Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Njemačka košarka

19 časova

Mitldojčer - Ludvigsburg

O Ludvigsburgu je prije par dana pisao jedan od članova i sve tačno rekao. Ekipa koja solidno gura na dva fronta, u domaćem prvenstvu i FIBA Ligi šampiona i ekipa koja je tipičan predstavnik njemačke košarke u proteklih nekoliko godina, koja igra na dosta posjeda, veliki broj šuteva uopšte i veliki broj šuteva u ranom periodu napada.

Statistički su odlični u posljednjih nekoliko mečeva, a u posljednje dvije utakmice davali su po 94 poena Šalonu u LŠ, te Gothi u Bundesligi.

Posljednjih pet mečeva u prvenstvu davali su redom 81, 74, 91 (Bambergu), 78 i 94 poena. Riječ je o sastavu koji voli brzu košarku, i koji se dosta prilagođava protivniku, odnosno kada je protivnik malo sporiji, i oni donekle uspore, ali i takvim tempom prebacuju 70 poena bez većih problema.

S druge strane, sastav Mitldojčera je ekipa koja brzinom i efikasnošću izuzetno odgovara brzoj košarci koju igra Ludvigsburg.  Posljednja tri meča u Bundesligi davali su 107, 84 i 91 poen, a dva susreta prije toga su odveli u produžetke. 

U tom smislu ovdje valja očekivati utakmicu na zavidan broj poena. Moram priznati da sam očekivao marginu od 170+ poena a kladinice daju osnovnu granicu 164.5.

Stoga ovdje nikako nije loša opcija odigrati over, a za neki kombo možda i spustiti granicu na 160.5 gdje je over solidnih 1.54.  (Kvote su iz wwin kladionice)

Ludvigsburg je ovdje apsolutni favorit (samo jedan poraz imaju u prvenstvu). Igrali su utakmicu u srijedu u Ligi šampiona i može se očekivati da će biti pomalo umorni te to može da bude kontraargument za over, no to pretjerano neće zanimati domaćine koji će igrati na svoj način na šta Ludvigsburg mora da odgovori istim tempom, a to nam garantuje da bi obe ekipe u ovom slučaju trebalo da prebace 75 poena, a onda će finese da odluče kako će over da se raspodjeli.

Od utakmica košarkaške Evrolige, htio sam igrati over na meču Khimkija i Baskonije gdje su domaći jedna brza i raspucana ekipa, ali sam ipak odlučio da ne uzmem taj tip iz prostog razloga što mi Baskonija dosta dobro djeluje nakon odlaska Priđonija i dolaska Pedra Martineza o čemu goovre i rezultati, a dobar reper je i utakmica protiv Unicaje za vikend u prvenstvu koju je Baskonia dobila sa pola koša u meću sa samo 145 postignutih poena. Baskonija od dolaska Martineza bar jednu četvrtinu odigra odlično u defanzivi, a to onda može da ugrozi over, stoga bih tu preskočio igranje na zbir poena.

Istvoremeno, ne vjerujem da će Khimki baš da odere Baskoniju, stoga neki hendi na goste od +11.5 mi dosta dobro izgleda po kvoti 1.44

U grčkom derbiju očekujem da Oly savlada Pao. Već su zaredali sa porazima u gradskim derbijima, a neki je red bio da ove grčke derbije dobija domaćin pa očekujem prekid serije Zelenih i pobjedu Olimpijakosa.

Ne vjerujem da će Unicaja da savlada CZ velikom razlikom, ako uopšte i dobije tu utakmicu. CZ zna da igra u Španiji, naročito protiv ovih nešto slabijih ekipa. Dvojka ne bi bila iznenađenje, a +9.5 na CZ mi je solidan hendikep po 1.44.

prije 6 sati, crash1 said:

Švedska - Italija // Kontra hendikep na Švedsku & over 4,5 kartona bet365 online kladionica" rel="external">bet365 - 2,96

Strašan double, po meni, a najbolja svjetska kladionica bet365 online kladionica" rel="external">bet365 nam daje mogućnost kombiniranja ova dva tipa, koja idu jedan uz drugi. Zašto? Italija je favorit u ovom meču, ali poznavajući Italijane, ovo će biti daleko od lagane utakmice. Šveđani su fenomenalni da domaćem terenu, temperamentna publika, gromoglasno navijanje i hladno vrijeme su aduti za ovu Sakndinavsku državu.

Švedska nije remizirala u zadnjih 9 utakmica, Italijani u zadnje tri utakmice postigli manje od tri gola, šta očekivati večeras? Bitku na sredini terena, utakmicu bez puno prilika, sa mnogo oštrih starova i puno, puno tenzija. Utakmicu sudi Turčin Cuneyt Cakir, kojem je prosjek žutih kartona okruglo četiri, a s obzirom da se u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionice crveni karton računa kao dva žuta, a znamo koliko su "prgave" obje ekipe i koliki je ulog, možemo očekivati i koji crveni karton.

b81c758eebf9f4452f261d39fd32384c.jpg

Ufff ja se mislim under ili preskok em je prva tekma em sudi cakir bolesnik

Belgija-Meksiko     bts3+ 2,18

Belgija zabila gol zadnjih 10 utakmica a Meksiko na zadnjih 20 nije dao gol samo protiv Jamajke u 2 utakmice. Obje ekipe preferiraju brz napadacki fudbal i smatram da ce biti dosta golova. Belgija je naravno favorit ali njihov stil igre i sposobnost da postignu 5 golova, ali isto tako da prime makar 1 gol od bilo koje ekipe. 

Honduras-Australija    gg  1,65

Honduras se plasirao u baraz sa gol razlikom 13-19. Na domacem terenu redovno primaju gol. Australija se prvi put nije direktno plasirala otkako igraju azijsku zonu, u gostima gol razlika6-7. Imaju par bitnih nizostanaka ali smatram da mogu zabiti gol.

prije 17 sati, Goksim said:

Nakon dužeg premišljanja odlučio sam se za over kartona na ovoj utakmici. Granica od 5,0 kartona koju daje bet365 online kladionica" rel="external">bet365 je prihvatljiva. 

Honduras - Australija
Sudac: Daniele Orsato (ITA)
BfNmG7A.png

...

Ono što bode u oči jest da daju čak 1,27 da neće biri crveni karton na utakmici. Poprilično dobar koeficijent, odnosno očekuje se dosta ratoborna utakmica. Samo kod Australije je poprilično izglendo da ćemo vidjeti 3+ kartona a Honduras je na granici od 2,5 kartona. 

Honduras je npr. u zadnjoj utakmici protiv Mexica dobio 3 kartona, protiv Costa Rice 3, a protiv USA-a 3 žuta i jedan crveni karton. 

Australija je protiv jedne Sirije dobila 3, odnosno 4 kartona.

Orsato je jedan od sudaca za koje bi rekao da potežu kartone kada treba a uzevši u obzir važnost utakmice kao i reprezentacije koje su daleko od korektnih, očekujem 6+ kartona. Honduras mora napraviti neku razliku pred uvrat te je favorit pred svojim navijačima a za Australiju bi bila katastrofa da propuste SP 2018 i pod velikim su pritiskom. 

TIP: Over 5,0 kartona kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Nakon jučerašnjeg fantastičnog dana gdje je svih 8 parova koje sam sugerirao i prošlo danas ću nešto laganije. Ovo se danas čeka i ovo će mi definitivno biti najzanimljivija utakmica. Koeficijent je pao na 1,75 za over 5,0 kartona ali granica je još u ponudi kod bet365 . Već se snima ponuda za vikend i početak sljedećeg tjedna ;)

eVsL4kb.png RjeV7B9.png m7DJ5kI.png 

Evo i još jednog prijedloga, ali za nešto niži ulog. Pred nama je danas nekoliko prijateljskih utakmica gdje su kladionice u ponudu stavile kartone. Naravno da očekujem revijalni pristup te prijateljsku utakmicu u kojoj bi se lako moglo desiti da uopće ne bude kartona.

Radi se o dvije izuzetno tehnički potkovane momčadi. Njemci su oličenje fair playa a i Englezi igraju jako korektan nogomet. Naravno da će i jedni i drugi htjeti pobjediti ali igrat će se fer i korektno sa pristupom neka bolji pobjedi, odnosno neće tu biti nekih prljavština koje viđamo kod npr. Grčke reprezentacije. Također mislim da će se svi paziti ozljeda te paziti i druge igrače. 

Bet365 je kao granicu stavio 1,5 karton te sam odigrao under. 

ePSsCgK.png

Ova utakmica je specifična i jer će prvi put u povijesti biti korišten "video assistant referee" u UK-u, nešto što je sasvim normalna stvar u američkim sportovima. Čast voditi ovaj susret na Wembleyu imat će Paweł Raczkowski (POL).

Vcfl9BP.png

Ono što mi se možda još i više sviđa jest da neće biti kartona u prvom poluvremenu. Naime, bet365 daje 1,83 da neće biti kartona do 52'minute a BigBetWorld daje 1,75 za ranije navedenu okladu. Inaće, zadnje dane sam počeo nešto više gledati ponudu Big Bet World-a, i moram priznati da mi se za kartone jako sviđaju. Imaju klizne granice što rijetko koja kladionica nudi ( samo William Hill od ozbiljnijih). 

Tko misli pratiti oklade na kartone mislim da obavezno treba imati račune kod: bet365 , Unibet , William Hill , Big Bet World kladionica. Sa još par bi se mogla proširiti lista, ali mislim da su ove navedene "must" ako se želi uloviti najbolja granica i najbolji koeficijent. Naravno, zemaljske kladionice, kod klađenja na kartone ne dolaze u obzir jer ne računaju crveni, a imaju i porez te MT. 

7rKj4Jr.png

prije 8 minute, Goksim said:

Evo i još jednog prijedloga, ali za nešto niži ulog. Pred nama je danas nekoliko prijateljskih utakmica gdje su kladionice u ponudu stavile kartone. Naravno da očekujem revijalni pristup te prijateljsku utakmicu u kojoj bi se lako moglo desiti da uopće ne bude kartona.

Vcfl9BP.png

Ono što mi se možda još i više sviđa jest da neće biti kartona u prvom poluvremenu. Naime, bet365 online kladionica">bet365 daje 1,83 da neće biti kartona do 52'minute a Big Bet World' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Big Bet World daje 1,75 za ranije navedenu okladu. Inaće, zadnje dane sam počeo nešto više gledati ponudu Big Bet World-a, i moram priznati da mi se za kartone jako sviđaju. Imaju klizne granice što rijetko koja kladionica nudi ( samo William Hill od ozbiljnijih). 

Tko misli pratiti oklade na kartone mislim da obavezno treba imati račune kod: bet365 , Unibet , William Hill , Big Bet World kladionica. Sa još par bi se mogla proširiti lista, ali mislim da su ove navedene "must" ako se želi uloviti najbolja granica i najbolji koeficijent. Naravno, zemaljske kladionice, kod klađenja na kartone ne dolaze u obzir jer ne računaju crveni, a imaju i porez te MT. 

7rKj4Jr.png

Slazem se ali unibet uzima provizije kod uplata na racun, svaku malo jacu uplatu pregledavaju pa cesto ne pustaju cijeli iznos uplate a William Hill me je ogranicio na nekoliko eura uloga u singlu te uloge u centima za oklade od vise parova....

prije 1 minutu, Luyindula said:

Sta mislis Australija over 2.5 kartona??

Lako moguće, nisu baš korektna reprezentacija i računam na njihove kartone kod ove oklade za over. Ipak, rađe bi uzeo over 5,0 na utakmici nego over 2,5 Australije, jer mislim da će kartona biti sa obje strane a pitanje je kako će se razvijati utakmica. 

prije 48 minute, Goksim said:

Nakon jučerašnjeg fantastičnog dana gdje je svih 8 parova koje sam sugerirao i prošlo danas ću nešto laganije. Ovo se danas čeka i ovo će mi definitivno biti najzanimljivija utakmica. Koeficijent je pao na 1,75 za over 5,0 kartona ali granica je još u ponudi kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 . Već se snima ponuda za vikend i početak sljedećeg tjedna ;)

eVsL4kb.pngRjeV7B9.pngm7DJ5kI.png 

ispratio al sa nizim  ulogom jucer hokej  i nba..   :-)

Buffalo - Florida  over 5,5  1.90  pinnacle

Ukratko, oba tima su truba. Florida je na zacelju istoka sa 10 bodova dok je Buffalo jedini bolji upravo od Floride s 12 osvojenih bodova. Florida igra uzasno u obrani gdje dozvoljavaju vise od 4 gola po mecu. Nije ni Buffalo puno bolji, jos k tome imaju izostanaka u defanzivnoj liniji, tako da bi veceras trebalo curiti na sve strane. 

prije 2 sati, Goksim said:

Radi se o dvije izuzetno tehnički potkovane momčadi. Njemci su oličenje fair playa a i Englezi igraju jako korektan nogomet. Naravno da će i jedni i drugi htjeti pobjediti ali igrat će se fer i korektno sa pristupom neka bolji pobjedi, odnosno neće tu biti nekih prljavština koje viđamo kod npr. Grčke reprezentacije. Također mislim da će se svi paziti ozljeda te paziti i druge igrače. 

ePSsCgK.png

Ova utakmica je specifična i jer će prvi put u povijesti biti korišten "video assistant referee" u UK-u, nešto što je sasvim normalna stvar u američkim sportovima. Čast voditi ovaj susret na Wembleyu imat će Paweł Raczkowski (POL).

Vcfl9BP.png

Ono što mi se možda još i više sviđa jest da neće biti kartona u prvom poluvremenu. Naime, bet365 online kladionica" rel="external">bet365 daje 1,83 da neće biti kartona do 52'minute a bigbetworld daje 1,75 za ranije navedenu okladu. Inaće, zadnje dane sam počeo nešto više gledati ponudu Big Bet World-a, i moram priznati da mi se za kartone jako sviđaju. Imaju klizne granice što rijetko koja kladionica nudi ( samo William Hill od ozbiljnijih). 

7rKj4Jr.png

Trenutno na liveu

0G8mNvz.png

prije 9 sati, nidjeveze said:

Njemačka košarka

19 časova

Mitldojčer - Ludvigsburg

O Ludvigsburgu je prije par dana pisao jedan od članova i sve tačno rekao. Ekipa koja solidno gura na dva fronta, u domaćem prvenstvu i FIBA Ligi šampiona i ekipa koja je tipičan predstavnik njemačke košarke u proteklih nekoliko godina, koja igra na dosta posjeda, veliki broj šuteva uopšte i veliki broj šuteva u ranom periodu napada.

Statistički su odlični u posljednjih nekoliko mečeva, a u posljednje dvije utakmice davali su po 94 poena Šalonu u LŠ, te Gothi u Bundesligi.

Posljednjih pet mečeva u prvenstvu davali su redom 81, 74, 91 (Bambergu), 78 i 94 poena. Riječ je o sastavu koji voli brzu košarku, i koji se dosta prilagođava protivniku, odnosno kada je protivnik malo sporiji, i oni donekle uspore, ali i takvim tempom prebacuju 70 poena bez većih problema.

S druge strane, sastav Mitldojčera je ekipa koja brzinom i efikasnošću izuzetno odgovara brzoj košarci koju igra Ludvigsburg.  Posljednja tri meča u Bundesligi davali su 107, 84 i 91 poen, a dva susreta prije toga su odveli u produžetke. 

U tom smislu ovdje valja očekivati utakmicu na zavidan broj poena. Moram priznati da sam očekivao marginu od 170+ poena a kladinice daju osnovnu granicu 164.5.

Stoga ovdje nikako nije loša opcija odigrati over, a za neki kombo možda i spustiti granicu na 160.5 gdje je over solidnih 1.54.  (Kvote su iz wwin kladionice)

Ludvigsburg je ovdje apsolutni favorit (samo jedan poraz imaju u prvenstvu). Igrali su utakmicu u srijedu u Ligi šampiona i može se očekivati da će biti pomalo umorni te to može da bude kontraargument za over, no to pretjerano neće zanimati domaćine koji će igrati na svoj način na šta Ludvigsburg mora da odgovori istim tempom, a to nam garantuje da bi obe ekipe u ovom slučaju trebalo da prebace 75 poena, a onda će finese da odluče kako će over da se raspodjeli.

Od utakmica košarkaške Evrolige, htio sam igrati over na meču Khimkija i Baskonije gdje su domaći jedna brza i raspucana ekipa, ali sam ipak odlučio da ne uzmem taj tip iz prostog razloga što mi Baskonija dosta dobro djeluje nakon odlaska Priđonija i dolaska Pedra Martineza o čemu goovre i rezultati, a dobar reper je i utakmica protiv Unicaje za vikend u prvenstvu koju je Baskonia dobila sa pola koša u meću sa samo 145 postignutih poena. Baskonija od dolaska Martineza bar jednu četvrtinu odigra odlično u defanzivi, a to onda može da ugrozi over, stoga bih tu preskočio igranje na zbir poena.

Istvoremeno, ne vjerujem da će Khimki baš da odere Baskoniju, stoga neki hendi na goste od +11.5 mi dosta dobro izgleda po kvoti 1.44

U grčkom derbiju očekujem da Oly savlada Pao. Već su zaredali sa porazima u gradskim derbijima, a neki je red bio da ove grčke derbije dobija domaćin pa očekujem prekid serije Zelenih i pobjedu Olimpijakosa.

Ne vjerujem da će Unicaja da savlada CZ velikom razlikom, ako uopšte i dobije tu utakmicu. CZ zna da igra u Španiji, naročito protiv ovih nešto slabijih ekipa. Dvojka ne bi bila iznenađenje, a +9.5 na CZ mi je solidan hendikep po 1.44.

Mitldojcer - Ludvigsburg 81:92

Khimki dobio pola kosa.

PAO opet tukao, Zvezda bas lose odigrala, to su dva kiksa.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use