca kad je ovo zavrsilo minimalnim rezultatom u korist Svedjana. Ocekivala se tvrda tekma sa malo golova, moram priznati da sam vise cekao neki 0:0 rezultat jer Zabari znaju igrati na rezultata ali eto za nas jos bolje ovako...

Siguran sam da ce Svedi biti maksimalno nabrijani i probace odbraniti rezultat, videcemo da li ce u tome uspeti jer su Italijani stari lisci plus igraju kuci ali svakkao bi trebalo biti interesantno. Znaci imamo povratan mec i aktivan rezultat iz prvog, veliki je ulog i siguran sam da ovde igraci nece previse mariti za dobijanje kartona (nisam siguran da li po novim pravilima ovi koji vec imaju jedan zuti ukoliko dobiju drugi propustaju prvi mec na SP ili ne, eto ako neko zna neka napise ispod). Jedini minus tipu je Lahoz koji mi nije puno drag, jedino daje nadu pored svega vec navedenog to sto je u poslednje vreme dosta laksi na kartonima, ove sezone je uglavnom isao na 5+, sto u La Ligi sto u Evropskim takmicenjima. Ocekujem da Italijani pokupe bar 2 komada (znaci standardni Chiellini, Barzagli, Bonnuci, De Rossi itd itd) a i Svedjani brane rezultat pa ce uraditi sve sto im je u moci da odu na SP.

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, JackieJack said:

Italija - Svedska over 4.5 kartona 1.68 unibet" rel="external">unibet 6/10

Analiza nesto kasnije...

upratio sam i ja danas granicu i kvotu ali odlučio sačekati jer mislim da bi mogla biti i bolja kvota, da nije cakir sudio prvu bilo bi minimalno 6 kartona, baš se prljavo igralo, a vidio sam da su nastavili sa prozivanjima i nakon utakmice, posebno Berg, tako da će biti zanimljivo

Link to comment
Share on other sites

prije 13 sati, JackieJack said:

Italija - Svedska over 4.5 kartona 1.68 unibet">unibet 6/10
 

Unibet daje fantastični koeficijenti i granicu. Naime, bet365 je granicu postavio na 5,5 kartona a razlika u koeficijentu je, rekao bi, zanemariva s obzirom da se radi o razlici u granici od jednog kartona.

40EVfsL.png

Preporučujem uplatiti over kartona kod unibet kladionice, što prije jer lako moguće da će povećati granicu ili smanjiti koeficijent. Za ovo se isplati otvoriti račun kod unibet kladionice, pogotovo ako mislite pratiti tipove za kartona sa foruma dugoročno i ovo je dobar primjer zašto je jednostavno nužno imati otvorene račune u više kladionica, ako se misli ozbiljnije kladiti. 

D6zN2AV.png

Link to comment
Share on other sites

prije 13 sati, Goksim said:

Unibet daje fantastični koeficijenti i granicu. Naime, bet365 online kladionica" rel="external">bet365 je granicu postavio na 5,5 kartona a razlika u koeficijentu je, rekao bi, zanemariva s obzirom da se radi o razlici u granici od jednog kartona.

40EVfsL.png

Preporučujem uplatiti over kartona kod unibet" rel="external">unibet kladionice, što prije jer lako moguće da će povećati granicu ili smanjiti koeficijent. Za ovo se isplati otvoriti račun kod unibet" rel="external">unibet kladionice, pogotovo ako mislite pratiti tipove za kartona sa foruma dugoročno i ovo je dobar primjer zašto je jednostavno nužno imati otvorene račune u više kladionica, ako se misli ozbiljnije kladiti. 

D6zN2AV.png

gLILTo0.png

Link to comment
Share on other sites

Italija - Švedska 

Evo i moje viđenje utakmice koja će u ponedjeljak definitivno biti središnja utakmica. Očekujem jako zanimljivu utakmicu te, za razliku od većine talijanske javnosti, vjerujem da će se Italija plasirati na Svjetsko nogometno prvenstvo. 

Realno, bili su bolji u prvoj utakmici a u uzvratu očekujem da još više stisnu Švedsku te da realiziraju jednu od prilika koje će stvoriti. Ako pogledamo širu sliku, u interesu FIFA-e je da se Italija plasira. Zašto? Jednostavno, Švedska ima 10 milijuna stanovnika, Italija 60 milijuna a sviđalo se to nama ili ne nogomet je jedan veliki biznis. 

Sjećate li se utakmice Irska - Francuska 2009. godine i kontroverznog igranja rukom? Evo video-a za one koji se ne sjećaju. Naravno da je Irska bila ta koja je oštećena, je Francuska. 

Siguran sam da Italija neće biti oštećena u ovom susretu a hoće li biti Švedska ostaje za vidjeti. Za sitan ulog mislim da je dobro probati da Italija daje gol iz kaznenog udarca, a bet365 daje 7,00 za tu okladu. 

Uz to sljedeći double mislim napasti sa nešto većim ulogom. Kombinacija koju bet365 daje kombinirati mi se jako sviđa i mislim da je listić odličan. 

Tko je skloniji riziku može odigrati i čistu pobjedu Italije, međutim s obzirom da ću odigrati okladu sa nešto većim ulogom idem na sigurniju opciju a to je da Italija pobjeđuje barem jedno poluvrijeme. Dakle, čak i ako npr. gube 2:0 na poluvremenu te izgubi 2:1 na kraju oklada bi bila dobitna. Ne vjerujem u ovaj scenarij, međutim pobjeda u jednom poluvremenu koju online kladionice daju je odlična stvar.

Korneri... Tko je spreman riskirati može komotno odigrati i da će Italija prva doći do 7 kornera. Prvu utakmicu Italija je imala 7 kornera a Švedska svega jedan. Sad Italija igra kod kuće i još mora ganjati rezultat pa ne vidim razlog zašto bi imali manje kornera nego prvu utakmicu. Race do 5 mi je stvarno "zicer", odnosno izuzetno izgledna oklada a mislim da će i race do 7 proći. Opet, idem sa sigurnijom opcijom.

O kartonima je već bilo govora. Očekujem puno nabrijaniju i zanimljiviju utakmicu nego što je to bila uspavanka Grčke i Hrvatske gdje je cilj ostvaren. Po medijima se nabrijava atmosfera i Lahoz će imati pune ruke posla. Nije mi najomiljeniji sudac i zna nekad teško vaditi kartone, ali mislim da će ovdje imati pregršt materijala. Sa njim se nikad nezna, bilo je utakmica gdje je dao i 5 kartona u prvom poluvremenu, a nekad je jako težak za izvaditi karton. Kako god, suca ne možemo mijenjati, osim ako se ne ozljedi na terenu :) ali mislim da će imati i više nego dovoljno materijala i da će morati smirivati strasti kartonima. 

Ovo je sigurnija varijanta gdje je koeficijent jako lijepih 3,05

Ws0miSx.png

Ovo je nešto riskantnija opcija, ali je zato i koeficijent 4,40.

sH93aHZ.png

U oba slučaja imamo jako lijepi tečaj, a čekamo samo jednu utakmicu. Odlično je i da se sve ove oklade mogu kombinirati kod bet365 što mislim da za određene utakmice nekad nema previše smisla, ali nećemo se buniti ;) 

Link to comment
Share on other sites

Italija - Švedska

Utakmica na San Siru ovog ponedjeljka će nam dati odgovor tko ide na Svjetsko prvenstvo: Italija ili Švedska.
Šveđani u Milano sa sobom donose vrlo vrijednu 1-0 pobjedu iz prve utakmice. U ovakvim nokaut ogledima tih 1-0 predstavlja vrlo veliku prednost i dosta nezgodan zaostatak za hvatanja, jer vas samo jedan primljeni gol u uzvratu baca debelo unatrag. U tom slučaju su vam potrebna čak tri pogotka za prolaz.
Talijani su, s obzirom na prikazano u Solni, vjerojatno zaslužili i više od poraza 1-0, no istina je da su i Šveđani i Talijani igrali vrlo oprezno, utakmica je bila žestoka, pomalo i prljava, a nastavak svega će se dogoditi i na San Siru makar će Talijani morati biti nešto žešći u svojim napadima jer moraju loviti minus od jednog gola.
Sadašnja Italija ima mnogo nedostataka, ali je i dalje jača i kvalitetnija momčad od Švedske koja je organizirana, čvrsta i „ratoborna“ momčad i takvog suparnika nije lako slomiti.
Ipak vjerujemo u pobjedu domaćina, ali ne isključujemo da bi moglo biti i 2-1 što odgovara gostima.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

Italija - Švedska

Prvi meč: Švedska je stekla minimalnu, ali i te kako vrijednu prednost pred 50.000 gledatelja u Stockholmu, pobijedivši sa 1:0. Taj pogodak prednosti vrijedi zapravo i više, jer su domaćini sačuvali netaknutu mrežu. Tako se sad otvara prava drama uoči uzvrata na (također rasprodanom) San Siru: u Milanu “Azzurri” moraju spriječiti debakl, riječ je o reprezentaciji koja je 4 puta bila svjetski prvak, a samo dvaput u cijeloj povijesti (1930. i 1958.) izostala sa Mondiala.

Međutim, ova Italija izbornika Venture zaista ne daje razloge za optimizam. Švedska je u prvom meču iskoristila sva oružja na raspolaganju, fizički i trkački su totalno anulirali goste, dominirali tijekom cijelog meča. Istina, nisu stvorili naročiti broj prilika, a i sve bi bilo drugačije da je na samom otvaranju Bellotti pogodio zicer, glavom je promašio sa 5-6 metara.

Sve je vodilo prema remiju, u tom nogometnom ratu, samo je slučaj mogao prelomiti meč. I to se upravo dogodilo u 61. minuti, kad je Jakob Johansson upitio ne baš opasan šut, a lopta se odbila od De Rossija, prevarila Buffona i završila u mrežu – 1:0. Gosti su pokušali potom uzvratiti, izjednačiti, ali u preostalih pola sata nisu stvorili niti jednu pravu šansu, tek je Darmian jednim šutem sa distance pogodio – stativu, bio je i to dokaza kako je Italiji “suđen” poraz….

Tako u Milanu Italija mora jurišati po pobjedu od dva pogotka razlike, ili 1:0 za produžetke, a to će biti najbolji scenarij za Švedsku, koja se zna braniti, a može preko Forsberga biti ubojita iz kontre…

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Italija - Švedska // Ciro Imobille daje gol bet365 - 1,83

Italijani zaostaju rezultatski iz prvog susreta, i bilo bi zaista neobično kada ih ne bi gledali na SP pogotovo sada kad nakon nekoliko godina imaju solidnu ekipu i nekako kako bi ih nazvao, atraktivniju ekipu. Šveđani su pokazali svoju snagu, ali ipak vjerovati je da će sasvim drugačija priča biti u gostima.

Imobille igra u fneomenalnoj formi i najbolji je strijelac u Italiji a mislim i u Evropi, odlično se snašao u Laziu i trenutno je nazaustavljiv. I večeras će igrati u vrhu napada i vjerujem da je upravo on taj igrač koji može donijeti prevagu i postići pogodak.

c8171806b80f540e4cd07f859f4a8c82.jpg

Mogući sastavi:

(3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Candreva, Florenzi, Jorginho, Parolo, Darmian; Gabbiadini, Immobile.

(4-4-2): Olsen; Lustig, Granqvist, Lindelof, Augustinsson; Claesson, Larsson, Johansson, Forsberg; Berg, Toivonen.

Link to comment
Share on other sites

Italija - Švedska 1 (1.50) bet365

Svaka ekipa ima priliku da dođe na Svjetsko prvenstvo, neki u ovom trenutku imaju bolje šanse od ostalih. Međutim, Italija će se nadati pobjedi protiv Švedske, ali pobjedi koja će ih odvesti u Rusiju. Italija je bila ekipa koju nitko nije htio izvući na izvlačenju, ali su bili nevjerojatno loši protiv Švedske u toj prvoj utakmici. Italija je izgubila sa 1-0 i to je bio veliki udarac za njih, jer su oni glavni favoriti, a sada moraju ostvariti pobjedu od 2-0 kako bi prošli dalje, ili ćemo možda gledati produžetke i penale? Bez obzira na to Italija mora ostvariti pobjedu, barem onu minimalnu, kako bi se našli pred produžecima i penalima. Večeras će Talijani morati da budu mnogo bolji u zadržavanju lopte, ako misle da pobijede u ovoj utakmici. Njihova obrana je bila pod stalnim pritiskom zbog toga što nisu sposobni zadržati loptu u svojim nogama. U ovim kvalifikacijama Italija je uspjela pobijediti sedam utakmica i postići 21 gol u tom procesu. Iako se to večeras ne računa, mislim da će Talijani uspjeti da pobijede.

Što se tiče ozljeda, nema novih ozljeda za Talijane, ali će oni biti bez Marco Verrattija nakon što je dobio žuti karton protiv Švedske što je rezultiralo suspenzijom.

Što se tiče Švedske, oni će htjeti da zamijene svojih početnih 11 onoliko koliko bude potrebno da se stvori snažna ekipa koja će biti u stanju da se brani. Albin Ekdal je ozlijeđen, dok se Martin Olsson bori sa ozljedom mišića.

Švedska će biti puna samopouzdanja u ovoj utakmici i oni će Italiji napraviti pakao od života. Ipak, uprkos svemu tome, mislim da će Italija biti mnogo jača pred svojim navijačima. Iako neće trebati nikakav dodatni poticaj, igrači i navijači znaju da se njihova legenda Gianluigi Buffon povlači iz nogometa na kraju sezone i vjerujem da će mu večeras darovati prolaz na Svjetsko prvenstvo. Igrat ću pobjedu Italije, jer je sigurnije, no, na prolaz dalje je bolja kvota, 1.80. Sretno!

OWqZSvC.png

Link to comment
Share on other sites

Turska - Albanija 1 (1.61) bet365

Turski tim ima četiri pobjede u posljednjih pet utakmica kod kuće i vjerujem u njihovu pobjedu protiv Albanije. Na drugoj strani, Albanija je autsajder, ali nije im baš išlo ove godine, jer su u osam utakmica ove godine uspjeli da pobijede samo dvije i ostvare jedan remi. Njihove gostujuće utakmice su također vrlo loše. Igrali su pet utakmica u gostima ove godine, ali nisu uspjeli pobijediti niti jedan, a ostvarili su samo jedan remi protiv Makedonije, tako da mislim da će ovdje Turci da ostvare pobjedu bez obzira što je to jedan prijateljski susret! Sretno!

wCZczPV.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use