Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.11.2017.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Portugal - Saudijska Arabija - pobjeda Portugala i više od 2.5 golova @1.80 bet365

Istina, Portugal će u ovoj prijateljskoj utakmici igrati bez najvećih zvijezda. Ronaldo, Rui Patricio, William Carvalho. Pepe, Semedo, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Danilo, João Mário, Manuel Fernandes, André Silva, Bruma i Gelson Martins - svi oni će biti van pogona. Ali, ono što ovom tipu daje value je da će za Portugal protiv Saudijske Arabije igrati dosta igrača koji će pokušati izboriti svoje mjesto u avionu za Rusiju, a nekima je ova utakmica i posljednja šansa da izbore to mjesto. Mislim da ćemo upravo zbog toga, zbog velike borbe većine igrača vidjeti bar 3 pogotka na utakmici, a pobjedu Portugala ne dovodim u pitanje uopšte. 

1kyyNZf.png

Link to comment
Share on other sites

Poljska - Urugvaj - oba tima daju gol @1.90 bet365

Poljski mediji pišu da će Poljska eksperimentisati u odbrani, ne vidim razlog da na ovoj utakmici ne padne po bar jedan pogodak na obje strane.  Poljska se igrati na domaćem terenu, na Nacionalnom stadionu u Varšavi tako da je teško za vjerovati da Poljska neće postići bar jedan pogodak posebno ako uzmemo u obzir da su Poljaci bili sjajni u kvalifikacijama gdje su postigli čak 28 pogodaka, ali i primili poprilično solidan broj (14). 

PyLx9Lf.png

Link to comment
Share on other sites

prije 9 sati, IzudinB said:

Honduras - Australija
Sudac: Daniele Orsato (ITA)
BfNmG7A.png

Nakon dužeg premišljanja odlučio sam se za over kartona na ovoj utakmici. Granica od 5,0 kartona koju daje bet365 je prihvatljiva. Evo i kako to npr. izgleda kod Unibeta.YIwcOwZ.png

Ono što bode u oči jest da daju čak 1,27 da neće biri crveni karton na utakmici. Poprilično dobar koeficijent, odnosno očekuje se dosta ratoborna utakmica. Samo kod Australije je poprilično izglendo da ćemo vidjeti 3+ kartona a Honduras je na granici od 2,5 kartona. 

Honduras je npr. u zadnjoj utakmici protiv Mexica dobio 3 kartona, protiv Costa Rice 3, a protiv USA-a 3 žuta i jedan crveni karton. 

Australija je protiv jedne Sirije dobila 3, odnosno 4 kartona.

Orsato je jedan od sudaca za koje bi rekao da potežu kartone kada treba a uzevši u obzir važnost utakmice kao i reprezentacije koje su daleko od korektnih, očekujem 6+ kartona. Honduras mora napraviti neku razliku pred uvrat te je favorit pred svojim navijačima a za Australiju bi bila katastrofa da propuste SP 2018 i pod velikim su pritiskom. 

TIP: Over 5,0 kartona kod bet365

Link to comment
Share on other sites

prije 46 minute, Goksim said:

Nakon dužeg premišljanja odlučio sam se za over kartona na ovoj utakmici. Granica od 5,0 kartona koju daje bet365 online kladionica" rel="external">bet365 je prihvatljiva. Evo i kako to nper. izgleda kod Unibeta.YIwcOwZ.png

Ono što bode u oči jest da daju čak 1,27 da neće biri crveni karton na utakmici. Poprilično dobar koeficijent, odnosno očekuje se dosta razoborna utakmica. Samo kod Australije je poprilično izglendo da ćemo vidjeti 3+ kartona a Honduras je na granici od 2,5 kartona. 

Honduras je npr. u zadnjoj utakmici protiv Mexica dobio 3 kartona, protiv Costa Rice 3, a protiv USA-a 3 žuta i jedan crveni karton. 

Australija je protiv jedne Sirije dobila 3, odnosno 4 kartona.

Orsato je jedan od sudaca za koje bi rekao da potežu kartone kada treba a uzevši u obzir važnost utakmice kao i reprezentacije koje su daleko od korektnih, očekujem 6+ kartona. Honduras mora napraviti neku razliku pred uvrat te je favorit pred svojim navijačima a za Australiju bi bila katastrofa da propuste SP 2018 i pod velikim su pritiskom. 

TIP: Over 5,0 kartona kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Cijeli dan razmisljam o ovom...steta da nisu dali 4.5 po recimo 1.66 kako znaju... sta kombinirat s tim sutra za neki double, gledajuci sve utakmice eurolige ove sezone neke live a neke sazetke mouda bacit kontra hendi zvezdu kosarku -13 mislim da je stvarno previse i da zvezdu niko nemoze tako razvalit a ponajmanje unicaja koja ako ih stane sut moze izgubit od svakoga i ima debelog propuha u reketu sa shermadinijem

Link to comment
Share on other sites

Plzen - Slovacko

Posljednju utakmicu osmine finala češkog Kupa u petak će odigrati nogometaši Viktorije iz Plzena i sastav Slovačkog.
Viktoria apsolutno dominira u uvodnom dijelu sezone u češkim okvirima. Dovoljno je samo reći da klub iz Plzena ima 13 pobjeda u trinaest odigranih prvenstvenih utakmica! I sve je prilično jasno oko toga tko je favorit u ovih 90 minuta.
Ove sezone već su međusobno u prvenstvu igrale ove dvije momčadi i Viktoria je kao domaćin rutinski obavila posao i pobijedila 2-0.
Na domaćem travnjaku Viktoria Plzen je dobila svih sedam utakmica. Pritom daje u prosjeku više od dva gola po utakmici, a primila je samo dva u tih sedam utakmica. Sve te brojke i više su nego dovoljno da uopće ne sumnjamo u domaćina, koliko god Kup natjecanje bilo plodno tlo za iznenađenja. Ovdje iznenađenja garantirano neće biti.
Slovačko je dosta loše u prvenstvu, a pogotovo loše reagira u gostujućim utakmicama. Bez pobjede, uz tri remija i četiri poraza (samo tri postignuta pogotka) i takva momčad Viktoriji ne može servirati nikakva iznenađenja i neugodnosti.

Hrvatski Dragovoljac - Gorica HNK

U drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi 16. kolo će u petak međusobnim ogledom otvoriti Hrvatski dragovoljac i Gorica.
U Siget nogometaši iz Velike Gorice dolaze kao favoriti, makar takvo što treba potvrditi na travnjaku, a to neće biti lako jer su se „dragovoljci“ u međuvremenu probudili. I dalje je taj sastav nisko na ljestvici, na desetom mjestu, no iza sebe ima dvije pobjede i remi u posljednje tri utakmice.
Pobjeđivao je Hrvatski dragovoljac s 2-1 Novigrad (sretno, uz dva gola iz jedanaesterca), pa Varaždin u gostima 2-0 i potom je remizirao kod Lučkog 1-1.
I Gorica ima identičnu seriju rezultata (pobjede protiv Šibenika 1-0 i Novigrada 5-2) te dobar remi na strani kod Dugopolja u derbiju (1-1).
Nema dvojbe da Gorica djeluje mnogo bolje na terenu od prvog dana sezone i objektivno je kvalitetnija momčad. Ta se kvaliteta dodatno podigla s dolaskom dvojice inozemnih igrača: Poljaka Maslowskoga i Estonca Ojamae, a obojica su bili i strijelci u posljednjoj pobjedi Velikogoričana.
Neće biti lako, Hrvatski dragovoljac djeluje sve čvršće, no ipak moramo glasati za kvalitetu, a ona je u dosta većoj mjeri skupljena u gostujućem sastavu.

Izvor: lutrija.hr

Link to comment
Share on other sites

ŠVEDSKA – ITALIJA

Švedska je relativno dobro podnijela najteži od svih udaraca koji joj se mogao dogoditi, a to je bio oproštaj Zlatana Ibrahimovića od dresa nacionalne selekcije, suvišno je i argumentirati koliki je to hendikep, jer nitko od ostalih nije „ni do koljena“ ovom divu, napadaču Manchester Uniteda. Stoga i 2. mjesto u skupini mora dobiti pozitivnu ocjenu, pogotovo jer je izboreno u konkurenciji apsolutnog favorita Francuske, koja i jest zauzela 1. mjesto, ali i ispred Nizozemske. Skandinavci su do tog uspjeha došli na pomalo bizaran način, naime, pobijedili su Bjelorusiju sa 4:0, a onda i Luksemburg sa 8:0, te osigurali sebi nadmoć nad Nizozemcima u gol razlici, stoga im poraz u zadnjem kolu u Amsterdamu od 0:2 nije mogao nauditi.Uglavnom, izbornik Janne Andersson ima na raspolaganju solidnu ekipu, koju su u ovom ciklusu predvodili strijelci Marcus Berg (8 golova) i as Leipziga, Emil Forsberg (4). dok su po 3 upisali Toivonen, Granqvist i Lustig. U Stockholmu će pokušati iznenaditi favorite.

Italija već niz godina ima veliki problem, stranci u Serie A su potisnuli „domaću radnu snagu“, te je izbor igrača za Venturu spao na minimum. Ipak, ponajviše zahvaljujući svojoj pragmatičnosti i umijeću da uvijek izvuku najbolji mogući rezultat, Azzurri su se nekako dovukli do 2. mjesta, bili su u igri čak i za pobjednika skupine, ali ta se iluzija raspala kao mjehurić od sapunice porazom kod daleko jače Španjolske u Madridu sa 0:3. I nakon toga su razočarali, čak im je Makedonija u Torinu odnijela bod (1:1), a jedva su dobili u Albaniji (1:0, Candreva). Naravno da Italiju nikada ne treba podcijeniti, pogotovo kad je riječ o ovakvom nokaut tipu utakmica, a svakako je dobra vijest top forma njihovog udarnog golgetera Immobilea (6 pogodaka u skupini), tu su još Belotti, Insigne…, te pouzdani trokut obrane Buffon, Chiellini, Bonucci.

Brojke: Talijani nikada nisu, a i neće, preboljeti eliminaciju sa Eura 2004. kad su odigrali samo 1:1 sa Švedskom, a potom rivali odigrali miroljubivih 2:2 sa Dancima i poslali ih doma. Ipak, već su im se stigli osvetiti, na Euru 2016. su ih nadmašili u meču kvalifikacijske skupine sa 1:o golom Edera u 88. minuti.

Uzvrat se igra u ponedjeljak u Milanu.

NOVI ZELAND – PERU

Novi Zeland je u prilici po treći put izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo, što je već uspio 1982. godine, kad nije osvojio niti bod, te 2010. godine, kad je ostao neporažen u skupini sa Italijom, Paragvajem i Slovačkom, ali 3 remija nisu bila dovoljna za prolaz. U ovom ciklusu objektivno nije imao dostojnog rivala u Oceanijskoj zoni, igrao je samo protiv egzotičnih rivala, te je bio uvjerljivi pobjednik svladavši suparnike kao što su Nova Kaledonija, Fidži,  Papua Nova Gvineja. Ovo će za „All Whites“, kako im ne nadimak (suprotno od znatno popularnijih ragbijaša, All Blacks) biti nemjerljivo teži ispit. Da bi se mogli nečemu nadati uoči uzvrata za 4 dana u Limi, treba im pozitivan ishod ovog meča na svom terenu u Wellingtonu.

Peru je izborio 5. mjesto i nikada uzbudljivijim i izjednačenim kvalifikacijama južnoameričke skupine, gdje je vladao totalni kaos sve do zadnjeg kola (jedino je Brazil lako prošao). Do tog mjesta je došao zahvaljujući vrlo dobrim rezultatima u ovoj godini, kad su u 6 mečeva dobili 3 (Ekvador, Bolivija, Urugvaj), a tripu remizirali (Argentina, Kolumbija, Venezuela). Najbolji strijelac u ovom ciklusu od 18 kola bio im je Paolo Guerrero sa 6 pogodaka, Flores je zabio 5, Cueva 4, a Farfan 3 gola. Tako su iza sebe ostavili Čile, te sebi otvorili put prema Rusiji, jer su apsolutni favoriti u ovom dvostrukom ogledu sa Novim Zelandom, i po igračkoj klasi i po tome što će uzvrat igrati doma.

HONDURAS – AUSTRALIJA

Honduras je na korak do sjajnog uspjeha za ovu zemlju, svog trećeg uzastopnog nastupa na SP nakon 2010. i 2014. (prije toga je zaigrao na ovoj smotri samo 1982. godine). Ovaj play off je izborio zauzevši 4. mjesto u kvalifikacijama Sjeverne i Srednje Amerike, a vizu je izborio nakon dramatičnog posljednjeg kola, kad je svladao Meksiko na svom terenu sa 3:2, iskoristivši kiks favoriziranog SAD-a. U petak će pokušati da u vatrenom ozračju pred svojim navijačima u gradu San Pedro Sula nadmaši „Klokane“, kako bi sa što većom nadom putovao na uzvrat, zakazan u srijedu (15. studenog) na Olimpijskom stadionu u Sydneyu.

Australija je već postala redoviti sudionika SP-a, zahvaljujući povoljnijoj poziciji i nastupima u Azijskim kvalifikacijama, te je zaigrala na sva 3 prethodna Mondiala, a 2006. čak i prošla skupinu, eliminiravši – Hrvatsku, a u osmini je zapela tek u zadnjoj minuti protiv Italije. Mogli su i izravno izboriti SP, ali su prokockali priliku kad su u zadnjem kolu svladali nejaki Tajland sa 2:1, te bili slabiji od Saudijske Arabije po gol razlici. Potom su imali i težak ispit u prvoj fazi play offa, te bili bolji od Sirije: nakon 1:1 na neutralnom terenu u Maleziji, istim rezultatom su odigrali revanš u Sydneyu i konačno trijumfirali zgoditkom svog udarnog strijelca i asa, Tima Cahilla u 109. minuti.

Izvor: psk.hr

Link to comment
Share on other sites

Švedska - Italija // Kontra hendikep na Švedsku & over 4,5 kartona bet365 - 2,96

Strašan double, po meni, a najbolja svjetska kladionica bet365 nam daje mogućnost kombiniranja ova dva tipa, koja idu jedan uz drugi. Zašto? Italija je favorit u ovom meču, ali poznavajući Italijane, ovo će biti daleko od lagane utakmice. Šveđani su fenomenalni da domaćem terenu, temperamentna publika, gromoglasno navijanje i hladno vrijeme su aduti za ovu Sakndinavsku državu.

Švedska nije remizirala u zadnjih 9 utakmica, Italijani u zadnje tri utakmice postigli manje od tri gola, šta očekivati večeras? Bitku na sredini terena, utakmicu bez puno prilika, sa mnogo oštrih starova i puno, puno tenzija. Utakmicu sudi Turčin Cuneyt Cakir, kojem je prosjek žutih kartona okruglo četiri, a s obzirom da se u bet365 kladionice crveni karton računa kao dva žuta, a znamo koliko su "prgave" obje ekipe i koliki je ulog, možemo očekivati i koji crveni karton.

b81c758eebf9f4452f261d39fd32384c.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guandong - Bayi  over 178 poena 1,42 bet365

Xinjiang - Sichuan under 229,5 poena 1,43 bet365

Evo malo Kineske kosarke koja je meka za overe i undere poena jos od vremena kad sam harao zemeljskim kladionicama :). U ligi igra vecina NBA odpadaka kao sto su Jimmer Fredette, Jared Sullinger pa cak i Stephon Marbury sa 40 na leđima. Ipak se krece sa laganijim ulozima jer je tek pocetak sezone. Guadong i Bayi su ekipe bez nekih vecih zvijezda, ali dok je Guandong sasvim solidna ekipa, dok je Bayi trenutno najlosija ekipa lige bez pobjede trenutno. Niti jedna utakmica Guandonga niti Bayija ove sezone nije zavrsila sa zbrojem manjim od 178 poena, a zadnja međusobna utakmica koja je zavrsila sa manje od 178 zabijenih poena je odigrana davne 2013.

Na utakmicama Xinjianga je ove sezone granica od 229,5 poena bila nadmasena na 2 utakmice protiv kvalitetnjih protivnika od Sichuana koji je ove sezone ovu marginu presao samo jednom. Xinjiang je ovdje veliki favorit i lako bi se mogao desiti BO danas, utakmice ove dvije ekipe vrlo cesto zavrsavaju ispod 220 zabijenih poena.

Link to comment
Share on other sites

prije 12 sati, marand5 said:

Monterrey - Santos Laguna over 2,5 1.72 Marathon" rel="external nofollow">Marathon

Meksiko prva liga, očekujem puno golova kao u svakom prošlih susretih i poslednjih utakmicah ovih timova.

Sretno!!!

EDIT:Na bet365 poslali so mi mejl i stornirali sve uplate na ovo utakmico. Kako sam pronašao na soccerwayu ova utakmica se igrala več 28.9. 12 minuta, zato nije moglo bit regularno igrat over jer se danas igralo 12 minuta manje. Na maratonu bi mi isto morali stornirati uplate?Danas čekam a sutra ču im pisati mejl ako ne bude storno.

The match was originally played on 28.09.2017 but suspended in the 12th minute at 0-0 due to heavy rain; remaining minutes will be played at a later date.

 

Link to comment
Share on other sites

Dobar dan svima, pratim vas već neko vrijeme, a od danas ću i sam da se uključim u rad, prije svega da čestitam članu Goksimu na ovoj sjajnoj predstavi juče te pozdravljam njegov apel da se još više ljudi uključi u rad. Pokušaću dati svoj doprinos.

Tipujem uglavnom fudbal i košarku, te povremeno rukomet i tenis.

Imam 20ak godina kladioničkog iskustva i nešto manje godina iskustva pisanja po različitim forumima.

 

Ako ovom postu nije mjesto ovdje, neka ga moderatori prebace u odgovarajuću temu.

 

Svako dobro i čitamo se.

Link to comment
Share on other sites

Francuska - Vels | AH -1.50 (1.775) bet365

Stade de France u Parizu će ugostiti prijateljsku utakmicu između Francuske i Velsa, gdje očekujem jednu vrlo laganu pobjedu domaćina. Gostujući tim je ostao bez Gareth Balea koji se povukao iz reprezentacije, što podupire ovu okladu dodatno, jer gostujući tim nema motivacije ulazeći u ovaj meč. Dok se Francuska priprema za Svjetsko prvenstvo i dobri rezultati sa ovakvom ekipom su im vrlo bitni, jer zaista imaju jednu fantastičnu generaciju, koja ima dovoljno kvalitete da pobijedi sa više golova razlike ovu oslabljenu ekipu Velsa. Idem odigrati Azijski hendikep -1.50. Francuska u posljednjih 5 utakmica ima četiri pobjede i jedan remi. Wales je jedna defanzivno nastrojena ekipa, koja će možda tražiti svoju šansu iz neke kontre, ne daju mnogo golova i kada ostvare pobjedu, uglavnom to bude 1-0 no sa ovom generacijom koju Francuzi imaju, mislim da tu neće biti problema. Oni su Paragvaju dali pet golova, zatim Engleskoj tri gola i Nizozemskoj četiri. Vjerujem da će tako biti i ovdje. Sretno!

J2raA38.png

Link to comment
Share on other sites

Švedska - Italija BTTS (2.10) bet365

Ovo mi je jedna od najzanimljivijih utakmica u ovim dokvalifikacijama. Švedska je završila na drugoj poziciji u skupini A sa 19 bodova, gdje su ostvarili šest pobjeda, jedan remi i tri poraza. Italija je također završila na drugoj poziciji u skupini G sa 23 boda, gdje su ostvarili sedam pobjeda, dva remija i samo jedan poraz. Legendarna talijanska obrana je primila golove od Izraela, Španjolske i Makedonije, njihova posljednja utakmica kod kuće je bila protiv Makedonije, a završila je remijem (1-1) u Torinu. Švedska ekipa je igrala utakmice u kojima su oba tima dala gol protiv Nizozemske, Francuske i Bugarske. Što se tiče međusobnih duela obje su ekipe pronašle mrežu u dva od tri međusobna duela. Vjerujem da je ovdje najbolja oklada da oba tima daju gol, iako kladionice favoriziraju manjak golova, zbog toga imamo dobar koeficijent na ovu okladu. Sretno!

5Jx07oO.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use