Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 9.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Danas uglavnom svi govorimo o toj važnoj tekmi dodatnih kvalifikacija Hrvatske i Grčke. Sve se zna i nema se tu što previše dodavati nego samo iskombinirati nešto od svih mišljenja i nadati se dobrom ishodu. Kako i tečaj sugerira Hrvatska je velik favorit danas, ali kako je već rečeno možda po tečaju i podcjenjivački malo se gleda na Grke. Znamo svi kakav nogomet oni igraju, da tu nema nimalo ljepote, već samo srce i čvrsta obrana prije svega. Teren neće biti natopljen baš kao protiv Kosova recimo, ali neće biti ni idealan što će uvelike ići na ruku ekipi koja se brani, a to bi upravo trebali biti gosti.

Prema svemu tome očekujem da danas nećemo gledati previše golova, jedan do dva možda najviše, a uzevši u obzir kvalitetu ekipa skrenuo bi pažnju na tip 1 uz manje od 2,5 gola (@ ~2.00) jer vjerujem da Hrvatska danas mora barem do neke minimalne pobjede.  Prije svega ovu teoriju baziram na činjenici da bi i Hrvatska za povećanje izgleda za konačni plasman na SP danas morala sačuvati mrežu netaknutom. Mišljenja sam da je 1:0, pa čak i ajmo reći loših 0:0 puno bolje od 2:1 jer sam mišljenja da u Grčkoj svakako Hrvatska može zabiti što bi značilo da su jednom nogom u Rusiji. 

Za neke ''sigurnije'' opcije možda pokušati uzeti tu omalenu kvotu od 1,50 pa čisto igrati Hrvatska - Grčka 1, i uz prijedlog recimo dubla sa Sj. Irska - Švicarska pik X @1,60

Sretno svima! :)

prije 3 sati, Goksim said:

Evo još par prijedloga od mene za danas, a nadam se da će se i drugi pridružiti kako danas tako i ove dane, jer ponuda je bogata i mislim da je ovaj period prilika da se lijepo zaradi!

St.Louis - Arizona k1 (1,42) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

St.Louis je drugoplasirana momčad NHL-a. Igraju odličan hokej na poletku sezone tu su od 16 utakmica čak 12 puta pobjedili što je za NHL gdje se igra u jakom ritmu i gdje ima pumo odličnim momčadi fantastičan rezultat.

Arizona je pak najlošija momčad NHLa. Kako po dojmu koji su ostavili na mene, tako i statistički jer zadnji su na ljestvici, te imaju svega 6 osvojenih bodova. Od 16 utakmica, 12 puta su poraženi u regularnom vremenu. Moram spomenuti i zadnju utakmicu, gdje su na gostovanju kod Pittsburga gubili 2:0 već nakon 4 minute igre i utakmica je već tada bila usudio bi se reći riješena. 

Očekujem popriličnu laganu pobjedu St.Louisa

jgPHqkf.png

Anaheim - Vancouver k1 (1,68) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Anaheim je u nizu od čak četiri poraza i mislim da je vrijeme da taj niz stane. Ne igraju uopće toliko loše koliko rezultati sugeriraju. Zadnje dvije utakmice su izgubili u produžecima, odnosno na penale. Protiv trećeplasiranih LA Kingsa su zadnju utakmicu vodili 3:1 da bi utakmica otišla u produžetke gdje su, kako sam ranije i naveo izgubili. Voditi 3:1 protiv treće momčadi NHL-a govori o tome da imaju igru i da ih sreća nije mazila zadnje utakmice.

Vancouver, koliko je nesreće imao protiv Detroita, gdje su gol za 3:2 primili minutu prije kraja, toliko su sreće imali u zadnjoj utakmici gdje su bili lošija momčad, ali im je sve išlo od ruke te su slavili protiv Calgaryja 5:3. Calgary je vodio 1:0, 2:1 i 3:2.

Koeficijent na pobjedu Anageima mi je poprilično dobar i ne vjerujem da će upisati petu pobjedu u nizu.vE3lXh4.pngefulnfA.pngIG1oaZt.png

Calgary - Detroit k1 (1,60) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Calgary je protiv Vancouvera zadnju utakmicu bio puno bolja, ali i nesretnija momčad te je Vancouver u toj utakmici slavio. Detroit je pak pobjedio Vancouver 3:2 prije svega par dana, pa nekom logikom Detroit bi trebao pobjediti i Calgary? Hm... ne bi baš rekao, prema viđenom do sada. Detroit je u pobjedi nad Vancouverom imao dosta sreće, kao i Calgary nesreće u porazu od Canucksa. Vidjet ćemo kako će se stvari danas razvijati, ali na svom ledu Calgary bi trebao dominirati a vjerujem da će ih i sreća malo pomaziti, nakon toliko peha u zadnjem susretu.
knBIFcT.png

Arizona - Seattle over 30,5 poena bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ne očekujem previše atraktivnu utakmicu i zasigurno se neće previše forsirati passing igra ali u 60 minuta NFL-a 31+ poen stvarno nije puno. 4 TD + 1 field gol već su dovoljna za prolaz. Očekujem naravno veći broj field golova, i možda nešto manji TD-ova iako ne nužno ali očekujem da ova granica bude prebačena.
uoH2ztX.png

Toronto - New Orleans - Over 206,5 poena (1,40) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Za moj ukus preniska klizna margina, koje bet365 online kladionica" rel="external">bet365 ima u ponudi za gotovo sve košarkaške utakmice. Dakle možete sami postaviti granicu te se kladiti na over ili under. Toronto je na prosjeku od 212 poena po utakmici kao i New Orleans. Ovdje će jako puno ovisiti o šuterskoj večeri, međutim očekujem poprilično opuštenu 1/4 gdje bi se trebala napraviti neka zaliha poena. Također DeRozan i Lowry su u solidnoj formi i računam na dobar broj njihovih poena.
G2f1pVK.pngMZG1GWu.png

Houston - Cleveland - Over 220,5 poena (1,41) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ovdje očekujem jednu izuzetno atrakitvnu i lijepu za gledanje utakmicu. Cleveland igra toplo-hladno. Na koeficijentu 1,10 sramotno su izgubili od Atlante, da bi u prošloj utakmici dobili znatno težeg protivnika, Milwaukee. Cleveland igra odlično u napadu ali ima i katastrofalnu obranu. Da je tome tako potvrđuje i statistika, gdje su od zadnjih 6 utakmica čak 5 puta i Cleveland i protivnička ekipa bili na troznamenkastim brojkama. O Houstonu i njihovu stilu igre ne treba trošiti previše riječi a kada se sretnu ovakve dvije ekipe, run and gun košarka te veliki broj poena jedino je što se čini izuzetno izgledno. 

WIKqeOC.png

Sve oklade su uplaćene u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Za početak, nek pogodimo double pobjeda Hrvatske te Hrvatska prva do 5 kornera o ćemu sam nešto ranije pisao, pa ćemo se onda fokusirati na ove utakmice i navijati. 

St.Louis sam i ja igrao jer zbilja igraju odlicno ove sezone, iako Arizona ne moze gubiti sve utakmice. Al veceras ce to tesko izbjeci. 

Duckse bih izbjegao zbog problema s ozljedama vaznih igraca, pa otud i njihovi slabiji rezultati u zadnje vrijeme. Eaves, Getzlaf i Kesler su i dalje out, Kesler i Eaves jos od pocetka sezone. Ducksi nemaju kvalitet da zamjene te igrace u napadu. S druge strane Canucksi vrlo izbalansiran tim predvodeni bracom Sedin te Bo Horvatom, sjajnim centrom. Znaju Canucksi odigrati  dobro u obrani. Ako bi trazio neku prednost za Duckse, to bi bio Ryan Miller koji bi opet trebao na gol u izostanku nominalno prvog Gibsona . Miller je branio zadnje tri sezone za Canuckse, tako da dobro poznaje gdje sutiraju bivsi kolege. 

Kao i Oilerse, volim i Flamese. Iako je burno bilo na pocetku sezone, glasine da fransizu sele u Seattle ako se ne izgradi nova dvorana, ipak su Flamesi jedni od osvajaca Stanley Cupa. Osim branica Hamonica, svi su ostali zdravi. Izdvojio bih sjajnog vodu Giordana, te talente Monahana i Guadreaua.Ni Detroit nema bitnih izostanaka. Imaju jaku prvu liniju, no rekao bih da Flamesi imaju ujednacenije linije, tako da bih Calgaryu dao malu prednost. To su neka moja videnja ovih utakmica, al sve je to lutrija na kraju. Svi ishodi su moguci. 

Hrvatska - Grčka

Na maksimirskom stadionu ovog četvrtka „prvo poluvrijeme“ na putu prema Svjetskom prvenstvu odrađuju nogometaši Hrvatske i Grčke.
Povijest nas uči da je u međusobnim sudarima, kroz povijest, Grčka imala za nijansu bolje rezultate makar je činjenica da su hrvatske nogometne generacije uvijek bile talentiranije, na papiru jače, bolje i kvalitetnije. Takvo je stanje i danas, Hrvatska ima neupitno bolju momčad, ali to će na travnjaku biti vrlo teško pokazati.
Možemo reći da su Grci majstori za ovakve nokaut i gotovo sudbonosne utakmice. Njihova žestoka narav, „ratnički nogomet“ i borba do krajnjih granica itekako dolazi do izražaja u ovakvim ogledima i potpuno sigurno je da se Hrvatska neće naigrati, kako zna i može, protiv takvog suparnika.
Utakmica s malo golova apsolutno je dobar znak za klađenje, no mi ćemo ipak predložiti slavlje Hrvatske koja je uistinu, u svakom pogledu, nogometno dosta kvalitetnija.
Pritom, ponavljamo, večeras u Maksimiru sigurno neće biti mnogo pogodaka. I sami smo se mnogo puta uvjerili kako Hrvati teško igraju protiv bunkera, a Grci će ga garantirano u velikoj mjeri danas postaviti na Maksimiru.

KOŠARKA: Euroliga

Barcelona - Anadolu Efes

Katastrofalno su novu euroligašku sezonu otvorili košarkaši Anadolu Efesa koji je izgubio u svih pet dosadašnjih utakmica.
Trenutačno niti ne postoji naznaka da će se turska momčad tako brzo razbuditi i početi s pozitivnim rezultatima, jer taj sastav „divlja“ po terenu, neuredno je posložen i iskreno se uopće ne zna tko što radi u toj momčadi.
Već na samom startu sezone smo govorili da jednim dijelom očekujemo takav neuredni Anadolu Efes. Mnogo je novih imena u momčadi, pogotovo Amerikanaca, koji su odmah dali do znanja da nerijetko prvo gledaju vlastitu statistiku, a tek onda uspjeh momčadi. S takvim stavom nije niti čudno što se gomilaju porazi.
Novi će uslijediti večeras prilikom gostovanja kod Barcelone (omjer 2-3), makar moramo naglasiti da Katalonci također nisu ništa posebno na startu sezone. No, apsolutno cijenimo dvije Barçine pobjede na domaćem parketu u Euroligi (Olympiakos 73-51 i Panathinaikos 98-71). Uvjereni smo da pred Barcelonom pada i vrlo loši Anadolu Efes.

Finska - Estonija

U četvrtak će u Helsinkiju prijateljsku utakmicu odigrati dvije reprezentacije sa sjevera Europe, Finska i Estonija.
Niti jedna od te dvije momčadi nije niti blizu gornjeg europskog nogometnog doma, no u ovom trenutku svakako je pametnije forsirati Finsku i mi predlažemo slavlje današnjeg domaćina.
Naš je stav takav prvenstveno zbog načina kako je Finska okončala kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a napravila je to uz stvarno hvale vrijedan scenarij. U posljednje četiri utakmice Finska je dva puta pobijedila, a dva puta remizirala. Pobijedila je Island (1-0), a nije izgubila od Hrvatske u gostima (1-1), niti od Turske na domaćem terenu (2-2).
To su rezultati u nizu kakve Estonija nikada nije napravila u svojoj povijesti i zato nam je sasvim logično igrati na domaćina ovog susreta.
Isto tako, normalno je ovom prilikom očekivati utakmicu na mali broj pogodaka. Bez obzira što je ovo prijateljski ogled ta dva sastava su prvenstveno orijentirana na vlastiti šesnaesterac. Estonija pogotovo…

Izvor: lutrija.hr

HRVATSKA – GRČKA

Hrvatska je prošla kroz  izrazito turbulentni kvalifikacijski ciklus. Prvi dio smo odradili odlično, baš u skladu sa epitetom favorita skupine, posebno su bile važne pobjede nad Islandom i Ukrajinom u Zagrebu, tijesno smo dobili u Finskoj, a daleko lakše na Kosovu. Jedini manji kiks bio je remi u Maksimiru protiv Turaka još na otvaranju, ali i sa tim scoreom smo bili lideri grupe, te držali situaciju potpuno pod svojom kontrolom. Međutim, završnica je donijela pravu noćnu moru, izgubili smo i u Turskoj i na Islandu sa po 0:1, jedva smo nadmašili Kosovo istim omjerom, a vrhunac krize dogodio se na Rujevici, kad smo u 90. minuti ostali bez pobjede nad Finskom (1:1), čime je bila izgubljena bitka za 1. mjesto. Ostala nam je samo prilika da pobjedom u Ukrajini izvučemo barem vizu za play off, a samo 48 sati prije toga meča u Kijevu je došlo do (očekivane) smjene na kormilu, a Antu Čačića je zamijenio Zlatko Dalić. I onda, kad je voda došla baš do grla, konačno su „Vatreni“ pokazali koliko zaista vrijede, te pogocima Andreja Kramarića trijumfirali sa 2:0, stekli priliku da barem u majstoricama izborimo prolaz do Rusije 2018., gdje nam, po kvaliteti sastava, apsolutno i jest mjesto. Dosad smo ovakve ispite uvijek uspješno polagali, u play off nastupima imamo maksimalni score u svojoj povijesti, izbacivali smo Ukrajinu, Sloveniju, Island i Tursku, nadamo se da će se i peti put ponoviti isti scenarij. Jasno je da nas čeka koliko neatraktivan, toliko i opasan suparnik, ali naši su po svim kriterijima kvalitetniji i favoriti u ovom dvostrukom duelu.

Grčka je u 2 godina prošla put od raja do pakla, u Brazilu 2014. je igrala osminu finala, a onda su europski prvaci iz 2004. doživjeli sramotni debakl u kvalifikacijama za Euro 2016., kad su totalno podbacili, dovoljno je reći da su dvaput izgubili  i od – Farskih otoka. U skupini kvalifikacija za Rusiju također nisu blistali, do kraja su se borili sa BiH za 2. mjesto (Belgija je bila uvjerljivi pobjednik) i nekako se ipak progurali do play offa. Presudila je pobjeda u bratskom derbiju na Cipru golovima Mitrogloua i Tziolisa, da bi 2. mjesto potvrdili u formalnosti sa Gibraltarom (4:0). Treba ipak istaći da su u 10 kola pretrpjeli samo jedan poraz (i to doma od Belgije), što znači da su u gostima ostali neporaženi: od svojih ukupno 17 golova su 8 zabili Gibraltaru, a u ostalih 8 mečeva zatresli mrežu 9 puta, Mitroglou je bio prvo ime sa 6 pogodaka. Vodi ih njemački strateg Michael Skibbe, ali neovisno i izbornicima, njihov stil je uvijek isti, destrukcija, bunker i strpljivo čekanje na grešku protivnika. Jasno, kao jedan od svojih glavnih aduta vide i činjenicu da će uzvrat igra u nedjelju u Pireju, znamo već da će nas tamo čekati pravi pakao. Ali, Modrić i društvo sve to mogu ugasiti ako odigraju u skladu sa svojim potencijalom, nesumnjivo većim od onoga kojeg imaju Grci.

Brojke: I ovaj podatak mora navesti na oprez, u 6 dosadašnjih ogleda sa Grcima dobili smo samo jedan (uz 3 remija i 2 poraza). U kvalifikacijama za SP 1998. smo doma odigrali samo 1:1, onda nam je u Solunu Šuker otvorio vrata prema SP (slavili smo 1:0). Susreli smo se još u kvalifikacijama za Euro 2012., opet ih nismo dobili doma (0:0), a poraz u Pireju od 0:2 nas je gurnuo u play off. Uz to, dvaput smo se sastali u prijateljskim ogledima, 1999. u Ateni smo izgubili 3:2, dok je u Varaždinu 2001. godine bilo 2:2.

SJEVERNA IRSKA – ŠVICARSKA

Sjeverna Irska je, nakon nastupa na SP 1982. ,gdje je izbacila Jugoslaviju i prošla u drugi krug, upravo ostvarila najveći uspjeh u svojoj povijesti, plasirala se na Euro 2016. i opet prošla skupinu, te ispala u otočnom derbiju osmine finala od Walesa (0:2). Sad je ponovo nadomak velikog uspjeha i plasmana na SP, nakon što je u kvalifikacijama zapravo izborila najbolji mogući plasman – 2. mjesto (prvo je od početka bilo rezervirano za Njemačku). Izabranici stratega Michaela O’Neilla su u tom ciklusu bili bolji od Čeha, koje su praktično eliminirali pobjedom u Belfastu i remijem u gostima. Magennis i Lafferty su sa po 3 pogotka bili najbolji strijelci, a sad će u Belfastu pokušati steći što povoljniji omjer za uzvrat.

Švicarska je zaista nesretni protagonist kvalifikacija, naime, dobila je 9 od 10 susreta, među kojima se ističe i trijumf nad prvacima Europe iz Portugala od 2:0 i unatoč tom blistavom scoreu je završila tek na 2. mjestu! Jer, sav trud i uspjesi su kompromitirani u zadnjem kolu, kad su poraženi u Lisabonu sa također 0:2, te je Portugal prošao zahvaljujući boljoj ukupnoj gol razlici. Ipak, u ovom play off duelu Švicarska izgleda svakako kao favorit, izbornik Vladimir Petković ima moćnu ekipu sastavljenu uglavnom od legionara, najbolji strijelci su u kvalifikacijama bili Seferović (4 pogotka), Lichtsteiner (3), te Rodriguez i Xhaka po 2, tu su još Shaqiri, Mehmedi, Derdiyok, Džemaili, Frei, Embolo…

Brojke: Ovi rivali se nisu sreli od 2004. godine, kad su u prijateljskom ogledu remizirali 0:0.

Izvor: psk.hr

Evo i nesto od mene, fokus je na Hrvatska-Grčka danas, ali ja ipak radije igram nizeligase danas.

Carraresse-Pisa DNB 1 2,10 (betstars) 3/10

Carrarese je 8. na tablici, a Pisa cetvrta s 2 boda prednosti, ali i utakmicom vise. Carrarese je bas jedna domacinska momcad, skora 4-0-1 ove sezone, dok Pisa u gostima igra 2-3-1. Iako su medusobni susreti na strani Pise, za ovaj susret ce imati problema sa sastavljanjem defenzivne linije, nedostajat ce Lisuzzo  12/0 zbog suspenzije, Cariilo 6/0 je ozlijeden, a Ingrosso 7/0 je upitan zbog ozljede. Vjerujem da je omjer kvota ovdje malo nepravilno postavljen, i da domacin ovdje nece izgubiti, a obzirom na nedostatke u obrani Pise, mogli bi i do pobjede. 

Evo i moje skromno misljenje za vecerasnju utakmicu Hrvatska-Grcka.

Svi znamo kakav vezni red ima Hrvatska, smatram da ce i Grci obratiti paznju na to. Ocekujem veliku guzvu na sredini terena, gdje ce Grci igrati destruktivnu igru, sa ciljem da se zaustavi taj vezni red. Hrvatska mora igrati oprezno i cekati da se Grci umore. U ovakvom scenariju mi se cini da bi prvo poluvrijeme moglo proteci sa dosta opreza, pa i zavrsiti X 2,10. 

Samo jos da dodam da ce se Grci udarati, jer im je to u krvi a i tehnicki su losiji, i mislim da ce biti crveni karton.

Hrvatska - Grčka | Mandžukić daje gol (2.20) bet365

Teško je pronaći vrijednu kvotu u ovoj utakmici, jer će Hrvatska vjerojatno pobijediti, ali kako se Grčka brani kada je motivirana, teško je reći koliko će ovaj meč biti težak za domaćine. 

Po meni ovdje oklada na to da će Mario Mandžukić dati gol ima najbolju vrijednost, jer je napadač bio srce hrvatskog napada do sada u ovim kvalifikacijama. On je igrač koji može da postigne vrlo važne golove u utakmicama kao što su ova protiv Grčke u dokvalifikacijama. Hrvatska će vjerojatno biti reprezentacija koja će napadati 90% vremena i mislim da će Mario Mandžukuć biti ponovo taj koji postiže gol za Hrvatsku. Hrvatska nije bila mnogo ofanzivan tim u posljednje vrijeme, no Mandža je uglavnom onaj koji postiže većinu golova za njih. Mandžukić je u 10 utakmica postigao 5 golova.

7yMnA6P.png

Sjeverna Irska - Švicarska 2 (2.20) bet365

Sjeverna Irska će ugostiti Švicarsku u jednom od najtežih utakmica u ovim dokvalifikacijama. Oba tima su vrlo snažna, reprezentacije će biti pažljive, jer je u pitanju karta za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Bit će ovo jedna vrlo zanimljiva utakmica. Obje ekipe su uglavnom pobjeđivale svoje utakmice u kvalifikacijama do ovog trenutka i možemo reći da će obje očekivati pobjedu i u ovoj utakmici. Međutim, vjerujem da će gostujuća ekipa biti vrlo dobra i da će odnijeti pobjedu, jer po meni imaju mnogo kvalitetniju ekipu. Mislim da njihov metodički način igre može uhvatiti Irce nespremne u nekim trenucima ovog meča, a defanzivna i ofanzivna strana reprezentacije Švicarske posjeduju marginalne prednosti nad domaćinom. Idemo probati sa pobjedom na Švicarsku! Sretno!

R05WWGo.png

prije 1 sat, Marik101 said:

pozdrav ljudi!

Može li mi netko objasniti što znači hendikep? 
npr:
ŠKOTSKA-NIZOZEMSKA  hendikep 0:1 ?   
ŠKOTSKA-NIZOZEMSKA  hendikep 0:2 ?   
ŠKOTSKA-NIZOZEMSKA  hendikep 1:0 ?   

Hvala!

Dakle  recimo da utakmica pocne odredenim henidkepom 0:1 kao u primjeru  ako si  igrao 1 to znqci da skotska mora pobjediti 2+razlike  ukoliko si igrao x znaci da moraju pobjediti tocno 1 razlike jer "nizozemska vodi 0 1"ukoliko odigras dvicu nizozemska ne smije izgubiti  dovoljno je i x jer vec "vode 1 razlike" u slucaju pobjede opet prolazi  nadam se da sam bio razumljiv hehe

prije 2 sati, Marik101 said:

pozdrav ljudi!

Može li mi netko objasniti što znači hendikep? 
npr:
ŠKOTSKA-NIZOZEMSKA  hendikep 0:1 ?   
ŠKOTSKA-NIZOZEMSKA  hendikep 0:2 ?   
ŠKOTSKA-NIZOZEMSKA  hendikep 1:0 ?   

Hvala!

Prvi slučaj: Bilo koja pobjeda ili remi Nizozemske - oklada je dobitna.
Drugi slučaj: Bilo koja pobjeda, remi ili poraz Nizozemske sa jednim golom razlike - oklada je dobitna.
Treći slučaj: Bilo koja pobjeda Škotske i remi - oklada je dobitna.

Dakle, najednostavnije ti je da zamislis u glavi da ako je Škotska - Nizozemska 0:1 i ti odigraš dvicu na Nizozemsku, da Nizozemska ulazi u susret sa jednim golom prednosti.

prije 20 sati, CrneKese said:

HRVATSKA - GRČKA

evo vidim svi ste se raspisali o kartonima, više manje, pa da i ja dam svoje mišljenje...

ovako prvo možda sam ja u krivu vi svi u pravu ali vidjet ćemo u 23:00, realno bolje da padnem ja nego svi vi... 
ali igra se 5. to kolo zadnji i 15-ti gura se over ka da sutra ne postoji, a vamo, dođe ovakva utakmica, svi se stisnu.... 

Hrvatska je kao i prošlih kvalifikacija nastavila svoj niz, dobar start, pobjede, pa svađe sa izbornikom, pa bojkot, loše igre i onda kada gori dođe novi izbornik, teška utakmica, pola nacije izgubi vjeru i oni pobjede. Ova utakmica sa Grcima svakako će biti rat, i jedni i drugi žele to prvenstvo, tu reviju gdje će se otići pokazati, zabaviti, svejedno, svi to žele i borit će se, to je sigurno. Grčki stil igre svima je poznat, samo obrana, naprijed što se napravi, agresija, borba, provokacije, prekidi to svi znaju pa tako naš izbornik koji već po 800-ti put na TV govori kako će morati svoje igrače natjerati da ne pristanu na tu igru, svakako da će se on truditi ali pitanje koliko će uspjeti, jer ipak i mi imamo par igrača kojima je svaka utakmica jednaka, gine se od prve do zadnje bez razmišljanja o sutra, doduše manje ih je nego Grka ali ima ih. Što se tiće igrača koji imaju opasnost od žutoh da iduću ne igraju tu su Perišić, Vrsaljko i Vida koji će vjerovatno jedini biti od prve, Perišić vjerovatno neće dobiti karton, zapravo 90% sam siguran da neće, dok za Vidu i Vrsaljka to ne mogu reći. Sudi Rocchi, možda nešta najbolje za ovu okladu, iskreno ne sjećam se kada je bilo grube igre a da on nije vadio kartone, puno bolji izbor od nekog Brycha, Mažića, Cakira koji su do sada zajebali više puta, previše. Kako se čini iz mog ugla, podloga za kartone ju tu, te trenutno ne vidim način na koji bi to palo, jer svakako očekujem borbu, lavovsku, a i u bilo kojem rezutatu može se očekivati odugovlačenje pred sam kraj. 

Što se tiće moga izbora osim onog glavnog u videu, imam još dva.

HRVATSKA - GRČKA --- HENDIKEP 0:1 --- 1 --- 2.30

I po meni možda najveći value na ovoj utakmici, kojega ću ispratiti, i to na veći ulog definitivno

MARIO MANĐUKIĆ DOBIVA KARTON --- 5.0
Manđo je jedna labilna slavonska neman koja će sutra ići 100%. Pogodno za ovo je što su Grci prljavi i agresivni i kad se takva dvojica spoje frcat će iskre bit će svega. A Manđo će vjerovatno imati borbe i sa više od jednim Grkom. Sjetite se samo njega i Ramosa. A i Manđo je valjda u svakoj bitnoj utakmici, točije utakmicama di se puno toga nosi imao puno prekršaja, svađa, prigovaranja, pa tako i dobio žutih. Uostalom u prilog nam idu zadnje utakmice Juventusa, gdje je Mario bio stvarno nervozan, dobio crveni, tj dva žuta u jendoj minuti iz čiste gluposti, protiv Udinesea. Također protiv Sportinga isto skoro crveni. Još jedna pogodnost za ovu okladu je sama protivnička ekipa i njihov stil igre, Hrvatska će definitivno veliku većinu vremena provoditi na Grčkoj polovini i tu će biti prilike za sve one prljave poteze između napadača i obrambenih i to će samo podložiti stvar. I za kraj Grci znaju kakav je Mario, znaju da ga se može isprovocirati, vjerovatno će i iči na to.
Value na ovu okladu mi je što je tečaj na npr. miroljubivog Rakitića 8 dok je na ratobornog Manđu 5, i nije neka razlika, slažete se ? 

manđo karton.jpg

O kojoj kladionici se radi? Ili gdje se sve moze igrati na kartone za igrace? Hvala :D

prije 4 sati, IzudinB said:

Hrvatska - Grčka | Mandžukić daje gol (2.20) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Teško je pronaći vrijednu kvotu u ovoj utakmici, jer će Hrvatska vjerojatno pobijediti, ali kako se Grčka brani kada je motivirana, teško je reći koliko će ovaj meč biti težak za domaćine. 

Po meni ovdje oklada na to da će Mario Mandžukić dati gol ima najbolju vrijednost, jer je napadač bio srce hrvatskog napada do sada u ovim kvalifikacijama. On je igrač koji može da postigne vrlo važne golove u utakmicama kao što su ova protiv Grčke u dokvalifikacijama. Hrvatska će vjerojatno biti reprezentacija koja će napadati 90% vremena i mislim da će Mario Mandžukuć biti ponovo taj koji postiže gol za Hrvatsku. Hrvatska nije bila mnogo ofanzivan tim u posljednje vrijeme, no Mandža je uglavnom onaj koji postiže većinu golova za njih. Mandžukić je u 10 utakmica postigao 5 golova.

7yMnA6P.png

Manđo ne igra (bar u prvoj postavi)

prije 8 sati, crash1 said:

Vidim da su se svi raspisali oko Hrvatske i Grčke pa da i ja napišem jednu opširniju analizu sa moje tačke gledišta.

iskreno, da ne duljim puno, meni je to smišno sve što si napisa, nisan siguran ali mislim da pričamo o reprezentaciji koja je dva puta gubila od Farskih otoka ??? realno, svaka čast svima, i moja kapa doli za BIH ali realno, da igra Hrvatska - BIH tko bi od vas stavia lipe na BIH, realno te dvije reprezentacije nestanu u isti đep..... 
a što se tiće bojkota izbornika, da imalo pratiš hrv reprezentaciju, siguran sam da tako nebi govorio... 

prije 15 minute, CrneKese said:

iskreno, da ne duljim puno, meni je to smišno sve što si napisa, nisan siguran ali mislim da pričamo o reprezentaciji koja je dva puta gubila od Farskih otoka ??? realno, svaka čast svima, i moja kapa doli za BIH ali realno, da igra Hrvatska - BIH tko bi od vas stavia lipe na BIH, realno te dvije reprezentacije nestanu u isti đep..... 
a što se tiće bojkota izbornika, da imalo pratiš hrv reprezentaciju, siguran sam da tako nebi govorio... 

Brate moj, kad Grčka igra ne gleda si nit statistika, nit prošle utakmice, nit forma. To su Grci i oni su najnepoželjniji protivnik većini reprezentacija u Evropi. Gubili su od Farskih otoka u ciklusu kada su imali neku smjenu generacija, u ovom ciklusu su pravili velike probleme Belgiji, jel pričamo o istoj reprezentaciji? Ja sam samo realan i vrlo dobro upoznat sa Grčkom, oni su eksperti za ovakve mečevi i ja sam iskreno odigrao kontra Hendikep na Grke po kvoti 2,70.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• A ti @mesrine dobro me slusaj, imam poruku i za tebe. Danas ce u prenosu utakmice Partizan vs Barcellona kamera sigurno drzati u kadru i srpske seljake u skupim odelima i lakovanim cipelama u prvim redovima, tik uz teren. Ti kadrovi su namenjeni bas tebi da mislis da se tako zivi u Srbiji. Ja cu ti postaviti ovde jednu fotografiju, da ti objasnim, da pored seljaka postoje i gospoda. Ovo ovde na fotografiji je veliki Bill Gattes, covek koji je promenio svet, a za koga ti u svom tuznom zivotu, nisi ni cuo. I on bi mogao da zivi kao Faraon samo kada bi to hteo. Ali nece. Ovde na fotografiji stoji u obicnom dzemperu i u obicnim pantalonama, u redu, kao i sav obican svet, ispred kioska brze hrane nekog meksikanca. Promenio je ceo svet, a zivi kao i svaki normalan covek, jer je gospodin, a ne seljak.
    • Partizan vs Barcellona, Euroleague, najava meca (drugi deo) Juce sam zapoceo najavu ove utakmice Euroleague, napisao deset stranica teksta, a jos nismo ni blizu analize ili konacnog predloga za kladjenje. Razlog je Faraon u Srbiji, na njemu sam izgubio najvise vremena, i zbog njega nikako da dodjemo do analize i predloga za kladjenje. Faraon u Srbiji, (nastavak od juce) Pravi Faraoni nisu postojali u Skandinaviji, vec u primitivnim civilizacijama, jer da biste bili Faraon, potrebni su seljaci oko vas da vas okruzuju i da prihvataju vas bozanski status. Po mojoj proceni, Partizan je, od kada je Faraon dosao u klub potrosio oko 120 miliona eura necijeg novca, ako racunamo samo onaj deo "na belo", a ako racunamo i deo sto se nigde ne vodi, dakle "na crno" ili ispod stola, onda cak i 150 miliona eura. Za taj novac niste dobili nista, osim iluzije kako se u Srbiji oduvek igrala kosarka, i kako Beograd zasluzuje dva euroligasa. Toliki potroseni novac za nista, treba da stvori iluziju da su Jones, Lundberg, Ntilkina, Davies, Brown, Bonga, Washington srpska prezimena i da se u Srbiji odlicno radi sa mladim srpskim crnim igracima. Moje uopsteno, teorijsko misljenje jeste da se protiv svake budale, svakog psiha, svakog diktatora, loseg vladara, svake vlasti, svake religije ili svakog zla treba boriti samo istinom. Treba uvek i na svakom mestu samo govoriti istinu i nista drugo, to je jedini put, jer nijedan los i zao covek ne voli da cuje istinu. Kada na ovom smesnom Forumu objavite dve analize, i one, na primer ne prodju, vi ne mozete da prodjete bez uvreda ili ponizenja, ili da vam kazu, da ste cirkusant, klovn, ili kao sto je meni kolega @Marko15 rekao da se verovatno yebem sa muskarcima, a ne sa zenama. To je zato sto se podrazumeva neka odgovornost za ono sto kazete, predlozite ili radite. Zeljko Obradovic je direktno po svojoj odluci otpustio sve igrace iz prosle sezone, proglasio ih neznalicama, pa zatim doveo petnaest crnaca po svom ukusu i afinitetu, proglasio ih srpskim igracima, i nakon jos jednog fijaska, proglasio i ove neznalicama. A pri tome, niko u medijima nista ne sme da mu kaze, a kamoli napise, generalni sponzori ne smeju nista da mu kazu, jer ce da se naljuti, a navijaci, kao i svaka sekta, veruju da ce prvog dana bez njega, doci smak sveta. I pri tome jos zivite u kafani, trubaci vam sviraju na uvo, maloletnice sede u krilo, a kafane se zatvaraju samo za vas, a kolege sa Foruma , poput onog @mesrine vam se jos dive, aplaudiraju i jedva cekaju da jednoga dana dodju da vas gledaju uzivo. Sekta Dve reci koje obozavam jesu funkcionalna nepismenost. To znaci da vi znate da citate, ali ne razumete sta to znaci, ili ne razumete sta hoce da kaze budala koja je nesto lupila. Ako psiho kaze da ce za dve godine iznad Srbije leteti leteci automobili, funkcionalno nepismena osoba ne razume zasto psiho to govori. Tako funkcionisu sve religije, tako funkcionise svaka sekta, tako funkcionise svaka propaganda. Zeljko Obradovic nema nameru da ode iz Srbije dokle god bude u mogucnosti da zivi kao Faraon, a i zasto bi odlazio, zar ne? Ubedio je sektu da trofeji i rezultati nisu bitni, ubedio je sektu da za fijasko nije on kriv, vec igraci, ubedio je kolegu @mesrine da se u Srbiji zivi onako kako vidite u direktnom prenosu, prve redove tik uz teren, Ubedio je sektu da on nije u Partizanu zgog rezultata, vec da donese stalnu euroligasku licencu, jer se ljubi u usta sa Bodirogom, direktorom Euroleague. Ubedio je sektu, da je kosarka profitabilan sport, i da Partizan nije drzavni projekat kao i Zvezda, i da je Partizan u stanju da kupi petnaest crnaca od prodaje ulaznica i dresova. Ubedio je sektu da nije tacno da Partizan igra Euroleague samo zato sto nema ruskih klubova, i da nije tacno da se pozivnice placaju milion eura po sezoni. I pri tome niko ne sme da te pita "mislis li da podneses ostavku" i ne samo da ne sme, vec sekta misli da ce se Partizan ugasiti ako Faraon ode. U jednom Real Madridu, jednom Ancelotti-ju koji je Realu doneo tri titule Lige Prvaka, nakon sto te Barcellona demolira sa 0:4 u sred Madrida, odmah se zaljulja klupa, dok Faraonu ako kazes da nema pojma, odmah te proglase da rusis Partizan Istina Prava istina jeste da je Obradovic trenercina koja u Partizanu nema nikakve rezultate, ima zapravo jedan obican fijasko. Istina je i da je Zeljko Obradovic gospodin koji je dosao do statusa Faraona iskljucivo svojom zaslugom i nicijom drugom. Istina je i da je kao osoba i trener postovan u celoj Evropi, osim na utakmicama kada je Zvezda domacin gde ga vredjaju i polivaju govnima i urinom. Istina je da je jedini trener u Evropi koji kada dodje u Zagreb na utakmicu, jos sa aerodroma prvo ode na groblje i polozi cvece na grobove Kresimira Cosica, Mirka Novosela i Drazena Petrovica. Istina je i da je veliki humanitarac i da je ogromne svote novca davao u humanitarne svrhe. Istina je da nikada nije isao "na prvu" tamo gde je novac, istina je da nikada nije bio pohlepan, niti se ikada prema novcu odnosio kao seljak, vec kao gospodin. Istina je i da je tip trenera koji ce uvek pomoci svakom mladom treneru u bilo kom smislu. Kada polupismeni crnac odluci da iz Usa dodje u Evropu da igra kosarku, on u svom mozgu smatra da time nekome cini uslugu. Za crnog polupismenog amera odlazak iz Usa u Srbiju, je kao kada biste vi, kolege sa Foruma trebali sa svojom porodicom da se preselite u Ganu ili Sudan. U Usa nema ispadanja, klubovi ne zive od rezultata, u Usa se i igraci i publika zabavljaju na utakmicama uz kokice i pivo, igraci grese, prave sou, sve je opusteno, a nakon poraza sutra je uvek novi dan. Sa takvim pogledom na sport, a pogotovo na zivot, polupismeni crnac u jednom trenutku dolazi u Srbiju kod trenera koji je tvrd, krut, sa egom i znanjem, i treba da se prilagodi treneru koji ne dozvoljava gresku, koji pravi pritisak jer tako kaze trenerska teorija. Polupismeni crnac koji je u Usa navikao da se debeli ameri od dvesta kilograma dizu na noge ako zakuca ili doda iza ledja, sada u jednom trenutku svoje karijere treba da se prilagodi da poraz u Srbiji od Zvezde znaci i gradjanski rat, da za jednu gresku u dodavanju ides na klupu, i da te na utakmicama u Srbiji gadjaju kesama urina ako igras za protivnicki klub. Da ne govorimo o tome da se u Euroleague igra odgovorna kosarka, da kosarka nije zabava vec rat, da igraci na utakmicama ne mogu da rade sta hoce, vec kako kaze Faraon, pa makar to ne donosilo rezultate. Predlog za kladjenje Necete verovati, dosli smo i do analize, iako imam utisak da sam tek poceo, i da bih najradije sutra napisao i treci deo posta. Moj entuzijazam za ovaj post jesu kvote za koje mislim da su fenomenalne, i to sto u kosarci nema neresenog ishoda. Entuzijazam vidim i u tome sto na ovaj mec gledam kao na rulet. Treba samo da procenite da li da stavite na "crveno" ili "crno", na "par" ili "nepar" Dva dana posta sam ulozio samo radi toga da vas pozovem da se kladite na ovaj mec. Sve cu uraditi, cak i potpuno besplatno, samo da vas pozovem da se kladite na danasnji mec, a poziv da gledate danasnju utakmicu se podrazumeva. Podrska ako se odlucite da odigrate jedinicu na mecu Partizan ima jedan od najgorih startova u Euroleague, dakle imaju dve pobede i sest poraza, a da prakticno uopste nisu imali tezak raspored, iako su isli Fenerbahceu. Ekipa je nova, losa i neuigrana, i kada nisu iskoristili relativno lak raspored, sada mogu samo da se yebu, ili ginu na utakmicama. Danas im dolazi Barcellona, pa Armani, pa idu Zvezdi, pa im dolazi Olympiacos, Zalgiris i Panathinaikos, prvak Evrope. Znaci skoro mesec dana nece izlaziti iz Beograda, nece gubiti vreme na putovanja, moci ce da treniraju koliko hoce. Iako su katastrofalno startovali, osim Fenerbahcea, niko ih nije potopio, dva ili tri poraza imaju na jednu loptu. Svaki rad uvek mora da donese rezultate, to kaze svaka teorija, a posebno rad sa trenerom tipa Obaradovica. Partizan je na dve utakmice, protiv Virtusa u Beogradu i Parisa u gostima imao utakmice u rukama, imao posed lopte i napade za pobede, i nije dobio nijednu utakmicu, Da jesu, sada bi ovde pisao bajke o Obradovicu, i niko ne bi imao nista protiv sto zivi kao Faraon. Sa dve pobeda, nad Barcellonom i raspalim Armanijem, Partizan veoma lako moze da se vrati u igru, pre svega na mentalnom nivou. U Beogradu nikada nije lako igrati, iako ja mislim ako si pravi igrac, onda ti je svejedno da li igras pred jednim gledaocom ili pred 100.000. Dvorana u Beogradu je rasprodata, svaki crnac, cak i ako je nepismen, voli da igra kada te publika nosi, i ako Partizan misli, ili je u stanju da se vrati, ovo danas je prava prilika, cak mislim da je za Partizan danas bolje da igra sa Barcellonom, nego sa Asvelom ili Albom. Publika u Beogradu obozava Obradovica iako zivi kao Faraon, vlast u Srbiji jedva ceka da srusi Obradovica jer je kriticki nastrojen prema svakom zlu, ali ne smeju da ga diraju jer znaju da rizikuju gradjanski rat, tako da budite sigurni da Barcellonu veceras ceka pakao. Dakle, ako je vasa odluka jedinica na mecu po 1,86 podrzao bih vas recima, samo napred, sada ili nikada vise. Podrska ako se odlucite da odigrate dvojku na mecu Najbolja podrska za dvojku jesu reci kolege @Joker93 koji je kao svoj predlog u svetoj Poslednjoj Sansi postavio klizni handicap na Barcellonu; "... Jednostavno ne vidim koga bi ovaj Partizan mogao pobijediti u Euroleague a gdje razbiti sa 10+ razlike s izuzetkom Albe..."  Tacno tako. Mozete vi da pricate sta hocete, mozete da lupetate da je Obradovic osvojio devet Euroleague, sopstvene oci kazu da Partizan nista ne igra, zapravo da igraju kao qurci, da nisu dobili nijednu utakmicu koju bi morali da dobiju, i tacka. Uostalom, Barcellona sigurno ima bolji i kvalitetniji sastav, nosioci igre su vec tri ili vise godine zajedno, cak i kladionice gotovo da nikoga nisu proglasile za favorita, a nijedna trenerska knjiga ne kaze, da mozete da pobedjujete u serijama, ako ne izlazite iz kafane, ili ako vam je vaznije da vam maloletnice sede u krilu, nego kako vam igra ekipa. Sta ja mislim? To je, ipak najvaznije Mislim da je prakticno nemoguce u ovom trenutku da Partizan bude potopljen u sred Beograda uz onakvu podrsku Obradovicu, jer sekta u svojim glavama misli da ako dirate Faraona, zelite da srusite Partizan. Dakle, svi moguci klizni handicapi na domacina u zavisnosti od stepena pohlepe koji imate u sebi. Ne kazem da klizni handicapi na Partizan prolaze ako vam je vaznije da vam trubaci sviraju na uvo, nego kako vam igraci ubacuju loptu iz auta, ali u ovom slucaju, ja sam samo spreman da padnem, ako Barcellona danas potopi Partizan.  
    • NCAAB 00:30h  Kansas Jayhawks  1,40  4/10 bet365 (Koeficijenti 12.11.2024.g. u 21:08 CET) Koeficijenti su podložni promjenama  
    • 12.11./Ice Hockey/Champions League/Tappara-Farjestad BK/team total-Farjestad over 1,5 goals(1,22)Bet365
    • Football - Asia World Cup Qualifing 2026 Thurday, 14 Nov 2024, 15:00 bet365 LP!
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use