Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 6.11.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

S obzirom da je pred nama kratka klupska stanka zbog reprezentativnih nastupa, gdje će biti posebno zanimljivo zbog dvoboja Hrvatske i Grčke, sljedeće dane ću se nešto više fokusirati na američke sportove, što sam i najavljivao da ću početi više pratiti nego prije u par navrata.

Toronto - Las Vegas k1 (1,41) bet365

O Las Vegasu sam već pisao. Jedna su od najlasbijih momčadi lige, a do sad su čak ostvarili i solidne rezultate. Protiv NY Rangersa su npr. vodili 4:2 do zadnje trećine pa izgubili 6:4. Toronto igra izuzetno dobro na početku sezone. Ono što karakterizira njihove utakmice su atraktivnost te puno golova. Nije rijetkost vidjeti 10+ golova kada oni igraju a over, 5,5 golova je postao gotovo pa standard. Rijetko kada odigraju under na toj granici ove sezone.

Toronto igra pred svojom publikom gdje rijetko gube. Zadnje dvije utakmice su poraženi, što se ne događa tako često, i mislim da je vrijeme da tome nizu dođe kraj. Daleko su kvalitetnija momčad od novooformljene ekipe Las Vegasa i iskusni Toronto morao bi znati upisati laganu pobjedu ovdje. 

KMqBD7E.png pM7wm2c.png

Vancouver - Detroit k1 (1,68) bet365

Vancouver je u fantastičnoj formi. U zadnjih 7 utakmica imaju čak 5 pobjeda a zadnju utakmicu pobjedili su uvijek jaki Pittsburg. Detroit je zadnju utakmicu igrao u nedjelju te ima samo dan odmora kako bi otputovao iz Edmontona u Vancouver, te kako bi se pripremio za susret. Nešto više do 24 sata. Susret u Edmontonu su iznenađujuće pobjedili, i to sa čak 4:0. Oilersi očito nisu pravi ove sezone...

Osim što Vancouver ima dan odmora više te igra pred svojom publikom u daleko je boljoj formi a usudio bi se reći i da su kvalitetnija momčad. Prednost Canucksa jest u tome što imaju izuzetno uravnoteženu momčad, gdje nema ogromnih zvijezdi i gdje su gotovo svi sposobni zabiti gol. To itekako otežava posao drugim momčadima jer ako i zatvore prvu i čak drugu liniju, desit će se da će zabiti treća. Očekujem neizvjesniju utakmicu nego kod Maple Leafsa ali u konačnici i pobjedu Canucksa. 

4bNYDw7.png G4nvb3X.png lpjTgBQ.png

NURNBERG – INGOLSTADT

Nurnberg se ponovo pokušava vratiti u elitu nakon par godina neuspjeha (prošle godine ga je u play offu dijelilo samo 20-ak minuta od cilja protiv Frankfurta), a ovaj klub po svojoj tradiciji i ugledu spada u top klasu njemačkog nogometa. Sad je opet u igri, nakon 12 kola je zauzeo 3. mjesto (dva najboja idu izravno, a 3. u play off), s tim što već ima ozbiljan zaostatak za vodećim tandemom Fortuna/Kiel. Stoga je za domaćine trijumf imperativ u ovom susjedskom derbiju, pogotovo jer su prošlog tjedna neočekivano srušeni na gostovanju kod inače nejakog Heidenheima sa 0:1.

Ingolstadt je lani ispao iz elite nakon svog debija u tom društvu, a sad već ima veliki zaostatak i nalazi se bliže sredini poretka. Zapravo je za sve kriv vrlo slab start, kojeg tek sad pokušavaju ispraviti, te su u zadnja 4 kola upisali 3 pobjede i jedan remi, zaigrali napokon kako se od njih očekivalo. Posebno je bio važan trijumf u zadnjem kolu u Bielefeldu sa uvjerljivih 3:1, čime seu sigurno dokazali svima 8i samima sebi) kako mogu barem pokušati nadoknaditi propušteno. Zato je i za njih ovaj duel jednako važan kao Nurnbergu, a tome svemu dodajte i izazov susjedskog rivaliteta.

LE HAVRE – REIMS

Le Havre ima dosta oscilacija ove sezone, ali još uvijek je nadomak zone bitke za plasman u Prvu ligu, te pobjedom u ovom meču može zasjesti na 4. mjesto (koje vodi u play off za promociju), a primaknuti se na samo 2 boda do 2. mjesta, koje pak izravno vodi u elitu! Stoga je suvišno i isticati koliki motiv imaju domaćini, pogotovo kad se zna da u ovom derbiju 14. kola dočekuju lidera prvenstva. Imali su nedavno blagi pad forme (remi doma sa Chateaurouxom i poraz kod Clermonta), ali su dojam popravili prošlog tjedna kad su slavili kod Quevilly Rouena sa 2:0, sad traže priliku za novi iskorak.

Reims stiže u Le Havre kao lider, iako ima utakmicu manje od svih pratitelja, te bi pobjedom pobjegao na lijepih 6 bodova od trećeplasiranog Ajaccia. Gosti su pritom u odličnoj formi, nakon što su u zadnje dvije etape upisali trijumfe, najprije u Lensu (1:0), a onda i doma na Nancyjem sa čak 3:0. Zanimljivo je za goste što dosad nisu nijednom remizirali, imaju 10 pobjeda i 3 poraza.

Brojke: U dvobojima ovih suparnika obično bude postignut mali broj pogodaka, prošle sezone je bilo 1:0 za domaćine u Le Havreu i 1:1 u Reimsu.

PERUGIA – AVELLINO

Perugia je vrlo dobro otvorila sezonu, nakon 6 kola se nalazila u zoni bitke za promociju, ali onda je “netko ugasio svjetlo”, dogodio se strmoglavi pad, grozna serija od čak 5 uzastopnih poraza! Dvaput su padali doma i to protiv nejakih suparnika (Pro Vercelli, Cesena), te još u La Speziji, Foggii i Bresciji. Tako su se svi snovi o visokom plasmanu razbili, te samo zahvaljujući uspjesima sa početka Perugia je još uvijek iznad zone ispadanja. Uz to, u prošlom kolu su prekinuli onaj crni niz od 5 poraza,  odigrali su u Cremoni 3:3, gdje su čak i vodili do 86. minute kad su domaćini spasili bod, Ipak, i taj omjer je ohrabrenje nakon dugog mučnog razdoblja… Sad pobjedom žele potvrditi da je kriza ipak stvar prošlosti.

Avellino dolazi u Perugiu sa 2 boda više od domaćina, što znači da je i sam uvučen u opasnu zonu, nakon što je i sam prošao krizu, doduše nešto manju (3 poraza zaredom) i prekinuo je prošlog tjedna, kad je pred svojim navijačima slomio Pro Vercelli sa 1:0 golom Asencija. Momčad poznatog trenera Waltera Novellina (vodio je Torino, Sampdoriju) svakako bi bila zadovoljna i remijem u Perugii.

Brojke: Perugia je svladala Avellino u svih 5 prethodnih duela, što je za standarde Serie B prava rijetkost, kuriozitet! Štoviše, lani ih je pregazila sa 5:0 u gostima, te 3:0 na svom terenu!

KOŠARKAŠKA ABA LIGA: PARTIZAN – C. ZVEZDA

Partizan je domaćin uvijek žestokog gradskog derbija u okviru 7. kola regionalne lige i to usred urnebesnog ritam kojeg imaju oba suparnika: crno-bijeli u Eurokupu, a gosti u Euroligi. Zanimljivo je da se nalaze u pomalo neobičnoj poziciji, jer jedni i drugi su dosad upisali po 4 pobjede i 2 poraza, te zaostali za vodećom Budućnosti. Stoga je i ovaj duela poput ogleda “izazivača”, pobjednik će postati najveći rival Crnogorcima u borbi za startnu “jedinicu” u play offu, dok će poraženi pasti za jednu stepenicu niže. Inače, Partizan je u ovoj sezoni silno oslabljen, te pod vodstvom iskusnog stratega Miroslava Nikolića traži put povratka na staze slave, te želi ugroziti dominaciju susjeda, koji su zadnjih godina apsolutno inferiorni.

C. zvezda je jedini ABA predstavnik u Euroligi, koja je okupila samu kremu europske košarke, te se uspješno nosi sa izazovima i ove sezone, iako je – već po običaju – i ovog ljeta ostala bez skoro cijele momčadi. No, crveno.bijeli imaju čudesnu sposobnost regeneracije, već su to dokazali pobjedama nad Maccabijem i Barcelonom u Beogradu, ali su te ispite platili porazima u ABA (doma od Budućnosti, te u Zagrebu od Cedevite). Ipak, momčad mladog trenera Alimpijevića je svakako kvalitetnija od Partizana, koji se pak može uzdati u pomoć navijača.

Brojke: U 2017. godini je međusobni score 2:2: u prvenstvu Srbije je bilo 1:1, Partizan je dobio meč ABA lige u veljači, a Zvezda finale Kupa Srbije.

Izvor: psk.hr

Danas ponuda nije sjajna, ali probrat ću par tipova koji bi se mogli odigrati!

Torpedo Zhodino - BATE Borisov 2 (1.36) bet365

BATE Borisov igra protiv Torpeda. Ostalo je još samo nekoliko utakmica da se igra i BATE mora uzeti sva tri boda iz ove utakmice kako bi nastavili da se bore za titulu u bjeloruskoj ligi. Mislim da su mnogo bolji tim od Torpeda i vjerujem da će imati mnogo veću motivaciju u ovoj utakmici, jer se bore za titulu kao što sam već spomenuo. Torpedo se više ne bori i ne mogu osvojiti ništa, niti će im bodovi iz ove utakmice značiti mnogo, tako da mislim da će to biti prijelomna činjenica za ovu utakmicu. Po meni dobar koefijent za odigrati za danas, jer je ponuda zaista očajna! Sretno!

YTIWUe9.png

Nurnberg - Ingolstadt Više od 2.5 gola (1.72) bet365

Jedan par iz 2. Bundeslige, gdje se sastaju četvrtoplasirani Nurnberg, koji ima 22 boda i devetoplasirani Ingolstadt sa 17 bodova. U ovoj ligi igraju ukupno 18 timova. Obje ekipe su u vrlo dobroj gol formi u posljednje vrijeme. Četiri od pet posljednjih utakmica domaćeg tima su odigrane sa više od 2.5 gola. Ista statistika ide na ruku i Ingolstadtu, plus je na njihovih posljednjih pet utakmica viđeno više od 2 gola u regularnom vremenu što je zaista odlično za ovu okladu. Očekujem golove na obje strane, najmanje tri gola, ali mislim da bi moglo biti i više. Sretno!

BLmrRFw.png

Samo da dodam da se koeficijent na BATE Borisov povećao na 1.44 kao što vidite ispod. Jedan dobar listić sa malo većim ulogom. Sretno svima koji isprate!

cyTlr5A.png

H.Nazareth-H.Afula     gg3+   2,67

Naletio sam na ovaj par gledajuci neki portal i ucinio mi se zanimljiv, u nedostatku ponude.

Tradicija pokazuje da ovi klubovi igraju efikasno i cesto je ovaj tip prolazan.  Domacin je primo gol u zadnjih 8 utamica. Afula je zadnje dvije kao gost igrala 0-0. Tesko je ocekivati da ce ponovo igrati bez pogodaka, nadam se pokusaju podizanaj forme i postizanju 1-2 gola sa obje strane. Manje rizican tip po dobroj kvoti gg 1,95. 

Nakon ocajnog vikenda moraju doci bolji rezultati

Washington - Arizona  1  1.80

Washington Capitalsi su zadnje dvije sezone bili najbolji tim u regularnom dijelu sezonu, ali kasnije nisu bili pravi u doigravsnju. Trenutno su na tek 9. mjestu zapadne konferencije sa 15 osvojenih bodova, ali su u dobroj formu u posljednje vrijeme. Slavili su u zadnja dva navrata protiv Islandersa i Bruinsa. Igru predvodesjajnu Rusi, Oveckhin i Kuznetsov. Tu je i odlicni Backstrom. Arizona Coyotesi su i ove sezone slabasni. Trenutno su najgori tim lige s tek 5 osvojenih bodova. U proslom mecu protiv Caroline su uspijeli upisati drugu pobjedu sezone. Capitalsi imaju sampionske ambicije i vrijeme je da krenu prema vrhu i upisu jos jednu pobjedu u nizu protiv slabasnih Coyotesa. 

prije 8 sati, Goksim said:

S obzirom da je pred nama kratka klupska stanka zbog reprezentativnih nastupa, gdje će biti posebno zanimljivo zbog dvoboja Hrvatske i Grčke, sljedeće dane ću se nešto više fokusirati na američke sportove, što sam i najavljivao da ću početi više pratiti nego prije u par navrata.

Toronto - Las Vegas k1 (1,41) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

O Las Vegasu sam već pisao. Jedna su od najlasbijih momčadi lige, a do sad su čak ostvarili i solidne rezultate. Protiv NY Rangersa su npr. vodili 4:2 do zadnje trećine pa izgubili 6:4. Toronto igra izuzetno dobro na početku sezone. Ono što karakterizira njihove utakmice su atraktivnost te puno golova. Nije rijetkost vidjeti 10+ golova kada oni igraju a over, 5,5 golova je postao gotovo pa standard. Rijetko kada odigraju under na toj granici ove sezone.

Toronto igra pred svojom publikom gdje rijetko gube. Zadnje dvije utakmice su poraženi, što se ne događa tako često, i mislim da je vrijeme da tome nizu dođe kraj. Daleko su kvalitetnija momčad od novooformljene ekipe Las Vegasa i iskusni Toronto morao bi znati upisati laganu pobjedu ovdje. 

KMqBD7E.png pM7wm2c.png

Vancouver - Detroit k1 (1,68) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Vancouver je u fantastičnoj formi. U zadnjih 7 utakmica imaju čak 5 pobjeda a zadnju utakmicu pobjedili su uvijek jaki Pittsburg. Detroit je zadnju utakmicu igrao u nedjelju te ima samo dan odmora kako bi otputovao iz Edmontona u Vancouver, te kako bi se pripremio za susret. Nešto više do 24 sata. Susret u Edmontonu su iznenađujuće pobjedili, i to sa čak 4:0. Oilersi očito nisu pravi ove sezone...

Osim što Vancouver ima dan odmora više te igra pred svojom publikom u daleko je boljoj formi a usudio bi se reći i da su kvalitetnija momčad. Prednost Canucksa jest u tome što imaju izuzetno uravnoteženu momčad, gdje nema ogromnih zvijezdi i gdje su gotovo svi sposobni zabiti gol. To itekako otežava posao drugim momčadima jer ako i zatvore prvu i čak drugu liniju, desit će se da će zabiti treća. Očekujem neizvjesniju utakmicu nego kod Maple Leafsa ali u konačnici i pobjedu Canucksa. 

4bNYDw7.png G4nvb3X.png lpjTgBQ.png

Naravno, Toronto je bolji tim od Golden Knights-a u ovom trenutku jer imaju adute u Matthewsu koji je buduci top 3 igrac,tu je i Kadri, prekaljeni prgav igrac koji zna svoj posao. Zadnja linija im je slabija, zasigurno. Od bivseg kanadskog managera Mike Babcocka se ocekuju najvisi rezultati.

Ne slazem se da su Golden Knightsi jedni od najslabijih fransiza u ligi. Tako su ih kladionice okarakterizirale samo zato sto su nova fransiza. Oni su pokupili na prosirenom draftu neke vrlo kvalitetne igrace poput vratara Fleurya, krila Jamesa Neala koji je po meni njihov najbolji igrac, Karlssona, Perrona, Marchessaulta i branice pri tome mislim na sasvim dobre branice Millera ili pak Theodore. Zasto se isplati igrati na Toronto? Pa zasigurno iz razloga sto Golden Knightsi imaju problema s ozljedama vratara, naime cak prva tri vratara su bili ozljedeni i vjerovatno nece i veceras nastupiti, pri tome mislim prvenstveno na Fluerya pa i Subbana, tako da zasigurno mozemo ocekivati i najmanje 5 golova na ovom mecu. Vjerojatno ce opet nominalno 4. vratar na gol a to je manje poznat Maxime Lagace. Kad se vrati Fleury bit ce Knightsi tezak zalogaj. 

prije 4 sati, glukongla said:

H.Nazareth-H.Afula     gg3+   2,67

Naletio sam na ovaj par gledajuci neki portal i ucinio mi se zanimljiv, u nedostatku ponude.

Tradicija pokazuje da ovi klubovi igraju efikasno i cesto je ovaj tip prolazan.  Domacin je primo gol u zadnjih 8 utamica. Afula je zadnje dvije kao gost igrala 0-0. Tesko je ocekivati da ce ponovo igrati bez pogodaka, nadam se pokusaju podizanaj forme i postizanju 1-2 gola sa obje strane. Manje rizican tip po dobroj kvoti gg 1,95. 

dobar! prije mi je gg3+ bila najdraža oklada ali ove sezone me ne ide,ako budeš imao još takvih tipova predloži

prije 2 minute, baklava said:

dobar! prije mi je gg3+ bila najdraža oklada ali ove sezone me ne ide,ako budeš imao još takvih tipova predloži

Mozes probati veceras Nurnberg-Ingoolstadt. IzudinB, ti je gore napisao analizu 2,03 je kvota. 

Wohlen-Rappersvil  gg3+ 1,84 (obicno ne igram ovu igru ispod 2,00, ali nema ponude). Domacin dao gol na zadnjih 6 utakmica, 5 zadnjih bilo 3+. Gost dao gol na zadnje 4. medusobni susreti idu u prilog ovoj opkladi.

Sretno nam

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • A ti @mesrine dobro me slusaj, imam poruku i za tebe. Danas ce u prenosu utakmice Partizan vs Barcellona kamera sigurno drzati u kadru i srpske seljake u skupim odelima i lakovanim cipelama u prvim redovima, tik uz teren. Ti kadrovi su namenjeni bas tebi da mislis da se tako zivi u Srbiji. Ja cu ti postaviti ovde jednu fotografiju, da ti objasnim, da pored seljaka postoje i gospoda. Ovo ovde na fotografiji je veliki Bill Gattes, covek koji je promenio svet, a za koga ti u svom tuznom zivotu, nisi ni cuo. I on bi mogao da zivi kao Faraon samo kada bi to hteo. Ali nece. Ovde na fotografiji stoji u obicnom dzemperu i u obicnim pantalonama, u redu, kao i sav obican svet, ispred kioska brze hrane nekog meksikanca. Promenio je ceo svet, a zivi kao i svaki normalan covek, jer je gospodin, a ne seljak.
    • Partizan vs Barcellona, Euroleague, najava meca (drugi deo) Juce sam zapoceo najavu ove utakmice Euroleague, napisao deset stranica teksta, a jos nismo ni blizu analize ili konacnog predloga za kladjenje. Razlog je Faraon u Srbiji, na njemu sam izgubio najvise vremena, i zbog njega nikako da dodjemo do analize i predloga za kladjenje. Faraon u Srbiji, (nastavak od juce) Pravi Faraoni nisu postojali u Skandinaviji, vec u primitivnim civilizacijama, jer da biste bili Faraon, potrebni su seljaci oko vas da vas okruzuju i da prihvataju vas bozanski status. Po mojoj proceni, Partizan je, od kada je Faraon dosao u klub potrosio oko 120 miliona eura necijeg novca, ako racunamo samo onaj deo "na belo", a ako racunamo i deo sto se nigde ne vodi, dakle "na crno" ili ispod stola, onda cak i 150 miliona eura. Za taj novac niste dobili nista, osim iluzije kako se u Srbiji oduvek igrala kosarka, i kako Beograd zasluzuje dva euroligasa. Toliki potroseni novac za nista, treba da stvori iluziju da su Jones, Lundberg, Ntilkina, Davies, Brown, Bonga, Washington srpska prezimena i da se u Srbiji odlicno radi sa mladim srpskim crnim igracima. Moje uopsteno, teorijsko misljenje jeste da se protiv svake budale, svakog psiha, svakog diktatora, loseg vladara, svake vlasti, svake religije ili svakog zla treba boriti samo istinom. Treba uvek i na svakom mestu samo govoriti istinu i nista drugo, to je jedini put, jer nijedan los i zao covek ne voli da cuje istinu. Kada na ovom smesnom Forumu objavite dve analize, i one, na primer ne prodju, vi ne mozete da prodjete bez uvreda ili ponizenja, ili da vam kazu, da ste cirkusant, klovn, ili kao sto je meni kolega @Marko15 rekao da se verovatno yebem sa muskarcima, a ne sa zenama. To je zato sto se podrazumeva neka odgovornost za ono sto kazete, predlozite ili radite. Zeljko Obradovic je direktno po svojoj odluci otpustio sve igrace iz prosle sezone, proglasio ih neznalicama, pa zatim doveo petnaest crnaca po svom ukusu i afinitetu, proglasio ih srpskim igracima, i nakon jos jednog fijaska, proglasio i ove neznalicama. A pri tome, niko u medijima nista ne sme da mu kaze, a kamoli napise, generalni sponzori ne smeju nista da mu kazu, jer ce da se naljuti, a navijaci, kao i svaka sekta, veruju da ce prvog dana bez njega, doci smak sveta. I pri tome jos zivite u kafani, trubaci vam sviraju na uvo, maloletnice sede u krilo, a kafane se zatvaraju samo za vas, a kolege sa Foruma , poput onog @mesrine vam se jos dive, aplaudiraju i jedva cekaju da jednoga dana dodju da vas gledaju uzivo. Sekta Dve reci koje obozavam jesu funkcionalna nepismenost. To znaci da vi znate da citate, ali ne razumete sta to znaci, ili ne razumete sta hoce da kaze budala koja je nesto lupila. Ako psiho kaze da ce za dve godine iznad Srbije leteti leteci automobili, funkcionalno nepismena osoba ne razume zasto psiho to govori. Tako funkcionisu sve religije, tako funkcionise svaka sekta, tako funkcionise svaka propaganda. Zeljko Obradovic nema nameru da ode iz Srbije dokle god bude u mogucnosti da zivi kao Faraon, a i zasto bi odlazio, zar ne? Ubedio je sektu da trofeji i rezultati nisu bitni, ubedio je sektu da za fijasko nije on kriv, vec igraci, ubedio je kolegu @mesrine da se u Srbiji zivi onako kako vidite u direktnom prenosu, prve redove tik uz teren, Ubedio je sektu da on nije u Partizanu zgog rezultata, vec da donese stalnu euroligasku licencu, jer se ljubi u usta sa Bodirogom, direktorom Euroleague. Ubedio je sektu, da je kosarka profitabilan sport, i da Partizan nije drzavni projekat kao i Zvezda, i da je Partizan u stanju da kupi petnaest crnaca od prodaje ulaznica i dresova. Ubedio je sektu da nije tacno da Partizan igra Euroleague samo zato sto nema ruskih klubova, i da nije tacno da se pozivnice placaju milion eura po sezoni. I pri tome niko ne sme da te pita "mislis li da podneses ostavku" i ne samo da ne sme, vec sekta misli da ce se Partizan ugasiti ako Faraon ode. U jednom Real Madridu, jednom Ancelotti-ju koji je Realu doneo tri titule Lige Prvaka, nakon sto te Barcellona demolira sa 0:4 u sred Madrida, odmah se zaljulja klupa, dok Faraonu ako kazes da nema pojma, odmah te proglase da rusis Partizan Istina Prava istina jeste da je Obradovic trenercina koja u Partizanu nema nikakve rezultate, ima zapravo jedan obican fijasko. Istina je i da je Zeljko Obradovic gospodin koji je dosao do statusa Faraona iskljucivo svojom zaslugom i nicijom drugom. Istina je i da je kao osoba i trener postovan u celoj Evropi, osim na utakmicama kada je Zvezda domacin gde ga vredjaju i polivaju govnima i urinom. Istina je da je jedini trener u Evropi koji kada dodje u Zagreb na utakmicu, jos sa aerodroma prvo ode na groblje i polozi cvece na grobove Kresimira Cosica, Mirka Novosela i Drazena Petrovica. Istina je i da je veliki humanitarac i da je ogromne svote novca davao u humanitarne svrhe. Istina je da nikada nije isao "na prvu" tamo gde je novac, istina je da nikada nije bio pohlepan, niti se ikada prema novcu odnosio kao seljak, vec kao gospodin. Istina je i da je tip trenera koji ce uvek pomoci svakom mladom treneru u bilo kom smislu. Kada polupismeni crnac odluci da iz Usa dodje u Evropu da igra kosarku, on u svom mozgu smatra da time nekome cini uslugu. Za crnog polupismenog amera odlazak iz Usa u Srbiju, je kao kada biste vi, kolege sa Foruma trebali sa svojom porodicom da se preselite u Ganu ili Sudan. U Usa nema ispadanja, klubovi ne zive od rezultata, u Usa se i igraci i publika zabavljaju na utakmicama uz kokice i pivo, igraci grese, prave sou, sve je opusteno, a nakon poraza sutra je uvek novi dan. Sa takvim pogledom na sport, a pogotovo na zivot, polupismeni crnac u jednom trenutku dolazi u Srbiju kod trenera koji je tvrd, krut, sa egom i znanjem, i treba da se prilagodi treneru koji ne dozvoljava gresku, koji pravi pritisak jer tako kaze trenerska teorija. Polupismeni crnac koji je u Usa navikao da se debeli ameri od dvesta kilograma dizu na noge ako zakuca ili doda iza ledja, sada u jednom trenutku svoje karijere treba da se prilagodi da poraz u Srbiji od Zvezde znaci i gradjanski rat, da za jednu gresku u dodavanju ides na klupu, i da te na utakmicama u Srbiji gadjaju kesama urina ako igras za protivnicki klub. Da ne govorimo o tome da se u Euroleague igra odgovorna kosarka, da kosarka nije zabava vec rat, da igraci na utakmicama ne mogu da rade sta hoce, vec kako kaze Faraon, pa makar to ne donosilo rezultate. Predlog za kladjenje Necete verovati, dosli smo i do analize, iako imam utisak da sam tek poceo, i da bih najradije sutra napisao i treci deo posta. Moj entuzijazam za ovaj post jesu kvote za koje mislim da su fenomenalne, i to sto u kosarci nema neresenog ishoda. Entuzijazam vidim i u tome sto na ovaj mec gledam kao na rulet. Treba samo da procenite da li da stavite na "crveno" ili "crno", na "par" ili "nepar" Dva dana posta sam ulozio samo radi toga da vas pozovem da se kladite na ovaj mec. Sve cu uraditi, cak i potpuno besplatno, samo da vas pozovem da se kladite na danasnji mec, a poziv da gledate danasnju utakmicu se podrazumeva. Podrska ako se odlucite da odigrate jedinicu na mecu Partizan ima jedan od najgorih startova u Euroleague, dakle imaju dve pobede i sest poraza, a da prakticno uopste nisu imali tezak raspored, iako su isli Fenerbahceu. Ekipa je nova, losa i neuigrana, i kada nisu iskoristili relativno lak raspored, sada mogu samo da se yebu, ili ginu na utakmicama. Danas im dolazi Barcellona, pa Armani, pa idu Zvezdi, pa im dolazi Olympiacos, Zalgiris i Panathinaikos, prvak Evrope. Znaci skoro mesec dana nece izlaziti iz Beograda, nece gubiti vreme na putovanja, moci ce da treniraju koliko hoce. Iako su katastrofalno startovali, osim Fenerbahcea, niko ih nije potopio, dva ili tri poraza imaju na jednu loptu. Svaki rad uvek mora da donese rezultate, to kaze svaka teorija, a posebno rad sa trenerom tipa Obaradovica. Partizan je na dve utakmice, protiv Virtusa u Beogradu i Parisa u gostima imao utakmice u rukama, imao posed lopte i napade za pobede, i nije dobio nijednu utakmicu, Da jesu, sada bi ovde pisao bajke o Obradovicu, i niko ne bi imao nista protiv sto zivi kao Faraon. Sa dve pobeda, nad Barcellonom i raspalim Armanijem, Partizan veoma lako moze da se vrati u igru, pre svega na mentalnom nivou. U Beogradu nikada nije lako igrati, iako ja mislim ako si pravi igrac, onda ti je svejedno da li igras pred jednim gledaocom ili pred 100.000. Dvorana u Beogradu je rasprodata, svaki crnac, cak i ako je nepismen, voli da igra kada te publika nosi, i ako Partizan misli, ili je u stanju da se vrati, ovo danas je prava prilika, cak mislim da je za Partizan danas bolje da igra sa Barcellonom, nego sa Asvelom ili Albom. Publika u Beogradu obozava Obradovica iako zivi kao Faraon, vlast u Srbiji jedva ceka da srusi Obradovica jer je kriticki nastrojen prema svakom zlu, ali ne smeju da ga diraju jer znaju da rizikuju gradjanski rat, tako da budite sigurni da Barcellonu veceras ceka pakao. Dakle, ako je vasa odluka jedinica na mecu po 1,86 podrzao bih vas recima, samo napred, sada ili nikada vise. Podrska ako se odlucite da odigrate dvojku na mecu Najbolja podrska za dvojku jesu reci kolege @Joker93 koji je kao svoj predlog u svetoj Poslednjoj Sansi postavio klizni handicap na Barcellonu; "... Jednostavno ne vidim koga bi ovaj Partizan mogao pobijediti u Euroleague a gdje razbiti sa 10+ razlike s izuzetkom Albe..."  Tacno tako. Mozete vi da pricate sta hocete, mozete da lupetate da je Obradovic osvojio devet Euroleague, sopstvene oci kazu da Partizan nista ne igra, zapravo da igraju kao qurci, da nisu dobili nijednu utakmicu koju bi morali da dobiju, i tacka. Uostalom, Barcellona sigurno ima bolji i kvalitetniji sastav, nosioci igre su vec tri ili vise godine zajedno, cak i kladionice gotovo da nikoga nisu proglasile za favorita, a nijedna trenerska knjiga ne kaze, da mozete da pobedjujete u serijama, ako ne izlazite iz kafane, ili ako vam je vaznije da vam maloletnice sede u krilu, nego kako vam igra ekipa. Sta ja mislim? To je, ipak najvaznije Mislim da je prakticno nemoguce u ovom trenutku da Partizan bude potopljen u sred Beograda uz onakvu podrsku Obradovicu, jer sekta u svojim glavama misli da ako dirate Faraona, zelite da srusite Partizan. Dakle, svi moguci klizni handicapi na domacina u zavisnosti od stepena pohlepe koji imate u sebi. Ne kazem da klizni handicapi na Partizan prolaze ako vam je vaznije da vam trubaci sviraju na uvo, nego kako vam igraci ubacuju loptu iz auta, ali u ovom slucaju, ja sam samo spreman da padnem, ako Barcellona danas potopi Partizan.  
    • NCAAB 00:30h  Kansas Jayhawks  1,40  4/10 bet365 (Koeficijenti 12.11.2024.g. u 21:08 CET) Koeficijenti su podložni promjenama  
    • 12.11./Ice Hockey/Champions League/Tappara-Farjestad BK/team total-Farjestad over 1,5 goals(1,22)Bet365
    • Football - Asia World Cup Qualifing 2026 Thurday, 14 Nov 2024, 15:00 bet365 LP!
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use