Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Subota 11.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Sinoć odlično, idemo dalje.

Porzingis over 29,5 1.85
Fournier over 20,5 1.85
Gobert over 14,5 1.85

Premier 6,33

- Pisao sam Porzu neki dan over ali tada nije igrao pa ću samo kopirati analizu. Unicorn definitivno nije normalan ove sezone. Na prosjeku je od 30 poena a tome dodaje 7,5 skokova i 2,3 blokade u prosjeku po utakmici. Ove sezone ima tri undera, točnije tri utakmice ispod 30 poena: vs Boston - BO, šut ga nije služio ; vs Houston - BO, uzeo manje šuteva ; vs Charlotte - ostao točno na ovoj granici, igrao manje nego inače, 29 minuta.Neku noć je npr ako gledamo kladioničarski ostao na granici ali je odigrao brutalnu utakmicu, imao 3 blokade nad Zellerom u 10 sekundi, zabio onu tricu pred kraj pa imao i onaj prodor. Lik je nezaustavljiv, i u obrani i u napadu (primjer: https://twitter.com/BleacherReport/status/926630630128943106 ) Ne može ga nitko čuvati, a večeras dočekuju Sacramenta koji je s obranom na vi pa vjerujem da će se Porz iživljavati i mislim da ide na 30+.

- Evan igra protiv bivšeg kluba, zadnje dvije im je ubacio 30 i 24. Ima dosta ovlasti u ekipi, sinoć je ostao na 14 poena protiv Phoneixa, šut ga nije išao (trica 0-7) a i igrao je samo 27 minuta radi BO. Iako je b2b utakmica uspio je malo odmoriti, protivnik je dobar a uz to i bivši klub, očekujem ga na razini i mislim da ide na 20+.

- Sinoć sam ga igrao under, večeras over. Ista situacija kao sa Nurkićem sinoć. Igraju protiv Netsa koji užasno brane reket i svi ih pune, sinoć im je Nurkić dao 21 a nije ni igrao zadnju četvrtinu. Gobert sinoć Whitesideu dao 12, vjerujem da može i raspalim Netsima barem 15.

Evo još jedan.

Šarić under 12,5 1.85
Markkanen under 14,5 1.85
Randolph over 15,5 1.85

Sport Plus/SS 6,33

- Šarića su nam vratili na staru granicu radi finih partija u zadnje vrijeme ali mislim da večeras ide u under. Matchup mu je Green koji je odličan u defanzivi. Embiid je najavio da jedva čeka igrati protiv Greena jer je ovaj odličan trash talker tako da bi on mogao siliti a uz to je i jako moguć BO.

- Markkanen je imao problema sa ozljedom, propustio je i neke treninge ovaj tjedan. Ipak je zaigrao sinoć i ubacio 12 poena za 28 minuta. Danas ih čeka b2b utakmica i to protiv Spursa koji su jaki obrambeno, moguć je BO, a vratio se i Portis.

- Ima ga i po 14,5 ali sam uzeo 15,5 radi prethodna dva para i granica. Z Bo je proigrao. Zadnje četiri utakmice: Boston 16, Detroit 19, Oklahoma 18, Phila 20. Večeras igraju protiv New Yorka koji očajno brani reket i vidim travara opet preko ove granice.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use