Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 9.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Hrvatska - Grčka 1 (1,36) bet365

Hrvatska odigra dobro uvijek kada je potrebno. Nakon promjene izbornika počela se stvarati nešto pozitivnija klima oko reprezentacije. Daleko je to još od prave klime i euforije, ali sigurno je bolje nego kada je Ante Čačić vodio reprezentaciju. 

Maksimir će nakon dugo vremena biti ispunjen do posljednjeg mjesta i vjerujem da će reprezentativci odigrati kako znaju i dati 120% u ovoj utakmici. Dojma sam da pristup nije uvijek bio pravi, što kiks na Rujevici protiv Finske i potvrđuje. Uvjeren sam da bi Finska izgubila sa poštenim hendikepom da je Hrvatska imala pristup kao što će imati u ovoj utakmici.

Grčka nije bezazlena, međutim imaju problema oko sastava te im je nekoliko reprezentativanca ozljeđeno ili pod upitnikom. Ni Hrvatska nije bez problema, međutim zbog dužine klupe vjerujem kako će lakše podnjeti izostanke.

BhBmmYt.jpg YVP2tZO.jpg EbcMFLd.jpg 

Uz okladu na pobjedu Hrvatske, u koju poprilično vjerujem izdvojio bi i jedan po meni izuzetno izgleda double sa jako lijepim koeficjentom. Naime, Hrvatska mora tražiti pobjedu u prvoj utakmici jer moraju sa nekom prednosti otići u Grčku. Grčka će se pak bazirati na to da ne primi gol, te pokušati ugroziti Hrvatsku iz kontri što im je jako oružje. Na prepunom Maksimiru vjerujem da će Hrvatska preuzeti inicijativu i gospodariti terenom. 

Kladionice očekuju oko 6 kornera Hrvatske, dok im je izgledno da će defanzivno postavljena Grčka ostati na manje od četiri kornera. 

jbMzyYn.png

Kada je tomu tako, kada se očekuje Hrvatska koja će tražiti gol više i igrati poprilično ofenzivno, te defanzivna Grčka koja će prijetiti iz kontranapada, double da Hrvatska dolazi prva do 5 kornera i da Hrvatska pobjeđuje mi se čini kao najpametnija oklada ovdje. bet365 daje jako lijepih 1,90 za ovaj double koji se kod njih može kombinirati, a koji djeluje logično i jako izgledno.

8CBi4Xu.png

Q02lNKw.png

Kakva ocajna kvota na pobjedu Hrvatske. Definitivno nije vrijedna igranja. Bolje onda uzeti Goksimov prijedlog na lov na prvih pet kornera. Mandzukic taraba u spici, jos k tome nije 100% zdrav, Modric u padu forme, Rakitic standardno los u repki, bocni igraci bruka. Svijetle tocke: Krama, Perisic, Vida koji se najvise trudi i valjda Dalic jer je Cacke bio sramota. Teren ce biti tezak sto ce ici na ruku Grcima. Definitivno prednost dajem lovu na prvih 5 kornera nego na pobjedu Hrvatske. 

Kartone u ovoj 1.utakmici ne bi dirao,bez obzira što sudi Rocchi jer neki nasi igraci imaju opasnost od propustanja uzvrata:

Čak sedmorici hrvatskih i grčkih reprezentativaca prijeti propuštanje uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija za SP 2018. koja je na rasporedu u nedjelju u Pireju zbog žutih kartona.

Hrvatska ima sedmoricu igrača sa žutim kartonom i njima prijeti opasnost da ukoliko u susretu u Zagrebu zarade javnu opomenu preskoče uzvratni susret u Pireju.

Od naših su u opasnosti Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Šime Vrsaljko, Nikola Kalinić, Marko Rog, Josip Pivarić i Domagoj Vida.

Jednaka je situacija i u grčkim redovima. I kod njih sedmorici igrača prijeti propuštanje uzvratnog susreta. Suspenzija prijeti Kostasu Mitroglou, Panagiotisu Retsosu, Stefanosu Kapinu, Vasilisu Torosidisu, Mariosu Oikonomou, Kostasu Stafylidisu i Giorgosu Tzavellasu.

Grci će u prvoj utakmicu biti bez Kostasa Manolasa kojeg je Fifa kaznila utakmicom neigranja zbog kršenja pravila fair-playa, odnosno zbog toga što je namjerno dobio žuti karton.

Branič Rome je u utakmici s Ciprom u sudačkoj nadoknadi odugovlačenjem iznudio žuti karton, a kaznu je odslužio u nevažnoj zadnjoj utakmici kvalifikacija s Gibraltarom, pa je izbjegao opasnost da eventualnim žutim kartonom propusti prvi dvoboj dodatnih kvalifikacija protiv Hrvatske. No FIFA ga je kaznila dodatno pa će ipak propustiti zagrebački dvoboj s Vatrenima, a moći će zaigrati tek u uzvratnom susretu.

Drugi razlog je stadion Maksimir,koji kao da je uklet za kartone, 5 utakmica reprezentacija je igrala na njemu i svih 5 puta u ovim kvalifikacijama došao je under kartona.(Turska 3,Island 3,Kosovo 3,Ukrajina 1 te Finska 2,iako se s Fincima na Rujevici igralo).

Treci razlog je taj da u proslosti mozemo vidjeti kako je uvijek u prvim utakmicama bilo strasno manje kartona nego u uzvratima,uzvrati su presidnije utakmice i tako nesto ocekujem i sutra-laganu utakmicu za suca u kojoj ce dosta karti odtati neotkriveno za uzvrat pa me vise vuče da odigram under po 5.5 granici.

IZBORNIK DALIĆ SPREMA IZNENAĐENJE ZA GRKE Mandžukić ostao u fitnessu, šef traži partnera Rakitiću, na travnjak se spustio i Davor Šuker

Vatreni su u utorak trenirali na glavnom terenu u Maksimiru, napravljena je rošada kako ne bi dvije ekipe izašle na njega dan prije susreta. Tako će Hrvatska u srijedu od 20 sati raditi na Hitrec-Kacianu.

Ionako je večeras bio glavni taktički trening. Grčka će na Maksimiru vježbati od 18 sati. Travnjak je dobar, suh, iako je i tijekom današnjeg vježbanja nacionalne vrste počela padati kiša, ipak se ne radi o jačim oborinama, doista se dobro drži. Puno je napora uloženo da bude u takvom stanju. Direktor stadiona Miljenko Sakoman veselo se smješka, samo da ostane sve kako spada. Dobri uvjeti za igru faktor su koji ide na ruku Vatrenima.

Mario Mandžukić stigao je s momčadi u Maksimir, ali u utorak još nije izašao na teren, ostao je u fitnessu. Radi po posebnom programu. U srijedu bi se trebao priključiti momčadi. Osim kamermana, fotoreportera i novinara, koji ovih dana pojačano prate nacionalnu vrstu, na treningu je bio i Davor Šuker.

Izbornik Dalić imao je na travnjaku 22 igrača, radio je na postavci igre i prekidima, potonje je vrlo bitno jer korneri i slobodni udarci jaki su adut Grka. Od prije je jasno da ima dvojbu samo u veznom redu gdje bolje kotira Brozović, a u igri je i Pašalić, za partnera Rakitiću. Opet, nije isključeno čak i da Rakitić na kraju dobije tu rolu najdefenzivnijeg veznjaka, korektora igre, da sve nadzire, da mu cijela igra budu pred licem, što bi značilo i da se mora pobrinuti za Fortounisa. Kad već u kadru nema pravog zadnjeg veznog takvog profila, osim Filipa Bradarića koji ovog časa ne kotira toliko dobro da bi bio u startnih 11. Možda dobije šansu u nekoj fazi utakmice.

Brozović je spreman, ozljeda je prošlost, zarađena u Rijeci gdje nije htio prijaviti problem s listom koji je pojavio u 20. minuti, nego je nastavio igrati i pogoršao stvar. Ima iskustva među Vatrenima, a Pašalić bolji kontinuitet i formu u zadnjih mjesec dana.

Izvor: jutarnji.hr

prije 4 sati, mario007 said:

Treci razlog je taj da u proslosti mozemo vidjeti kako je uvijek u prvim utakmicama bilo strasno manje kartona nego u uzvratima,uzvrati su presidnije utakmice i tako nesto ocekujem i sutra-laganu utakmicu za suca u kojoj ce dosta karti odtati neotkriveno za uzvrat pa me vise vuče da odigram under po 5.5 granici.

Ja kartone definitivno preskačem na granici od 5,5, budući da se radi o prvoj utakmici te budući da mi se kombinacija Hrvatska + Hrvatska prva do 5 kornera kod bet365 čini daleko najboljom opcijom. Ukoliko će biti aktivan rezultat u uzvratu bi mogli gledati pravu kartonijadu, kako na ovoj tako i na par drugih utakmica, ali pričekajmo prvo rezultate prvih utakmica, pa ćemo, kao i uvijek, na vrijeme pratiti ponudu i reagirati kada izađu ponude ;)

prije 28 minute, Goksim said:

Ja kartone definitivno preskačem na granici od 5,5, budući da se radi o prvoj utakmici te budući da mi se kombinacija Hrvatska + Hrvatska prva do 5 kornera kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 čini daleko najboljom opcijom. Ukoliko će biti aktivan rezultat u uzvratu bi mogli gledati pravu kartonijadu, kako na ovoj tako i na par drugih utakmica, ali pričekajmo prvo rezultate prvih utakmica, pa ćemo, kao i uvijek, na vrijeme pratiti ponudu i reagirati kada izađu ponude ;)

Uzvrat bez obzira na skrticu Kuipersa zeljno iščekujemo :)

HRVATSKA nogometna reprezentacija u četvrtak na Maksimiru dočekuje Grčku u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. 

Nakon što su već odavno rasprodane tribine Istok i Zapad dolje, u utorak je prodan i Sjever dolje. No, potražnja za ulaznicama je i dalje velika pa se HNS odlučio za otvaranje tribine gornjih sjevernih i zapadnih tribina.

Preostale ulaznice za dvoboj s Grcima mogu se kupiti na blagajnama ispred maksimirskog stadiona svaki dan od 12:00 do 18:00 sati.  Do danas je rasprodano više od 23 tisuće ulaznica, a kako prodaja ide sjajno, za očekivati je da se Maksimir u četvrtak napuni do posljednjeg mjesta.

Grke na Maksimiru očekuje paklena atmosfera, Maksimir će nakon duuuugo vremena biti napunjen do posljednjeg mjesta, što će biti dodatni vjetar u leđa Hrvatima.

HRVATSKA - GRČKA

evo vidim svi ste se raspisali o kartonima, više manje, pa da i ja dam svoje mišljenje...

ovako prvo možda sam ja u krivu vi svi u pravu ali vidjet ćemo u 23:00, realno bolje da padnem ja nego svi vi... 
ali igra se 5. to kolo zadnji i 15-ti gura se over ka da sutra ne postoji, a vamo, dođe ovakva utakmica, svi se stisnu.... 

Hrvatska je kao i prošlih kvalifikacija nastavila svoj niz, dobar start, pobjede, pa svađe sa izbornikom, pa bojkot, loše igre i onda kada gori dođe novi izbornik, teška utakmica, pola nacije izgubi vjeru i oni pobjede. Ova utakmica sa Grcima svakako će biti rat, i jedni i drugi žele to prvenstvo, tu reviju gdje će se otići pokazati, zabaviti, svejedno, svi to žele i borit će se, to je sigurno. Grčki stil igre svima je poznat, samo obrana, naprijed što se napravi, agresija, borba, provokacije, prekidi to svi znaju pa tako naš izbornik koji već po 800-ti put na TV govori kako će morati svoje igrače natjerati da ne pristanu na tu igru, svakako da će se on truditi ali pitanje koliko će uspjeti, jer ipak i mi imamo par igrača kojima je svaka utakmica jednaka, gine se od prve do zadnje bez razmišljanja o sutra, doduše manje ih je nego Grka ali ima ih. Što se tiće igrača koji imaju opasnost od žutoh da iduću ne igraju tu su Perišić, Vrsaljko i Vida koji će vjerovatno jedini biti od prve, Perišić vjerovatno neće dobiti karton, zapravo 90% sam siguran da neće, dok za Vidu i Vrsaljka to ne mogu reći. Sudi Rocchi, možda nešta najbolje za ovu okladu, iskreno ne sjećam se kada je bilo grube igre a da on nije vadio kartone, puno bolji izbor od nekog Brycha, Mažića, Cakira koji su do sada zajebali više puta, previše. Kako se čini iz mog ugla, podloga za kartone ju tu, te trenutno ne vidim način na koji bi to palo, jer svakako očekujem borbu, lavovsku, a i u bilo kojem rezutatu može se očekivati odugovlačenje pred sam kraj. 

Što se tiće moga izbora osim onog glavnog u videu, imam još dva.

HRVATSKA - GRČKA --- HENDIKEP 0:1 --- 1 --- 2.30

I po meni možda najveći value na ovoj utakmici, kojega ću ispratiti, i to na veći ulog definitivno

MARIO MANĐUKIĆ DOBIVA KARTON --- 5.0
Manđo je jedna labilna slavonska neman koja će sutra ići 100%. Pogodno za ovo je što su Grci prljavi i agresivni i kad se takva dvojica spoje frcat će iskre bit će svega. A Manđo će vjerovatno imati borbe i sa više od jednim Grkom. Sjetite se samo njega i Ramosa. A i Manđo je valjda u svakoj bitnoj utakmici, točije utakmicama di se puno toga nosi imao puno prekršaja, svađa, prigovaranja, pa tako i dobio žutih. Uostalom u prilog nam idu zadnje utakmice Juventusa, gdje je Mario bio stvarno nervozan, dobio crveni, tj dva žuta u jendoj minuti iz čiste gluposti, protiv Udinesea. Također protiv Sportinga isto skoro crveni. Još jedna pogodnost za ovu okladu je sama protivnička ekipa i njihov stil igre, Hrvatska će definitivno veliku većinu vremena provoditi na Grčkoj polovini i tu će biti prilike za sve one prljave poteze između napadača i obrambenih i to će samo podložiti stvar. I za kraj Grci znaju kakav je Mario, znaju da ga se može isprovocirati, vjerovatno će i iči na to.
Value na ovu okladu mi je što je tečaj na npr. miroljubivog Rakitića 8 dok je na ratobornog Manđu 5, i nije neka razlika, slažete se ? 

prije sat vremena, CrneKese said:

HRVATSKA - GRČKA

evo vidim svi ste se raspisali o kartonima, više manje, pa da i ja dam svoje mišljenje...

Drago mi je i tekstualni prijedlog vidjeti od tebe nakon dužeg vremena. :)

Slažem se da će biti jako zanimljiva utakmica. Također se slažem da je izbor suca za kartone dobar, ali granica od 5,5 kod online kladionica mi je, za prvu utakmicu, previsoka. Naravno, da je granica 3,5 ozbiljno bi trpao na over, a opet sa granicom 4,5 kod zemaljskih kladionica, kada se u obzir uzme da ne računaju crveni karton, te MT i porez ne vidim neki value. Trbea imati na umu da je ovo tek prvih 90 minuta i da će prava nervoza biti u drugoj utakmici kada će se sve i riješavati. Mnogi igrači koji su pod prijetnjom kartona odnosno izostanka uzvrata će se paziti kartona. Koliko će im to poći za rukom ćemo vidjeti. U uzvratnoj utakmici će pristup biti sasvim drugačiji i igrače će biti briga za kartone, samo prolaz će im biti na pameti. 

Nadam se prolasku Hrvatske i jako bi volio da nam ljeto bude zanimljivo, a svakako bi bilo zanimljivije sa Hrvatskom u Rusiji. Kartoni su mi prvi pick za uzvratne utakmice, gdje statistički pada puno više kartona nego u prvim utakmicama u slučaju aktivnih rezultata. Pobjeda Hrvatske + Hrvatska do 5 kornera mi izgledaju daleko najpametnija oklada s obzirom na poznati stil igre Grka te na to da Hrvatska mora tražiti pozitivni rezultat. Čak i ako Hrvatska da rani gol, ići će se po drugi te Hrvatska dominirati i stvarati šanse, pa iz tog razloga oklada na kornere izgleda jako dobro. Sumnjam da će se toliko igrati pred Hrvatskim golom koliko pred Grčkim. 

Evo još par prijedloga od mene za danas, a nadam se da će se i drugi pridružiti kako danas tako i ove dane, jer ponuda je bogata i mislim da je ovaj period prilika da se lijepo zaradi!

St.Louis - Arizona k1 (1,42) bet365

St.Louis je drugoplasirana momčad NHL-a. Igraju odličan hokej na poletku sezone tu su od 16 utakmica čak 12 puta pobjedili što je za NHL gdje se igra u jakom ritmu i gdje ima pumo odličnim momčadi fantastičan rezultat.

Arizona je pak najlošija momčad NHLa. Kako po dojmu koji su ostavili na mene, tako i statistički jer zadnji su na ljestvici, te imaju svega 6 osvojenih bodova. Od 16 utakmica, 12 puta su poraženi u regularnom vremenu. Moram spomenuti i zadnju utakmicu, gdje su na gostovanju kod Pittsburga gubili 2:0 već nakon 4 minute igre i utakmica je već tada bila usudio bi se reći riješena. 

Očekujem popriličnu laganu pobjedu St.Louisa

jgPHqkf.png

Anaheim - Vancouver k1 (1,68) bet365

Anaheim je u nizu od čak četiri poraza i mislim da je vrijeme da taj niz stane. Ne igraju uopće toliko loše koliko rezultati sugeriraju. Zadnje dvije utakmice su izgubili u produžecima, odnosno na penale. Protiv trećeplasiranih LA Kingsa su zadnju utakmicu vodili 3:1 da bi utakmica otišla u produžetke gdje su, kako sam ranije i naveo izgubili. Voditi 3:1 protiv treće momčadi NHL-a govori o tome da imaju igru i da ih sreća nije mazila zadnje utakmice.

Vancouver, koliko je nesreće imao protiv Detroita, gdje su gol za 3:2 primili minutu prije kraja, toliko su sreće imali u zadnjoj utakmici gdje su bili lošija momčad, ali im je sve išlo od ruke te su slavili protiv Calgaryja 5:3. Calgary je vodio 1:0, 2:1 i 3:2.

Koeficijent na pobjedu Anageima mi je poprilično dobar i ne vjerujem da će upisati petu pobjedu u nizu.

vE3lXh4.pngefulnfA.pngIG1oaZt.png

Calgary - Detroit k1 (1,60) bet365

Calgary je protiv Vancouvera zadnju utakmicu bio puno bolja, ali i nesretnija momčad te je Vancouver u toj utakmici slavio. Detroit je pak pobjedio Vancouver 3:2 prije svega par dana, pa nekom logikom Detroit bi trebao pobjediti i Calgary? Hm... ne bi baš rekao, prema viđenom do sada. Detroit je u pobjedi nad Vancouverom imao dosta sreće, kao i Calgary nesreće u porazu od Canucksa. Vidjet ćemo kako će se stvari danas razvijati, ali na svom ledu Calgary bi trebao dominirati a vjerujem da će ih i sreća malo pomaziti, nakon toliko peha u zadnjem susretu.
knBIFcT.png

Arizona - Seattle over 30,5 poena bet365

Ne očekujem previše atraktivnu utakmicu i zasigurno se neće previše forsirati passing igra ali u 60 minuta NFL-a 31+ poen stvarno nije puno. 4 TD + 1 field gol već su dovoljna za prolaz. Očekujem naravno veći broj field golova, i možda nešto manji TD-ova iako ne nužno ali očekujem da ova granica bude prebačena.
uoH2ztX.png

Toronto - New Orleans - Over 206,5 poena (1,40) bet365

Za moj ukus preniska klizna margina, koje bet365 ima u ponudi za gotovo sve košarkaške utakmice. Dakle možete sami postaviti granicu te se kladiti na over ili under. Toronto je na prosjeku od 212 poena po utakmici kao i New Orleans. Ovdje će jako puno ovisiti o šuterskoj večeri, međutim očekujem poprilično opuštenu 1/4 gdje bi se trebala napraviti neka zaliha poena. Također DeRozan i Lowry su u solidnoj formi i računam na dobar broj njihovih poena.
G2f1pVK.pngMZG1GWu.png

Houston - Cleveland - Over 220,5 poena (1,41) bet365

Ovdje očekujem jednu izuzetno atrakitvnu i lijepu za gledanje utakmicu. Cleveland igra toplo-hladno. Na koeficijentu 1,10 sramotno su izgubili od Atlante, da bi u prošloj utakmici dobili znatno težeg protivnika, Milwaukee. Cleveland igra odlično u napadu ali ima i katastrofalnu obranu. Da je tome tako potvrđuje i statistika, gdje su od zadnjih 6 utakmica čak 5 puta i Cleveland i protivnička ekipa bili na troznamenkastim brojkama. O Houstonu i njihovu stilu igre ne treba trošiti previše riječi a kada se sretnu ovakve dvije ekipe, run and gun košarka te veliki broj poena jedino je što se čini izuzetno izgledno. 

WIKqeOC.png

Sve oklade su uplaćene u bet365 kladionici. Za početak, nek pogodimo double pobjeda Hrvatske te Hrvatska prva do 5 kornera o ćemu sam nešto ranije pisao, pa ćemo se onda fokusirati na ove utakmice i navijati. 

Vidim da su se svi raspisali oko Hrvatske i Grčke pa da i ja napišem jednu opširniju analizu sa moje tačke gledišta. Dugo vremena pratim Grke, prvenstveno zbog toga što je BiH u zadnjih par kvalifikacionih ciklusa tri puta bila sa Grčkom i vjerujem, koliko god da mislite da znate kakvi su Grci reprezentacija, oni će se potruditi da pruže nešto novo na terenu te iznenade protivnika a i sami sebe. ?

Prvo što sam primjetio je koeficijent na Hrvatsku. Koeficijent u ovoj fazi takmičenja na bilo koju reprezentaciju ne bi trebao da bude ispod 1,70 a pogotovo ne protiv Grčke. To je ekipa za koju i najbolji svjetski stručnjaci ne mogu pronaći recept, jer kao što rekoh uvijek imaju nešto novo da pruže, prije svega zbog kolektiva i Grčkog mentaliteta o kojem ne treba trošiti riječi.

Reprezentacija BiH je samo jednom nadigrala Grčku, a tada smo remizirali sa njima. Pobjeda od 3-0 nad Grcima je po meni najveća pobjeda BiH reprezentacije, a pazite ovo.. Sva tri gola smo dali nakon prekida,a Grci su u vise navrata stvarali bolje prilike za postizanje gola.

To jeste bilo prije 5-6 godina, ali Grci su godinama ista ekipa, bez obzira na igrače koji igraju, oni igraju uvijek ISTO! Večeras nastupaju bez nekolicine standardnih nogometaša i da je bilo koja druga reprezentacija u pitanju to bi bio problem, ali kada je Grčka to za njih može biti presdnost.

Poznavajući repke sa naših prostora vjerujem da su Hrvati već upisali pobjedu, prcenstveno zbog toga što domači mediji tako misle, a zavoravljaju kakav linč su sprovodili nad reprezentacijom prije Ukrajine. 

Pobjeda nad Ukrajinom je malo smirila situaciju, ali svi vi koji prognozirate ovdje ali portali što prate reprezentaciju kao da su zaboravili prvo poluvrijeme u Ukrajini, gdje je vrlo lahko moglo biti 2-0 za domaćina. Trenutak inspiracije Modrića i njuh za gol Kramarića su donijeli pobjedu Hrvatima, ništa više. I sa Čačićem bi isto bilo, tako da sumnjam da je do trenera.

Neki čak prognoziraju i hendikep pobjedu Hrvata ovdje što je po meni van svake pameti. Ovu utakmicu TREBA izbjeći a ako već morate odigrati kontra hendikep na Grčku ili manje od 2,5 golova su po meni vrlo realna opcija!

Nadam se da sam nekome pomogao, jer stvarno dobro poznajem Grke, i oni nisu "šugava" reprezentacija, nego oni jednostavno tako igraju, drugačije ne znaju, a takav stil su doveli skoro do savršenstva. Hrvatska nije mogla dobiti goreg protivnika u gorem trenutku.

d6a133d46b9e9aece81991fc70ac3368.jpg

b1ba3802946c7b2f4453c15c738e8a56.jpg

2171fc439e8e68efd608de5035993674.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use