Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 12.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

HRVATSKA - GRČKA ; ANALIZA PROŠLOGA TE PROGNOZA DANAŠNJEG SUSRETA (PROGNOZA U VIDEU)

Prvo što bi napomenuo, a jako je važno u prošlom susretu bio je sudac, koji je po meni sudio za 10. Ono sa prekršajem golmana po novim smjernica je kazneni udarac i žuti karton tako da tu nema govora o bilo čemu drugome. No glavna stavka što je sudac napravio je što je znao kako zaštiti igrače i nakon početka grčkog mesarenja odmah je kažnjavao javnom opomenom i tu je nastala odmah druga utakmica. 

Glavna stavka što mi govori općenito o utakmici je ta da su grci do 65-min imali 26 očišćenih lopti, što znači kako je Hrvatska jednostavno predobro stojala, odličan timski napad te svakako jednu od glavnih stavka modernog nogometa a to je reposjed.

Što se tiće ona dva poklonjena gola, loša dodavanja, svakako pogreške grka su bile ogromne i njima ne primjerene ali to svakako nije došlo bez veze nego zbog posljedica stanja na terenu, točnije Hrvatska ih je na to natjerala.

Važno još za usporedbu nakon Čačića, Dalić je osim kadrovske promjene (Strinić ljevi bek, Brozović maknut sa krila) ključnu stavku za ovaj prošli susret bila Rakitić, čovjek koji je odigrao vjerovatno najbolju utakmicu za reprezentaciju. Uvlačio se među stopere, iznosio loptu jedini za razliku od Čačićeve ere kada je to jedini bio Modrić i to kada bi samoinicijativno odlučio o tome i tu bi ga gubili najviše. Svakako valja pohvaliti i bokove koji su nam davali širinu, te odličnu kombinatoriku te je reprezentacija napokon nakon ere Slavena Bilića igrala moderan nogomet. Rebić i Vlašić nažalost nisu pokazali previše ali to pripisujem što su novi u ovom okruženju te se još nisu privikli ponajbolje.

• Goksim pinned this topic

Grčka – Hrvatska.

Prvi meč: Hrvatska je odigrala svakako najbolji meč u cijelom ovom ciklusu kvalifikacija, u jednoj večeri se iskupila za sve propuste radi kojih je ostala bez 1. mjesta u skupini, te trijumfom od 4:1 stavila hipoteku na plasman u Rusiju 2018. Nije samo konačni omjer pred 30.000 gledatelja u Maksimiru razlog za optimizam, već i sve ono viđeno tijekom meča, preporođeni “Vatreni” Zlatka Dalića su se pokazali kao apsolutno superiorni spram rivala, kojima ni fanatična publika u Pireju neće biti od velike koristi u uzvratu.

Modrić iz jedanaesterca, magična “peta” Kalinića, te pogoci Perišića i Kramarića donijeli su nam kapitalnu prednost, šteta tek zbog manjka koncentracije kod kornera koju su Grci kaznili, kad je Sokratis iskoristio (opet) nedovoljno budnog Lovrena. Ali, i ovako imamo rezultat koji nam širom otvara vrata Svjetskog prvenstva, Hrvatska je dokazala da je za klasu, ako ne i dvije, bolja od Grčke, odigramo li u Pireju barem približno dobro i angažirano, neće biti problema. Da i ne govorimo kako u Maksimiru nismo bili kompletni, bez Mandžukića, Ćorluke, Kovačića i Badelja…

Inače, i tradicija je u ovakvim ispitima na strani Hrvatske, podsjetimo tek da smo dosad četiri puta igrali play off, te ostvarili stopostotni učinak u ovakvom tipu mečeva, izbacili smo Ukrajinu, Sloveniju, Island i Tursku u ranijim ogledima doigravanja za velika natjecanja.

Švicarska – Sjeverna Irska

Nakon odlične epizode na lanjskom Euru, te računajući na uvijek vrući ambijent u Belfastu, očekivalo se da će Sjeverna Irska biti barem dostojan suparnik Švicarcima, ali ništa od toga: gosti su potpuno dominirali, čak je i konačnih 1:0 za njih nedovoljna nagrada za sve što je viđeno u prvih 90 minuta ovog para, u kojem, očito, neće biti nikakvih dilema oko konačnog pobjednika.

Jer, momčad izbornika Petkovića bila je izrazito nadmoćan rival, Seferović, Xhaka i društvo propustili su niz zicera da već u prvom poluvremenu donesu prednost gostima, Štoviše, do pobjedničkog pogotka su došli iz vrlo sumnjivog, da ne kažemo – nepravedno dosuđenog jedanaesterca i greške rumunjskog arbitra Hategana, koji je “vidio” igranje rukom Evansa nakon šuta Shaqirija u 58. minuti. Taj poklon je znao iskoristiti Ricardo Rodriguez, te sa bijele točke donijeti prednost Švicarskoj.

Čak i nakon toga pogotka Irci nisu uspjeli napraviti ništa, makar se silno trudili uz pomoć navijača na Windsor Parku, stoga je još teže očekivati kako bi mogli ugroziti domaćine u nedjeljnom uzvratu u Baselu. Švicarska, poput Hrvatske, ima tek formalni zadatak završiti posao i otvoriti šampanjac…

Izvor: psk.hr

KOŠARKA (Prvenstvo Španjolske):

REAL – BARCELONA

Real je domaćin prvog košarkaškog El Clasica ove sezone, koji je već sam po sebi dovoljno žestok, pogotovo u ovo vrijeme (imajući u vidu političke konotacije), a dodatnu draž daje i saznanje kako su oba velikana španjolske košarke lani podbacili. Naime, Real je ostao bez titule izgubivši finale od Valencije, a Barcelona je stradala od istog rivala još u četvrtfinalu play offa. Sad Madriđani dočekuju derbi sa maksimalnim scoreom, imaju 7 pobjeda u 7 mečeva, djeluju izrazito nadmoćno, ali tako je, podsjetimo, izgledalo i lani do za njih nesretnog raspleta doigravanja. Dosad je Real, jasno, dobio sva 3 meča pred svojim navijačima, a pritom se već djelomično osvetio i Valenciji, trijumfom u gostima. Sve dakle vodi prema tome da će Kraljevski klub biti, opet, broj jedan u play offu, ali puno toga ovisit će o rezultatu ovog meča.

Najbolji strijelci dosad u prvenstvu: Randolph 15,6, Dončić 13,1, Campazzo 11,0 poena po meču

Barcelona nije tako uvjerljivo kao njen vječni rival, Katalonci su već pretrpjeli 2 poraza u 7 kola i to prilično neočekivano: kod Estudiantesa u gostima, te od Murcije na svom parketu! To svakako nisu kiksevi kakve bi mogao uraditi budući šampion, ali ipak je sezona tek na početku, trebat će im vremena dok se potpuno ne uigraju.

Najbolji strijelci dosad u prvenstvu: Heurtel 15,4, Oriola 10,2, Seraphin 10,0 poena po meču.

Brojke: Real je svladao Barcelonu u sva 3 posljednja El Clasica, od toga oba odigrana ove godine u Madridu – u prvenstvu je završilo sa 76:75, a u Euroligi čak 85:69.

Izvor: psk.hr

prije 3 minute, Goksim said:

Bet365 je upravo prije dvije minute izbacio ponudu za kartone za utakmicu Grčka - Hrvatska ;)

Kao što znamo sudi Kuipers, a evo i kako granice i koeficijenti izgledaju trenutno

LIhY0jA.png

Trebalo bi to over po meni,koliko god Kuipers bio skrt i bahat sigurno ce strasti biti uzavrele,Grci ce biti ljuti radi gubtika pa ce sigurno tu biti frustracija,a i cisto sumnjam da  mi 2 utakmice zaredom mozemo bez kartona.

Evo i kombinacije koja, iako znam da se mnogi neće složiti, ima itekako smisla. Ne kažem da će se isto i dogoditi niti želim da Hrvatska kiksa, ali 4:1 je lijepa zaliha i jedino je bitno da se Hrvatska kvalificira na SP 2018. Kojim rezultatom u uzvratnoj utakmici nije uopće bitno, dugoročno gledano.

E sada, s obzirom na rezultat jasno je da će kartona biti ako će Grčka biti koliko toliko u igri za prolaz. Treba im 3:0 što je, nadam se, nemoguće. Pred domaćim navijačima Grčka će igrati drugačije ali i puno otvorenije. 

Sljedeća kombinacija je jako logična. Dakle, ako Grčka povede biti će i 5+ kartona. Zašto? Zato što će, ako rezultat bude 1:0 barem neko vrijeme biti nervoze na terenu, sa obje strane. Ako Hrvatska povede, realno gotovo je i ne vidim razloga za veći broj kartona, a vidjeli smo da je tako izgledalo i u prvoj utakmici, kada se igralo drugo poluvrijeme.

N64cSzy.png

Koeficijent 4,16 za ovu kombinaciju koju samo bet365 daje i kombinirati je jednostavno fenomenalan jer u slučaju Grčkog vodstva kartoni nebi trebali biti upitni.

Grcka-Hrvatska preko 4.5 kartona,2.25 koef.

Favbet

Istina je da je favbet najgluplja kladionica sa svojim ne racunanjem ni direktnih crvenih,a ni drugih zutih kartona.

Svjestan sam tog rizika,ali radi ovog koeficijenta morao sam ovo uzeti over.

-Za očekivati je  od samog pocetka  da Grci krenu ekstra jako,napaljeno i da svim silama pokusaju stici zaostatak.Trebala bi prokljucati turska krv u njima jer jedino kroz ostru i grubu igru mogu nastetiti tehnicki boljim reprezentacijama,najbolji primjer su susreti protiv BIH i Belgije u kojima su totalno bili nadigrani no u 3 od 4 susreta oni su ostali neporazeni ,a pritom igrajuci jednu veoma grubu i zestoku igru,a over kartona dosao je u svakom suretu.

Ono sto je drugačije od tih susreta jest da oni danas moraju stizati 3 gola razlike,moraju i oni napadati , upravo u tome vidim njihove kartone.Naime ja mislim da ce puno prostora ostavljati za brze kontre Modrica,Perisica i druge nase igrace koje ce morati zaustavljati taktickim faulovima.

Takoder im se vracaju dva bitna kako igraca tako i mesara,Manolas i Torosidis koji redovno dobijaju zute kartone u svojoj talijanskoj ligi pa od bar jednog ocekujem doprinos sa kartonima.

U ovom susretu nijedan njihov igrac ne mora paziti da ne dobije karton,jednostavno moraju ici na sve ili nista,jako ili nikako.Ovakva je bila situacija sa mogucim suspenzijama u 1.utakmici:

Suspenzija prijeti Kostasu Mitroglou, Panagiotisu Retsosu, Stefanosu Kapinu, Vasilisu Torosidisu, Mariosu Oikonomou, Kostasu Stafylidisu i Giorgosu Tzavellasu.

Ono sto će biti dobro(za nas koji igramo ovaj tip,ne za igrace) po meni jest da ako i  nasi riješe utakmicu sigurno ce kod Grka biti ludih i frustriranih glava koji ce gledati da ozljede nekog naseg igraca,vidjeli smo u 1.utakmici kako su dosta grubo isli prema Modricu.

-Sto se nasih tice,cisto sumnjam da ce jos jedna utakmica proci,a da nasi ne dobe zuti karton,po meni je to nepojmljivo.

Vidljivo je bilo da su se nasi cuvali u 1.utakmici da ne dobe bilo kakvu opomenu,ovaj puta ne moraju se paziti i mogu ici kako god zele u duele,a dosta smo imali mi tu mesara koji su se morali paziti:Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Šime Vrsaljko, Nikola Kalinić, Marko Rog, Josip Pivarić i Domagoj Vida.

Jedan od glavnih igraca za zuti mi je Subasic koji kao vratar dosta voli otezati s vremenom,ako se dobro sjecate to je stalno radio protiv Turaka na Euru pa je to nastavio sa Monacom kada suigrali protiv Dortmunda u LP pa od njega ocekujem otezanje s ispucavanjem od samog pocetka,bilo da budemo u pogodnoj ili u losoj poziciji.Tu su naravno i Brozovic,Vida,nestabilni Lovren,a i Vrsaljko nije bas nesto blag prema suparnicima.

Napomenuti cu jos da smo i 2011.imali slicnu situaciju.Tada smo Turce dobili 3-0 u gostima u prvoj utakmici pa smo onda na uzvratu u Maksmiru svi ocekivali mirnu utakmicu.Bila je mirna sto se tice rezultata,ali prstilo je sve od brutalnih faulova te je tada uzvratna utakmica zavrsila sa 7 kartona.

-Utakmicu sudi bahati i bezobrazan 44-godisnji nizozemac Bjorn Kuipers,najveci uspjesi kao sudac sigurno  su mu odsudena 3 finala:finale Europa Lige 2013,finale Kupa Konfederacija 2013 i  finale Lige Prvaka 2014.

Imao je vec ovakvu slicnu utakmicu za sudenje ove sezone,kada su Barcelona i Juventus igrali uzvrat na Camp Nou nakon sto ih je Juventus pregazio sa 3:0 u 1.utakmicu.Tada je prvih 20 minuta bilo strasno zestoko,igraci Barce su burno protestirali na svaku njegovu odluku no on ih je rijesio sa usmenim upozorenjima i to je sve smirilo.Napomenuti cu da je utakmica zavrsena sa 4 zuta kartona.

Svi mecevi:http://us.soccerway.com/referees/bjorn-kuipers/44867/matches/

Fifa/Uefa mecevi:http://worldreferee.com/referee/kuipers/stats

Rijetko daje crveni karton,jako puno voli popricati sa igracima,strasno je skrt na kartonima i sada ovako kako pisem o njemu neki bi pomislili zasto ne igram under onda?

Pa zato jer ce po meni bar 5 kartona morati pokazati svidalo se to njemu ili ne,mec je to dvije balkanske nacije koje se sigurno ne vole,sredstva se nece birati za odlazak na SP i Grci ce biti strasno frustrirani ne uspiju li nekako probiti hrvatski blok ili stovise ako Hrvatska probije njihov blok.

Ja ovdje vidim jednu prljavu i grubu utakmicu te nesto totalno suprotno onome sto smo gledali prije 3 dana,kada je kod nas lopta isla od noge do noge,bilo je strasno malo faulova(8-11),a to jednostavno ne vidim danas,jer i mi cemo bar 1 zuti morati dobiti,a Grci ce strasno prljavo morati igrati tako da ovdje tipujem na over 4.5 kartona.

Uz navedene oklade za utakmicu Grčka - Hrvatska, skrećem pažnju na još jednu. 

Grčka je imala 42% posjeda lopte na Maksimiru, gdje je došla u defanzivnom sastavu te bila u potpuno podređenom položaju. Ipak, u zvratu će biti sasvim drugačija utakmica i granica posjeda lopte od 46% koju Grčka pred svojim navijačima mora dostići mi se čini izuzetno niskom. Hrvatska će igrati nešto defanzivnije, prema najavama, kako se nebi napravila neka neplanirana greška. 

Također tko misli nek uplati over kartona kod unibet a za Italija - Švedska jer su sve naznake da će granica biti povećana. Kod bet365 je granica 5,5 kartona a pa uplatiti okladu i dan unaprijed, ne boli a pametnije je ;)

Udvt58o.png

Definitivno value bet

Anaheim - Tampa Bay  2  2.30

Ducksi uz velike probleme s izostancima glavnih napadaca su sada i s brigama oko vratara. Protiv Canucksa se ozljedio i Ryan Miller, tako da ce veceras na gol Reto Berra, treci vratar koji je dosad upisao 67 minuta. Ducksi su trenutno 12. na zapadu sa 17 bodova, a protiv Cunacksa su prekinuli niz od 4 poraza. S druge strane Tampa Bay je trenutno najbolji tim lige s 28 bodova i u Anaheim dolaze s tri uzastopne pobjede. Veliki Stamkos je trenutno najbolji igrac lige, dok sjajni Rus Kucherov ima tek poen manje od Stamkosa. Treba tu jos dodati i napadace Pointa i Namestnikova te branica Hedmana. Tampa Bay nema problema s izostancima i veliki su favoriti veceras protiv osakacenih Ducksa. Da napomenem da su Ducksi slavili s 1-4 kod Tampe Bay prije dva tjedna, tako da ce Tampa Bay traziti osvetu u Anaheimu. 

Pisem s telefona u hodu pa mi tehnicke mogucnosti ne dozvoljavaju da opsirnije elaboriram a mec pocinje veoma brzo pa evo samo kratko.

Spanska Endesa liga

Bilbao - Valencia

Tip over 165.5 @1.83 (wwin) 

Bilbao je divlja ekipa, mnogo suteva, dosta brzo, ne mogu igrati drugacije. Kada im dolazi ekipa poput Valencije koja je takodje dosta efikasna sa mnogo igraca koji mogu dati trojku, onda je najbolji nacin da ih se dobije tako sto ce ih jos vise ubrzati a to onda vodi u mec sa mnogo posjeda, brzih faula, bonusa i slobodnih bacanja. Ocekivao sam 170.5 granicu tako da je ovo vrijedno za probati.

Over 159.5 po 1.45 je takodje dobro za neki dubl ili kombo.

Grčka - Hrvatska 2 (2.15) bet365

U prvoj utakmici je bilo 4-1 za Hrvatsku. Velika prednost i odlična podloga pred ovu uzvratnu utakmicu za Hrvatsku. Sve smo vidjeli u prvoj utakmici. Hrvatska ima mnogo bolju i kvalitetniju ekipu. Barem su za dvije klase bolji od Grčke i vjerujem da će ponovo ostvariti pobjedu. Očekivati je da Grčka napadne na svom stadionu i pred svojim navijačima kako bi izvukla nešto više, ali s obzirom da oni nisu neka napadačka sila ili jednostavno nemaju tog igrača koji može napraviti razliku u napadu, Hrvatskoj će se otvoriti prostor za kontra napade i potencijalnu pobjedu. Koeficijent je odličan po mom mišljenju. Grčka se na Maksimiru skoro 95% utakmice branila, ali su uspjeli postići taj gol, no sada kada počnu napadati i ostave prazan prostor za igrače poput Mandžukića, Kramarića, Kalinića, Modrića ili Perišića, oni će to znati iskoristiti. Sretno Hrvatska!

dQeqQ2r.png

Švicarska - Sjeverna Irska 1 (1.44) bet365

Švicarska je porazila Sjevernu Irsku u gostujućoj utakmici sa 1-0. Imali su potpunu kontrolu nad ovom utakmicom. Gol možda jeste pao iz penala, ali Švicarska je potpuno zaslužila ovu pobjedu. Ovo je velika motivacija za njih, jer neće igrati pod pritiskom, a vjerujem da će zbog toga lagano ostvariti pobjedu. Igrajući sa prednošću od jednog gola u utakmici u kojoj će vjerojatno dominirati pred svojim navijačima, Švicarska bi trebala da ostvari laganu pobjedu nad Sjevernom Irskom. Mislim da ni Sjeverna Irska neće tako lahko odustati pa zbog toga vjerujem da će biti više od 2.5 gola, ali ostajem pri tome da će Švicarska pobijediti, jer mi je to bolja i sigurnija oklada. Švicarska je mnogo kvalitetnija ekipa od Sjeverne Irske i vjerujem da će ovo biti jedna zanimljiva utakmica, kako za igrati, tako i za gledati. Sretno svima!

c6qyWTK.png

Jedan jak double

Real Madrid - Barcelona  1  1.44

A.Zverev - Cilic  over 21,5  1.50

Kvota: 2.17  pinni. 

Prvi el classico sezone. Real Madrid je trenutni na 7-0 u ACB ligi dok je Barcelona na 5-2. Oba tima su porazena prije tri dana u euroligaskim utakmicma. Real je porazen kod Maccabia dok je Barcelona izgubila kod kuce od Efesa koji je upisao prvu pobjedu. Real Madrid je slavio zadnje tri utakmice protiv Barcelone i za ocekivati je novu pobjedu "kraljeva", pogotovo sad nakon dogadanja oko Katalonije. 

Alexander Zverev je vec treci igrac svijeta, dok je Marin Cilic peti. Zverev vodi s 3-1 u medusobnim duelima, a zadnja dva je dobio s 2-1 u setovima. Za ocekivati je novi neizvjesni mec, mec koji bi po meni trebao u treci set, a vrlo je moguc i najmanje jedan tie-break. Ova margina je zbilja niska, tako da samo over dolazi u obzir.  

prije 22 minute, IzudinB said:

Grčka - Hrvatska 2 (2.15) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

U prvoj utakmici je bilo 4-1 za Hrvatsku. Velika prednost i odlična podloga pred ovu uzvratnu utakmicu za Hrvatsku. Sve smo vidjeli u prvoj utakmici. Hrvatska ima mnogo bolju i kvalitetniju ekipu. Barem su za dvije klase bolji od Grčke i vjerujem da će ponovo ostvariti pobjedu. Očekivati je da Grčka napadne na svom stadionu i pred svojim navijačima kako bi izvukla nešto više, ali s obzirom da oni nisu neka napadačka sila ili jednostavno nemaju tog igrača koji može napraviti razliku u napadu, Hrvatskoj će se otvoriti prostor za kontra napade i potencijalnu pobjedu. Koeficijent je odličan po mom mišljenju. Grčka se na Maksimiru skoro 95% utakmice branila, ali su uspjeli postići taj gol, no sada kada počnu napadati i ostave prazan prostor za igrače poput Mandžukića, Kramarića, Kalinića, Modrića ili Perišića, oni će to znati iskoristiti. Sretno Hrvatska!

dQeqQ2r.png

Ak bude igrao Mandzukic, Hrvatska gola nece dati. U suprotnom, pobjeda Hrvatske. 

Švicarska - Sjeverna Irska // over 2,5 kartona Sjeverna Irska bet365 - 1,61

Druga utakmica baraža, Sjeverna Irska prvu izgubila, zaostaju za Švicarcima, sumnjiv penal svira protiv njih.. Očekujem ovdje apsolutnu kartonijadu, barem što se tiče S.Iraca. Sudac je Brych, poznavajući koliko toliko njega on će to pokušati da smiri ali i on se opustio u zadnje vrijeme pa je u zadnje tri utakmice koje je sudio prosjek kartona preko 8. 

Ako u prvim susretima nije bilo kartona, vjerujem da će u uzvratima da bude. Ja u ovakvim utakmicama uopšte statistiku i formu ne gledam, jer ovakve utakmice su skroz drugačije od ostalih. Tako da, ukoliko Irci budu imali problema, a imat će, pritisak i nervoza će rasti tako da očekujem da lagano pređu 2,5 kartona. Sretno!

d455f3693aa39b5190d1e742a3a5f19b.jpg

prije 4 sati, nidjeveze said:

Pisem s telefona u hodu pa mi tehnicke mogucnosti ne dozvoljavaju da opsirnije elaboriram a mec pocinje veoma brzo pa evo samo kratko.

Spanska Endesa liga

Bilbao - Valencia

Tip over 165.5 @1.83 (wwin) 

Bilbao je divlja ekipa, mnogo suteva, dosta brzo, ne mogu igrati drugacije. Kada im dolazi ekipa poput Valencije koja je takodje dosta efikasna sa mnogo igraca koji mogu dati trojku, onda je najbolji nacin da ih se dobije tako sto ce ih jos vise ubrzati a to onda vodi u mec sa mnogo posjeda, brzih faula, bonusa i slobodnih bacanja. Ocekivao sam 170.5 granicu tako da je ovo vrijedno za probati.

Over 159.5 po 1.45 je takodje dobro za neki dubl ili kombo.

62 poena u 4/4 nije bilo dovoljno jer je u prethodne tri, a naročito u trećoj (samo 28p) bio blagi užas i degradacija košarke

77:81

Opklada gubitna

Grcka - Hrvatska (5.5) zi2 (zbroj izmjena) 1.40

Grcka - Hrvatska x2 1.30

Ukupna: 1.79 SK Premier

Ne vidim kako ovdje moze ostati na tome da treneri ne izvrse sve izmjene osim u slucaju ako Grci budu imali dva tri razlike prednosti u zadnjih 10tak minuta pa ostanu na terenu sa najboljim da pokusaju proci dalje. Mislim da se to nece desiti i ne vidim nacin kako oni veceras mogu ugroziti Hrvatsku posebno u nekom hendikepu. Mislim da ce sve ostale solucije donijeti prolaz ovog tipa jer ce sve biti rijeseno mozda i na poluvremenu tako da ce treneri dati priliku i nekim drugim igracima sa klupe kada vec ne bude rezultatske trke. Tip je odlican u kombinaciji sa dvoznakom na Hrvatsku zbog svega prije navedenog. 

Vrijedi spomenuti i to da su Grci zadnji put ostali na dvije izmjene prije 8 utakmica 13.11.2016 protiv BiH kada su do zadnjih sekundi trazili poravnanje i igrali sa najjacim sto imaju. Hrvatska je sa druge strane zadnji put ostala na dvije izmjene prije 5 utakmica protiv Islanda 11.06.2017 kada su isto tako do zadnjeg sudijskog zvizduka trazili pozitivan rezultat. U medjusobnim omjerima sa podacima koje imam uvijek su oba trenera mjenjala po tri igraca.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use