Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota - 29.11.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Sutrašnja ponuda mi puno više leži, tako da ću se strpiti sa glavnim ulogom do sutra...

Danas stavljam jedan od dobitaka od srijede na:

Aston Villa (RTL 16:00)

Bayer Leverkusen - Bayern Munchen oba daju gol

Juventus

Hrvatska rukomet (RTL 20:00)

i još sam probao (iskombinirao sma navedeno na nekoliko manjih listića..):

hendikep na naše u rukometu (dobivamo sa 5 razlike i više SS)

over poena 160,5 Zadar - FMP

over poena 157,5 Hemofarm - Crvena Zvezda

hednikep na Dansku (dakle dobivaju sa 4 i više razlike u rukometu protiv egipta SS)

Wigan

Barcelona

Preporučam oprez sa Lyonom i Hoffenhaimom...

Sretno

Pozdrav svima! Čitam vaše postove već neko vrijeme i odlučio sam se i ja malo uključit...:)

Evo jedan triple za danas:Aston Villa-Fulham 1  1,70

Ankaraspor-Ankaragucu 1  1,90

Rapid-Altach 1  1,25

Aston Villa-Fulham-Villa se počela dizati u formi i to je rezultiralo pobjedom nad Arsenalom na Emiratesu i neodlučenim ishodom doma protiv Manchester Uniteda. Kvalitetna su momčad, ušli su u formu i očekujem da će slijedeća kola igrati na jako visokom nivou. Fulham je dobra ekipa, ali u gostima im nejde baš najbolje, ove sezone su u gostima od 6 utakmica izgubili čak 4, a dvije odigrali neodlučeno. Da su se ove dvije ekipe susrele na početku sezone možda bi i završilo x, ali sada je Aston Villa u odličnoj formi i sve osim pobjede nad Fulhamom bilo bi ogromno iznenađenje. Danas mi je to tip dana, stoga to prognoziram čistu 1!!

Ankaraspor-Ankaragucu-Ankaraspor je ove sezone odličan, odma je krenuo jako i popeo se na treće mjesto što zasad bez problema drži. Zaostaju 2 boda za Bešiktašom koji danas gostuje kod uvijek neugodnog Fenerbahčea i zato će danas tražiti priliku da odu na 2. mjesto. Trenutno su uz Fenerbahče u najboljoj formi u Turskoj ligi i mislim da Ankaragucu nema nikakve šanse protiv njih. Ankaragucu se trenutno nalazi na dnu lige sa bijednih 11 bodova u 12 utakmica, a minimalne su šanse da će u gostima baš protiv izvrsnog Ankaraspora dići formu. Moj tip čista 1!!

Rapid-Altach-šta reći...Rapid potpuno favorit u ovoj utakmici, lovi 1. mjesto na tablici i sigurno neće dozvoliti posljednjem Altachu da mu uzme ta 3 boda. Altach u 9 gostujućih utakmica ove sezone je izgubio čak 8! a Rapid doma od 9 utakmica upisao 7 pobjeda. Moj tip čista 1!!

Pozdrav svima! Čitam vaše postove već neko vrijeme i odlučio sam se i ja malo uključit...:)

Evo jedan triple za danas:Aston Villa-Fulham 1  1,70

Ankaraspor-Ankaragucu 1  1,90

Rapid-Altach 1  1,25

Aston Villa-Fulham-Villa se počela dizati u formi i to je rezultiralo pobjedom nad Arsenalom na Emiratesu i neodlučenim ishodom doma protiv Manchester Uniteda. Kvalitetna su momčad, ušli su u formu i očekujem da će slijedeća kola igrati na jako visokom nivou. Fulham je dobra ekipa, ali u gostima im nejde baš najbolje, ove sezone su u gostima od 6 utakmica izgubili čak 4, a dvije odigrali neodlučeno. Da su se ove dvije ekipe susrele na početku sezone možda bi i završilo x, ali sada je Aston Villa u odličnoj formi i sve osim pobjede nad Fulhamom bilo bi ogromno iznenađenje. Danas mi je to tip dana, stoga to prognoziram čistu 1!!

Ankaraspor-Ankaragucu-Ankaraspor je ove sezone odličan, odma je krenuo jako i popeo se na treće mjesto što zasad bez problema drži. Zaostaju 2 boda za Bešiktašom koji danas gostuje kod uvijek neugodnog Fenerbahčea i zato će danas tražiti priliku da odu na 2. mjesto. Trenutno su uz Fenerbahče u najboljoj formi u Turskoj ligi i mislim da Ankaragucu nema nikakve šanse protiv njih. Ankaragucu se trenutno nalazi na dnu lige sa bijednih 11 bodova u 12 utakmica, a minimalne su šanse da će u gostima baš protiv izvrsnog Ankaraspora dići formu. Moj tip čista 1!!

Rapid-Altach-šta reći...Rapid potpuno favorit u ovoj utakmici, lovi 1. mjesto na tablici i sigurno neće dozvoliti posljednjem Altachu da mu uzme ta 3 boda. Altach u 9 gostujućih utakmica ove sezone je izgubio čak 8! a Rapid doma od 9 utakmica upisao 7 pobjeda. Moj tip čista 1!!

Dobrodošli na forum i pohvale na lijepom prvom postu ;)

dobio sam dojavu da danas juventus gubi od reggine. opet isto, igrate na svoju odgovornost itd.

pojavio se neki super site www.kladionice.com.hr, dečki imaju odlične tablice promjene koeficijenata u zemaljskim kladionicama. osim toga daju i neke tipove.

npr.

Brazilska 2.liga

América Futebol Clube de Natal - Corinthians Sao Paulo

Igra se zadnje kolo, domaćinima treba pobjeda da bi ostali u ligi , gosti igraju za kikiriki, jer su odavno prvaci i trener je odlučio 16-orici prvotimaca dati slobodno i na ovu utakmicu povesti puno juniora. Dakle, danas neće nastupiti Dentinha i G. Herrere (oba po 14 pogodaka), Chicãoa (13 pogodaka), Andréa Santosa i Douglas (oba po 9) , te još i Alessandro, André Santos, Carlos Alberto, Cristian, Felipe, Wellington Saci, William te u zadnjem kolu pocrvenjeli Elias i Morais…..svi ovi igrači zabili su 35 od 36 posljednjih golova Corinthiansa.

Trenutno najveći @1.95 na domaćina ima PSK.

mislim da znate ša vam je činiti...

ej goks ne valja ti kalendar nesto danas je 29.11.  ;D ;D

He he evo ispravio sam...

Evo baš gledam šta odigrati za večeras. Bayer L. i Aston Villa se nisu proslavili pa...

Btw. iskreno sumnjam u namještanje u utakmici Juvea... jesu to talijani i ok motiv može biti novac, ali Juve je ušao u formu i navijači vjeruju da mogu do scudetta što i nije nerealno ako nastave pobjeđivati...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use